Νέα

Μασαζοπαπαρολογίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 603
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
τελικα εχετε αποφασισει τις τιμες? αλλος ηρθε χθες και εδωσε 70 το 45 λεπτο αλλος ειπε 80 η ωρα?
αλλος 60 τα 45...?
τι ισχυει τελικα?

Θα προτιμουσα μια υπευθινι απαντισι απο Syggrou 29.

Πιστεύεις μετά τα ανωτέρω ότι είναι σε θέση να σου την δώσουν? :S

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.351
Πόντοι
46.232
ρε σύ ούτε σε μένα άνοιξαν  :grin: :grin: :grin: :grin:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ρε σύ ούτε σε μένα άνοιξαν  :grin: :grin: :grin: :grin:

εσυ τωρα την αληθεια λες  ,  αλλα  μπορει να πεταχτει παλι ο γνωστος  αρχικολοκυθας και να πει τις  συνηθισμενες  του μαλακιες παλι (  οτι κατι εχει η φατσα σου , οτι κατι εχει το μαγαζι με  σενα και δεν σου ανοιγουν,  και οτι αλλο  σκαρφιστει η κεφαλα του ). 
warnwarn.gif
 [/color[/URL]]

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697

εσυ τωρα την αληθεια λες   ,  αλλα   μπορει να πεταχτει παλι ο γνωστος  αρχικολοκυθας και να πει τις  συνηθισμενες  του μαλακιες παλι (   οτι κατι εχει η φατσα σου , οτι κατι εχει το μαγαζι με  σενα και δεν σου ανοιγουν,  και οτι αλλο  σκαρφιστει η κεφαλα του ).  

τελευταία φορά που ασχολούμε μαζί με έσενα
άλλη δεν θα έχει LIO_1959 που άλλαξες νικνειμ γιατι έιχες γίνει  ρόμπα σε κάποιες μασατζούδες και σε κυνηγάγανε. Τοσο ρομπας είσαι...

με άτομα σαν του λόγου σου που πηγαίνουν στα μασαζ (όπως στην Ντάλη, που τα ξέρω απο πρώτο χέρι) και λένε κοιτάχτε "ειμαι ο ταδε που γράφω στο μπουρδελα και με σεβονται όλοι, κοιτάξτε τι καλά πράγματα γράφω για εσας " δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμε περισσότερο.

και βασικά δεν υπάρχει λόγος να υπάρχεις σε αυτό το σάιτ, ο μόνος είναι για να γελάμε, και αυτό δεν συμβαινει πλεον έχεις κουράσει και είσαι για κλάματα
αλλη δεν θα έχει

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
τελευταία φορά που ασχολούμε μαζί με έσενα
άλλη δεν θα έχει LIO_1959 που άλλαξες νικνειμ γιατι έιχες γίνει  ρόμπα σε κάποιες μασατζούδες και σε κυνηγάγανε. Τοσο ρομπας είσαι...

με άτομα σαν του λόγου σου που πηγαίνουν στα μασαζ (όπως στην Ντάλη, που τα ξέρω απο πρώτο χέρι) και λένε κοιτάχτε "ειμαι ο ταδε που γράφω στο μπουρδελα και με σεβονται όλοι, κοιτάξτε τι καλά πράγματα γράφω για εσας " δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμε περισσότερο.

και βασικά δεν υπάρχει λόγος να υπάρχεις σε αυτό το σάιτ, ο μόνος είναι για να γελάμε, και αυτό δεν συμβαινει πλεον έχεις κουράσει και είσαι για κλάματα
αλλη δεν θα έχει

ενταξει  τωρα ,  τι θα πεις  εσυ ?    να μην λες τα πραγματα οπως θελεις  εσυ.  το οτι σου ειχα ζητησει  να το αλλαξεις    δεν ηταν αυτος  ο λογος  που λες.      τωρα για την νταλυ που λες  ,  δεν εχω γραψει κατι περισσοτερο  απο οτι  εχουν γραψει και τοσοι αλλοι.  να μην  ασχολεισαι μαζι μου.  χαιρομαι παντως  που εστω η για κλαματα η  για γελια ,  κατι χρησιμευω  και εγω.  ο καθενας  οτι μπορει προσφερει. 

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
και  ευτυχως που υπαρχουν ολα μα ολα ,    το τι εχει γραψει ο καθενας για οποιοδηποτε μαγαζι η για οποιαδηποτε  εργαζομενη  και αποδεικνυουν  πραγματικα  τις λασπες. 

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  το ειδα οτι με εκανες  warned.  νομιζεις οτι  εχεις  αυτο το  δικαιωμα ?    σε αντιθεση  με σενα ,  ουτε σε εβρισα , ουτε σε προσβαλα .  εδω εχουν γραφτει  του κοσμου τα πραγματα απο καποιους  και δεν τρεχει τιποτα.  .  τοσο καιρο  ευκαιρια  γυρευες  και το ξερεις πολυ καλα .      αλλα  αιτιολογησε με επιχειρηματα  γιατι το εκανες  αυτο.  για το μαγαζι της νταλυ που εχω να γραψω  εδω και ποσα χρονια ?  και αν ειχα γραψει κατι ,  δεν ηταν κατι το αναληθες  και το ξερεις.    ενταξει  δεν πειραζει.  εσυ να εισαι καλα. 

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Όταν γράφεις για το ποιόν (για τα γραφόμενα στο σάϊτ εννοώ και μόνο για να μην παρεξηφηθώ) κάποιου και στη συγκεκριμένη περίπτωση του jerry με δεδομένο ότι σχηματίζεις γνώμη από διάφορα που πέφτουν στην αντίληψή σου και είσαι βέβαιος κατά πολύ μεγάλο ποσοστό, αλλά ποτέ σίγουρος 100% και έρχεται κάποιος άλλος με άλλα επιχειρήματα αλλά με την ίδια γνώμη φιαυτόν και επειδή δύο άγνωστοι δεν μπορεί να κάνουν το ίδιο λάθος νομίζω ότι αισθάνομαι δικαιωμένος.
Μόνο αυτό.
Λυπάμαι μόνο για όσους ξέρουν και ξέρω ότι ξέρουν και δεν μιλάνε ενώ για πταίσματα άλλων ............

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
έχουμε ξεφύγει από την παπαρολογία νομίζω και έχουμε πάει στην "τόλμη και γοητεία" των μασάζ.Παρακαλώ όσοι δεν ειναι μασαζοπαπαρολόγοι να πάρουν λός πούλος και να γράφουν αλλού. Η θα μασαζοπαπαρολογείτε ή δρόμο. Εδώ είναι για τον αρχιμάγειρα λούπ και για όσους έχουν αυτοσαρκασμό και χαζοβιολιά στο κεφάλι τους...οι υπόλοιποι ούστ

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Νασαζ μουρου

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
εορτολόγιο (σήμερα, αύριο και μεθαύριο)
σήμερα Σαβ 27 Οκτ 12 : [size=12pt]Λούππος, Λούππης[/size], Νέστωρ, Νέστορας, Νεστορία (πηγή : )
:2funny:
Χρονια μου πολλα...
Να με χαιρεστε ολοι οι μασαζοπαπαροχαβαλεδες μπεϊμπιόϊληδες

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Χρόνια σου πολλά ρε Λούπη!!!

Καλά λαδοτριψίματα στην πλάτη σου....! ;) ;) ;)
Για την πλατη φοργκετ ιτ.....
τυχεροι θα ειμαστε αν εχουμε λαδοτριψιματα στο τηγανι μετα το φαγητο απο εδω και περα :P

Χρονια πολλα και στους Ντίμιδες για χθες επισης.....γνωστους και οχι

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
τυχεροι θα ειμαστε αν εχουμε λαδοτριψιματα στο τηγανι μετα το φαγητο απο εδω και περα :P

:cheesy: :cheesy: :cheesy:

Οι λαδοκόρες δεν το έχουν καταλάβει αυτό και νομίζουν ακόμη ότι το λάδι είναι μόνο για τρίψιμο. :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.351
Πόντοι
46.232
εορτολόγιο (σήμερα, αύριο και μεθαύριο)
σήμερα Σαβ 27 Οκτ 12 : [size=12pt]Λούππος, Λούππης[/size], Νέστωρ, Νέστορας, Νεστορία (πηγή : )
:2funny:
Χρονια μου πολλα...
Να με χαιρεστε ολοι οι μασαζοπαπαροχαβαλεδες μπεϊμπιόϊληδες
έλα ρε θηρίο χρόνια πολλά  :2funny: :2funny: :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Αφιερωμένο ------->  http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;attach=165254;type=avatar[/img[/URL]]

[img]http://1.bp.blogspot.com/-TtV7iR9_Z8M/UBvlHJgm40I/AAAAAAAABUI/UXEAWmOWuos/s1600/1.gif

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

Χρονια πολλα και στους Ντίμιδες για χθες επισης.....γνωστους και οχι

ναι βρε να σε χαιρόμαστε!!!!φτού μή μας χαθείς βρέ φτού μη μας χαθείς!ρε φτού σου ρε που με άφησες ξεκρέμαστο στη λάντζα παλιόφουστα!

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
ναι βρε να σε χαιρόμαστε!!!!φτού μή μας χαθείς βρέ φτού μη μας χαθείς!ρε φτού σου ρε που με άφησες ξεκρέμαστο στη λάντζα παλιόφουστα!

Α ρε παθος....πως ησουνα,και πως καταντησες.....κριμα....ησουνα θρυλος και καταντησες θρηνος(θα ελεγα χανουμι αλλα θα παρεξηγηθουν οι φανατικοι-διομηδηδες και σια-)
Αχχχχ ατιμη κριση...

:2funny: :2funny:  ποιος το ειχε γραψει αυτο,δεν θυμαμαι... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom