Νέα

Μασαζερί - απόψεις και απορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 272K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιο προιόν προτιμάτε για μασάζ?

• Λάδι

Ψήφοι: 209 54,3%
  • Γαλάκτωμα

Ψήφοι: 92 23,9%
  • Τάλκ

Ψήφοι: 15 3,9%
  • Άλλο προιόν

Ψήφοι: 12 3,1%
  • Τίποτα

Ψήφοι: 18 4,7%
  • Δε κάνω μασάζ!

Ψήφοι: 39 10,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    385

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
οπα οπα βγηκανε τα βαρια πυροβολικα  τα γεροντια παλι     θα μας τα πρηξουν   αρα απλως εγινε ντορος πεφτουν οι εισπραξεις  
.
ρε δεν πατε καλα  
Άστο τύπε,δως μου του "κόντιδες" (κωδικούς) να γράφω εγώ για'σένα
μπας και βγάλεις τον μήνα. :2funny:

sebi86

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλώς τον και ας άργησες. Από την ημέρα που σε μπανάρανε περίμενα ότι θα εμφανιστείς με άλλο νικ.
sebi86. η εξέληξη του davidpav. πολέμιος του ν.σμύρνη του αριστοτέλη των παππούδων και αγαπητικών του ιουλιανού. απολαύστε τον !!!!!!!!!!!!!!!!
ρε παπαρα   κρινεις απο τον εαυτον σου που εχεις δυο  ονοματα "ΜΑΡΙΟς ΚΑΛΟς  " και ' ΟΛΥΜ'  και λες για τους αλλους  καλα σε εκανε ρομπα ο αλλος ο γεροξεκουτης για διαωασε τι εχεις παραδεχτει δημοσια  . ασε μας στην  ησυχια μας  ασχολησου ρε παπαρα με την πουτανα σου και ασε μας εμας

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
ρε παπαρα   κρινεις απο τον εαυτον σου που εχεις δυο  ονοματα "ΜΑΡΙΟς ΚΑΛΟς  " και ' ΟΛΥΜ'  και λες για τους αλλους  καλα σε εκανε ρομπα ο αλλος ο γεροξεκουτης για διαωασε τι εχεις παραδεχτει δημοσια  . ασε μας στην  ησυχια μας  ασχολησου ρε παπαρα με την πουτανα σου και ασε μας εμας
Λυπάμαι χάσατε,ψαρώσατε στον επαγγελματία. ;)
Ωστόσο θα αποδεχτώ τα νικ γιατί τουλάχιστον αυτοί δεν είναι επιθετικοί.

(ω ρε κάψιμο εδώ μέσα)

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1

Μου θυμίζεις την παροιμία. "Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει"

sebi86

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Εννοειται με την καλη εννοια! Σοβαρολογω για το free μασαζ, οποτε το να φας φολα δεν παιζει!

κοιταξε μεχρι τωρα αποφευγω να ερχομαι "face to face" με ιδιοκτητες-ιδιοκτητριες στα λαδοτριβεια γιατι
με χαλαει πολυ το ολο σκηνικο  και απ' οτι φαινεται καλως πρατω μεχρι τωρα. τεσπα ο καθενα εχει τις ορεξεις του τις αποψεις
του τα γουστα του.
οι κριτικες πρεπει να γινονται ολες δεκτες  με το ιδιο χιουμορ καλες και κακες, διαφορετικα αν σε μια κακη κριτικη γινομαστε αλλοι ανθρωποι τοτε παμε σε αλλα μονοπατια και δειχνοθμε τον αληθινο εαυτο μας  η μπορει να δωσουμε τροφη για σκεψεις , οπως ισως ειναι φτιαχτα  ολα αυτα κ.λ.π  κ. λ.π
ΤΕΣΠΑ ΓΑΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.807
Πόντοι
22.785
Ο Αριστοτέλης είναι ευγενέστατος και πάνω από όλα σωστός επαγγελματίας...Αλλά πως να μείνει ήρεμος και σε νιρβάνα όταν διαβάζει ένα ρατσιστικό παραλήρυμα, γεμάτο ανακρίβειες και κακκία...???

1ον Λάθος .........

Είπα να μήν σού άπαντήσω άλλά συνεχίζης να είσαι έριστικός καί μαλλλλλλλλλλάκας !!!!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.008
Πόντοι
26.470
1ον Λάθος .........

Είπα να μήν σού άπαντήσω άλλά συνεχίζης να είσαι έριστικός καί μαλλλλλλλλλλάκας !!!!
εγώ??? :think: :think: διάβασε την κριτική την περιβόητη και τα ξαναλέμε... :s&m_2:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.807
Πόντοι
22.785
παιδιά όσο αναπαράγουμε το λίβελο του Πύραυλου τόσο πιο αξία του δίνουμε...μακάρι να μπορούσε να διαγραφεί τέτοιο ντροπιαστικό κείμενο...

Ο χαβαλές μπορεί να είναι καί προσδιορισμός σου......
Πάλι άντιφατικά, περιγράφεις έναν ώραίο καί πλακατζή άνθρωπο.
Γι αύτό λοιπόν σέ έχουνε όλες οί κυρίες τού χώρου ώσαν τόν άπόλυτο σπασαρχίδη!!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
... διαβαζοντας την σου ξυπνα τα συναισθηματα που νιωθεις ...

Αυτή η τόσο απλή διαπίστωση, είναι το κλειδί που ξεκλειδώνει και εξηγεί πάρα πολλά θέματα.

Εξηγεί π.χ. γιατί δεν αρέσουν οι κριτικές που ενώ είναι ακριβέστατες και ειλικρινείς, ωστόσο είναι σα να διαβάζεις περιγραφή ποδοσφαιρικού αγώνα στο "Φως των Σπορ". Δεν έχουν κανένα λυρισμό, δεν προκαλούν κανένα συναίσθημα. Ο πιο πετυχημένος σπορτκάστερ στην ιστορία της Ελληνικής δημοσιογραφίας, είναι ο παλαίμαχος Γιάννης Διακογιάννης, γιατί φρόντιζε κάθε φορά να εμπλουτίζει το λόγο του με πληροφορίες και στοιχεία (ιστορικά, προσωπικά, πολιτισμικά, κ.ά.) που προκαλούν συναισθήματα.

Οι άνθρωποι λειτουργούν περισσότερο με το συναίσθημα, παρά με τη λογική.

Τα συναισθήματα παράγονται στον εγκέφαλο και εξωτερικεύονται ποικιλοτρόπως.
Ο εγκέφαλος, για να παράξει συναισθήματα, θέλει ερεθίσματα. Αν εξαιρέσουμε τα χημικά ερεθίσματα (αλκοόλ, ναρκωτικά, φάρμακα), τα πιο ισχυρά και βαθιά ερεθίσματα είναι από τις Τέχνες. Ακολουθεί ο αθλητισμός, οι προσωπικές σχέσεις, κ.ο.κ.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.807
Πόντοι
22.785
Ααα, κατάλαβα...

Κι εσείς παληόγρια είσθε...

Κάθε τύπος πού το παίζει πολύ μάγκας καί προσπαθεί να περάσει στόν ύπόλοιπο κόσμο τήν είκόνα του ώραίου,
καί του πετυχημένου <<μέ τό ΜΑΡΟΥΛΙ του γέρου του>> συνήθως έχει μεγάλη άνασφάλεια
γιά αύτό έξ ου καί ώσάν ΛΑΓΟΣ καί ή πολύ άεράτη συμπεριφορά του............

Λέγεται άλλιώς καί τζάμπα μάγκας.........σέ έκνευριστικό βαθμό.

proktologos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδιά μια ερώτηση
εκτός από τους χαρακτηρισμούς για την κοπέλα η περιγραφή που κάνει είναι αληθινή?
δηλαδή αν πας θα δεις κάτι διαφορετικό από αυτο που λεει ο πύραυλος?
δεν την ξέρω την κοπέλα δεν μπορώ να πάρω θέση
άτομα  που γνωρίζουν ?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.978
Πόντοι
25.467
Αυτή η τόσο απλή διαπίστωση, είναι το κλειδί που ξεκλειδώνει και εξηγεί πάρα πολλά θέματα.

Εξηγεί π.χ. γιατί δεν αρέσουν οι κριτικές που ενώ είναι ακριβέστατες και ειλικρινείς, ωστόσο είναι σα να διαβάζεις περιγραφή ποδοσφαιρικού αγώνα στο "Φως των Σπορ". Δεν έχουν κανένα λυρισμό, δεν προκαλούν κανένα συναίσθημα. Ο πιο πετυχημένος σπορτκάστερ στην ιστορία της Ελληνικής δημοσιογραφίας, είναι ο παλαίμαχος Γιάννης Διακογιάννης, γιατί φρόντιζε κάθε φορά να εμπλουτίζει το λόγο του με πληροφορίες και στοιχεία (ιστορικά, προσωπικά, πολιτισμικά, κ.ά.) που προκαλούν συναισθήματα.

Οι άνθρωποι λειτουργούν περισσότερο με το συναίσθημα, παρά με τη λογική.

Τα συναισθήματα παράγονται στον εγκέφαλο και εξωτερικεύονται ποικιλοτρόπως.
Ο εγκέφαλος, για να παράξει συναισθήματα, θέλει ερεθίσματα. Αν εξαιρέσουμε τα χημικά ερεθίσματα (αλκοόλ, ναρκωτικά, φάρμακα), τα πιο ισχυρά και βαθιά ερεθίσματα είναι από τις Τέχνες. Ακολουθεί ο αθλητισμός, οι προσωπικές σχέσεις, κ.ο.κ.

Κύριε ΠΥΡΑΥΛΕ,

Αυτή την ανάρτηση την κάνατε με την ελπίδα ότι θα αντιληφθούν οι έχοντες μειωμένη αντίληψη;

Απ΄την άλλη θα μου πείτε βέβαια ότι η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. 

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
η κριτικη δεν με βοηθησε αλλα και εγω υπόκλινομαι στον ΠΥΡΑΥΛΟ . Κριτικη που διαβαζοντας την σου ξυπνα τα συναισθηματα που νιωθεις κατα την διρκεια μια αποτυχημενης συνδρίας . (τι κάνω εγω με αυτην εδω  :huh: τι κανει εδω αυτή μαζί μου  :huh:) αλλα και φευγοντας που νιωθεις ενοχες  σαν να τον εχεις μόλις παιξει αλλα  και σαν να πεταξες τα λεφτα που εβγαλες (από το ΑΤΜ ) με κόπο .

Νιωθει  ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ και αυτο ειναι ευχαριστό . Βγαζεί ομως  πολύ ντεκαντανς η κριτική, με έριξε λίγο .
Τελικά μου φαινεται οτι καποιες στιγμες που νιωθουμε πεσμενοι ειναι καλύτερο να πηγαινουμε για μια μπυρα με ενα φίλο παρα σε μια κοπελα  :tits2: για να μας ανεβασει .

Τεσπα , μπηκε πεσμενος ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ και έπεσε χειρότερα . Νταξ ΣΙΤ ΧΑΠΕΝΣ , ελπίζω η επομενη επισκεψη σε ευαγες ιδρυμα να τον κανει να ξεχάσει την κακή εμπειρία .

Πολυ ωραιος φιλε,τα σεβη μου
Πολλες φορες ουτε ο καφες μ ενα φιλο μπορει να με καλυψει,ουτε η επισκεψη σε μια κοπελα με μετρια αποτελεσματα
Ομως μια συνευρεση με αριστες εντυπωσεις μπορει να μου ανεβασει τη ψυχολογια,,γι αυτο τη στιγμη που ειμαστε πολυ πεσμενοι,αναζητουμε κατι πολυ δυνατο

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.807
Πόντοι
22.785
ΑΡΕ ΛΑΓΕ........

ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΕΓΙΝΕΣ ΦΙΡΜΑ 

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Κύριε ΠΥΡΑΥΛΕ,

Αυτή την ανάρτηση την κάνατε με την ελπίδα ότι θα αντιληφθούν οι έχοντες μειωμένη αντίληψη;

Απ΄την άλλη θα μου πείτε βέβαια ότι η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. 

Αγαπητέ κ. The Saint!

Βασικά,η απάντησή μου απευθύνεται προς τον κ. troueno.

Από εκεί και μετά, όλα είναι πιθανά...
Ο παρών ιστότοπος είναι για πολλά από τα μέλη, βασικός ή ακόμα και μοναδικός τρόπος επικοινωνίας, πληροφόρησης, ψυχαγωγίας...

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.754
Πόντοι
34.267
Φίλτατε προωθητικέ...ταράξατε πάλι τα ύδατα. Την καλημέρα από έναν τακτικό σας αναγνώστη :cheesy:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.978
Πόντοι
25.467
Αγαπητέ κ. The Saint!

Βασικά,η απάντησή μου απευθύνεται προς τον κ. troueno.

Από εκεί και μετά, όλα είναι πιθανά...
Ο παρών ιστότοπος είναι για πολλά από τα μέλη, βασικός ή ακόμα και μοναδικός τρόπος επικοινωνίας, πληροφόρησης, ψυχαγωγίας...

Συμφωνώ.

Η μόνη παρατήρησή μου, είναι ότι μετά από δεκάδες αναρτήσεις βρέθηκε μόνο ένας κ. troueno. 

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16

Συνημμένα

• kalmera-good-morning.jpg
    kalmera-good-morning.jpg
    45,8 KB · Εμφανίσεις: 20