προσεχε κλωτσαει!και δε σε εχω και στο ικα!ατιθαση πολυ ειναι η ρουφιανα!!που θα μου παει θα την καταφερω!
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
προσεχε κλωτσαει!και δε σε εχω και στο ικα!ατιθαση πολυ ειναι η ρουφιανα!!που θα μου παει θα την καταφερω!
τρως κανενα ψαρακι ?
ασε ρε απο ποτε ο βακαλεος σκορδαλια θεωρειται ψαρακι?μας πεθανες στη σκορδιλα την αλλη φορα!![]()
τρως κανενα ψαρακι ?
ναι καλακαλυτερα να σε ντυνουν παρα να σε ταιζουν. μετρουσα τις μπουκιες σου. 3 σκορδαλιες εφαγες, καλαμαρι γεμιστο, καλαμαρι τηγανητο, χταποδακι στα καρβουνα κλπ. δεν αφησες τιποτα. νηστικοι φυγαμε.
ρε ασε τις ιστοριες ποτε θα φαμε τιποτα?με καβουρια θα χορτασουμε?κανα κοψιδι ποτε θα φαμε?ασε με το φαι που κανω τελευταια καλυτερα να παμε για σουβλακια....
αφου με παρατησε κι ο cgfuker παει!περασε η μπογια μου!παω για το κωροπι να βοσκησω τα προβατακια....τι να μου κανουν τα ψαρια?θα χω τα σφαχτα μου! :'( :'( :'( :'(Τσάμπα το κέρασμα ρε jerry...... δεν έπιασε τόπο (στο στομάχι της νεαράς εννοώ).![]()
ναι ελα αυριο γιατι η μαγδαλο μουλαρωσε!ασε το σαββατοκυριακο πεφτει μακρια!αντε αυριο πρωι πρωι κυρια μαρια!και κολα κανενα ενσημο μαυρη εργασια συνεχεια!!αφου με παρατησε κι ο cgfuker παει!περασε η μπογια μου!παω για το κωροπι να βοσκησω τα προβατακια....τι να μου κανουν τα ψαρια?θα χω τα σφαχτα μου! :'( :'( :'( :'(
κατα τισ 6 ελα μην μου ερθεισ το βραδυ να κανουμε και καμια δουλεια! φερε και το ipad για να κανουμε και καμια καυλαντα γιατι εδω στο βουνο με εχει φαει η μοναξια!ναι ελα αυριο γιατι η μαγδαλο μουλαρωσε!ασε το σαββατοκυριακο πεφτει μακρια!αντε αυριο πρωι πρωι κυρια μαρια!και κολα κανενα ενσημο μαυρη εργασια συνεχεια!!![]()
![]()
![]()
αφου με παρατησε κι ο cgfuker παει!περασε η μπογια μου!παω για το κωροπι να βοσκησω τα προβατακια....τι να μου κανουν τα ψαρια?θα χω τα σφαχτα μου! :'( :'( :'( :'(
αφου με παρατησε κι ο cgfuker παει!περασε η μπογια μου!παω για το κωροπι να βοσκησω τα προβατακια....τι να μου κανουν τα ψαρια?θα χω τα σφαχτα μου! :'( :'( :'( :'(
καλε εκτροφειο εχει η κοπελα με αρνακια λεμε τι κατσικια και χοληστερινεσ λεσ!ελα και συ να βαλεισ ενα χερι βοηθειασ!Εύχομαι τα ζωντανά να είναι κατσίκια και όχι αρνιά.
Να προσέχεις τη χοληστερίνη σου και τα τριγλυκερίδιά σου μανάρα μ'.![]()
καλο μασαζ δε το λες αυτο που κανει αλλα λεμε τωρα....θα το παμε δια της ατοπου εστω οτι κανει καλο μασαζ και μετα απο λιγες μερες θα καταληξουμε σε "ατοπο"!ουφ με σαλεψε το διαβασμα!κατσε να φτιαξει το χωρο της η κοπελα και θα ενημερωσω ....Ρε συ Μαράκι θα μου ξαναφέρεις λίγο ξυνόγαλο από τη μαγδάλω? Κάνει και καλό στην υγεία αφου ενυσχ΄υει την άμυνα του οργανισμού!!
ΥΣ
Τι θα γίνει πότε θα μου συστήσεις τη φίλη σου που λές οτι κάνει καλό μασάζ?
εσύ ήταν που θα ανεβαίνεσ στη μαγδαλο άιντεάιντε θελέτε και μαγαζά μετά!καλο μασαζ δε το λες αυτο που κανει αλλα λεμε τωρα....θα το παμε δια της ατοπου εστω οτι κανει καλο μασαζ και μετα απο λιγες μερες θα καταληξουμε σε "ατοπο"!ουφ με σαλεψε το διαβασμα!κατσε να φτιαξει το χωρο της η κοπελα και θα ενημερωσω ....
καλο μασαζ δε το λες αυτο που κανει αλλα λεμε τωρα....θα το παμε δια της ατοπου εστω οτι κανει καλο μασαζ και μετα απο λιγες μερες θα καταληξουμε σε "ατοπο"!ουφ με σαλεψε το διαβασμα!κατσε να φτιαξει το χωρο της η κοπελα και θα ενημερωσω ....
Αφού την έθαψες πρώτα με αμφίβολης ποιότητας χιουμοράκι, είπες μετά ότι θα ενημερώσεις όταν φτιάξει το χώρο της. Έξοχα...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mon amour!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οχι ρε πουστη μου!και εχω απλωσει σταφιδα!!!!!!!Δεν σε φτύνουν. Ψιχαλίζει.
ωχ ωχ το αφεντικο!εεεε με συνχωρειτε κυριε νταβατζουη μπορω να παπαρολογησω ολιγον?ώχ..........
το ρομάντζο του Σαββατόβραδου αρχίζει...
καλε εκτροφειο εχει η κοπελα με αρνακια λεμε τι κατσικια και χοληστερινεσ λεσ!ελα και συ να βαλεισ ενα χερι βοηθειασ!![]()