You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε συ φιλτατε ν. σμυρνη εμεις σε ψηφισαμε προεδρο αλλα εσυ η σταματησες τα μασατζιδικα η φοβασαι τον davidpav και δεν γραφεις πια. Μας λείπουν οι περιγραφές σου. Εξ'αλλου εχει εξαφανιστει τελευταια. Λες να πηρε πολλα χαπια για να ξανασυνεδριασει με την Γκαλινα και να αναχωρησε?
Ρε συ φιλτατε ν. σμυρνη εμεις σε ψηφισαμε προεδρο αλλα εσυ η σταματησες τα μασατζιδικα η φοβασαι τον davidpav και δεν γραφεις πια. Μας λείπουν οι περιγραφές σου. Εξ'αλλου εχει εξαφανιστει τελευταια. Λες να πηρε πολλα χαπια για να ξανασυνεδριασει με την Γκαλινα και να αναχωρησε?
καλως τον τον κολητο της αλβανιδας τσουπρας μας τι εγινε παλουκαρι επεσαν οι εισπραξεις της και σε εβαλε να ψησεις τον γκομενο της να γραψει. μορτακο σου εχω ξαναπει ξερω ποιος εισαι ειπαμε ετσι και αλοιως εσυ πολυσυχναζεις ειδικα σε ενα μαγαζι νοτια μονο να περνης πληροφοριες και να λες στην αλβανιδα . αστο παλικαρι τον νεοσμυρνιωτη να ζηση την καψουρα με την αλβανιδα τσοθπρα τωρα που ηρεμησε λιγο οπατερουλης της και δεν τη πιεζει , αλοιως την χασαμε θα τηνστειλη στο ιταλυ οπυ ειναι και οι αλλες.
το παληκαρακι ο γκομενος της εχει να την βοηθησει αλλοιως εξαλου ξεσκεπαστηκε οταν εγραψε την μουφα κριτικη για την αλβανιδα που την εκανε τσεχα οπως του ειπε ο αλλος ο "σαγιοναρας" "ξυπολητος" υπαλληλακος στο τσαρδι της στα νοτια.
ο αγαπουλης απο 2 τουλαχιστον τσαρδια παιρνει το χατζηλικα κι του. ενα στο κεντρο οπου ειναι πολυ φιλος με τον ιδιοκτητη"ετσι εχει δηλωσει δημοσια ο ιδιοσ" και το αλλο στα νοτια με τον υπαλληλακο της αλβανιδας.
εγω μορτη μου εδω ειμαι παω στα τσαρδια τα καλα που σεβονται τον πελατη και δεν τον κανουν βουκινο οπως κανει η αλβανιδα γνωστη τσουπρα με τον γκομενο της νεοσμυρνιωτη , με τον πατερουλη της . καταλαβες μορτη δεν περιμενω να δω που θα παρει μιζα ο αγαπουλης για να γραψει κριτικη.
εξαλου τωρα αστον γιατι πηρε "ροτα" να μην γραφει πολλα πολλα και να βαλει 5-6 κολητους μπουρδελιαρηδες για παρτη του να γραφουν
εξ'ου και ο "σαγιοναρας" υπαλληλακος στης τους κολογληφει δημοσια
αυτο νκανει για να γινεται ντορος. α ρε τι αλλο θα δουμε .
Με όλο τον σεβασμό αυτά που γράφω τα γράφω γιατί το παλικάρι μας έχει ταράξει στο παραμύθι και πολλοί εδώ έχουν καταλάβει τι δουλειά κάνει. Την άλλη εννοώ γιατί αυτή των 10 ωρών που λέει δεν με νοιάζει ούτε έμενα. Αν προσέξατε όμως γράφω στο "απόψεις και απορίες" χωρίς να σπάω τα αρχίδια του κάθε συναγωνιστή που θέλει να ενημερωθεί. Πάντως παρατηρώ οτι άλλες φορές που έχω έρθει σε αντιπαράθεση με συναγωνιστές έχει τελειώσει έτσι , ενώ και τις δυο φορές με τον ΝΟΥΒΕΛΑ έχεις επέμβει ΑΜΕΣΑ !!!!!!!
συμφωνω δεν μας νοιαζει αν δουλευει σε σουπερ μαρκετ στη λαικη η αλλου μας νοιαζει ομως οταν τον καλουν σε μαγαζια για να γραφει για παρτη τους οπως ξεκινησε για το ιουλιανου που τον καλεσε η αλβανιδα με τον γνωστο πατερουλη της με τα δυο ονοματα μετα το συνεχισε σε ενα αλλο στο κεντρο και τωρα στα νοτια του " υπαλληλακου της" βεβαι μπηκαν στη μεση και η παρεα που εντελως ξαφνικα ξυπνησαν και γραφουν ολοι για τυο συγκεκριμενο μαγαζι στα νοτια ... αλλα δεν ξερει ο "υπαλληλακος" της αλβανιδας οτι ετσι δεν κρατιεται τον τρωει η μαρμαγκα αργα η γρηγορα ο κοσμος δεν πασαει κουτοχορτο .
μορτακο να σου λεισω μια απορια σε περιπτωση που δεν σε ενημερωσε η φιλη σου.
ο αγαπουλης εινα σε διακοποθλες μαζιτης για αυτο σου λεω αστους να ζησουν τον ερωτα τους οσο κτρατησει
Παραληρεις παλι! Εχεις λαθος πληροφορηση η" το κανεις επιτηδες?
μια χαρα πληροφοριες εχω " εκ των εσω" που λενε ειπαμε παρτο αλοιως γιατι παιζεις με χιλιοσημαδεμενη τραπουλα . οι αλβανιδες δεν γινονται τσεχες με τιποτα . οι τσεχες ειναι θεογκομενες και κυριλε .
aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Υπαγε οπισω μου βρωμυλε κιναιδε, ακατανομαστε!!!μια χαρα πληροφοριες εχω " εκ των εσω" που λενε ειπαμε παρτο αλοιως γιατι παιζεις με χιλιοσημαδεμενη τραπουλα . οι αλβανιδες δεν γινονται τσεχες με τιποτα . οι τσεχες ειναι θεογκομενες και κυριλε .
Συνημμένα
aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Τα μεγαλα μυαλα ασχολουνται με ιδεες,τα μεσαια με προβληματα,και τα μικρα με τους αλλους !!! (κλεμμενο αλλα απαιχτο )
μορτακο να σου λεισω μια απορια σε περιπτωση που δεν σε ενημερωσε η φιλη σου.
ο αγαπουλης εινα σε διακοποθλες μαζιτης για αυτο σου λεω αστους να ζησουν τον ερωτα τους οσο κτρατησει
Τέτοιες παπαριές γράφεις και σε μπανάρανε.
Τα μεγαλα μυαλα ασχολουνται με ιδεες,τα μεσαια με προβληματα,και τα μικρα με τους αλλους !!! (κλεμμενο αλλα απαιχτο )
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 16
ποιος το χει πει ρε αριστο?Τα μεγαλα μυαλα ασχολουνται με ιδεες,τα μεσαια με προβληματα,και τα μικρα με τους αλλους !!! (κλεμμενο αλλα απαιχτο )
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
ποιος το χει πει ρε αριστο?
Στο fb λενε ο Σωκρατης αλλα δεν νομιζω ,
μια παραλαγη ειναι
"Οι μικροί ασχολούνται με τους άλλους. Οι μέτριοι με τα γεγονότα. Οι μεγάλοι με τις ιδέες"
και εδω
========================================================================================
Βασικα κατι ασχετο μπηκα να πω.
Τις επιδειξεις μοδας τις λένε ντεφιλέ μοδας .
Εβλεπα στο TV5 (κολπο για να δειξω οτι ξερω και Γαλλικά ;) , ουτε τα μίσα δεν καταλάβαινα) και μιλαγαν για την στρατιωτικη παρελάση και μιλαγαν για ντεφιλε .
τελικα ντεφιλέ λεγεται η παρέλασηση . Αρα οταν μιλάνε για ντεφιλε μοδας σημαινει οτι τα μοντελα κανουν παρελαση .
Αρα οι μασαζαδες που λένε το σαλόναρισμα παρέλαση ειναι πραγματικά πολύ μπροστα .
Προτεινω το σαλοναρισμα να το λέμε ντεφιλέ για να δειχνουμε οτι εχουμε επίπεδο .
aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Τυχαια το βρηκα ψυχιατρε μου, και μου αρεσε, δεν το εψαξα να σου πω την αληθεια.ποιος το χει πει ρε αριστο?
aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Χμμμ..., ναι..., θα συμφωνησω, κατι τετοιο δηλαδη.....................Τις επιδειξεις μοδας τις λένε ντεφιλέ μοδας .
Εβλεπα στο TV5 (κολπο για να δειξω οτι ξερω και Γαλλικά ;) , ουτε τα μίσα δεν καταλάβαινα) και μιλαγαν για την στρατιωτικη παρελάση και μιλαγαν για ντεφιλε .
τελικα ντεφιλέ λεγεται η παρέλασηση . Αρα οταν μιλάνε για ντεφιλε μοδας σημαινει οτι τα μοντελα κανουν παρελαση .
Αρα οι μασαζαδες που λένε το σαλόναρισμα παρέλαση ειναι πραγματικά πολύ μπροστα .
Προτεινω το σαλοναρισμα να το λέμε ντεφιλέ για να δειχνουμε οτι εχουμε επίπεδο .
Συνημμένα
aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Επειδη εχω δουλειτσα, και εσυ εισαι "περιπτωσαρα" ελεεινου, αναιδους, γλιτσα, θα σου απαντησω οταν θα εχω το χρονο! Η" μπορει για να πρωτοτυπησω και να βαλω τη Τζενη να γραψει μια κριτικη για την εμπειρια της με σενα! (Να γελασει και ο καθε πικραμενος). Θα δουμε.
peonius
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Γνωριζομαστε απο καπου?ο νταβατζής θύμωσε που η κριτική δεν ήταν αυτή που θα ήθελε και απειλεί,δεν είμαστε καλά νομίζω.
Επειδη εχω δουλειτσα, και εσυ εισαι "περιπτωσαρα" ελεεινου, αναιδους, γλιτσα, θα σου απαντησω οταν θα εχω το χρονο! Η" μπορει για να πρωτοτυπησω και να βαλω τη Τζενη να γραψει μια κριτικη για την εμπειρια της με σενα! (Να γελασει και ο καθε πικραμενος). Θα δουμε.
Ουδεμία σχέση έχω με τον Πύραυλο, ούτε ανήκω στο fan club του. Όμως δεν μπορώ παρά να σε ρωτήσω, Αριστοτέλη, το εξής: έγραψες ότι ο Πύραυλος είναι "περιπτωσάρα ελεεινου, αναιδους, γλιτσα". Πώς μπόρεσες να τον ταυτοποιήσεις; Ξέρεις ποια μέρα ακριβώς ήρθε στο μαγαζί σου; Αλλά ακόμα και να το ξέρεις αυτό, η κοπέλα για την οποία γράφει ο Πύραυλος, μόνο έναν πελάτη πήρε τη συγκεκριμένη μέρα; Ρωτώ καλόπιστα, χωρίς να υπονοώ κάτι. Και προφανώς τα ερωτήματά μου θα είναι άκυρα, αν μού πεις ότι ο Πύραυλος αυτοσυστήθηκε στο μαγαζί σου με το nick του.
Προσθήκη: Μόλις τώρα είδα ότι στην προηγούμενη σελίδα ο ίδιος ο Πύραυλος προσδιόρισε τη μέρα που ήρθε στο μαγαζί σου. Άρα το πρώτο ερώτημά μου είναι άκυρο. Το δεύτερο εξακολουθεί να ισχύει.
Παρόμοια θέματα
- Μόνιμο
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 4K
- Εμφανίσεις
- 663K