Νέα

Μασαζερί - απόψεις και απορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 272K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο προιόν προτιμάτε για μασάζ?

• Λάδι

Ψήφοι: 211 54,4%
  • Γαλάκτωμα

Ψήφοι: 92 23,7%
  • Τάλκ

Ψήφοι: 15 3,9%
  • Άλλο προιόν

Ψήφοι: 12 3,1%
  • Τίποτα

Ψήφοι: 18 4,6%
  • Δε κάνω μασάζ!

Ψήφοι: 40 10,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    388

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Που λέτε στη συνέχεια να πάω για κριτική;
Καμιά ιδέα;
Καμιά πρόταση;

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
Πήρα όμως θέση εγώ, που παρ' όλο που δεν το ξέρω προσωπικά, που παρ' όλο που στο παρελθόν είχα αντιπαρατεθεί μαζί του (για άλλο θέμα), μπορούσα να καταλάβω το αστήρικτο των κατηγοριών εναντίον του.
Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, πώς να το κάνουμε!
Δηλαδή να πάρω κι εγώ θέση που τον έχω γνωρίσει;τον έχω ρωτήσει τι εννοούσε!
Έγραψε απλά ότι δεν πήρα θέση αλλού,ίσως επειδή δεν θέλω να μονοπωλήσω το θρεντ καλό θα είναι να μας απαντήσει ο ίδιος
τι εννοούσε με αυτό.
Περί ποίων αστήρικτων κατηγοριών μιλάτε;σε δικαστήριο βρισκόμαστε;

(ρε τι γίνετε) :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.060
Πόντοι
25.467
Που λέτε στη συνέχεια να πάω για κριτική;
Καμιά ιδέα;
Καμιά πρόταση;

Στο "Βαρούλκο".

Τώρα τελευταία έχουμε κάτι διαφωνίες στον παρόντα, σχετικά με την σούπα σφυρίδας με παστουρμά και σμέουρα.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Στο "Βαρούλκο".

Τώρα τελευταία έχουμε κάτι διαφωνίες στον παρόντα, σχετικά με την σούπα σφυρίδας με παστουρμά και σμέουρα.

Προβλέπω να με καταζητεί και να με καταδιώκει λεφούσι αποτελούμενο από μαγείρους, νταβάδες, σερβιτόρες, πόρνες, αραπάδες, μέλη του site, κ.ά.
Στηρίζω την άμυνά μου στον κ. bakalhs, ο οποίος ωσάν ένστολο καρακώλι βγάζει τη σφυρίχτρα και επαναφέρει την τάξιν και την ασφάλειαν, καθώς και στον κ. scooby, ο οποίος απαοπειράται να εξηγήσει στα μέλη του site τον ιδεαλισμό του πράγματος, δηλ. ότι στον κόσμο υπάρχουν μόνο νοητικές πραγματικότητες, πως ό,τι αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις μας είναι παραστάσεις, έννοιες, πνευματικά φαινόμενα...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.428
Πόντοι
6.515
Τώρα εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί ένας που έχει 12000 ποστ έχει 7 αστεράκια και ένας με 350 ποστ έχει επίσης 7. 

ουτε εγω το γνωριζω. Μπορει να μας εξηγησει καποιος χωρις να γραψει  :jerking:

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Πάρτε γνώμη naturale........... ;)
Καταρχήν μην τυχόν βγει κανείς "μογγολογλύφτης" να πει ότι δεν πάω/γράφω στα μασάζ κι άρα δεν ξέρω.
Όταν εγώ πήδαγα μουνάρες στην "ζούγκλα" της νύχτας οι πιο πολλοί στο σάιτ
κουβαλούσαν λουλούδια στα μαγαζιά και έψαχναν βυζάκι με τον φακό,άρα ξέρω αρκετά λοιπόν.
Την κριτική διάβασα κι αυτήν θα κρίνω,απλά πράγματα ρε.

Διαβάζοντας την κριτική του Πύραυλου εντυπωσιάστηκα από την πλούσια μεταφορά της εικόνας που απέδωσε.
Μετέφερε την αποτυχία του λοιπόν και μας έδωσε ακριβής εικόνα με τον λυρισμό που τον διακατέχει.
Μπήκα στην θέση του κι εγώ και ένιωσα όπως ένιωσε,η κριτική πέτυχε λοιπόν.
Γράφετε-γράφετε κάποιοι και γράφετε μόνο για την πάρτη σας,ποτέ δεν γράψατε κοιτώντας "από ψηλά"
τι έμεινε στο δωμάτιο σαν επίγευση στον ουρανίσκο.
Σας πόνεσε κάποιους η κριτική του ε;ανεβήκατε "σκάλα",κυριλέψατε και ξεχάσατε φαίνεται τις εκφράσεις
που έπεφταν στο παρελθόν όπως:μπάζο,ψαρίλα,μαύρα νύχια,χαμούρα,σκατόφατσα κτλ.
Μπερδεύετε την αγένεια με την σάτυρα,πολύ "σαλόνι" έπεσε και σε λιγο καιρό θα σαλονάρετε οι ίδιοι.
Μελέτησα αρκετά την ευκολόπεπτη και ουσιαστική κριτική του,αλλά δεν βρήκα κάτι αγενές ή αρνητικό.
Μας μεταφέρει την (κατά πάσα πιθανότητα όπως δήλωσε) εικόνα του εισπράκτορα/μπάρμπα
εκεί ως αφεντικού της επιχείρησης με πολύ γλαφυρό τρόπο,πολύ ζωντανή εικόνα οφείλω να πω.
Δεν βλέπω κανένα πρόβλημα,τι κακό έχει ο "μπάρμπας" ή ο "εισπράκτορας"; (γιατί έτσουξε όπως διάβασα).
Μας δίνει να καταλάβουμε ότι παρόλο που δεν εντυπωσιάστηκε από την κοπέλα πλήρωσε για να την γαμήσει.
Καθόλου δύστροπος λοιπόν στο θέμα,μάλιστα την εξύψωσε πριν την γαμήσει διότι πριν το γεγονός
μας ανέφερε ότι έχει γαμήσει πολύ χειρότερες (και βολικός λοιπόν ο πελάτης Πύραυλος).
Ρατσιστή δεν μπορούμε να τον πούμε γιατί διάλεξε την πιο σκουρόχρωμη από τις κοπέλες.
(τα τελευταία χρόνια παρατηρώ ότι "και" το γαμήσι απέκτησε πολιτική χροιά)
Μάλιστα λόγω των αντιαισθητικών σημείων στο κορμί της κοπέλας (που διέκρινε εύκολα απ'ότι κατάλαβα)
κατηγόρησε τον χειρουργό κι όχι την κοπέλα ή το μαγαζί (αλλά δεν τα "συλλαμβάνετε" όλα).
Δεν ήταν ισοπεδωτικός διότι εκτός του ότι μας έβγαλε την κοπέλα ως καλύτερη άλλων συνευρέσεών του
μας παίνεψε τον κώλο της,το μονο καλό που βρήκε το ανέφερε λοιπόν (δεν υπήρξε προκατάληψη στην πορεία).
Μας ανέφερε μέχρι και σε πιο σημείο διακωμωδεί την συνεύρεση που είχε,σας ενόχλησε κι αυτό;
Μα αμέσως μετά πιο κάτω στον αυτοσαρκασμό του ήταν ως συνήθως ωμός και ειλικρινής,δεν φτάνει ούτε αυτό;
Μα τι σας πείραξε επιτέλους;το ότι ανέφερε πως μετά απο χρόνια η κοπέλα θα είναι σαν μπάλα από το πάχος;
ισχυρίζεται κάποιος ότι δεν θα είναι;ποια κοπέλα δεν θα είναι;ότι θέλετε θα λέμε δηλαδή;
αφήστε που στο τέλος γεμάτος ακεραιότητα (αν και δεν πέρασε καλά) μας λέει ο ειλικρινής αφηγητής (Πύραυλος)
ότι είναι καλύτερα εδώ που βρίσκεται η κοπέλα από άλλες χειρότερες καταστάσεις για αυτήν
και μας βγάζει παράλληλα μία δόση ρεαλισμού,τι θα έπρεπε να κάνει δηλαδή;να κλαίει;
Εν ολίγοις τι θέλετε να διαβάζετε;αυτά που γράφουν κάτι άλλοι σαλιάρηδες που μας τις παρουσιάζουν
όλες ως λουκούμια ενώ ολημερίς συνεστιάζονται και πίνουν καφέ με τις ίδιες;
Η θέλετε να ακούτε ωραία και παχιά λόγια όπως κάποιοι "γαλονάδες" που κρύβουν τεχνηέντως
τα στραβά και τα λάθη που συνέβησαν,για να είναι μονίμως αρεστοί;΄
Ούτε οι κοπέλες θα είναι ποτέ εξαιρετικές για όλους,ούτε οι πελάτες θα είναι ποτέ τέλειοι για αυτές.
Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε ότι το αγαπητό μέλος (Πύραυλος) είναι από τα λίγα που οι κριτικές του
είναι μονίμως σε εξαίρετη θέση αποδοχής όσον αφορά "και" τα νούμερα εκτός των σχολίων (από όλο το σάιτ)
εγώ προσωπικά τον πιστεύω απόλυτα.
Αν μάλιστα σκεφτούμε ότι δαπάνησε 60 ευρώ για μία συνεύρεση 30 λεπτών με άψογη συμπεριφορά
στο δωμάτιο από την πλευρά του (αλλιώς θα μας το μεταφέρατε και δεν θα παίζατε μπαμ-ξεμπάμ)
μάλλον ήρθε η ώρα να γραφτεί αυτό:

Εσείς οι ιδιοκτήτες ώρες-ώρες νομίζετε ότι ο πελάτης γράφει διαγώνισμα στο μαγαζί σας
και εσείς κρατάτε την βίτσα πάνω από το κεφάλι του (σαν πολύ άλλαξαν οι συνθήκες).
Κάνετε μεγάλο λάθος λοιπόν διότι το διαγώνισμα το γράφετε εσείς κι οι κοπέλες.
Σας πλήρωσε λοιπόν ο πελάτης Πύραυλος και δικαιούται (τουλάχιστον) να μπορεί να μεταφέρει
την όποια εικόνα αποκόμισε χωρίς εμπόδια σε ότι θέλει να γράψει,σημειώστε ότι έρχεται
σαν πελάτης για να γαμήσει και όχι  σαν κουλτουριάρης που θα δει την κοπέλα
ως κόσμημα στην έκθεση και μετά θα αποχωρήσει.
Σαν πολύ "καλογυαλισμένες" θέλετε να τις διατηρείτε/εμφανίζετε τις κοπέλες μου φαίνεται
και σαν πολύ απότομα τραβάτε (στην παρούσα φάση) το δελτίο παραπόνων του πελάτη.

Υ.Γ Οι χονδρές βρισιές που έπεσαν ήταν εντελώς λάθος από όλους σας
και εννοείται ότι δεν τάσσομαι υπέρ κανενός στο θέμα.
:grin:
Ημαρτον, δε βαρεθηκες να γραφεις!!! Αν το κειμενο του Πυραυλου ειχε τιτλο "σκεψεις και φαντασιες μετα απο επισκεψη σε μασατζιδικο" η" καπως ετσι, δεν νομιζω οτι θα ασχολουνταν κανενας, περα της καυστικης, σαρκαστικης και ολιγο δηλητηριωδης πενας του. Το κειμενο αυτο ομως το αναρτησε ως κριτικη και ετσι θα επρεπε να ηταν. Δεν βλεπω ομως καμια κριτικη!!! Αυτη ειναι η ενσταση μου, τοσο δυσκολο ειναι να το κατανοησετε καποιοι? Υπαρχουν αλλα μεροι στο forum οπου αναρτωνται αυτου του ειδους τα κειμενα!

Συνημμένα

• λασπη.jpg
    λασπη.jpg
    17 KB · Εμφανίσεις: 32
  • OVALTOS.jpg
    OVALTOS.jpg
    67,1 KB · Εμφανίσεις: 28

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.576
Πόντοι
46.232
Πήρα όμως θέση εγώ, που παρ' όλο που δεν το ξέρω προσωπικά, που παρ' όλο που στο παρελθόν είχα αντιπαρατεθεί μαζί του (για άλλο θέμα), μπορούσα να καταλάβω το αστήρικτο των κατηγοριών εναντίον του.
Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, πώς να το κάνουμε!
το θυμάμαι , tnx

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
Ο Σμύρνης είναι καλό παιδί και σίγουρα διακριτικό! (αν ξεκινάω έτσι..........) :2funny:
Τον έχω γνωρίσει προσωπικά και έχουμε τσακωθεί λεκτικά άπειρες φορές για μαλακίες.
(Σμύρνη δεν είναι εύκολο αυτό εδώ τώρα που κάνω και το καταλαβαίνεις). :thumbsup:
Ποτέ όμως δεν κρατήσαμε κακία ο ένας στον άλλον,κολλητοί φίλοι δεν ήμασταν ποτέ κι ούτε
θα γίνουμε,μείναμε απλά θετικοί γνωστοί και ποτέ δεν το κρύψαμε-σίγουρα δεν είμαστε εχθροί.
Με τον Σμύρνη δεν έχουμε σχεδόν τίποτα κοινό πάνω στις απόψεις στο αγοραίο σεξ.
Μιλάμε για χαοτικές διαφορές (γούστο μας) αλλά αυτό δεν χρήζει ανάλυσης.
Έχει κάνει μεγάλο κύκλο κι αυτός στην πιάτσα και σίγουρα γνωρίζει πάρα πολλά πράγματα.
Ο Σμύρνης δεν θα δεχόταν ποτέ λεφτά για να γράψει κάτι υπέρ ή κατά.
Αυτά μόνο κάτι ξευτυλισμένοι ταληροφονιάδες τα κάνουν και κάποιοι που δουλεύουν το point system
με προσελεύσεις άλλων.Όπως και δεν θα δεχόταν και να πηδήξει δωρεάν για να γράψει υπέρ ή κατά.
Δεν είναι τέτοιος τύπος,αυτά μέχρι στιγμής τα πιστεύω στον πόντο-αποδείξεις δεν μπορώ να έχω.
Και πως να έχω;να μπω μέσα στο βρακί του;άρα να μην προτρέχουμε ποτέ μας.
Γράφτηκε κάπου (ο ίδιος το έγραψε-μέσα από π.μ του "ξεράστηκε") ότι εθεάθη με κάποιον ιδιοκτήτη
να μπαίνει σε μασαζερί παριστάνοντας κι ο ιδιοκτήτης τον πελάτη.
Επειδή ζυγίζω καλά (όσο μπορώ) πιστεύω απλά και μόνο ότι ο Σμύρνης δεν πήγε για "πουσάρισμα"
ούτε και για "αβανταδοριλίκι".Πήγε γιατί γουστάρει πολύ το αγοραίο σεξ και έχει το πάθος
να μαθαίνει διαρκώς θέματα και πράγματα (ξέρει και παραπάνω από αυτά που μας λέει).
Αλλά αυτό είναι αυθαίρετη σκέψη μου μιας πιθανής λογικής ανθρώπινης αντίδρασής και μόνο.
Διαθέτει "στρωτό" χαρακτήρα πιστεύω λοιπόν και δεν είναι κακοπροαίρετος.
Για τον Σμύρνη είναι τιμή κι αναγνώριση πιστεύω μετά από τόσα χρόνια να τον αποδέχεται το σύστημα
(όχι σαν συνάδελφο που δεν το επιδιώκει κιόλας) αλλά σαν γνώστη της κατάστασης .
Ζει αυτό το κομμάτι της ζωής του έντονα λοιπόν και αγωνίζεται για το καλύτερο σερβίρισμά του.
Παραδέχτηκε στην πορεία ότι βγήκε με μία κοπέλα της δουλειάς 4 (συγκεκριμένα) φορές
αλλά μέχρι εκεί (λόγια δικά του που αναγκαστικά δεν κρύβω).Το "μέχρι εκεί" εμένα δεν με νοιάζει
(ας βγαίνει και σερί),δεν με νοιάζει ούτε αν αυτός ή αυτή το πρότεινε να βγουν.
Με νοιάζει όμως ότι (με την λογική θα το πάω) αν βγεις με μια κοπέλα του χώρου
γίνει-δεν γίνει κάτι (δεν με νοιάζει να μάθω) είναι αδύνατον μετά να την κριτικάρεις στεγνά
αν τυχόν χρήζει κριτικής.
Άρα δεν ταιριάζει μετά ούτε και να την μαυρίσεις-έτσι δεν είναι;
Μάλιστα αν γίνει κάτι και μείνεις κι ευχαριστημένος,δημιουργείς υποχρέωση,έτσι δεν είναι;
Η παραπάνω φράση είναι λογική ακολουθία και δεν αποτελεί υπονοούμενο για τον Σμύρνη.
Ισχύει για τον καθένα μας.
"Σαλιάρης" πάντως δεν είναι γιατί γενικώς στις άφθονες κριτικές του βλέπουμε ότι σε αρκετές
ρίχνει μπόλικο κράξιμο,αυτό είναι πασιφανές.Το "που" το ρίχνει δεν με νοιάζει,εμένα μου την βαράνε
μόνο αυτοί που τις βγάζουν όλες θετικές ή θεές,μα πως είναι δυνατόν;
Στα μασάζ "φάλτσαρε" πολύ και νευρικά σε ένα μόνο θρεντ και τα είχε πάρει στην "κράνα"
(δεν με έχει συνηθίσει σε τόσο νεύρο) και αυτό φαίνεται λόγω πρώην
και μόνιμης σχεδόν παρουσίας του εκεί με έντονο το αρνητικό στοιχείο στην γραφή του.    
Περί μπουρδέλων το μόνο φάουλ (κατ'εμέ) που του βρίσκω είναι ότι φωτογραφίζει κώλους και βυζιά
άρα και ξέρουν ποιος είναι αν δουν (που θα την δουν λογικά) την φώτο στο σάιτ.
Bλέπετε αν κυκλοφορείς στην πιάτσα αρκετά όλο και κάποιος "μογγόλος" θα φωνάξει από 80 μέτρα το νικ σου
οπότε πάλι ψιλοκαρφώνεσαι κι έτσι.
Απλά στην περίπτωση του Σμύρνη ανακοινώνεται από τα μεγάφωνα του σταδίου.
Στα παπάρια του βέβαια όπως έχει δηλώσει ξεκάθαρα γιατί πληρώνει και μπαίνει ως κύριος.
Το πιστεύω ότι δεν είναι τσαμπατζής.
Η αλήθεια είναι ότι όντως δεν τον νοιάζει και μου το έχει πει (γούστο του και καπέλο του).
Απλά σαν πιθανή συνέπεια πολλοί που τον διαβάζουν λογικά θα του "μαχαιρώνουν" τις κριτικές
λόγω του ότι δεν πιστευουν όσα γράφει,οπότε μην γκρινιάζει μετά γιατί συμβαίνει αυτό.

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
Ημαρτον, δε βαρεθηκες να γραφεις!!! Αν το κειμενο του Πυραυλου ειχε τιτλο "σκεψεις και φαντασιες μετα απο επισκεψη σε μασατζιδικο" η" καπως ετσι, δεν νομιζω οτι θα ασχολουνταν κανενας, περα της καυστικης, σαρκαστικης και ολιγο δηλητηριωδης πενας του. Το κειμενο αυτο ομως το αναρτησε ως κριτικη και ετσι θα επρεπε να ηταν. Δεν βλεπω ομως καμια κριτικη!!! Αυτη ειναι η ενσταση μου, τοσο δυσκολο ειναι να το κατανοησετε καποιοι? Υπαρχουν αλλα μεροι στο forum οπου αναρτωνται αυτου του ειδους τα κειμενα!
Κοιτάξτε,ο Πύραυλος μας έχει συνηθίσει σε τέτοια κείμενα.
Μην νομίζετε ότι η γραφή του είναι εύκολη.
Ζυγίζει πολύ καλά τις ισορροπίες και προσδίδει μεγάλη έμφαση και ζωντάνια.
Χρησιμοποιεί πολύ ταιριαστά σκληρές λέξεις και αντιθέσεις με την ίδια ευκολία
που πηγαίνει για κατούρημα το πρωί,αυτό δεν σημαίνει κακία.
Αν το κάνει κάποιος άλλος αυτό (που δεν μπορεί) είναι πολύ πιθανόν να μην τα καταφέρει.
Μην ξεχνάτε ότι αυτοσαρκάζεται πολλές φορές.
Ισορροπεί συνεχώς σε ένα ξυράφι και ούτε με αυτήν την κριτική "κόπηκε".
Μας μετέφερε την αποτυχία του την οποία αποδέχτηκε και για τον εαυτό του
μιας και τελικά επέλεξε την κοπέλα.........αυτό γιατί δεν το λέει κανείς;

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
Βλέποντας τι έγραψα συνειδητοποιώ ότι "φάλτσαρα" στο τέλος από κεκτημένη ταχύτητα να φάω.

Έγραψα: Μας μετέφερε την αποτυχία του την οποία αποδέχτηκε και για τον εαυτό του
μιας και τελικά επέλεξε την κοπέλα.........αυτό γιατί δεν το λέει κανείς;

Το σωστό είναι : Μας μετέφερε την αποτυχία του την οποία αποδέχτηκε και για τον εαυτό του
αλλά και τελικά επέλεξε την κοπέλα.........αυτό γιατί δεν το λέει κανείς;

Την βλέπετε την διαφορά ε;είδατε τι είναι οι λέξεις;
;)

Υ.Γ Ο Πύραυλος λοιπόν,αυτά τα λάθη δεν τα κάνει.

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
Στηρίζω την άμυνά μου στον κ. bakalhs, ο οποίος ωσάν ένστολο καρακώλι βγάζει τη σφυρίχτρα και επαναφέρει την τάξιν και την ασφάλειαν, καθώς και στον κ. scooby, ο οποίος απαοπειράται να εξηγήσει στα μέλη του site τον ιδεαλισμό του πράγματος, δηλ. ότι στον κόσμο υπάρχουν μόνο νοητικές πραγματικότητες, πως ό,τι αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις μας είναι παραστάσεις, έννοιες, πνευματικά φαινόμενα...
Το φαγητό και το ρέψιμο ήταν βαρύ,ωστόσο το θολωμένο μου μυαλό έχει την δυνατότητα να θυμηθεί
κάτι που κάπου είχα διαβάσει αλλά δεν θυμάμαι ποιος το είπε......

Είμαι ιδεαλιστής,ξεκίνησα ήδη αλλά δεν ξέρω που πάω.
Νομίζω κάποιες φορές ότι αφού τα τριαντάφυλλα μυρίζουν πιο ωραία από το μοσχαράκι,θα κάνουν και πιο ωραία σουπίτσα.
Ο ιδεαλισμός δεν έχει σκοπό λοιπόν και κινείται ελεύθερα.
Άρα δεν έχει και στόχο......δεν επιδιώκει κάτι........κι όταν κάτι δεν έχει στόχο
δεν δέχεται "καλούπωμα" και συγκεκριμένες υπολογίσιμες διαστάσεις 
(ας μην κλειδώνουμε την αντιύλη).
;)

anat190

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2012
Like
39
Πόντοι
1
Για φαντασου να μην είχες ρευτεί κιόλας τι θα μας εγραφες

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Ρε μπαγάσηδες 10 μέρες πήγα για μπάνια και σκοτωθήκατε. Τι είστε εσείς ρεεεε...

proktologos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
είναι για να μην πλήττουμε δεν είναι σκοτωμός … :grin:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.814
Πόντοι
34.267
Πας για χαλάρωμα με κοπέλα που έχουν γραφτεί διθύραμβοι για πάρτη της, σε popular χώρο, με κλεισμένο ραντεβού παρακαλώ, και την ώρα που είσαι έτοιμος για διείσδυση (στο β' ημίχρονο) τρως απαγορευτικό από την κοπέλα λόγω αδιαθεσίας!!!! Δεν σε έχει ενημερώσει κανείς, αφού δεν πρόκειται γι αξαφνικό συμβάν, αν και γνωρίζουν το ραντεβού σου. Φυσικά αν διανοηθείς να τα γράψεις στο σχετικό νήμα, θα στην πέσει όλος ο ντουνιάς! Κι ας κόστισε 60€ η μασαζοπίπα. Και μιας και φαίνεται η εύκολη λύση για μας τους καλυμμένους υπό των πληκτρολογίων, σε πρώτη φάση επιλέγω την αναφορά του θέματος σε πιο δημόσιο χώρο. Αυτά για αρχή της εβδομάδας... :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.060
Πόντοι
25.467
δηλ. ότι στον κόσμο υπάρχουν μόνο νοητικές πραγματικότητες, πως ό,τι αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις μας είναι παραστάσεις, έννοιες, πνευματικά φαινόμενα...

Ακριβώς.

Ταράττει τους ανθρώπους ου τα πράγματα, αλλά τα περί των πραγμάτων δόγματα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.060
Πόντοι
25.467
Πας για χαλάρωμα με κοπέλα που έχουν γραφτεί διθύραμβοι για πάρτη της, σε popular χώρο, με κλεισμένο ραντεβού παρακαλώ, και την ώρα που είσαι έτοιμος για διείσδυση (στο β' ημίχρονο) τρως απαγορευτικό από την κοπέλα λόγω αδιαθεσίας!!!! Δεν σε έχει ενημερώσει κανείς, αφού δεν πρόκειται γι αξαφνικό συμβάν, αν και γνωρίζουν το ραντεβού σου. Φυσικά αν διανοηθείς να τα γράψεις στο σχετικό νήμα, θα στην πέσει όλος ο ντουνιάς! Κι ας κόστισε 60€ η μασαζοπίπα. Και μιας και φαίνεται η εύκολη λύση για μας τους καλυμμένους υπό των πληκτρολογίων, σε πρώτη φάση επιλέγω την αναφορά του θέματος σε πιο δημόσιο χώρο. Αυτά για αρχή της εβδομάδας... :)

Μάλιστα. Συνέβει και σε εσάς.

Σε ποίον χώρο; 

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Οφείλεις να το γράψεις... για να ξέρουν όλοι την νοοτροπία που δέρνει το μαγαζί και την κοπέλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom