mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.517
- Πόντοι
- 34.267
Κάπως έτσι ξεκινούν οι αποτελεσματικές επαναστάσεις!Η μόνη παρατήρησή μου, είναι ότι μετά από δεκάδες αναρτήσεις βρέθηκε μόνο ένας κ. troueno.
Κάπως έτσι ξεκινούν οι αποτελεσματικές επαναστάσεις!Η μόνη παρατήρησή μου, είναι ότι μετά από δεκάδες αναρτήσεις βρέθηκε μόνο ένας κ. troueno.
Φίλτατε προωθητικέ...ταράξατε πάλι τα ύδατα. Την καλημέρα από έναν τακτικό σας αναγνώστη
Να κανω και εγω λιγο "πυραυλικο" χιουμορ!!!
Ακομα δεν ειδες τιποτα πουστρο-πυραυλακο!!!Αρχίζετε να έχετε ενδιαφέρον κ. αρωστο-τέλη...
Αρχίζετε να έχετε ενδιαφέρον κ. αρωστο-τέλη...
Φίλτατε προωθητικέ...ταράξατε πάλι τα ύδατα. Την καλημέρα από έναν τακτικό σας αναγνώστη
Πουστρο-πυραυλακο εσυ το αρχισες!Αν εχεις την απαιτηση να δεχτουμε τη "γραφη" σου, δεξου και εσυ των αλλων!Κύριε mysterious, γράψτε καμιά καλή κουβέντα, βοηθήστε λιγάκι, γιατί ο κ. αχρηστο-τέλης είναι σε παραλήρημα και θέλει να με γαμήσει...
Πουστρο-πυραυλακο εσυ το αρχισες!Αν εχεις την απαιτηση να δεχτουμε τη "γραφη" σου, δεξου και εσυ των αλλων!
<<γιατί ο κ. αχρηστο-τέλης είναι σε παραλήρημα και θέλει να με γαμήσει...>> Τα πουστικα αλλου λαμογιο!!!Δεν σας εξύβρισα ποτέ, κύριε!
<<γιατί ο κ. αχρηστο-τέλης είναι σε παραλήρημα και θέλει να με γαμήσει...>> Τα πουστικα αλλου λαμογιο!!!
Παράθεση από: larousse στις σήμερα στις 13:06Δείτε το διαφορετικά.
Εμμέσως πλην σαφώς, σας δίνει την ευκαιρία να γράψετε μια κριτική και γι΄αυτόν, προκειμένου να ρεφάρετε.
Πρέπει να παραδεχθείτε ότι είναι σπόρτσμαν.
Δεν μπορω να δεχτω τον χαρακτηρισμο για τον εξης λογο, ο νταβατζης δεν κοπιαζει μαζι με την κοπελα,( μιλαω για το χωρο μου γενικα), αλλα την βαζει να δουλευει γι'αυτον, ενω την παρακολουθει εξ αποστασεως (καμερες) και εμφανιζεται μονο για να εισπραξει (βαζοντας και γκαζια αν το νουμερο δεν τον ικανοποιει!). Η εκμεταλλευση στην περιπτωση μου ειναι αμοιβαια. Οποτε ψαξε να βρεις ποιος ειναι νταβατζης πιανου? Ειμαι 12 ωρες την ημερα στο χωρο μου, και σεβομαι οσους κινουνται σε αυτον (πελατες-εργαζομενες), αυτο κανει τη διαφορα. Αν δε μπορεις να το δεχτεις προβλημα σου!Οφείλω να ομολογήσω ότι είμαι σαστισμένος που τις τελευταίες δύο ημέρες αλληλογραφώ συστηματικά και επισταμένα με ένα νταβατζή, ανεξάρτητα από το ότι ο συγκεκριμένος έχει περιέλθει σε έξαλλη και ανισόρροπη κατάσταση, με βρίζει και θέλει να με γαμήσει...
Άλλωστε, αν δεν είχε τέτοια χυδαία νοοτροπία και συμπεριφορά, δεν θα ήταν νταβατζής, θα ήταν μαρκετίερ σε Α.Ε.
Όταν ήμουν παιδάκι, άκουσα για πρώτη φορά τη λέξη "νταβατζής", από το τραγούδι του Σαββόπουλου για την πόρνη τη Ζοζό (που ο αγαπητικός της έγινε "...στην πόλη νταβατζής, αξίζει η Ζοζό ότι κι αν πεις...")
Η παιδική φαντασία λοιπόν, όριζε ότι οι νταβατζήδες είναι αναγκαστικά πολύ κακοί άνθρωποι, προκειμένου να μπορούν να αντιμάχονται το κάθε λογής κάθαρμα που δημιουργεί προβλήματα στο μπουρδέλο.
Η μεγάλη διαφορά του τότε από το σήμερα, είναι ότι τότε τα μπουρδέλα ήταν νόμιμα, ενώ σήμερα είναι συνήθως παράνομα.
Σήμερα, ο νταβατζής στην κοινωνία των Γραικύλων, πρέπει να επιτελέσει ένα περίπλοκο έργο: Ο Νο 1 εχθρός του, είναι το ίδιο το Κράτος, που με σωρεία αποσπασματικών και χαοτικών νόμων και με διεφθαρμένους Δημόσιους υπαλλήλους, υποχρεώνει το νταβατζή να παρανομήσει...
Ακόμη κι αν θέλει ο νταβατζής να λειτουργήσει νόμιμα, αυτό είναι αδύνατον...
Όταν λοιπόν ο νταβατζής ξεκινάει με τέτοια σάπια βάση, καταλαβαίνει κανείς τις προοπτικές που έχει το οικοδόμημά του... Έρμαιο στην αυθαιρεσία, στον αυτοσχεδιασμό και στον εκβιασμό των Δημόσιων Ηλιθίων καθαρμάτων....
Καλύτερα νταβατζής λοιπόν, παρά κρατικοδίαιτος...
Περασες τα ορια, χανεις το χιουμορ που ειχες; θα σου γυρισει αναποδα η φαση...Ακομα δεν ειδες τιποτα πουστρο-πυραυλακο!!!
Ενταξει βρε Αγγελε δεν θα "του κοψω και το βραστο". Μεσα στα πλαισια του forum μπορει να κονταροχτυπηθουμε λιγο, δεν θα ματωσει και κανενας, μεγαλα παιδια ειμαστε!Περασες τα ορια, χανεις το χιουμορ που ειχες; θα σου γυρισει αναποδα η φαση...
Διαβάζοντας πάντως το σημερινό του Πύραυλου ( αναλύοντας τα ψιλά γράμματα) ΄νομίζω πως ρίχνει γέφυρα.. αν όχι συμφιλίωσης τουλάχιστον ανακωχής. Οπότε καλό θα είναι να τα αφήσουμε όλα πίσω και ας πάμε στα καλύτερα που έπονταιΕνταξει βρε Αγγελε δεν θα "του κοψω και το βραστο". Μεσα στα πλαισια του forum μπορει να κονταροχτυπηθουμε λιγο, δεν θα ματωσει και κανενας, μεγαλα παιδια ειμαστε!
Φιλε μου δεν νομιζω οτι ειναι συστημα, ατυχες περιστατικο!Παντως teli κατι τετοια λεγανε για τους πελατες οι εκπροσωποι καποιων αλλων μαγαζιων και τωρα τρεχουνε και δεν φτανουνε
Οταν μπαινεις σε ενα site διαβαζεις τον τιτλο του η" μπαινεις ετσι κουτουρου? Το συγκεκριμενο δεν νομιζω οτι λεγεται Χ.Α.Ν. η" κατι τετοιο. Απο αυτα που γραφεις συμπεραινω οτι μαλλον εισαι σε λαθος site.κάποτε εδώ έγραφαν οι πελάτες και έλεγαν γνωμες ή πληροφορίες για κάτι που τους ενδιέφερε από κοινού..... σιγά σιγά αυτό χάθηκε και το μέρος έγινε τόπος συνάντησης μαστρωπών ( νταβατζήδων, νταβάδων, ρουφιάνων) και των παρατρεχάμενών τους....πρέπει λοιπόν να έρχεσαι σε αντιπαράθεση μαζί τους , να αντιμετωπίζεις το ύφος των ανθρώπων που ο φάκελος τους υπάρχει στο "ηθών" ,και τελικά αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι πραγματικοί αναγνώστες να φεύγουν και να μένουν οι " επιχειρηματίες" και οι συνδεόμενοι με αυτούς διαφημιστές..... καθόλου ευχάριστη κατάσταση