Νέα

Μασαζερί - απόψεις και απορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο προιόν προτιμάτε για μασάζ?

• Λάδι

Ψήφοι: 208 54,2%
  • Γαλάκτωμα

Ψήφοι: 92 24,0%
  • Τάλκ

Ψήφοι: 15 3,9%
  • Άλλο προιόν

Ψήφοι: 12 3,1%
  • Τίποτα

Ψήφοι: 18 4,7%
  • Δε κάνω μασάζ!

Ψήφοι: 39 10,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Έγραψα και στο αντίστοιχο νήμα - με πρόδωσαν οι καύλες!  :uglystupid:

Δεν πήγα ποτέ με την Ηλιάνα, στο τσακ ήμουνα εκείνη τη φορά αλλά φοβήθηκα το μάτι που γυάλιζε  :new_shocked: και έπεσα στην παγίδα της σερίφισσας.

Έχω κάνει αποχωρήσεις απο ιδρύματα, συνήθως λέω ότι θα περάσω άλλη φορά. Αν με ρωτήσει στα ίσα η σερίφισσα για τις κοπέλες, λέω ότι δεν γουστάρω καμία απο αυτές που είδα. Στραβώνουν, αλλά πρώτα απ' όλα ειλικρίνεια :)

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Κάτι τέτοιες συνομιλίες διαβάζω και επιβεβαιώνεται η άποψή μου "όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι" - δηλαδή, αν για κάποιο μαγαζί/κοπέλα/κλπ διαβάζεις πολλά το καλύτερο είναι να κρατάς μια πισινή. Και το ανάποδο - για ότι δεν γράφετε τίποτα (ούτε αρνητικό ούτε θετικό) πολύ πιθανό να υπάρχει κάτι αξιόλογο.

Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις στα παραπάνω. Όπως και να έχει το σάιτ το καταντά να είναι σκέτος Χρυσός Οδηγός
Καλημερα Νικολα - καλημερα σε ολους. Εννοειται οτι δεν πρεπει ο υποψηφιος πελατης να βασιζεται μονο στις κριτικες, θετικες η" αρνητικες, αλλα να κρινει ο ιδιος. Ομως δεν βρισκω σωστο καποιοι να επιτιθενται σε ατομα και χωρους που ουτε εξ οψεως γνωριζουν.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Καλημερα Νικολα - καλημερα σε ολους. Εννοειται οτι δεν πρεπει ο υποψηφιος πελατης να βασιζεται μονο στις κριτικες, θετικες η" αρνητικες, αλλα να κρινει ο ιδιος. Ομως δεν βρισκω σωστο καποιοι να επιτιθενται σε ατομα και χωρους που ουτε εξ οψεως γνωριζουν.

:rockon: :rockon: :rockon:

Αν και καθήμενος ορθώς εμίλησες

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
  καποιος μορτης  λεει οτι   εχω φαντασιες .στην αρχη καλα το ξεκινησες  το πηγαινες καλα   παλουκαρι  αλλα μετα βαλατε στο κολπο  τον γυριστρουλη τον γκομενο και τα κανατε σκατα. εξαλου παλουκαρι μορτη μην το περνης και τοσο  επανω σου ενας υπαληλακος εισαι  σε εβαλε να κανης κουμαντο σε 5-6 πουτανες δεν εισαι και διευθυντης σε επιχειρα με 5000 νοματεους  μην τρελαθουμε  κιολας ειναι γνωστο στην  πιατσα σε αυτους που ειναι στα μεσα και στα εξω  που ανηκει το τσαρδι που εισαι.εσυ τι λες να γραφω ετσι για πλακα ? λες να μην εχουμε τσεκαρειτο τσαρδι.

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
να δουμε τωρα το καινουργιο που ανοιγει στα νοτια θα ειναι στο στυλ του παλιου??? η θα αλλαξει νοοτροπια .την ενημερα ποιος θα την κανει? θα πεφτει παλι δουλεμα???
το παν σημερα ειναι ο σεβασμος στον πελατη . μορτηδες δυσκολα τα βγαζουμε περα αλλα πουταναρια ανοιγουν σαν τα περιπτερα καθε γωνια και απο ενα και ολα παρανομα .. ε ρε .. τανα τυχη

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
  καποιος μορτης  λεει οτι   εχω φαντασιες .στην αρχη καλα το ξεκινησες  το πηγαινες καλα   παλουκαρι  αλλα μετα βαλατε στο κολπο  τον γυριστρουλη τον γκομενο και τα κανατε σκατα. εξαλου παλουκαρι μορτη μην το περνης και τοσο  επανω σου ενας υπαληλακος εισαι  σε εβαλε να κανης κουμαντο σε 5-6 πουτανες δεν εισαι και διευθυντης σε επιχειρα με 5000 νοματεους  μην τρελαθουμε  κιολας ειναι γνωστο στην  πιατσα σε αυτους που ειναι στα μεσα και στα εξω  που ανηκει το τσαρδι που εισαι.εσυ τι λες να γραφω ετσι για πλακα ? λες να μην εχουμε τσεκαρειτο τσαρδι.
Παραληρεις παλι! Εχεις λαθος πληροφορηση η" το κανεις επιτηδες?

Συνημμένα

• anonimia1.jpg
    anonimia1.jpg
    30,8 KB · Εμφανίσεις: 25

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
παρακαλω τον ν.σμυρνη να μου πει 3 πραγματα 1) πως γαμαει τοσες καθε μερα 2) τι δουλεια κανει να την κανουμε κι εμεις να κονομησουμε  3)τι δουλεια ειναι αυτη που του αφηνει τοσες ωρες ελευθερες να τρεχει στα μπουρδελα. Αν θελει κιολας εχω μια γειτονισα νυμφομανης, να του την γνωρισω να γαμαει τσαμπα και να φυλαξει τα λεφτα του για κανα αμαξι η οικοπεδο. Αληθεια εχεις σκεφτει τι θα μπορουσες να εκανες με τοσα λεφτα !! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
άρχισες και εσύ.....

καταρχήν δεν γαμάω κάθε μέρα...απο 2 έως 6 την εβδομάδα , που σου φαίνεται το παράξενο.
η μέρα έχει 24 ώρες , 10-12 ώρες στην δουλειά εκτός απο τα ρεπό και τις άδειες και οι υπόλοιπές ώρες ελεύθερες να τις
διαχειριστώ όπως θέλω...

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
άρχισες και εσύ.....

καταρχήν δεν γαμάω κάθε μέρα...απο 2 έως 6 την εβδομάδα , που σου φαίνεται το παράξενο.
η μέρα έχει 24 ώρες , 10-12 ώρες στην δουλειά εκτός απο τα ρεπό και τις άδειες και οι υπόλοιπές ώρες ελεύθερες να τις
διαχειριστώ όπως θέλω...
πως γινεται να εισαι μορτη μου με την γνωστη τσουπρα γκομενα σου σε αλλη γειτονεια  και να πινεται το χυμο σας σφιγκαγκαλιασμενα πιτσουνακια να  καταστρωνεται επαγκελματικα σχεδια και αποκατασταση  και την ιδια ωρα να λες οτι πηδας στο μαρνης η στο πατησιων 77-79  πεσμας το μυστικο ρε μορτη να τα κονομησεις κιολας.
προσεξε το κοριτσι ο αλλος ο πατερουλης το εχει ετοιμο για  τα εξωτερικα αν δεν  κανεις κατι. εμαθα υπαρχει και κοντρα μεταξυ σας . μορτη μου εδωσες την αδεια να γραφω οτι μαθαινω. γιαυτο μην τρεξεις να παραπονεθεις . απλως πεσμας το μυστικο αν και τωρα σε περιμενει πολυ δουλεια με την τσουπρα :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
το εριξες στην πλακα βλεπω αλλα χτες εισαστε με τη τσουπρ μεχρι αργα  να δουμε  τι τρεξιμο θα ριξεις για το καινουργιο μαγαζιτης. ποιος θα κανει την ενημερωση εσυ η ο αλλος ο πατερουλης  . ειναι μακρυς ο δρομος γιοκα μου που διαλεξες  και πολυ απιστο το γκομενακι σου εξαλλου .. τανα ειναι

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
Γραψε μας μια αναλυτικη περιγραφη της συνεδριας με την Κινεζα. Μην φοβασαι. Το πολυ πολυ να βγει το ραμολι και να πει οτι την εχεις και αυτη γκομενα.
δηλαδη  εσυ για να καταλαβουμε περιμενης να δεις ποτε θα σηκωθει του  αγαπουλη για να  παρης μπροστα ... ε ρε τι θα ακουσουμε αλλο 
  :o :o :o :o :o :o :o

anat190

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2012
Like
39
Πόντοι
1
δηλαδη  εσυ για να καταλαβουμε περιμενης να δεις ποτε θα σηκωθει του  αγαπουλη για να  παρης μπροστα ... ε ρε τι θα ακουσουμε αλλο 
  :o :o :o :o :o :o :o

Ρε συ ραμολιμεντο έχει αρχισει και το Αλτσχάιμερ και τα μπερδευεις τα πραγματα. Να σου θυμίσω οτι είμαστε σε ενα σάιτ μπουρδελιαρικο και γράφει ο καθένας για να διαβάζουν οι άλλοι και να έχουν μια. Πρώτη γνώμη. Αν εγω θέλω τα τελειώσω π. χ. στο στόμα και γράψεις εσυ οτι σε ενα μαγαζι είχες συνέδρια με μια κοπέλα και σε άφησε να τελειώσεις στο στόμα φυσικά και με ενδιαφέρει και θα πάω. Αλλο τωρα αν μου αρέσει αυτο που θα δω και θα μείνω η θα φύγω. Γιαυτό γράφουμε στα θρεντ αυτά.

anat190

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2012
Like
39
Πόντοι
1
Τωρα βέβαια εσυ έχεις ενα κόλλημα και με ενα μέλος απο δω μέσα που τυγχάνει να ειναι ο καλλιτερος στην περιγραφή. Τι να κάνεις. Θες δεν θες θα τον υποστεις. Και θα γράφεις τις μαλακίες σου. Περαστικά σου αν και το Αλτσχάιμερ έχει μονο ενα τέλος.  :priest: :priest: :priest: :priest:

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Τώρα αυτά που μας είπες για την δουλειά τα πιστέψαμε . Αν κοιτάξει κανένας τις ώρες που είσαι στο site και τις ώρες που γυρνάς στα μπουρδέλα θα καταλάβει αμέσως τι δουλειά κάνεις...... :sleeping:  :tired: . Η μάλλον πρέπει να είσαι τεχνικός υπολογιστών το πρωί και ντελιβερας στην φυλής το απόγευμα . Άκου 10-12 ώρες δουλειά  :2funny: :2funny: :2funny:. Προτείνω σε όλα τα μέλη να σε λέμε από δω και πέρα  Ο ΝΟΥΒΕΛΑΣ  η  ΑΡΛΕΚΙΝ..σου ταιριάζει καλύτερα σύμφωνα με τις κριτικές (ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ) που γράφεις. Α μιας και το θυμήθηκα αυτήν την Ολγα-Αλινα απο Αλκαμένους (που προσωπικά μου άρεσε στα μασάζ) ολο μέτρια , νταβαι και μαλακίες γράφεις και όλο εκεί είσαι. αν δεν σου αρέσει γιατί πήγες δεύτερη φορά ??  για να μας πεις πως είναι η κοπέλα ??? αν έστρωσε ???  σε ευχαριστούμε , λειτούργημα κάνεις ( δεν μου ειπες την γειτονισα την θες ):jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.161
Πόντοι
42.697
Τώρα αυτά που μας είπες για την δουλειά τα πιστέψαμε . Αν κοιτάξει κανένας τις ώρες που είσαι στο site και τις ώρες που γυρνάς στα μπουρδέλα θα καταλάβει αμέσως τι δουλειά κάνεις...... :sleeping:  :tired: . Η μάλλον πρέπει να είσαι τεχνικός υπολογιστών το πρωί και ντελιβερας στην φυλής το απόγευμα . Άκου 10-12 ώρες δουλειά  :2funny: :2funny: :2funny:. Προτείνω σε όλα τα μέλη να σε λέμε από δω και πέρα  Ο ΝΟΥΒΕΛΑΣ  η  ΑΡΛΕΚΙΝ..σου ταιριάζει καλύτερα σύμφωνα με τις κριτικές (ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ) που γράφεις. Α μιας και το θυμήθηκα αυτήν την Ολγα-Αλινα απο Αλκαμένους (που προσωπικά μου άρεσε στα μασάζ) ολο μέτρια , νταβαι και μαλακίες γράφεις και όλο εκεί είσαι. αν δεν σου αρέσει γιατί πήγες δεύτερη φορά ??  για να μας πεις πως είναι η κοπέλα ??? αν έστρωσε ???  σε ευχαριστούμε , λειτούργημα κάνεις ( δεν μου ειπες την γειτονισα την θες ):jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ξεκολήστε με τις μαλακίες
δεν μας ενδιαφέρει εδώ τι δουλεια, ποσα βγάζει και γιατι τα χαλάει ο καθενας στις πουτάνες, και ποσες φορές πηγαινει.
ο καθενας κάνει οτι νομιζει με τα λεφτά που βγάζει , οπως τα βγάζει, και δεν μας πέφτει λόγος

γιατι κολλάτε σε αυτα τα θέματα?

ο ανθρωπός ενημερώνει συνέχεια , τωρα το αν διαφωνουνε κάποιοι για τις κριτικές που κανει στις κοπέλες είναι αλλο θέμα, εκεί μπορούμε να κανουμε κουβέντα, αλλα οχι τωρα να το γαμαμε με χαζες ερωτησεις του τυπου "ποσο δουλευεις?" "γιατι πας συνεχεια στις πουτανες ?"κτλ

ημαρτον δηλ....

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ξεκολήστε με τις μαλακίες
δεν μας ενδιαφέρει εδώ τι δουλεια, ποσα βγάζει και γιατι τα χαλάει ο καθενας στις πουτάνες, και ποσες φορές πηγαινει.
ο καθενας κάνει οτι νομιζει με τα λεφτά που βγάζει , οπως τα βγάζει, και δεν μας πέφτει λόγος

γιατι κολλάτε σε αυτα τα θέματα?

ο ανθρωπός ενημερώνει συνέχεια , τωρα το αν διαφωνουνε κάποιοι για τις κριτικές που κανει στις κοπέλες είναι αλλο θέμα, εκεί μπορούμε να κανουμε κουβέντα, αλλα οχι τωρα να το γαμαμε με χαζες ερωτησεις του τυπου "ποσο δουλευεις?" "γιατι πας συνεχεια στις πουτανες ?"κτλ

ημαρτον δηλ....

Με όλο τον σεβασμό αυτά που γράφω τα γράφω γιατί το παλικάρι μας έχει ταράξει στο παραμύθι και πολλοί εδώ έχουν καταλάβει τι δουλειά κάνει. Την άλλη εννοώ γιατί αυτή των 10 ωρών :2funny: :2funny: που λέει δεν με νοιάζει ούτε έμενα. Αν προσέξατε όμως γράφω στο "απόψεις και απορίες" χωρίς να σπάω τα αρχίδια του κάθε συναγωνιστή που θέλει να ενημερωθεί. Πάντως παρατηρώ οτι άλλες φορές που έχω έρθει σε αντιπαράθεση με συναγωνιστές έχει τελειώσει έτσι , ενώ και τις δυο φορές με τον ΝΟΥΒΕΛΑ έχεις επέμβει ΑΜΕΣΑ !!!!!!!

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Εμένα πάντως δε με ενδιαφέρει ούτε καν αν κάποιος είναι προμότορας ή όχι καθώς δεν επιλέγω με βάση τις κριτικές. Στα αρχίδια μου αν περάσω καλά και κάποιος κονομάει επειδή γράφει για την ίδια μυθιστορήματα. Η τιμή δεν αλλάζει.Σε αυτές τις περιπτώσεις χαμένη βγαίνει μόνο η πουτάνα ή το μαγαζί που πληρώνει για κάτι που θα το έπαιρνα έτσι κι αλλιώς γιατί αξίζει. Τώρα όποιος πάει σε μια γκόμενα γιατί διάβασε ότι κάνει παπάδες αλλά δεν θα πήγαινε διαφορετικά, αυτό είναι δικό του πρόβλημα και πρέπει να το λυσει μόνος του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom