Νέα

Μασαζοπαπαρολογίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 603
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
πάντως χωρίς να θέλω να θίξω πρόσωπα πραγματικά είναι απορίας άξιο
πώς κάποιοι που δεν είχαν κάνει ούτε ένα πόστ σε θέματα για μασάζ...ξαφνικά
τώρα τελευταία που άλλαξε η κατάσταση τους , γράφουν συνέχεια.

Προφανέστατα, θα κέρδισαν το Τζόκερ!

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
πάντως χωρίς να θέλω να θίξω πρόσωπα πραγματικά είναι απορίας άξιο
πώς κάποιοι που δεν είχαν κάνει ούτε ένα πόστ σε θέματα για μασάζ...ξαφνικά
τώρα τελευταία που άλλαξε η κατάσταση τους , γράφουν συνέχεια.
(για κάτσε μην χάσω την ευκαιρία-το είχα ξεχάσει αυτό) :2funny:

Εγώ κύριε,εγώ είμαι ένας που δεν είχα κάνει ποστ για μασάζ
και ξαφνικά έκανα........αλλά και που έκανα.......είναι σαν να μην έκανα. :2funny:
Όταν λέτε κατάσταση τι εννοείτε;τα αστεράκια να υποθέσω (πάλι);
Εεεεεεε,δεν πρέπει και ένας αστεράτος να μιλάει σε ολα τα θρεντ ως "στατιστικό λάθος";
Άλλοι επιλέγουν μέχρι και την καλημέρα τους ως "φτασμένοι" (μάλλον).
Χαρούμενος να είστε κύριε-χαρούμενος!
Είδα και πως σας στήριξαν κάποιοι όταν δείξατε ότι το χρειάζεστε :2funny:

Την καλημέρα μου......

Οι άλλοι ποιοι είναι όμως;είπατε κάποιοι! άρα υπάρχουν κι άλλοι.
Τουλάχιστον άλλος ένας για να τηρηθεί ο πληθυντικός! :2funny:

Μην μου πείτε κι εμένα θα απαντάτε όπου θέλετε όμως! ;)

(και είδατε τι αστέρι παιδί είμαι,μόλις "σποντάρατε/νε" σταμάτησα εντελώς να γράφω) :thumbsup:

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Ο Ταρζάν εμφανίζεται μια μέρα ξαφνικά σε ένα ορεινό χωριό της ελληνικής επαρχίας. Ένας χωρικός τον συναντά τυχαία στον δρόμο και βλέποντάς τον ντυμένο έτσι περίεργα, τον ρωτά:

- “Τι είσαι εσύ;”

- “Εγώ είμαι ο Ταρζάν, μπορώ και μιλάω με τα ζώα!”

- “Μπα!”, του λέει ο χωρικός κοροϊδευτικά, “Τι μου λες; Για πάμε στον σκύλο να δούμε θα συνεννοηθείτε;”

Πηγαίνουν μέχρι το μαντρί που είναι ο σκύλος και αρχίζουν:

- “Γαβ γαβ”, ο σκύλος.

- “Γαβ γαβ”, ο Ταρζάν.

- “Τι σού είπε;”, ρωτάει ο χωρικός.

- “Ε να, μου είπε ότι τον έχεις εδώ συνέχεια δεμένο, τον ταΐζεις αποφάγια, και τον πηγαίνεις μόνο μια φορά στους έξι μήνες για κυνήγι”.

Ο χωρικός ψαρώνει.

- “Για πάμε και στον γάιδαρο”, λέει στον Ταρζάν.

Φτάνουν στο παχνί και ο Ταρζάν αρχίζει τα ίδια.

- “Τι σου είπε”, ρωτά τον Ταρζάν ο χωρικός.

- “Λέει ότι τον φορτώνεις πολύ, ότι τον δέρνεις όταν δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα και ότι τον ταΐζεις μόνο μία μπάλα σανό, την εβδομάδα”.

Ο χωρικός έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό.

Λίγο παραπέρα είναι και η κατσίκα.

Ο Ταρζάν αρχίζει να της μιλάει και πριν προλάβει η κατσίκα να κάνει το πρώτο “μπεεε”, πετάγεται ο χωρικός και λέει στον Ταρζάν:

- “Μην την πιστεύεις την πουτάνα, αυτή μου ρίχτηκε!”
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vamvakaris

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
θυμαμαι ενα φιλο  πιο παλια που καθε πεμπτη κατεβαινε κεντρο και λογω δουλειας και αγχους γινοταν μουσκεμα παντα ομως κουβαλουσε και ενα πουκαμισο μαζι του...εξαφανιζοταν για μια  ωρα και επεστρεφε δροσερος και μυρωδατος απο οικονομου 1 εξαρχεια με τις περιφημες σαπουναδες και την βερονικα αν θυμαμαι καλα  :think:

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.066
Πόντοι
42.697
θυμαμαι ενα φιλο  πιο παλια που καθε πεμπτη κατεβαινε κεντρο και λογω δουλειας και αγχους γινοταν μουσκεμα παντα ομως κουβαλουσε και ενα πουκαμισο μαζι του...εξαφανιζοταν για μια  ωρα και επεστρεφε δροσερος και μυρωδατος απο οικονομου 1 εξαρχεια με τις περιφημες σαπουναδες και την βερονικα αν θυμαμαι καλα  :think:

επικό μαγαζί το Οικονόμου 1!!!! άφησε εποχη!!!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ε ρε μπριζόλα που θα ψήστηκε χθές  :tooth:

Hellios

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αν έβαζαν ποτέ κουτί παραπόνων στα ιδρύματα, θα αφήνατε ποτέ σημείωμα ;
ή λέτε να έπεφτε σταμπάρισμα ποιος που πότε ;  :cheesy:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ζητούσε 10.000 ευρώ τον μήνα για «προστασία» σε «στούντιο μασάζ», σε περιοχή των νοτίων προαστίων.
Αστυνομικός συνελήφθη για υπόθεση «προστασίας»

Αθήνα

Χρηματικά ποσά μέχρι και 10.000 ευρώ τον μήνα ζητούσε αστυνόμος, ο οποίος συνελήφθη μαζί με έναν συνεργό του από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., για «προστασία» σε «στούντιο μασάζ», σε περιοχή των νοτίων προαστίων.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από καταγγελία του ιδιώτη, ο οποίος ήθελε να ανοίξει το «στούντιο» και ήταν αποδέκτης του εκβιασμού από τον αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα της ίδιας περιοχής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 34χρονος αστυνόμος Β', μέσω ενός 34χρονου ιδιώτη φίλου του, ήρθε σε επαφή με το θύμα του εκβιασμού, από τον οποίο ζήτησε αρχικά 2.500 ευρώ το μήνα για «προστασία» στο «στούντιο μασάζ» που επρόκειτο να ανοίξει. Στην πορεία, όμως, τα ποσά άλλαξαν, και με διάφορες προφάσεις και απειλές, κλιμακώθηκαν από 3.700 ευρώ μέχρι 10.000 ευρώ το μήνα.

Μετά από διαπραγματεύσεις κατέληξαν τελικά στα 5.000 ευρώ κάθε μήνα, αλλά εν τω μεταξύ το θύμα του εκβιασμού κατήγγειλε την υπόθεση στην ΕΛ.ΑΣ.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, σε προκαθορισμένη συνάντηση, ο καταγγέλλων παρέδωσε στον 34χρονο συνεργό του αξιωματικού το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ. Ακολούθως, ο 34χρονος συνελήφθη, από αστυνομικούς που επιτηρούσαν διακριτικά το χώρο, μαζί με τον αστυνόμο, που μετέβη στο σημείο για να παραλάβει τα χρήματα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο συλληφθείς αξιωματικός, στο πλαίσιο των εκβιαστικών του απαιτήσεων, είχε λάβει ήδη από τον ιδιώτη 1.000 ευρώ. Σε βάρος του αστυνομικού σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εκβίασης, δωροληψίας υπαλλήλου και παράβασης καθήκοντος, ενώ ο συνεργός του κατηγορείται για απλή συνέργεια σε εκβίαση και δωροληψία υπαλλήλου.

Οι δύο συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο αξιωματικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.
[URL unfurl="true"]http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231350851[/url]
*Γι΄αυτό δεν υπάρχει σαφής άδεια λειτουργίας για τα μαγαζιά αυτά.
Μια ζωή πληρώνουμε τα αεριτζίδικα των αχόρταγων κρατικών υπάλληλων  :tickedoff:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Απαπα , πεφτω απο τα συννεφα. Γινονται τετοια πραγματα? Μαλλον μονο εκει στα νοτια. Στο κέντρο η αστυνομια ειναι αδιαφ(θ)ορη.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Θέλω να ρωτήσω με ποιο σκεπτικό έγινε sticky το θρεντ με τίτλο "Μασάζ Φαίδρα" από τη στιγμή που δεν είναι sticky μια σειρά από παραδοσιακά μασατζίδικα ξεκινώντας από το Λυκαβηττού 10 και το Amouage (πρώην Συγγρού 45) και φτάνοντας στο Μακεδονίας 5 και στο Καλιρρόης 48;  

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Μαρία γειά τι κάνεις;
Σου γράφω αυτή την κριτική για τη Ναταλία από φρατζη 4.
Όταν Μαράκι μου θες να τσακωθείς, πάω και γαμαω τις μασατζουδες. Έτσι, από αξτιφρση της αντιδραστικής λειτουργίας του εγκεφάλου. Εγκέφαλος βέβαια τι είναι για σένα, που είσαι στη κρατική εταιρία διαστήματος τόσα χρόνια και αεροσυνοδός σε πυραύλους με προϋπηρεσία.
Νταξ, μασάζ καλό δυνατό με το στριγκ, με τα βυζια τριβοταν ανέβηκε επάνω μου έκανε κάτι ακςρτσα έβλεπα τον καθρέπτη λέω κάτσε έχει ενδιαφέρον το θέμα. Είχα να πάω στο κατάστημα κάτι χρόνια, με ρώτησε και η τσατσά. Δύο μουνακια, μια ψηλή δυνατό κομμάτι αλλά too skinny, ίσως όμως το έχει αλλού. Μοντέλο αυτή.
Η Νάταλι με πασχάλια και αβγά και βυζοα συλικονι μεγάλε λεμεεε είναι με πιασίματα, μέση δακτυλίδι αλλά περιφέρεια με ραγάδες.
Ξεκίνησε με πιπα η δεύτερη φάση ανάσκελα, στα τέσσερα σε διάφορες παραλλαγές στο κρεβάτι καναπέ επιπλοπροσφορες σετ με ένα στρώμα νουρου όρθιο και ένα ντουζ που περιείχε το δωμάτιο. Μου έδωσε παντόφλες, έκανα ντουζ και ήρθε.
Κάτω πάντα η γκόμενα, μην της βάζετε από πάνω ειδ??????? ειδικά κάτι χοντρές με πιασίματα είναι να σε σκάσουν. Γκρινπις είναι μια άποψη, υπάρχει και βε βς εφ.
Wwf
https://tse2.mm.bing.net/th?id=OGC....=AtrfjwIbsDc6olpyqxxudf+xhn6N8MSz9rS/4hBsXlc=
Αλλαγή να βλέπω φάτσα, ωραία Βυζομπαλαμπουμπζ.
Χαστούκια στην κωλαρα της, που δέχεται δάκτυλο αλλά αντιδρά. Εντάξει δύο δάκτυλα. Το για παραπάνω δεν το έψαξα.
Γαμησι στο ρελαντί και χυσιμο στο σώμα και στη συνέχεια σκούπισμα με οινόπνευμα και έξω από την πόρτα ευχαριστώ. Θα τα πουμε Μαράκι εμείς μετά.

Τελευταία τροποποίηση:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Μη σπαμαρετε

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Να μου το φτιάξετε στην κριτική γιστι δεν το έβρισκα. Καλορίζικο το νέο σαιτ!!!

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
IMG-d40622d163e1461ce9d2ef158a9c108b-V.jpg

Stories