Επισκέπτης
απλως δε γουσταρω να στελνετε και να με αποκαλειτε με διαφορα ονοματα τα παιρνω κρανιο!get a life ρε σεις!
απλως δε γουσταρω να στελνετε και να με αποκαλειτε με διαφορα ονοματα τα παιρνω κρανιο!get a life ρε σεις!
τελικα εχετε αποφασισει τις τιμες? αλλος ηρθε χθες και εδωσε 70 το 45 λεπτο αλλος ειπε 80 η ωρα?
αλλος 60 τα 45...?
τι ισχυει τελικα?
Θα προτιμουσα μια υπευθινι απαντισι απο Syggrou 29.
ρε σύ ούτε σε μένα άνοιξαν
εσυ τωρα την αληθεια λες , αλλα μπορει να πεταχτει παλι ο γνωστος αρχικολοκυθας και να πει τις συνηθισμενες του μαλακιες παλι ( οτι κατι εχει η φατσα σου , οτι κατι εχει το μαγαζι με σενα και δεν σου ανοιγουν, και οτι αλλο σκαρφιστει η κεφαλα του ).
τελευταία φορά που ασχολούμε μαζί με έσενα
άλλη δεν θα έχει LIO_1959 που άλλαξες νικνειμ γιατι έιχες γίνει ρόμπα σε κάποιες μασατζούδες και σε κυνηγάγανε. Τοσο ρομπας είσαι...
με άτομα σαν του λόγου σου που πηγαίνουν στα μασαζ (όπως στην Ντάλη, που τα ξέρω απο πρώτο χέρι) και λένε κοιτάχτε "ειμαι ο ταδε που γράφω στο μπουρδελα και με σεβονται όλοι, κοιτάξτε τι καλά πράγματα γράφω για εσας " δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμε περισσότερο.
και βασικά δεν υπάρχει λόγος να υπάρχεις σε αυτό το σάιτ, ο μόνος είναι για να γελάμε, και αυτό δεν συμβαινει πλεον έχεις κουράσει και είσαι για κλάματα
αλλη δεν θα έχει
Χρονια μου πολλα...
Να με χαιρεστε ολοι οι μασαζοπαπαροχαβαλεδες μπεϊμπιόϊληδες
Για την πλατη φοργκετ ιτ.....Χρόνια σου πολλά ρε Λούπη!!!
Καλά λαδοτριψίματα στην πλάτη σου....! ;) ;) ;)
Για την πλατη φοργκετ ιτ.....
τυχεροι θα ειμαστε αν εχουμε λαδοτριψιματα στο τηγανι μετα το φαγητο απο εδω και περα
έλα ρε θηρίο χρόνια πολλάεορτολόγιο (σήμερα, αύριο και μεθαύριο)
σήμερα Σαβ 27 Οκτ 12 : [size=12pt]Λούππος, Λούππης[/size], Νέστωρ, Νέστορας, Νεστορία (πηγή : )
Χρονια μου πολλα...
Να με χαιρεστε ολοι οι μασαζοπαπαροχαβαλεδες μπεϊμπιόϊληδες
Για την πλατη φοργκετ ιτ.....
τυχεροι θα ειμαστε αν εχουμε λαδοτριψιματα στο τηγανι μετα το φαγητο απο εδω και περα
Χρονια πολλα και στους Ντίμιδες για χθες επισης.....γνωστους και οχι
ναι βρε να σε χαιρόμαστε!!!!φτού μή μας χαθείς βρέ φτού μη μας χαθείς!ρε φτού σου ρε που με άφησες ξεκρέμαστο στη λάντζα παλιόφουστα!