Νέα

Μασαζερί - απόψεις και απορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο προιόν προτιμάτε για μασάζ?

• Λάδι

Ψήφοι: 208 54,2%
  • Γαλάκτωμα

Ψήφοι: 92 24,0%
  • Τάλκ

Ψήφοι: 15 3,9%
  • Άλλο προιόν

Ψήφοι: 12 3,1%
  • Τίποτα

Ψήφοι: 18 4,7%
  • Δε κάνω μασάζ!

Ψήφοι: 39 10,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
παρόλο που τον φίλτατο πύραυλό τον έχω συναντήσει σε τσάρκα(αλλά ούτε έχουμε μιλήσει ούτε έχουμε γνωριστεί)και με πολύ ενδιαφέρων πάντα διαβάζω τις κριτικές του
πέρνωντας θέση προσωπική , μου φάνηκε κάπως η κριτική του , ενώ ενθυμούμενος  κοπέλες που έχει περάσει και της βαθμολογίες που έχει βάλει σερ αυτές στην εμφάνιση  , έστω και αν τα
γούστα του καθενός διαφέρουν....το 4 για την Τζένη πιστεύω ότι είναι πολύ μικρό.
Το θεμα δεν ειναι στην βαθμολογια, γουστο του και καπελο του να βαλει και 0 .

sebi86

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Εγω σε προκαλω να ερθεις και να κανεις ενα δωρεαν μασαζ με οποια θελεις απο τη βασικη μου 5αδα και μετα θα δεχτω και το χειροτερο κραξιμο!!!

το να με προκαλεις ειναι ενα ψιλοπροβληματακι  νομιζω.... να με προσκαλεσεις  ισως ηθελες να πεις.... τεσπα δεν παρασειρομαι αν και
πολλες φορες εχω βασιστει σε κριτικες παρα μα παρα πολυ καλες και εφαγα φολα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.843
Πόντοι
46.232
ναι το ξέρω , απλά εγώ έκανα σχόλιο για το συγκεκριμένο μίας και πολλοί ασχολήθηκαν με όλα τα άλλα

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
παρόλο που τον φίλτατο πύραυλό τον έχω συναντήσει σε τσάρκα(αλλά ούτε έχουμε μιλήσει ούτε έχουμε γνωριστεί)και με πολύ ενδιαφέρων πάντα διαβάζω τις κριτικές του
πέρνωντας θέση προσωπική , μου φάνηκε κάπως η κριτική του , ενώ ενθυμούμενος  κοπέλες που έχει περάσει και της βαθμολογίες που έχει βάλει σερ αυτές στην εμφάνιση  , έστω και αν τα
γούστα του καθενός διαφέρουν....το 4 για την Τζένη πιστεύω ότι είναι πολύ μικρό.

NeaSmyrni σε παρακολουθώ χρόνια στα γραφόμενα σου και φαίνεσαι καλό και ξηγημένο παληκάρι. Στάθηκες όμως στην βαθμολογία και όχι στο άθλιο..
Με δύο λόγια, η εμφάνιση της Τζένης θυμίζει κάτοικο της Κάτω Ζούγκλας.
Έτσι, δικαιολόγησα την σκληραγωγημένη περιγεννητική περιοχή και το αιδοίο της, διακωμωδώντας, ότι εκεί έχουν γαμήσει ο Αράπης, ο Κακαράπης, ο Ουρακοτάγκος, ο Ρινόκερος, ο Ιπποπόταμος, ο Καμηλοπάρδαλης και άλλοι τοιούτοι…

Δεν νομίζεις πως υπάρχουν και κάποια όρια ?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.843
Πόντοι
46.232
NeaSmyrni σε παρακολουθώ χρόνια στα γραφόμενα σου και φαίνεσαι καλό και ξηγημένο παληκάρι. Στάθηκες όμως στην βαθμολογία και όχι στο άθλιο.. Δεν νομίζεις πως υπάρχουν και κάποια όρια ?

Έτσι, δικαιολόγησα την σκληραγωγημένη περιγεννητική περιοχή και το αιδοίο της, διακωμωδώντας, ότι εκεί έχουν γαμήσει ο Αράπης, ο Κακαράπης, ο Ουρακοτάγκος, ο Ρινόκερος, ο Ιπποπόταμος, ο Καμηλοπάρδαλης και άλλοι τοιούτοι…
απάντησα απο πάνω...στάθηκα σε αυτό γιατί όλοι οι άλλοι ασχολείστε με τα άλλα.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
NeaSmyrni σε παρακολουθώ χρόνια στα γραφόμενα σου και φαίνεσαι καλό και ξηγημένο παληκάρι. Στάθηκες όμως στην βαθμολογία και όχι στο άθλιο.. Δεν νομίζεις πως υπάρχουν και κάποια όρια ?

παιδιά όσο αναπαράγουμε το λίβελο του Πύραυλου τόσο πιο αξία του δίνουμε...μακάρι να μπορούσε να διαγραφεί τέτοιο ντροπιαστικό κείμενο...

sebi86

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0

εδω τιθεται ενα πολυ μεγαλο ερωτημα .... οπως λες δεν εχετε μιλησει δεν εχετε γνωριστει ,τον εχεις συναντησει σε τσαρκα ...
τοτε πως ξερεις ποιος ειναι..
δεν τον ξερω και ουτε με ενδιαφερει να μαθω ποιος ειναι αλλα καθε λογικα σκεπτομενος ανθρωπος αναρωτιεται ,,, μηπως καποια υπευθυνη /ιδιοκτητρια μαγαζιου σου ειπε ειναι αυτος?
καλοπροαιρετα το λεω   .....  αλλοιως δεν εξηγειτε

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.843
Πόντοι
46.232
μπορείτε να κάνετε καταγγελία της κριτικής....

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
το να με προκαλεις ειναι ενα ψιλοπροβληματακι  νομιζω.... να με προσκαλεσεις  ισως ηθελες να πεις.... τεσπα δεν παρασειρομαι αν και
πολλες φορες εχω βασιστει σε κριτικες παρα μα παρα πολυ καλες και εφαγα φολα.
Εννοειται με την καλη εννοια! Σοβαρολογω για το free μασαζ, οποτε το να φας φολα δεν παιζει!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.843
Πόντοι
46.232
εδω τιθεται ενα πολυ μεγαλο ερωτημα .... οπως λες δεν εχετε μιλησει δεν εχετε γνωριστει ,τον εχεις συναντησει σε τσαρκα ...
τοτε πως ξερεις ποιος ειναι..
δεν τον ξερω και ουτε με ενδιαφερει να μαθω ποιος ειναι αλλα καθε λογικα σκεπτομενος ανθρωπος αναρωτιεται ,,, μηπως καποια υπευθυνη /ιδιοκτητρια μαγαζιου σου ειπε ειναι αυτος?
καλοπροαιρετα το λεω   .....  αλλοιως δεν εξηγειτε
όλο στη ίντριγκα...ανέφερα ότι τον είδα σε λαδομάγαζό???? όχι
άντε επειδή είσαι περίεργος σε μπουρδελότσαρκα τον πέτυχα και άτομο που ήταν μαζί μου τον ήξερε και μου είπε αυτός είναι ο πύραυλος...
μην ψαχνεται όλο για δράκους...ήμαρτον πιά..........στο να κάνετε κριτική όλοι είστε πρώτοι...κάντε κάτι χρήσιμο πια όπως πχ καμιά ενημέρωση καμιά κριτική  

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
997
Πόντοι
96
τελικά ήταν πολιτικό το θέμα, δήλωση του Π.Κωνσταντίνου υπάρχει για το θέμα ?  εντάξει , παρανόηση νόμισα πως ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον τομέα παροχής υπηρεσιων περί την γενετήσιαν ζωή , παρεξηγήθηκε γιατί του εθιξαν το  " κατάστημα ".... αν το ζήτημα  είναι πολιτικό τίθεται σε εντελώς άλλη βάση.....  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:

berget

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ολη η κρητικη αποσκοπουσε στο πως θα μειωση την προσωπικοτητα της τζενης και σε τιποτα αλλο.
το να μην του αρεσε η να περιεγραφε την εμπειρια του χωρις τισ κομπλεξημαρες του δεν θα ασχολιοταν κανενας μαζι του
αλλα το περιοχομενο της κρητικης του ηταν τετοιο που το μονο που καταφερε ηταν να ασχοληθουν μαζι του .
ο αριστοτελης ειναι εππαγελματιας που σεβεται τον πελατη οπως πρεπει να σεβεται και το προσωπικο του εμενα , δε μου μοιαζει
καθολου για νταβας η για νουμερο και καλα εκανε και ασχοληθηκε μαζι του, γιατι ολα εχουν και ορια.
οι κριτικες πρεπει να εχουν ενα επιπεδο ητε ειναι θετικες η αρνητικες.

Επισκέπτης
ολη η κρητικη αποσκοπουσε στο πως θα μειωση την προσωπικοτητα της τζενης και σε τιποτα αλλο.
το να μην του αρεσε η να περιεγραφε την εμπειρια του χωρις τισ κομπλεξημαρες του δεν θα ασχολιοταν κανενας μαζι του
αλλα το περιοχομενο της κρητικης του ηταν τετοιο που το μονο που καταφερε ηταν να ασχοληθουν μαζι του .
ο αριστοτελης ειναι εππαγελματιας που σεβεται τον πελατη οπως πρεπει να σεβεται και το προσωπικο του εμενα , δε μου μοιαζει
καθολου για νταβας η για νουμερο και καλα εκανε και ασχοληθηκε μαζι του, γιατι ολα εχουν και ορια.

Ἐγὼ πιστεύω ὅτι ἡ κριτικὴ τοῦ κ. Πυραύλου εἶναι μέρος σχεδίου νὰ συκοφαντηθῇ ἡ ὑγιὴς ἐπιχειρηματικότης.

sebi86

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
σαν πολυ ντορο δεν κανεται  ... για το τιποτα ... εγραψε μια κριτικη   και τι εγινε "χεστηκε η φοραδα στο αλωνι"
σιγα μην καθησουμε τωρα να γραφουμε σε απταιστη καθαρευουσα  και με το λεξικο στο χερι..
θα τρελαθουμε τελειως εδω μεσα     για μπουρδελα μηλαμε  και ασχολιομαστε με ... τανες καθε εθνικοτητας
την καθε .. τανα   αλλος την κανει θεα αλλος ..  παγοκολωνα .. ετσι ειναι αναλογα τι  θελει να κανει ο καθενας
.. κανετε ολοι λες και τι εγινε

sebi86

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ἐγὼ πιστεύω ὅτι ἡ κριτικὴ τοῦ κ. Πυραύλου εἶναι μέρος σχεδίου νὰ συκοφαντηθῇ ἡ ὑγιὴς ἐπιχειρηματικότης.

μπορει να ειναι και ενα σχεδιο  μονο και μονο να γινει ντορος ....  πολλακις στο παρελθον  εχει χρησιμοποιηθει το συστημα αυτο
της  δυσφιμησης σαν "διαφημηση" ολα παιζοντε μην ξεχναμε οτι μιλαμε παντα για  σχετα ... ντελα με ... τανες και τιποτα αλλο
τα αλληλοφαγωματα παντα θα υπαρχουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom