Νέα

Μασαζερί - απόψεις και απορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο προιόν προτιμάτε για μασάζ?

• Λάδι

Ψήφοι: 208 54,2%
  • Γαλάκτωμα

Ψήφοι: 92 24,0%
  • Τάλκ

Ψήφοι: 15 3,9%
  • Άλλο προιόν

Ψήφοι: 12 3,1%
  • Τίποτα

Ψήφοι: 18 4,7%
  • Δε κάνω μασάζ!

Ψήφοι: 39 10,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.608
Πόντοι
25.467
Οφείλω να ομολογήσω ότι είμαι σαστισμένος που τις τελευταίες δύο ημέρες αλληλογραφώ συστηματικά και επισταμένα με ένα νταβατζή...

...Καλύτερα νταβατζής λοιπόν, παρά κρατικοδίαιτος...

Μα γιατί επιμένετε;

Αφού σας το έγραψε ο άνθρωπος... είναι καλλιτεχνικός πράκτωρ.

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Οφείλω να ομολογήσω ότι είμαι σαστισμένος που τις τελευταίες δύο ημέρες αλληλογραφώ συστηματικά και επισταμένα με ένα νταβατζή, ανεξάρτητα από το ότι ο συγκεκριμένος έχει περιέλθει σε έξαλλη και ανισόρροπη κατάσταση, με βρίζει και θέλει να με γαμήσει...
Άλλωστε, αν δεν είχε τέτοια χυδαία νοοτροπία και συμπεριφορά, δεν θα ήταν νταβατζής, θα ήταν μαρκετίερ σε Α.Ε.

Όταν ήμουν παιδάκι, άκουσα για πρώτη φορά τη λέξη "νταβατζής", από το τραγούδι του Σαββόπουλου για την πόρνη τη Ζοζό (που ο αγαπητικός της έγινε "...στην πόλη νταβατζής, αξίζει η Ζοζό ότι κι αν πεις...")
Η παιδική φαντασία λοιπόν, όριζε ότι οι νταβατζήδες είναι αναγκαστικά πολύ κακοί άνθρωποι, προκειμένου να μπορούν να αντιμάχονται το κάθε λογής κάθαρμα που δημιουργεί προβλήματα στο μπουρδέλο.

Η μεγάλη διαφορά του τότε από το σήμερα, είναι ότι τότε τα μπουρδέλα ήταν νόμιμα, ενώ σήμερα είναι συνήθως παράνομα.

Σήμερα, ο νταβατζής στην κοινωνία των Γραικύλων, πρέπει να επιτελέσει ένα περίπλοκο έργο: Ο Νο 1 εχθρός του, είναι το ίδιο το Κράτος, που με σωρεία αποσπασματικών και χαοτικών νόμων και με διεφθαρμένους Δημόσιους υπαλλήλους, υποχρεώνει το νταβατζή να παρανομήσει...
Ακόμη κι αν θέλει ο νταβατζής να λειτουργήσει νόμιμα, αυτό είναι αδύνατον...
Όταν λοιπόν ο νταβατζής ξεκινάει με τέτοια σάπια βάση, καταλαβαίνει κανείς τις προοπτικές που έχει το οικοδόμημά του... Έρμαιο στην αυθαιρεσία, στον αυτοσχεδιασμό και στον εκβιασμό των Δημόσιων Ηλιθίων καθαρμάτων....

Καλύτερα νταβατζής λοιπόν, παρά κρατικοδίαιτος...
Αν αντι να εμπαινες με αυτη την προκαταληψη, εκανες τον κοπο να με γνωρισεις, η τυχον αλληλογραφια μας θα ειχε εντελως διαφερετικο χαρακτηρα. Το νταβατζιλικι δεν ειναι ιωση να ειναι κολλητικο, τι φοβηθηκες? Απο τα γραφομενα σου φαινεται να θεωρεις οτι εισαι ανωτερος μου. Αν λοιπον εισαι, τοτε πιανου η νοοτροπια και συμπεριφορα ηταν χυδαια? Τελος παντων θα ηθελα να κλεισει εδω το θεμα και να παμε παρακατω. Αν καποια στιγμη κατεβεις απο το βαθρο σου και αποφασισεις να μαθεις πως σκεφτεται ο συγκεκριμενος "νταβατζης" ελα για καφεδακι και κουβεντα. Καλο βραδυ σε ολους.

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
Εγω σε προκαλω να ερθεις και να κανεις ενα δωρεαν μασαζ με οποια θελεις απο τη βασικη μου 5αδα και μετα θα δεχτω και το χειροτερο κραξιμο!!!
Να έρθω εγώ αφού είναι δωρεάν;  :grin:

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
Μιλώντας γενικά.......(για παντού)
Μεγάλοι και μικροί σε ηλικία άνθρωποι πάνε να γαμήσουν και κάθονται κι ασχολούνται
με κριτικές που μέσα στο δωμάτιο η πόρτα είναι κλειστή.
Μετά τσακώνονται και μεταξύ τους στα σχόλια για το ποιος λέει την αλήθεια ή όχι.
Λες και υπάρχει κανείς που αν δει μια που του αρέσει θα διαβάσει την κριτική
και θα αποφασίσει μόνο από αυτήν.
Ρε γράφτε εκεί για την καύλα σας αν θέλετε κι όσες θέλετε.
Μόνο ένας "μογγόλος" θα πήγαινε καρφί με μόνο κριτηριο την κριτική.
Εγώ που τις διαβάζω όλες γιατί σέβομαι τον χρόνο του κάθε τύπου που γράφει
(αλλά δεν γράφω καμία μέχρι στιγμής) έχω αποφασίσει ότι το μόνο
που μου προσφέρει μια κριτική είναι να δω το πως αντιδρά η κοπέλα σε συγκεκριμένα
θέματα στο σεξ (όμως κι αυτό αντικειμενικο είναι).
Αυτό ισχύει για'μένα όμως και δεν κάνω τον έξυπνο.
Αν το πουλί μου πει το "ναι",θα μπω μέσα κι ότι γίνει.
Οπότε πάω απλά κι αν τυχόν "τον πιω" εντελώς φοράω το καπελάκι μου στραβά και δεν ξαναπάω.
"Εγώ" το αποφάσισα και μπήκα,δεν με πήραν από το χεράκι.
Τώρα ότι και να γράψει ο καθένας καλό είναι σαν διαφήμιση για το κάθε μαγαζί.
Οι βρισιές ας περιττεύουν.
Σιγά μην βάλουμε όμως και "πλέγμα" στην γραφή.
Προσωπικά πάω περισσότερο στις "χαροκαμένες" από πλευρά κριτικής γιατί δεν πάει κανείς
και αράζω μέσα με την άνεσή μου.
Κι αν βγει μάπα χέστηκα γιατί "εγώ" επέλεξα.

sebi86

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
                              Παράθεση από: larousse στις σήμερα στις 13:06
δεν εχω χρονο σημερα να ερθω απο εκει να σε ηρεμησω φιλε μου!! ακου τι θα κανουμε για να υπαρχει σφαιρικη αποψη των πραγματων σε τετοιες κριτικες θα γραφει και η κοπελα την αποψη της πως περασε και μετα ας ερθει το παπουδακι με τον προστατη και την συχνουρια να μας πει τιποτα ........................!!!!!

Φιλε το οτι θα γραψει η Τζενη κριτικη για το λαμογιο, το ειπα ετσι για να ταραξω λιγο τα νερα. Σε καμια περιπτωση δεν θα εκθεσω ετσι ανθρωπο. Η εχεμυθεια δεν πρεπει να ειναι επιλεκτικη, αλλα να ισχυει για ολους!

ε αυτο μας ελειπε να γραφουν και οι ... τανες κριτικες για τους πελατες στους, ρε τρελαθηκαμε τελειως , τοτε ειναι που δεν θα σταυρωνουν
πελατες καθολου , εξαλου οι περισσοτερες παρακαλανε να  γραψεις κριτικες για αυτες καλες οι κακες το εχουν πιασει το νοημα οι .. τανες και  μας δουλευουν

berget

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΚΟΥΡΑΣΕ , ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΣΗΡΙΑΛ.
ΦΙΛΕ ΤΕΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ .
ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ

warnwarn.gif
 Κεφαλαία![/color[/URL]]

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
ε αυτο μας ελειπε να γραφουν και οι ... τανες κριτικες για τους πελατες στους, ρε τρελαθηκαμε τελειως , τοτε ειναι που δεν θα σταυρωνουν
πελατες καθολου , εξαλου οι περισσοτερες παρακαλανε να  γραψεις κριτικες για αυτες καλες οι κακες το εχουν πιασει το νοημα οι .. τανες και  μας δουλευουν

Εδώ μας δουλεύεις εσύ ρε david. Οι πουτάνες δεν θα μας δουλέψουν?

Photographer

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
1
ρε παιδιά μια ερώτηση
εκτός από τους χαρακτηρισμούς για την κοπέλα η περιγραφή που κάνει είναι αληθινή?
δηλαδή αν πας θα δεις κάτι διαφορετικό από αυτο που λεει ο πύραυλος?
δεν την ξέρω την κοπέλα δεν μπορώ να πάρω θέση
άτομα  που γνωρίζουν ?

Αυτό δεν θα απαντηθεί μάλλον.....

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
Τι συμβολίζει το αβατάρ σας;
Είσθε κτηνοβάτης;
Υποκλίνομαι γιατί δεν παριστάνετε τον έξυπνο αλλά είστε πραγματικά έξυπνος.
Ένα μεγάλο συν διότι όταν μιλάτε είστε συγκεκριμένος και ουσιαστικός.
Εξαιρετικός για άλλη μια φορά στο πνεύμα σας,να σημειώσω ότι αυτοσατυρίζεστε κιόλας
αρκετές φορές με πολύ περιγραφικό τρόπο,αυτά περί βάθρου που γράφτηκαν ήταν επιεικώς άστοχα.
;)

Επισκέπτης
Αυτή η τόσο απλή διαπίστωση, είναι το κλειδί που ξεκλειδώνει και εξηγεί πάρα πολλά θέματα.

Εξηγεί π.χ. γιατί δεν αρέσουν οι κριτικές που ενώ είναι ακριβέστατες και ειλικρινείς, ωστόσο είναι σα να διαβάζεις περιγραφή ποδοσφαιρικού αγώνα στο "Φως των Σπορ". Δεν έχουν κανένα λυρισμό, δεν προκαλούν κανένα συναίσθημα. Ο πιο πετυχημένος σπορτκάστερ στην ιστορία της Ελληνικής δημοσιογραφίας, είναι ο παλαίμαχος Γιάννης Διακογιάννης, γιατί φρόντιζε κάθε φορά να εμπλουτίζει το λόγο του με πληροφορίες και στοιχεία (ιστορικά, προσωπικά, πολιτισμικά, κ.ά.) που προκαλούν συναισθήματα.

Οι άνθρωποι λειτουργούν περισσότερο με το συναίσθημα, παρά με τη λογική.

Τα συναισθήματα παράγονται στον εγκέφαλο και εξωτερικεύονται ποικιλοτρόπως.
Ο εγκέφαλος, για να παράξει συναισθήματα, θέλει ερεθίσματα. Αν εξαιρέσουμε τα χημικά ερεθίσματα (αλκοόλ, ναρκωτικά, φάρμακα), τα πιο ισχυρά και βαθιά ερεθίσματα είναι από τις Τέχνες. Ακολουθεί ο αθλητισμός, οι προσωπικές σχέσεις, κ.ο.κ.

Και ΓΑΜΩ τις κριτικές είναι ... Μόνο που θα την ήθελα λίγο πιο κυνική, ρε μπάρμπαΠΥΡΑΥΛΕ ...

Επισκέπτης
κάποτε εδώ έγραφαν οι πελάτες και έλεγαν γνωμες ή πληροφορίες για κάτι που τους ενδιέφερε από κοινού..... σιγά σιγά αυτό χάθηκε και το μέρος έγινε τόπος συνάντησης μαστρωπών ( νταβατζήδων, νταβάδων, ρουφιάνων) και των παρατρεχάμενών τους....πρέπει λοιπόν να έρχεσαι σε αντιπαράθεση μαζί τους , να αντιμετωπίζεις το ύφος των ανθρώπων που ο φάκελος τους υπάρχει στο "ηθών" ,και τελικά αυτό έχει σαν  αποτέλεσμα οι πραγματικοί αναγνώστες να φεύγουν και να μένουν οι " επιχειρηματίες" και οι συνδεόμενοι με αυτούς διαφημιστές..... καθόλου ευχάριστη κατάσταση

Τα 'πες όλα!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Με ολο το σεβασμο στο νικ σου, θεωρεις οτι πρεπει να κοβουν και να ραβουν μονο καποιοι που κρυβονται πισω απο ενα νικ, ενω καποιος που εκτιθεται δημοσια (παιρνοντας και τα ρισκα που προυποθετει αυτο) να μην εχει λογο?

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Αυτό δεν θα απαντηθεί μάλλον.....

Δεν συμφωνώ. Ο Αριστοτέλης χτες ανέβασε φωτό της Τζένης (με καλυμμένο πρόσωπο). Δες τες και κρίνε. Σε κάθε περίπτωση, η φασαρία δεν έγινε για αυτό το λόγο.

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Αυτή η τόσο απλή διαπίστωση, είναι το κλειδί που ξεκλειδώνει και εξηγεί πάρα πολλά θέματα.

Εξηγεί π.χ. γιατί δεν αρέσουν οι κριτικές που ενώ είναι ακριβέστατες και ειλικρινείς, ωστόσο είναι σα να διαβάζεις περιγραφή ποδοσφαιρικού αγώνα στο "Φως των Σπορ". Δεν έχουν κανένα λυρισμό, δεν προκαλούν κανένα συναίσθημα. Ο πιο πετυχημένος σπορτκάστερ στην ιστορία της Ελληνικής δημοσιογραφίας, είναι ο παλαίμαχος Γιάννης Διακογιάννης, γιατί φρόντιζε κάθε φορά να εμπλουτίζει το λόγο του με πληροφορίες και στοιχεία (ιστορικά, προσωπικά, πολιτισμικά, κ.ά.) που προκαλούν συναισθήματα.

Οι άνθρωποι λειτουργούν περισσότερο με το συναίσθημα, παρά με τη λογική.

Τα συναισθήματα παράγονται στον εγκέφαλο και εξωτερικεύονται ποικιλοτρόπως.
Ο εγκέφαλος, για να παράξει συναισθήματα, θέλει ερεθίσματα. Αν εξαιρέσουμε τα χημικά ερεθίσματα (αλκοόλ, ναρκωτικά, φάρμακα), τα πιο ισχυρά και βαθιά ερεθίσματα είναι από τις Τέχνες. Ακολουθεί ο αθλητισμός, οι προσωπικές σχέσεις, κ.ο.κ.
Συμφωνούμε επί της αρχής . Εξάλλου σύμφωνα με την θεωρία της Νέας Κριτικής απορρίπεται η θετικιστική εξέταση των κειμένων ως γενετικό λάθος (genetic fallacy), όπως και η  προσπάθεια ανακάλυψης της προθετικότητας του συγγραφέα ως πλάνη των προθέσεων (intentional fallacy) καθώς και η ερμηνεία μέσω των συναισθημάτων του αναγνώστη ως συναισθηματική πλάνη (affective fallacy). Αντί για αυτές τις προσεγγίσεις, προβάλλεται  ένας τρόπος μελέτης που ονομάζεται «close reading», ο οποίος βασίζεται αποκλειστικά στα δεδομένα που δίνει το ίδιο το κείμενο, χωρίς να χρειάζεται συμπληρωματικές «εξωτερικές» πληροφορίες. Επίης δίνεται προτεραιότητα στην εξέταση των μορφικών χαρακτηριστικών αντί για τα θεματικά στοιχεία, εναντιώνεται στην ερμηνεία των λογοτεχνικών έργων ως κειμένων που έχουν στόχο να εκφράσουν κάποιο μήνυμα και αντί αυτής προκρίνεται η αξιολόγηση των έργων ως προς την αισθητική συγκίνηση που προκαλούν. Πάντως κάποιοι νεώτεροι διαφοροποιούνται πλέον και αποκλείουν από τη μελέτη του κειμένου την αναζήτηση των αντιδράσεων του αναγνώστη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom