Νέα

Μασαζοπαπαρολογίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 603
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Κανεις νομιζω δεν εμαθε πως ξεκινησε η κοντρα............
Επειδη δεν γουσταρω τους σωτηρες , τασομαι με την Μαρια και ας μην την ξερω . :grin:

Η απόρια μου ειναι αν η κοντρα ειναι από καποιο συμβαν στην πραγματικη ζωη ή ειναι μονο ιντερνετική , εγω ειμαι ουδέτερος.

Τόσο καιρο θελω να το κανω το αστειο σε όλους αυτους που ζητάνε φωτο απο την μία και την αλλη στα διαφορα νήματα  και εκατσε ο κληρος σε εσένα  . Κοριτσι να μπαινει στην κολυμπήθρα ψαχνω .

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
  Η απόρια μου ειναι αν η κοντρα ειναι από καποιο συμβαν στην πραγματικη ζωη ή ειναι μονο ιντερνετική , εγω ειμαι ουδέτερος.

Τόσο καιρο θελω να το κανω το αστειο σε όλους αυτους που ζητάνε φωτο απο την μία και την αλλη στα διαφορα νήματα  και εκατσε ο κληρος σε εσένα  . Κοριτσι να μπαινει στην κολυμπήθρα ψαχνω .

Σοβαρεψου λεμεεεεεεεεεεεεε  :s&m_1:

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Και το επόμενο βήμα θα είναι να μας πεις, ότι επειδή είσαι πονόψυχη αποφάσισες να απαλλάξεις τον αντρικό πληθυσμό από τα οφθαλμόλουτρα επιστρέφοντας και ανοιχτά στη δουλειά σου.
που εισαι μωρη τερεζα! :2funny: :2funny: :2funny:ωχ σε καλο μου ξυπνησα με ορεξη!τι κανεις χαθηκες οχι δεν επεστρεψα αλλα ειπα να σε μπριζοσω λιγο να γελασουμε!γουτσου γουτσου!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Αντε να ξαναρχίσουμε πάλι!!

ΣΕ λίγο θα τραγουδούν μερικοι:

"Αχ Μαρία αχ Μαρία....."

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ασε ρε απο ποτε ο βακαλεος σκορδαλια θεωρειται ψαρακι?μας πεθανες στη σκορδιλα την αλλη φορα! :grin:

ναι καλα  :tooth:      καλυτερα  να  σε  ντυνουν παρα να σε ταιζουν.  μετρουσα τις μπουκιες  σου.  3 σκορδαλιες  εφαγες, καλαμαρι γεμιστο, καλαμαρι τηγανητο, χταποδακι στα καρβουνα κλπ.  δεν αφησες τιποτα.  νηστικοι φυγαμε.

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
  ναι καλα   :tooth:      καλυτερα  να  σε  ντυνουν παρα να σε ταιζουν.   μετρουσα τις μπουκιες  σου.   3 σκορδαλιες  εφαγες, καλαμαρι γεμιστο, καλαμαρι τηγανητο, χταποδακι στα καρβουνα κλπ.  δεν αφησες τιποτα.  νηστικοι φυγαμε.
ρε ασε τις ιστοριες ποτε θα φαμε τιποτα?με καβουρια θα χορτασουμε?κανα κοψιδι ποτε θα φαμε?ασε με το φαι που κανω τελευταια καλυτερα να παμε για σουφλακια....

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Πάλι γιαλαντζί τραγούδι βάλατε.....το γνήσιο ειναι αυτο εδω!!!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.276
Πόντοι
5.006
ρε ασε τις ιστοριες ποτε θα φαμε τιποτα?με καβουρια θα χορτασουμε?κανα κοψιδι ποτε θα φαμε?ασε με το φαι που κανω τελευταια καλυτερα να παμε για σουφλακια....
καλα εσυ κυρια μου θα ασχοληθεισ με το εκτροφειο σου που εχεισ με τα αρνακια? η θα κανεισ πλακα εδω!με εχεισ αφησει μονο μου εκει στο κορωπι και δεν τα βγαζω περα μονοσ μου!αντε πια!

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
καλα εσυ κυρια μου θα ασχοληθεισ με το εκτροφειο σου που εχεισ με τα αρνακια? η θα κανεισ πλακα εδω!με εχεισ αφησει μονο μου εκει στο κορωπι και δεν τα βγαζω περα μονοσ μου!αντε πια!
δε βλεπεις το Σουλειμαν εσυ?το σαβ/κο θα ρθω να φερω το σανο.τη μαγδαλω την αρμεξες?

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.276
Πόντοι
5.006
δε βλεπεις το Σουλειμαν εσυ?το σαβ/κο θα ρθω να φερω το σανο.τη μαγδαλω την αρμεξες?
οχι βλεπω τον αρχοντα μαζι με την μαγδαλο προσπαθω να την αρμεξω αλλα δεν μου καθεται καλα! μου φενεται εσενα θελει!

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Πάλι γιαλαντζί τραγούδι βάλατε.....το γνήσιο ειναι αυτο εδω!!!

τωρα που πες γιαλανζι θυμηθηκα οτι κατι ελεγες προχτες για κατι ντολμαδακια....????που ειναι τα ντολμαδακια ρε με κοροιδεψες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom