Πάρτε γνώμη naturale........... ;)
Καταρχήν μην τυχόν βγει κανείς "μογγολογλύφτης" να πει ότι δεν πάω/γράφω στα μασάζ κι άρα δεν ξέρω.
Όταν εγώ πήδαγα μουνάρες στην "ζούγκλα" της νύχτας οι πιο πολλοί στο σάιτ
κουβαλούσαν λουλούδια στα μαγαζιά και έψαχναν βυζάκι με τον φακό,άρα ξέρω αρκετά λοιπόν.
Την κριτική διάβασα κι αυτήν θα κρίνω,απλά πράγματα ρε.
Διαβάζοντας την κριτική του Πύραυλου εντυπωσιάστηκα από την πλούσια μεταφορά της εικόνας που απέδωσε.
Μετέφερε την αποτυχία του λοιπόν και μας έδωσε ακριβής εικόνα με τον λυρισμό που τον διακατέχει.
Μπήκα στην θέση του κι εγώ και ένιωσα όπως ένιωσε,η κριτική πέτυχε λοιπόν.
Γράφετε-γράφετε κάποιοι και γράφετε μόνο για την πάρτη σας,ποτέ δεν γράψατε κοιτώντας "από ψηλά"
τι έμεινε στο δωμάτιο σαν επίγευση στον ουρανίσκο.
Σας πόνεσε κάποιους η κριτική του ε;ανεβήκατε "σκάλα",κυριλέψατε και ξεχάσατε φαίνεται τις εκφράσεις
που έπεφταν στο παρελθόν όπως:μπάζο,ψαρίλα,μαύρα νύχια,χαμούρα,σκατόφατσα κτλ.
Μπερδεύετε την αγένεια με την σάτυρα,πολύ "σαλόνι" έπεσε και σε λιγο καιρό θα σαλονάρετε οι ίδιοι.
Μελέτησα αρκετά την ευκολόπεπτη και ουσιαστική κριτική του,αλλά δεν βρήκα κάτι αγενές ή αρνητικό.
Μας μεταφέρει την (κατά πάσα πιθανότητα όπως δήλωσε) εικόνα του εισπράκτορα/μπάρμπα
εκεί ως αφεντικού της επιχείρησης με πολύ γλαφυρό τρόπο,πολύ ζωντανή εικόνα οφείλω να πω.
Δεν βλέπω κανένα πρόβλημα,τι κακό έχει ο "μπάρμπας" ή ο "εισπράκτορας"; (γιατί έτσουξε όπως διάβασα).
Μας δίνει να καταλάβουμε ότι παρόλο που δεν εντυπωσιάστηκε από την κοπέλα πλήρωσε για να την γαμήσει.
Καθόλου δύστροπος λοιπόν στο θέμα,μάλιστα την εξύψωσε πριν την γαμήσει διότι πριν το γεγονός
μας ανέφερε ότι έχει γαμήσει πολύ χειρότερες (και βολικός λοιπόν ο πελάτης Πύραυλος).
Ρατσιστή δεν μπορούμε να τον πούμε γιατί διάλεξε την πιο σκουρόχρωμη από τις κοπέλες.
(τα τελευταία χρόνια παρατηρώ ότι "και" το γαμήσι απέκτησε πολιτική χροιά)
Μάλιστα λόγω των αντιαισθητικών σημείων στο κορμί της κοπέλας (που διέκρινε εύκολα απ'ότι κατάλαβα)
κατηγόρησε τον χειρουργό κι όχι την κοπέλα ή το μαγαζί (αλλά δεν τα "συλλαμβάνετε" όλα).
Δεν ήταν ισοπεδωτικός διότι εκτός του ότι μας έβγαλε την κοπέλα ως καλύτερη άλλων συνευρέσεών του
μας παίνεψε τον κώλο της,το μονο καλό που βρήκε το ανέφερε λοιπόν (δεν υπήρξε προκατάληψη στην πορεία).
Μας ανέφερε μέχρι και σε πιο σημείο διακωμωδεί την συνεύρεση που είχε,σας ενόχλησε κι αυτό;
Μα αμέσως μετά πιο κάτω στον αυτοσαρκασμό του ήταν ως συνήθως ωμός και ειλικρινής,δεν φτάνει ούτε αυτό;
Μα τι σας πείραξε επιτέλους;το ότι ανέφερε πως μετά απο χρόνια η κοπέλα θα είναι σαν μπάλα από το πάχος;
ισχυρίζεται κάποιος ότι δεν θα είναι;ποια κοπέλα δεν θα είναι;ότι θέλετε θα λέμε δηλαδή;
αφήστε που στο τέλος γεμάτος ακεραιότητα (αν και δεν πέρασε καλά) μας λέει ο ειλικρινής αφηγητής (Πύραυλος)
ότι είναι καλύτερα εδώ που βρίσκεται η κοπέλα από άλλες χειρότερες καταστάσεις για αυτήν
και μας βγάζει παράλληλα μία δόση ρεαλισμού,τι θα έπρεπε να κάνει δηλαδή;να κλαίει;
Εν ολίγοις τι θέλετε να διαβάζετε;αυτά που γράφουν κάτι άλλοι σαλιάρηδες που μας τις παρουσιάζουν
όλες ως λουκούμια ενώ ολημερίς συνεστιάζονται και πίνουν καφέ με τις ίδιες;
Η θέλετε να ακούτε ωραία και παχιά λόγια όπως κάποιοι "γαλονάδες" που κρύβουν τεχνηέντως
τα στραβά και τα λάθη που συνέβησαν,για να είναι μονίμως αρεστοί;΄
Ούτε οι κοπέλες θα είναι ποτέ εξαιρετικές για όλους,ούτε οι πελάτες θα είναι ποτέ τέλειοι για αυτές.
Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε ότι το αγαπητό μέλος (Πύραυλος) είναι από τα λίγα που οι κριτικές του
είναι μονίμως σε εξαίρετη θέση αποδοχής όσον αφορά "και" τα νούμερα εκτός των σχολίων (από όλο το σάιτ)
εγώ προσωπικά τον πιστεύω απόλυτα.
Αν μάλιστα σκεφτούμε ότι δαπάνησε 60 ευρώ για μία συνεύρεση 30 λεπτών με άψογη συμπεριφορά
στο δωμάτιο από την πλευρά του (αλλιώς θα μας το μεταφέρατε και δεν θα παίζατε μπαμ-ξεμπάμ)
μάλλον ήρθε η ώρα να γραφτεί αυτό:
Εσείς οι ιδιοκτήτες ώρες-ώρες νομίζετε ότι ο πελάτης γράφει διαγώνισμα στο μαγαζί σας
και εσείς κρατάτε την βίτσα πάνω από το κεφάλι του (σαν πολύ άλλαξαν οι συνθήκες).
Κάνετε μεγάλο λάθος λοιπόν διότι το διαγώνισμα το γράφετε εσείς κι οι κοπέλες.
Σας πλήρωσε λοιπόν ο πελάτης Πύραυλος και δικαιούται (τουλάχιστον) να μπορεί να μεταφέρει
την όποια εικόνα αποκόμισε χωρίς εμπόδια σε ότι θέλει να γράψει,σημειώστε ότι έρχεται
σαν πελάτης για να γαμήσει και όχι σαν κουλτουριάρης που θα δει την κοπέλα
ως κόσμημα στην έκθεση και μετά θα αποχωρήσει.
Σαν πολύ "καλογυαλισμένες" θέλετε να τις διατηρείτε/εμφανίζετε τις κοπέλες μου φαίνεται
και σαν πολύ απότομα τραβάτε (στην παρούσα φάση) το δελτίο παραπόνων του πελάτη.
Υ.Γ Οι χονδρές βρισιές που έπεσαν ήταν εντελώς λάθος από όλους σας
και εννοείται ότι δεν τάσσομαι υπέρ κανενός στο θέμα.