Νέα

Μασαζερί - απόψεις και απορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιο προιόν προτιμάτε για μασάζ?

• Λάδι

Ψήφοι: 208 54,2%
  • Γαλάκτωμα

Ψήφοι: 92 24,0%
  • Τάλκ

Ψήφοι: 15 3,9%
  • Άλλο προιόν

Ψήφοι: 12 3,1%
  • Τίποτα

Ψήφοι: 18 4,7%
  • Δε κάνω μασάζ!

Ψήφοι: 39 10,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Εν τη προαιρέσει η μοχθηρία και το αδικείν. <<ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ>>   μτφρ: η μοχθηρία και η αδικία υπάρχουν από πρόθεση [και όχι τυχαία ή κατά λάθος]

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Εν τη προαιρέσει η μοχθηρία και το αδικείν. <<ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ>>   μτφρ: η μοχθηρία και η αδικία υπάρχουν από πρόθεση [και όχι τυχαία ή κατά λάθος]
βέβαια καθότι σωκρατικός θα σου απαντήσω.."ουδείς εκών κακκός".....κανένας δεν είναι από πρόθεση κακκός...

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Ουδεμία σχέση έχω με τον Πύραυλο, ούτε ανήκω στο fan club του. Όμως δεν μπορώ παρά να σε ρωτήσω, Αριστοτέλη, το εξής: έγραψες ότι ο Πύραυλος είναι "περιπτωσάρα ελεεινου, αναιδους, γλιτσα". Πώς μπόρεσες να τον ταυτοποιήσεις; Ξέρεις ποια μέρα ακριβώς ήρθε στο μαγαζί σου; Αλλά ακόμα και να το ξέρεις αυτό, η κοπέλα για την οποία γράφει ο Πύραυλος, μόνο έναν πελάτη πήρε τη συγκεκριμένη μέρα; Ρωτώ καλόπιστα, χωρίς να υπονοώ κάτι. Και προφανώς τα ερωτήματά μου θα είναι άκυρα, αν μού πεις ότι ο Πύραυλος αυτοσυστήθηκε στο μαγαζί σου με το nick του.

Προσθήκη: Μόλις τώρα είδα ότι στην προηγούμενη σελίδα ο ίδιος ο Πύραυλος προσδιόρισε τη μέρα που ήρθε στο μαγαζί σου. Άρα το πρώτο ερώτημά μου είναι άκυρο. Το δεύτερο εξακολουθεί να ισχύει.
Εχεις πμ., παρολο που θα του αξιζε, δεν μπορω να το κανω!!!

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Επειδη εχω δουλειτσα, και εσυ εισαι "περιπτωσαρα" ελεεινου, αναιδους, γλιτσα, θα σου απαντησω οταν θα εχω το χρονο! Η" μπορει για να πρωτοτυπησω και να βαλω τη Τζενη να γραψει μια κριτικη για την εμπειρια της με σενα! (Να γελασει και ο καθε πικραμενος). Θα δουμε.
Αριστοτέλη μου επειδή κανά δυό φορές που είχαμε συναντηθεί τυχαία στο άλλο μαγαζί .. και μου φάνηκες ευγενής και καλλιεργημένος άνθρωπος οφείλουμε να ομολογήσουμε πως το κείμενο του Πύραυλου έχει κάποια ψήγματα λυρικότητας στην πρισπάθεια του να άναλύσει τις ψυχοκοινωνικές καταβολές της κορασίδος... Κρίνω το ύφος γραφής και όχι το αληθές ή μη των αναφορών... Βέβαια πολύ το "χτένισε" και παρότι απόλυτα πιστός της ελευθερίας του λόγου, αυτό με βάζει σε υποψίες για τις προθέσεις του. Αν και πρωτότυπος ο τρόπος να εκφράσει την αντιπάθεια του προς τις εκ Λατινικής Αμερικής και Αφρικής ορμώμενες λαδοκόρες με αναφορές σε ζώα των δύο Ηπείρων, είναι σαφής η χυδαία ρατσιστική του διάθεση και υποθέτω πως o λόγω κύριος ασχολείται με Heidi Kloum και άνω... Τέλος με προβλημάτισε το γεγονός πως όλες μας όλες κατ εκείνον "ηταν κοντοπίθαρες ( Να θυμηθούμε την πρόσφατη ρήση Απόστολου Κακλαμάνη) και δεν τον ενέπνευσε ουδεμία... παρότι και τα σώματα τους γνωρίζουμε και αρκετά θετικά έχουν γραφτεί.. για κάποιες. Ιδιέταιρα οι Σέρβες που είναι και ωραίες γυναίκες εν γένει...( Εύα). Τελικά αγαπητέ μου πέσαμε σε κάποιον μίζερο απαιτητικό... Δόξα τω Θεώ, υπάρχουν κι άλλα μαγαζιά όπου θα μπορεί να εκχύει τη άρεια χολή του ( αντί για σπέρμα)... με την άνεση του. 

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Αριστοτέλη μου επειδή κανά δυό φορές που είχαμε συναντηθεί τυχαία στο άλλο μαγαζί .. και μου φάνηκες ευγενής και καλλιεργημένος άνθρωπος οφείλουμε να ομολογήσουμε πως το κείμενο του Πύραυλου είναι λυρικό... Κρίνω το ύφος γραφής και όχι το αληθές ή μη των αναφορών... Βέβαια πολύ το "χτένισε" και παρότι απόλυτα πιστός της ελευθερίας του λόγου, αυτό με βάζει σε υποψίες για τις προθέσεις του...

Κάνεις λάθος φίλε Peonius. Δεν είναι λυρικό το κείμενο του Πύραυλου -το αντίθετο μάλιστα. Από την αρχή μέχρι το τέλος του αποπνέει μίσος προς το γυναικείο φύλο.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Κάνεις λάθος φίλε Peonius. Δεν είναι λυρικό το κείμενο του Πύραυλου -το αντίθετο μάλιστα. Από την αρχή μέχρι το τέλος του αποπνέει μίσος προς το γυναικείο φύλο.
μη δίνετε αξία και σημασία σε γεγονότα και άτομα που δεν τα αξίζουν... ;)

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
993
Πόντοι
96
ο νταβατζης όλη μερα on line να απειλεί τους πελάτες με αποκαλύψεις.... τι περιεχομένου άραγε ????? προφανώς για κάποιους η χυδαιότητα δεν έχει κανένα όριο, αηδία....

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
ο νταβατζης όλη μερα on line να απειλεί τους πελάτες με αποκαλύψεις.... τι περιεχομένου άραγε ????? προφανώς για κάποιους η χυδαιότητα δεν έχει κανένα όριο, αηδία....
Εγω θα ξαναρωτησω, γνωριζομαστε απο καπου?

sebi86

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ο νταβατζής θύμωσε που η κριτική δεν ήταν αυτή που θα ήθελε και απειλεί,δεν είμαστε καλά νομίζω.  :idiot:  :idiot:  :idiot:  :idiot: :uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid:

πιθανωτατα εχεις δικιο,  οταν η κριτικη δεν μας κανει αρχιζουμε το μπινελικι ...   καθολου επαγγελματικο αυτο.
καλο ειναι ιδιοκτητες-ιες υπαλληλοι να δεχονται καλες και μκακες κριτικες.

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
πιθανωτατα εχεις δικιο,  οταν η κριτικη δεν μας κανει αρχιζουμε το μπινελικι ...   καθολου επαγγελματικο αυτο.
Με ολο το σεβασμο, εσυ αυτο το χλευασμα το λες κακη κριτικη?

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
μα ρε παιδιά, ένα λεπτό...είναι αυτά πράγματσ που γράφει μέσα??? Έλεος ρε σεις... :headbang:

sebi86

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Με ολο το σεβασμο, εσυ αυτο το χλευασμα το λες κακη κριτικη?

οπως το παρει ο καθενας ,  υπαρχει και αλλος συναγωνιστης που γραφει κατεβατα απο την αντιθετη πλευρα , δηλαδη τις κανει θεες του ερωτα και του μασαζ , ζητημα ειναι αν σε ολα τα  μαγαζια υπαρχει εστω και μια που να ξερει  μασαζ, κακα τα ψεματα  ολα εχουν γινει σχετα -- δελα  απλως κανουν λιχο χαιδεμα ,  τεσπα αλλα εσυ πιστευω πως το να αντιδρας ετσι  και να βριζεις  οποιον γραφει εστω και με αυτον τον τροπο τον δικαιωνεις.

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

Φίλτατε μην παρασύρεσαι. Κι εγώ πιστός της ελευθερίας του λόγου είμαι και ελεύθερης έκφρασης αλλά αυτό το κείμενο ήταν ελεεινό ρατσιστικό σίχαμα στην καλύτερη περίπτωση.. Οχι απλός λίβελος...

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
οπως το παρει ο καθενας ,  υπαρχει και αλλος συναγωνιστης που γραφει κατεβατα απο την αντιθετη πλευρα , δηλαδη τις κανει θεες του ερωτα και του μασαζ , ζητημα ειναι αν σε ολα τα  μαγαζια υπαρχει εστω και μια που να ξερει  μασαζ, κακα τα ψεματα  ολα εχουν γινει σχετα -- δελα   απλως κανουν λιχο χαιδεμα ,  τεσπα αλλα εσυ πιστευω πως το να αντιδρας ετσι  και να βριζεις  οποιον γραφει εστω και με αυτον τον τροπο τον δικαιωνεις.
Εγω σε προκαλω να ερθεις και να κανεις ενα δωρεαν μασαζ με οποια θελεις απο τη βασικη μου 5αδα και μετα θα δεχτω και το χειροτερο κραξιμο!!!

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Φίλτατε μην παρασύρεσαι. Κι εγώ πιστός της ελευθερίας του λόγου είμαι και ελεύθερης έκφρασης αλλά αυτό το κείμενο ήταν ελεεινό ρατσιστικό σίχαμα στην καλύτερη περίπτωση.. Οχι απλός λίβελος...

Τώρα μιλάς σωστά!

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μα ρε παιδιά, ένα λεπτό...είναι αυτά πράγματσ που γράφει μέσα??? Έλεος ρε σεις... :headbang:
Απίστευτη χυδαιότητα.. ενός βαθύτατα κομπλεξικού ανθρωπάριου. Παρεπιπτόντως τροποποίησα την ΄προτροπή μου προς τον Αριστοτέλη

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
παρόλο που τον φίλτατο πύραυλό τον έχω συναντήσει σε τσάρκα(αλλά ούτε έχουμε μιλήσει ούτε έχουμε γνωριστεί)και με πολύ ενδιαφέρων πάντα διαβάζω τις κριτικές του
πέρνωντας θέση προσωπική , μου φάνηκε κάπως η κριτική του , ενώ ενθυμούμενος  κοπέλες που έχει περάσει και της βαθμολογίες που έχει βάλει σερ αυτές στην εμφάνιση  , έστω και αν τα
γούστα του καθενός διαφέρουν....το 4 για την Τζένη πιστεύω ότι είναι πολύ μικρό.

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ο νταβατζής θύμωσε που η κριτική δεν ήταν αυτή που θα ήθελε και απειλεί,δεν είμαστε καλά νομίζω.  :idiot:  :idiot:  :idiot:  :idiot: :uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid:
Assov , ό,τι και νάναι ο Αριστοτέλης ( άραγε εμείς είμαστε καλύτεροι με τον παρά μας ? ) , το κέιμενο αυτό δεν ήταν κριτική... Μία απίστευτη ρατσιστική χυδαιότητα ήτανε. Εκτός κι αν είσαι κι εσύ του ιδίου φυράματος με το ανθρωπάριο αυτό οπότε δεν υπάρχει λόγος καν να κουβεντιάζουμε

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Ο Αριστοτέλης είναι ευγενέστατος και πάνω από όλα σωστός επαγγελματίας...Αλλά πως να μείνει ήρεμος και σε νιρβάνα όταν διαβάζει ένα ρατσιστικό παραλήρυμα, γεμάτο ανακρίβειες και κακκία...???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom