Νέα

Μασαζοπαπαρολογίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 603
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ΑΔΕΡΦΙΑ μας δημοσιογραφοι, μην ακουτε τις Κασσανδρες, κρατατε γερα, οσο δεν γαματε την ψυχολογια του κοσμου (των πελατων) μπορει να δουμε και εμεις ασπρη μερα!  :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν μαs πτοουν των Κασσανδρων και δημοσιογραφων τα βελη....Γιατι ωs γνωστον, πολεμαμε καλυτερα οταν εχει...σκια  :rockon: :rockon: :rockon: :grin:

Υγ  Τα κοριτσια να μην επηρεαστουν μοναχα,  κι ολα τ αλλα ........

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Δεν μαs πτοουν των Κασσανδρων και δημοσιογραφων τα βελη....Γιατι ωs γνωστον, πολεμαμε καλυτερα οταν εχει...σκια  :rockon: :rockon: :rockon: :grin:

Υγ  Τα κοριτσια να μην επηρεαστουν μοναχα,  κι ολα τ αλλα ........
Γιασου life97 με τις ατακες σου! Οχι τετοια σκια ελπιζω?  :2funny:

Συνημμένα

• skia.jpg
    skia.jpg
    7,6 KB · Εμφανίσεις: 51

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
 Το ποστ αποτελει καταγγελία .

Ειχα παει κάποτε στης Ζάνας και η κοπελα που μου εδειξε το ντους μου ειπε "να πιανεις μόνο αυτο το κουμπί και κανενα αλλο " και επειδη εγω ακουω τις γυναικες επιανα μονο αυτο το κουμπί - και τελικα κατακαηκα απο το ζεστο νερό .

Εκανα αλλου μπανιο σε μασαζοκαμπινα και ειναι γαματη Το νερο μπορει να ερθει από πανω απο κατω από διπλα , καθεσαι και σου πεταει νερο στην πλατη , καποιες εχουν και ραδιο και ακους μουσικουλα , αν σου εκανε και  :pipa2: η κοπέλα θα ηταν αχρείαστη ( :)).

Δεν ξερω ποτε και αν θα ξαναπάω στης Ζάνας αλλα αν ξαναπάω δεν ξερω τι θα κανω στην κοπέλα αλλα στην μασαζοκαμπινα θα πεταξω τα μάτια εξω .

http://[URL unfurl="true"]www.4house.gr/product/Kampina_Ydromasaz_07601091464.jpg[/img[/URL]]

ΥΓ Αν σε δει η κοπέλα λιγο στον κόσμο σου να γλυκοκοιταζεις την μασαζοκαμπίνα  μπορει να σε σου πει "τράβα ρε φιλεε για υδρομασαζ και ασε με εμενα μόνη μου να την βρω".

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Παραθετω καποιες χρησιμες συμβουλες προς τους απανταχου μασαζογκρινιαριδες.  :tickedoff: Μήπως όλα σου βρωμάνε και όλα σου ξινίζουν; Μήπως πρήζεις τους φίλους και την οικογένειά σου με τα παράπονά που κάνεις και δεν έχουν τελειωμό; Μήπως η αγαπημένη σου σε φωνάζει Μr Γκρίνια; Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσουν όλα αυτά. Μάθε πως θα μειώσεις τα επίπεδα γκρίνιας που σε χαρακτηρίζουν.
Μην παραπονιέσαι για κάτι ενώ στην πραγματικότητα σε ενοχλεί κάτι άλλο:
Καλό είναι να λες αυτό που πραγματικά σε απασχολεί και όχι να εκφράζεις άσχετα παράπονα και μουρμούρα. Για παράδειγμα, αν σε ενοχλεί που η αγαπημένη σου βγαίνει συχνά με τους φίλους σου, είναι λάθος να της παραπονιέσαι επειδή τάχα σε αφήνει μόνο. Μπορείς να της πεις αυτό που σε ενοχλεί (το ότι βγαίνει με τους κολλητούς) και να ζητήσεις να μειώσει λίγο τις εξόδους της. Αν πάλι παίρνεις λίγα χρήματα από τη δουλειά σου, (παιζει να εισαι και αχρηστος) μην παραπονιέσαι για το φόρτο εργασία αφού στην πραγματικότητα αυτό που σε ενοχλεί είναι η αύξηση που δεν πήρες.    Η υγεία πάνω απ' όλα:

Αν η υγεία σου βρίσκεται σε καλή κατάσταση δεν πρέπει να παραπονιέσαι για τίποτα. Συχνά, οι άνθρωποι ξεχνούν την αξία του αγαθού της υγείας και παραπονιούνται για το οτιδήποτε. Άλλωστε, αν σκεφτείς τα καλά στοιχεία που υπάρχουν στη ζωή σου θα ενθουσιαστείς. Είναι λάθος να μπερδεύεις μερικές άτυχες στιγμές (που δε σου σηκωθηκε με τη θεογκομενα και εγινες ρομπα πχ.) που συμβαίνουν στο γραφείο ή στο σπίτι, με την εντύπωση πως είσαι άτυχος γενικά.
Με την γκρίνια δεν κερδίζεις την προσοχή:

Συχνά παραπονιόμαστε ή γκρινιάζουμε για να κερδίσουμε την προσοχή κάποιου συγκεκριμένου ατόμου ή γιατί απλά θέλουμε να είμαστε στο επίκεντρο της προσοχής. Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι πως έχει μεγάλη σημασία το πώς και το για ποιό λόγο μπαίνεις στο κέντρο της προσοχής. Η γκρίνια μοιάζει με αρρώστια που μπορεί να σε καταλάβει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Σκέψου απλά πως και εσύ ο ίδιος δεν θα μπορούσες να αντέξεις την γκρίνια σου πάνω από μερικά δευτερόλεπτα. Γιατί να το κάνουν οι γύρω σου;                                Κάνε μια λίστα με όλες τις υπέροχες στιγμές της ζωής σου:

Σίγουρα, όλοι έχουμε ζήσει καλές και άσχημες στιγμές. Πάρε στυλ και χαρτί και αποτύπωσε μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές που έχεις ζήσει μέχρι στιγμής. Κάθε φορά που θα νιώθεις πως θέλεις να ξεσπάσεις και να αρχίσεις τα παράπονα και τη γκρίνια, διάβασε το χαρτί αυτό και θυμήσου μερικές από τις ευτυχισμένες ημέρες που έχεις ζήσει. Μην ξεχνάς να συμπληρώνεις τη λίστα τακτικά και μόλις έχεις κάποια καινούργια ευτυχισμένη εμπειρία. (Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις?)                                                 Προσοχή:

1. Μην περιμένεις θαύματα από τη μια στιγμή στην άλλη. Θέλει πολύ εξάσκηση και αυτοσυγκέντρωση για να ξεπεράασεις την αρνητική διάθεση για τη ζωή και την γκρίνια.

2. Μην περιμένεις από τους άλλους να πιστέψουν πώς άλλαξες πραγματικά. Χρειάζεται χρόνος για να καταλάβουν και οι γύρω σου την φιλότιμη προσπάθεια που κάνεις.

Συνημμένα

• Γκρινια.jpg
    Γκρινια.jpg
    71 KB · Εμφανίσεις: 93
  • gkriniaris.jpg
    gkriniaris.jpg
    87,9 KB · Εμφανίσεις: 60

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
991
Πόντοι
96
..... ;)[glow=red,2,300]μου τη δίνουν οι απάτες και οι απατεώνες [/glow]

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
 Εμενα μου την δινουν τα ασχετα πόστ και οι συμβουλες σε στυλ αρθρου περιοδικου
troueno μου μη με βαζεις σε παρακαλω να εξηγω τα αυτονοητα! Το link λεγεται ΜΑΣΑΖΟΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ και ειναι για να μπαινουν ασχετα ποστ. Ημαρτον με τη καχυποψια και τον αρνητισμο εδω μεσα!!!                                                              ZeroTolerance
Global Moderator
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

Who, being loved, is poor?

Προφίλ WWW Προσωπικό μήνυμα (Σε σύνδεση)  

Μασαζοπαπαρολογίες

« στις: 04/06/12, 22:10 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση  

--------------------------------------------------------------------------------

Στο παρών θρέντ θα μπορούν οι χρήστες να σπαμάρουν/καλαμπουρίζουν/chatαρουν/καυλαντίζουν κτλ ΟΣΟ θέλουν.

Ολα τα spam μηνύματα που θα ποστάρονται στα υπόλοιπα θρέντ των μασάζ που αφορουν ενημερωση (μασατζιδικα που γαμας, θρεντ μαγαζιων κτλ) θα διαγράφονται απο τα ενημερωτικά θρεντς για το λόγο του οτι κάποιος χρηστης μπάινει εκεί για να ενημερωθεί και όχι για να ψάχνει μεσα στις σελίδες να βρεί ενα ποστ ενημέρωσης ανάμεσα σε δεκάδες πόστ σπαμαρισματος, αγαπουλιασης, κτλ...                                                                                                  

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
:sunglasses: troueno δεν αφορα εσενα (ενα μηλαρακι και ενα μηλαρακι, κανουν δυο μηλαρακια! Ουφ θα με σκασει αυτο το παιδι!)

Συνημμένα

• laspi.JPG
    laspi.JPG
    69,9 KB · Εμφανίσεις: 59

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
:sunglasses: troueno δεν αφορα εσενα (ενα μηλαρακι και ενα μηλαρακι, κανουν δυο μηλαρακια! Ουφ θα με σκασει αυτο το παιδι!)

Εγω υπέθεσα οτι το ειπες με βαση καποιο περιστατικο στην δουλεια . Σε απλά ελληνικα εννοουσα οτι ο πελατης της 1ης φοράς (ειδικα αν ειναι ανω των 40) ερχεται φορτωμενος προβληματα και μικροπροβληματα , ειναι και κομπλαρισμένος (εχει και καιρό να  :knockinb:)  οποτε φαινεται λίγο μουστρουφης και αρνητικος . Στο χερι του μαγαζιου και της κοπέλας ειναι να τον χαλαρωσει τον κανει πελάτη και την επομενη φορα δεν θα παει ο πελατης κουρασμενος (από την ζωή) και αγχωμενος αλλα κ@βλ@μένος .

ΥΓ Απόψη μου οτι η γενικη ελληνικα αναδουλεια εχει φερει γκρινια και απο τουςς πελάτες αλλα και από τα κορίτσια .

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
  Εγω υπέθεσα οτι το ειπες με βαση καποιο περιστατικο στην δουλεια . Σε απλά ελληνικα εννοουσα οτι ο πελατης της 1ης φοράς (ειδικα αν ειναι ανω των 40) ερχεται φορτωμενος προβληματα και μικροπροβληματα , ειναι και κομπλαρισμένος (εχει και καιρό να  :knockinb:)  οποτε φαινεται λίγο μουστρουφης και αρνητικος . Στο χερι του μαγαζιου και της κοπέλας ειναι να τον χαλαρωσει τον κανει πελάτη και την επομενη φορα δεν θα παει ο πελατης κουρασμενος (από την ζωή) και αγχωμενος αλλα κ@βλ@μένος .

ΥΓ Απόψη μου οτι η γενικη ελληνικα αναδουλεια εχει φερει γκρινια και απο τουςς πελάτες αλλα και από τα κορίτσια .
                  Για τους γκρινιαριδες του forum το ειπα. Σαραντα χρονια "φουρναρης" λες να μη ξερω να χειριστω εναν δυστροπο πελατη? Εδω ομως δεν αντιμετωπιζεις τον αλλο τετ α τετ, κρυβεται απο την ανωνυμια του πληκτρολογιου του και βγαζει αποθημενα.

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
                  Για τους γκρινιαριδες του forum το ειπα. Σαραντα χρονια "φουρναρης" λες να μη ξερω να χειριστω εναν δυστροπο πελατη? Εδω ομως δεν αντιμετωπιζεις τον αλλο τετ α τετ, κρυβεται απο την ανωνυμια του πληκτρολογιου του και βγαζει αποθημενα.
Δεν σας ξέρω-ούτε και σας μέμφομαι,εμένα άλλα πράγματα μου την βαράνε.
Ποια ανωνυμία του κύριε; (απλά ταιριάζει αυτό που είπατε για να πω παρακάτω αυτό που ως λογικότατο μοιάζει).

Δηλαδή εσείς δεν καταλήγετε με τόση εμπειρία που έχετε (δεν υποννοώ κάτι για εσάς ή για κανένα συγκεκριμένο μαγαζί)
ότι πάνε στα μαγαζιά (αρκετά μέλη από εδώ) και αναφέρουν τα νικ τους;
μα και ένα μικρό παιδί αν διαβάσει πως πράττουν στις αντιδράσεις τους (γενικώς) εκεί θα καταλήξει.
Είναι σοβαρά πράγματα αυτά με τους μουνόδουλους;

Μήπως οι πελάτες ενοχλούνται από αυτό και τελικά γίνονται "γκρινιάρηδες";
Λογική σκέψη μου φαίνεται!

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Δεν σας ξέρω-ούτε και σας μέμφομαι,εμένα άλλα πράγματα μου την βαράνε.
Ποια ανωνυμία του κύριε; (απλά ταιριάζει αυτό που είπατε για να πω παρακάτω αυτό που ως λογικότατο μοιάζει).

Δηλαδή εσείς δεν καταλήγετε με τόση εμπειρία που έχετε (δεν υποννοώ κάτι για εσάς ή για κανένα συγκεκριμένο μαγαζί)
ότι πάνε στα μαγαζιά (αρκετά μέλη από εδώ) και αναφέρουν τα νικ τους;
μα και ένα μικρό παιδί αν διαβάσει πως πράττουν στις αντιδράσεις τους (γενικώς) εκεί θα καταλήξει.
Είναι σοβαρά πράγματα αυτά με τους μουνόδουλους;

Μήπως οι πελάτες ενοχλούνται από αυτό και τελικά γίνονται "γκρινιάρηδες";
Λογική σκέψη μου φαίνεται!
  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• markora.gif
    markora.gif
    264,5 KB · Εμφανίσεις: 97
  • scooby.jpg
    scooby.jpg
    43,2 KB · Εμφανίσεις: 89

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
πάντως χωρίς να θέλω να θίξω πρόσωπα πραγματικά είναι απορίας άξιο
πώς κάποιοι που δεν είχαν κάνει ούτε ένα πόστ σε θέματα για μασάζ...ξαφνικά
τώρα τελευταία που άλλαξε η κατάσταση τους , γράφουν συνέχεια.

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Ωραίος...... η μπάλα στην εξέδρα :2funny: :2funny:

aristo-telis  ναι.....αναλυτικός όχι.

Δεν περίμενα και κάτι άλλο βέβαια!
:2funny:
Φιλαρακι καλημερα, "Μασαζοπαπαρολογίες" γραφουμε εδω, μην μου βαραινεις το κλιμα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom