Νέα

Μασαζερί - απόψεις και απορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο προιόν προτιμάτε για μασάζ?

• Λάδι

Ψήφοι: 208 54,2%
  • Γαλάκτωμα

Ψήφοι: 92 24,0%
  • Τάλκ

Ψήφοι: 15 3,9%
  • Άλλο προιόν

Ψήφοι: 12 3,1%
  • Τίποτα

Ψήφοι: 18 4,7%
  • Δε κάνω μασάζ!

Ψήφοι: 39 10,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
  :helpplea: :helpplea: :helpplea: Μαυρισες μικρουλη!!! (Ελπιζω οχι πολυ, το νου σου!!!!!!!!!!!!!!) :2funny:

Όταν θα γράφεις τη λέξη μικρούλη για μένα σε παρακαλώ να φωνάζεις την Άννα να τη γράφει. Τελικά μόνο εμένα δε λέει έτσι >:(

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Τη "σουβλισες" ρε χουλιγκανι??

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Βρε συ mysterious,..... ετσι μεταξυ μας,....... (δε θα το πω σε κανενα)........μηπως ειδε η κοπελα κατι τετοιο!!! και της "ηρθαν ολα" εκεινη την ωρα???  :2funny:
Ρε "mysterious" μπας και της πεταξες εξω το "πρασινο μιλι" και ακομη τρεχει η φουκαριαρα??  :2funny: :2funny:

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Από την εποχή της Γλυφάδας Γκάρυ.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
Προς αποκατάσταση της αλήθειας για όσα συνέβησαν με τη συνεδρία μου μετά της εκλεκτής Εύας στο Diamont Spa. Είχα κλείσει τηλεφωνικά ραντεβού με τον υπεύθυνο του χώρου. Μετά από κάποια φυσιολογική αναμονή, οδηγήθηκα στο δωμάτιο, όπου μετά από ένα δροσερό ντουσάκι, εισήλθε η Εύα βγάζοντας το ρούχο της και μένοντας με το μικροσκοπικό της, κάτω εσώρουχο. Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες της συνεδρίας για να μην εκληφθεί ως κριτική. Απλή αναφορά συμβάντος είναι, για πολλαπλούς αποδέκτες.
Μετά τα διαδικαστικά και έχοντας μπει στο "ψητό" δοκιμάζω να κατέβω στα χαμηλά της και μου παρουσιάζει το πρώτο της stop λόγω του  ότι είναι αδιάθετη. Εννοείται πως ήταν πριν μπει στο δωμάτιο. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΗΞΕΡΕ! Τελειώνοντας τα προκαταρκτικά της πρότεινα να προχωρήσουμε στο "δια ταύτα" και εκεί έφαγα, για τον ίδιο λόγο, το δεύτερο και τελικό stop. Στη διάρκεια της συνεδρίας δεν έβγαλε το κάτω της εσώρουχο. Η γενικότερη παρουσία της ήταν θετική. Πλην του απαράδεκτου γεγονότος, με ενόχλησε μια άσχημη εσάνς, που αντιλήφθηκα, γλύφοντας τον δεξιό της μαστό. Αργότερα κατάλαβα ότι χτυπούσε το όργανο στον συγκεκριμένο  μαστό κατά τη διάρκεια του στοματικού, επομένως δεν είχε πλυθεί πριν έρθει σε μένα από τον προηγούμενο. Επαναλαμβάνω πως προηγήθηκε η ενασχόλησή μου με το στήθος της και ακολούθησε η τεχνική της.
Αν το θέμα της αδιαθεσίας της δεν το γνώριζε ο υπεύθυνος για να με ενημερώσει, που πιθανόν το βλέπω, φέρει ευθύνη, γιατί είναι σοβαρό παράπτωμα της κοπέλας να μην του το έχει πει. Από την άλλη, μπορούσε η ίδια να μου το πει πριν μπω μέσα και να αποφασίσω εγώ. Η όλη κατάσταση με χάλασε φεύγοντας. Θεώρησα προτιμότερο να μη διακόψω τη συνεδρία για να μη δημιουργηθεί μεγαλύτερο πρόβλημα. Ίσως είχα να κερδίσω κάτι με τον τρόπο αυτό. Δεν είναι όμως αυτός ο σκοπός μου. Το φάουλ είναι σοβαρότατο και η ευθύνη βαρύνει τον επικεφαλής.
Στα αρνητικά της ημέρας καταγράφεται και το ντους που αναγκάστηκα να κάνω, εντός μιας λίμνης από κατουρλόνερα έταιρου πελάτη που μόλις είχε βγει απ'την κοινή ντουζιέρα. Προφανώς είχε βουλώσει η αποχέτευση και δεν έφευγε το νερό, αλλά είναι και αυτό από τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.
Καταλήγοντας, ευελπιστώ να διορθωθούν τα κακώς κείμενα από τον Αριστοτέλη και να τραβήξει αρκετά το αυτάκι της Εύας που προφανώς αρνείται τα πάντα.
Υ.Γ. Οι "θιγόμενοι" από την αναφορά μου, εξαιρείται ο υπεύθυνος της επιχείρησης, παρακαλώ να μη με πολιορκήσουν με pm!
Ευχαριστώ για την ανοχή σας στο μεγάλο κείμενο.  

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
Πάντως αν καθήσει κάποιος και διαβάσει τι γίνεται στα θρεντ από τις μάχες πολλών μελών
(είτε τα γνωρίζει είτε όχι) θα βάλει (και όντως βάζει) τα γέλια με τους τύπους
που αμύνονται σθεναρά (εξαιρούνται τα μαγαζιά λόγω αυτονόητου) κατά των κακών κριτικών.
Δεν το λέω για να υποστηρίξω κανέναν αλλά και ούτε για να θίξω κανέναν.
ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ!
Εξάλλου είστε τόσοι πολλοί που το κάνετε αυτό! :2funny:
Πραγματικά δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να κάνετε έτσι και θίγεστε μόνοι σας.
Συμμετέχετε εσσαεί στο παιχνίδι του αγαπούλη-προμότορα (δεν λεώ ότι είστε βέβαια)
χωρίς να το καταλαβαίνετε,εσείς οι ίδιοι μοιράζετε τις ταμπέλες σας λοιπόν αμφότεροι.
Όλο τσακώνεστε για βαθμολογίες,υπηρεσίες,γκρίνιες,παράπονα κτλ για να υποστηρίξετε
κάτι που δεν έχει καμία σημασία γιατί πολύ απλά όποιος θέλει να πάει θα πάει ότι κι αν γραφτεί.

Θα ήθελα να'ξερα λοιπόν αν δείχνετε την ίδια αυταπάρνηση-στήριξη
και στην έξω ζωή σας στον άλλο κόσμο που δεν έχει μουνί.

(τόμπολα)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ολο αποριεs αυτο το παιδι.....Ανησυχο πνευμα  :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
life97 επί σειρά ετών είσαι σωστός στην συμπεριφορά σου και παντα ευγενικός.
Μπράβο ρε παίκτη,έχεις πιάσει το νόημα. :grin:
Δε βαριεσαι ρε μαν....Ποσο θα ζησουμε?? Δεν ειμαστε αιωνιοι !!!
Καλη καρδια και ζουμι απο λαχανο  :grin:

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Λογο των τελευταιων ποστ, θα ηθελα να ξεκαθαρισω κατι ωστε να μην υπαρξουν παρερμηνειες. Η θεση μου ως μαγαζιου απεναντι στις συνεργατιδες-εργαζομενες ειναι να απαιτω απο αυτες να τηρουν ευλαβικα τον προσυμφωνημενο με τον πελατη χρονο και να του κανουν τουλαχιστον ενα αξιοπρεπες μασαζ. (Τα αυτονοητα καθαριοτητα-ευγενεια κλπ. παραλειπονται.) Το "αλλο" κομματι ειναι αποκλειστικα δικια τους ευθυνη, και σε καμια περιπτωση δεν ειναι υποχρεωμενες να κανουν κατι που δεν θελουν. Αυτο δεν συμαινει ομως οτι τα πραγματα δεν θα ειναι ξεκαθαρα απεναντι στον πελατη ωστε να ειναι ενημερος για το τι να αναμενει απο την καθε εργαζομενη.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
Θα ήθελα να'ξερα λοιπόν αν δείχνετε την ίδια αυταπάρνηση-στήριξη
και στην έξω ζωή σας στον άλλο κόσμο που δεν έχει μουνί.

(τόμπολα)
Δύο αράδες όλο το νόημα. Ασαφές προφανώς για τους αποδέκτες....Εύγε φίλτατε!

sebi86

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Λογο των τελευταιων ποστ, θα ηθελα να ξεκαθαρισω κατι ωστε να μην υπαρξουν παρερμηνειες. Η θεση μου ως μαγαζιου απεναντι στις συνεργατιδες-εργαζομενες ειναι να απαιτω απο αυτες να τηρουν ευλαβικα τον προσυμφωνημενο με τον πελατη χρονο και να του κανουν τουλαχιστον ενα αξιοπρεπες μασαζ. (Τα αυτονοητα καθαριοτητα-ευγενεια κλπ. παραλειπονται.) Το "αλλο" κομματι ειναι αποκλειστικα δικια τους ευθυνη, και σε καμια περιπτωση δεν ειναι υποχρεωμενες να κανουν κατι που δεν θελουν. Αυτο δεν συμαινει ομως οτι τα πραγματα δεν θα ειναι ξεκαθαρα απεναντι στον πελατη ωστε να ειναι ενημερος για το τι να αναμενει απο την καθε εργαζομενη.

αγαπητε  επιτρεψτε μου να σας πω οτι εισθαι πολυ φαουλ σε αυτη την περιπτωση .
λαθος σας μεγαλο και επιτρεψτεψτε μου να σας εξηγησω τι εννοω.
λοπον σας υποτιθεται υπευθυνος η ιδιοκτητης του μαγαζιου (no problem for everybody) οφειλεται να ξεκαθαρισεται στας υπαλληλους  σας
κορασιδεσ οτι τις ημερες "αδιαθεσιας τους" να μην εργαζονται . ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ  ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΜΑΓΑΖΙΑ.
εσεισ γιατι δεν το κανεται παρα μας λετε οτι τραβηξατε το αυτι της κορασιδος,
παλι καλα που δεν ειχε βαλει σφουγγαρι και να τι κανει κανονικα με τον συναγωνιστη.
αυτα ειναι πολυ επικινδυνα . γιατι ποιος μας λεει οτι ηταν η μοναδικη και δεν το κανουν και αλλες  . βαζοντας σφουγγαρια  κ.λ.π
τα γνωστα τερτιπια . εξαλου οφειλεται να τα ξερεται αυτα που κανουν οι κορασιδεςς εκδιδομενες.
για εκδιδομες προκειται μεκαλυψη το μασαζ.
εγω αν ημουν στην θεση σας θα την εδιωχνα . ενα μαγαζι που υποτιοθεται σεβαιτε την πελατεια του αυτο κανει.
κανω και την αλλη  σκεψη μηπως ολα αυτα ειναι αποτελεσμα οτι την εχεται κανει ντιβα την συγκεκριμενη  οποτε κανει  οτι γουσταρει????
αυτα ξαναλεω ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΥΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ παντα κατα την γνωμη μου  αλλα υποθετω και πολλων αλλων
αυτα  ολα γραφτηκαν απο εμενα με την 4χρονη πειρα μου στα μασσαντζιδικα  παντα με την καλη προθεση και ειμαι της γνωμης οτι ολες οι γνωμες κριτικες πρεπει να ακουγοινται.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
Καλό μήνα Αρίστο αλλά ώπα! Μην τα γυρνάς τώρα. Θέλεις να πεις δηλαδή ότι ερχόμαστε σε τέτοιους χώρους για μασάζ (και αυτό είναι το ζητούμενο) και ό,τι (άλλο) ήθελε προκύψει; Δηλαδή να είμαι ευχαριστημένος που μου έκανε (έστω) μια πίπα για την εκτόνωση; Ενώ γνωρίζουμε όλοι τι αφορά στο β΄ημίχρονο; Συγγνώμη κιόλας αλλά θα πω πως σε άλλο χώρο του Φαλήρου, η ευγενική υπεύθυνη, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΞΑΡΧΗΣ αν κάποια κοπέλα δεν κάνει ασκούφωτη πίπα ή δεν "δίνει" κάτι άλλο ή εν πάσει περιπτώσει έχει κάποιες ιδιαιτερότητες. Και οι "αδιάθετες" απουσιάζουν λόγω κύκλου. Δεν εννοώ φυσικά να είμαι κάνας βρωμιάρης και να έχω απαίτηση να "ασχοληθεί" επισταμένως η εργαζόμενη με μένα. Το "άλλο"¨κομμάτι ΣΕ ΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΑ γιατί είναι το μέλλον της επιχείρησής σου. Αν για παράδειγμα από αύριο έλεγες ότι οι κοπέλες δεν παρέχουν sex στο πρόγραμμα, πιστεύεις ότι θα είχες ακόμη πελατεία; Με όλο τον σεβασμό και πάλι στο πρόσωπό σου και στη δραστηριότητά σου.

sebi86

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
αγαπητε αριστο καταρχας καλο μηνα. επιτρεψτε μου να επανελθω  λιγο  δριμυτερος, δηλάδη θελετε να πειτε οτι μας γραφεται στα παλεα σας υποδηματα??? δηλαδη λετε στας κορασιδας σας οτι καντε ενα καλο μασαζ και "χεστες τους μα-- κακες για τα υπολοιπα"????????
τι μας λετε τωρα κυριε????? μηπως χασατε την μπαλα και τωρα διχνεται ποιος εισθε???? δηλαδη να κανωμε την μοιραια για εσας σκεψη οτι ολον αυτον τον καιρο  ολα αυτα με φουλ κριτικες αριτωτατες??????? απο μερικους ηταν μια φουσκα που τωρα εσκασε και μας παιρνει η μποχα???
σας παρακαλω κυριε για σκεφθητε οτι ολοι εκει μεσα ζητε απο τα λεφτουλια μας. αρα οφιελεται να δειχνεται τον αναλογο σεβασμο και επαγγελαμτισμο.
αυτο που λετε οτι δεν σας νοιαζει αν μια μασαζου δουλευει  και τις ημερες "αδιαθεσιας" ιατρικα αποδεδειγμενο φοβερα επικυνδινο.
ποιος μας λεει οτι ολες εκει δεν το κανουν αφου ομολογειται οτι εχουν το ελευθερο απο εσας????
  πεστεμας οτι το μαγαζι σας ειναι στα ΔΕΝ  να το ξερουμε.
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΑΓΑΠΗΤΕ

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Μην τα γυρνάς τώρα. Θέλεις να πεις δηλαδή ότι ερχόμαστε σε τέτοιους χώρους για μασάζ (και αυτό είναι το ζητούμενο) και ό,τι (άλλο) ήθελε προκύψει; Δηλαδή να είμαι ευχαριστημένος που μου έκανε (έστω) μια πίπα για την εκτόνωση; Ενώ γνωρίζουμε όλοι τι αφορά στο β΄ημίχρονο;  Το "άλλο"¨κομμάτι ΣΕ ΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΑ γιατί είναι το μέλλον της επιχείρησής σου. Αν για παράδειγμα από αύριο έλεγες ότι οι κοπέλες δεν παρέχουν sex στο πρόγραμμα, πιστεύεις ότι θα είχες ακόμη πελατεία; Με όλο τον σεβασμό και πάλι στο πρόσωπό σου και στη δραστηριότητά σου.
αγαπητε αριστο καταρχας καλο μηνα. επιτρεψτε μου να επανελθω  λιγο  δριμυτερος, δηλάδη θελετε να πειτε οτι μας γραφεται στα παλεα σας υποδηματα??? δηλαδη λετε στας κορασιδας σας οτι καντε ενα καλο μασαζ και "χεστες τους μα-- κακες για τα υπολοιπα"????????
τι μας λετε τωρα κυριε????? μηπως χασατε την μπαλα και τωρα διχνεται ποιος εισθε???? δηλαδη να κανωμε την μοιραια για εσας σκεψη οτι ολον αυτον τον καιρο  ολα αυτα με φουλ κριτικες αριτωτατες??????? απο μερικους ηταν μια φουσκα που τωρα εσκασε και μας παιρνει η μποχα???
σας παρακαλω κυριε για σκεφθητε οτι ολοι εκει μεσα ζητε απο τα λεφτουλια μας. αρα οφιελεται να δειχνεται τον αναλογο σεβασμο και επαγγελαμτισμο.
αυτο που λετε οτι δεν σας νοιαζει αν μια μασαζου δουλευει  και τις ημερες "αδιαθεσιας" ιατρικα αποδεδειγμενο φοβερα επικυνδινο.
ποιος μας λεει οτι ολες εκει δεν το κανουν αφου ομολογειται οτι εχουν το ελευθερο απο εσας????
  πεστεμας οτι το μαγαζι σας ειναι στα ΔΕΝ  να το ξερουμε.
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΑΓΑΠΗΤΕ

Ο Αρίστος έχει ευθύνη για το περιστατικό αλλά δε νομίζω ότι είναι αυτός που το προκάλεσε ούτε ότι το ήξερε και το έκρυψε. Από εκεί και πέρα δε νομίζω ότι είπε ή ότι εννόησε κάπου τα πιο πάνω σχόλια σας που νομίζω ότι έχουν αρκετή υπερβολή.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Συμφωνώ 100% με όσα έγραψε ο mysterious,πιστευω όμως οτι εδω υπάρχει παρανόηση και θα λυθεί σύντομα....Ο Αρίστος ξέρει πάρα πολύ καλά για ποιούς λόγους επισκέπτονται οι πελάτες το μαγαζί του και φροντίζει,πιστευω,να μένουν ικανοποιημένοι.Να λάβουμε πάντως υπ' όψιν μας οτι κάθε πελάτης είναι διαφορετικός και δίνει προτεραιότητα σε άλλα πράγματα.Πόσες φορές δεν έχουμε διαβάσει "παράπονα" ότι το σεξ ήταν καλό,αλλά το μασαζ ανύπαρκτο? η και το αντίθετο....και,αγαπητοί φίλοι,ξεχνάτε νομίζω,ειδικά οι νεώτεροι,ότι πολλές φορές έχουν αναφερθεί περιστατικά πελατών οι οποιοι πάνε στα μαγαζιά αυτά για να ικανοποιήσουν πολύ "περίεργα" γούστα και ορέξεις....έχουν αναφερθεί περιστατικά που αγγίζουν τα όρια του σαδισμού η της ανωμαλίας.Ε,ασφαλώς αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι υποχρεωμένη να τις δέχεται καμμία κοπέλλα,αν δεν θέλει....υπάρχουν πάντως μαγαζιά στα οποία συγκεκριμένες κοπέλλες ικανοποιούν κάθε γούστο,γνωστά πράγματα αυτά.
Δεν θα ξεχάσω ποτέ την περίπτωση που είχε αναφέρει,νομίζω ο zero,κάποιου πελάτη που ήθελε να την παίζει,ενω η μασσεζ αναβόσβηνε συνέχεια το φως.... :2funny: :2funny: και αυτή ασφαλώς είναι η πιο light περίπτωση......
Καλό μήνα σε όλους....

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Καλημερα και καλο μηνα. Τι δεν καταλαβαινετε? Η μηπως κανετε οτι δεν κατκλαβαινετε?  <<Αυτο δεν συμαινει ομως οτι τα πραγματα δεν θα ειναι ξεκαθαρα απεναντι στον πελατη ωστε να ειναι ενημερος για το τι να αναμενει απο την καθε εργαζομενη.>> Αυτο δεν το διαβασατε, το περασατε στο ντουκου και κρατησατε το υπολοιπο? Συγκεκριμενο παραδειγμα δεν ηταν η Ταιλανδεζα Ερικα που δεν εκανε "προγραμμα" και δουλευε μια χαρα!!! Υπαρχει διαφορα απο τους οικους ανοχης και τα στουντιο, και αυτο θα επρεπε να το γνωριζουν οι παλιοι στο χωρο! Αν μια μασατζου (sebi86) δεν κανει προγραμμα οταν ειναι "αδιαθετη", δεν καταλαβενω που ειναι η επικινδυνοτητα!!!             <<κορασιδεσ οτι τις ημερες "αδιαθεσιας τους" να μην εργαζονται . ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ  ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΜΑΓΑΖΙΑ>>  Αν τα σοβαρα μαγαζια θελουν να δουλευουν σαν οικοι ανοχης, τοτε εγω δεν θελω να εχω τετοιο σοβαρο μαγαζι.                                               Θα επαναλαβω για αυτους που "δηθεν" δεν καταλαβενουν, ο πελατης πρεπει εξ αρχης να ειναι ενημερος για το τι να προσδοκα απο την καθε θεραπευτρια ΠΡΙΝ την εναρξη της συνεδριας!!! Η περιπτωση του mysterious ηταν φαουλ του μαγαζιου, το εχω παραδεχτει, και κανω καθε προσπαθεια να μην επαναληφθει σε κανενα.

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
αγαπητε  επιτρεψτε μου να σας πω οτι εισθαι πολυ φαουλ σε αυτη την περιπτωση .
λαθος σας μεγαλο και επιτρεψτεψτε μου να σας εξηγησω τι εννοω.
λοπον σας υποτιθεται υπευθυνος η ιδιοκτητης του μαγαζιου (no problem for everybody) οφειλεται να ξεκαθαρισεται στας υπαλληλους  σας
κορασιδεσ οτι τις ημερες "αδιαθεσιας τους" να μην εργαζονται . ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ  ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΜΑΓΑΖΙΑ.
εσεισ γιατι δεν το κανεται παρα μας λετε οτι τραβηξατε το αυτι της κορασιδος,
παλι καλα που δεν ειχε βαλει σφουγγαρι και να τι κανει κανονικα με τον συναγωνιστη.
αυτα ειναι πολυ επικινδυνα . γιατι ποιος μας λεει οτι ηταν η μοναδικη και δεν το κανουν και αλλες  . βαζοντας σφουγγαρια  κ.λ.π
τα γνωστα τερτιπια . εξαλου οφειλεται να τα ξερεται αυτα που κανουν οι κορασιδεςς εκδιδομενες.
για εκδιδομες προκειται μεκαλυψη το μασαζ.
εγω αν ημουν στην θεση σας θα την εδιωχνα . ενα μαγαζι που υποτιοθεται σεβαιτε την πελατεια του αυτο κανει.
κανω και την αλλη  σκεψη μηπως ολα αυτα ειναι αποτελεσμα οτι την εχεται κανει ντιβα την συγκεκριμενη  οποτε κανει  οτι γουσταρει????
αυτα ξαναλεω ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΥΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ παντα κατα την γνωμη μου  αλλα υποθετω και πολλων αλλων
αυτα  ολα γραφτηκαν απο εμενα με την 4χρονη πειρα μου στα μασσαντζιδικα  παντα με την καλη προθεση και ειμαι της γνωμης οτι ολες οι γνωμες κριτικες πρεπει να ακουγοινται.
Αγαπητε sebi86, καποια μαγαζια που θελουν να λεγονται "μασαζ", αλλα περα απο ενα ξερο πηδημα δεν εχουν κατι αλλο να προσφερουν, καλα θα κανουν να διαβασουν ευλαβικα τα γραφομενα σου. Οπως εχω ξαναγραψει στο παρελθον, <<αφηστε ρε παιδια να υπαρχουν και κανα-δυο οριτζιναλ μασατζιδικα, γι'αυτους που γουσταρουν!!!!!!!!>>. Φιλικα!!!

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Καλό μήνα Αρίστο αλλά ώπα! Μην τα γυρνάς τώρα. Θέλεις να πεις δηλαδή ότι ερχόμαστε σε τέτοιους χώρους για μασάζ (και αυτό είναι το ζητούμενο) και ό,τι (άλλο) ήθελε προκύψει; Δηλαδή να είμαι ευχαριστημένος που μου έκανε (έστω) μια πίπα για την εκτόνωση; Ενώ γνωρίζουμε όλοι τι αφορά στο β΄ημίχρονο; Συγγνώμη κιόλας αλλά θα πω πως σε άλλο χώρο του Φαλήρου, η ευγενική υπεύθυνη, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΞΑΡΧΗΣ αν κάποια κοπέλα δεν κάνει ασκούφωτη πίπα ή δεν "δίνει" κάτι άλλο ή εν πάσει περιπτώσει έχει κάποιες ιδιαιτερότητες. Και οι "αδιάθετες" απουσιάζουν λόγω κύκλου. Δεν εννοώ φυσικά να είμαι κάνας βρωμιάρης και να έχω απαίτηση να "ασχοληθεί" επισταμένως η εργαζόμενη με μένα. Το "άλλο"¨κομμάτι ΣΕ ΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΑ γιατί είναι το μέλλον της επιχείρησής σου. Αν για παράδειγμα από αύριο έλεγες ότι οι κοπέλες δεν παρέχουν sex στο πρόγραμμα, πιστεύεις ότι θα είχες ακόμη πελατεία; Με όλο τον σεβασμό και πάλι στο πρόσωπό σου και στη δραστηριότητά σου.
Καλο μηνα φιλε mysterious, ελπιζω να σε καλυψα με τις παραπανω απαντησεις. Για "ευγενικες υπευθυνες" και λοιπες συμπεριφορες, θα μου επιτρεψεις να γνωριζω κατι παραπανω! Αυτα ομως αν θελεις απο κοντα με καφεδακι! Να εισαι καλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom