aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Μαυρισες μικρουλη!!! (Ελπιζω οχι πολυ, το νου σου!!!!!!!!!!!!!!)Ρε μπαγάσηδες 10 μέρες πήγα για μπάνια και σκοτωθήκατε. Τι είστε εσείς ρεεεε...
Μαυρισες μικρουλη!!! (Ελπιζω οχι πολυ, το νου σου!!!!!!!!!!!!!!)Ρε μπαγάσηδες 10 μέρες πήγα για μπάνια και σκοτωθήκατε. Τι είστε εσείς ρεεεε...
Μαυρισες μικρουλη!!! (Ελπιζω οχι πολυ, το νου σου!!!!!!!!!!!!!!)
Ρε "mysterious" μπας και της πεταξες εξω το "πρασινο μιλι" και ακομη τρεχει η φουκαριαρα??Βρε συ mysterious,..... ετσι μεταξυ μας,....... (δε θα το πω σε κανενα)........μηπως ειδε η κοπελα κατι τετοιο!!! και της "ηρθαν ολα" εκεινη την ωρα???
life97 επί σειρά ετών είσαι σωστός στην συμπεριφορά σου και παντα ευγενικός.Ολο αποριεs αυτο το παιδι.....Ανησυχο πνευμα
Δε βαριεσαι ρε μαν....Ποσο θα ζησουμε?? Δεν ειμαστε αιωνιοι !!!life97 επί σειρά ετών είσαι σωστός στην συμπεριφορά σου και παντα ευγενικός.
Μπράβο ρε παίκτη,έχεις πιάσει το νόημα.
Δύο αράδες όλο το νόημα. Ασαφές προφανώς για τους αποδέκτες....Εύγε φίλτατε!Θα ήθελα να'ξερα λοιπόν αν δείχνετε την ίδια αυταπάρνηση-στήριξη
και στην έξω ζωή σας στον άλλο κόσμο που δεν έχει μουνί.
(τόμπολα)
Λογο των τελευταιων ποστ, θα ηθελα να ξεκαθαρισω κατι ωστε να μην υπαρξουν παρερμηνειες. Η θεση μου ως μαγαζιου απεναντι στις συνεργατιδες-εργαζομενες ειναι να απαιτω απο αυτες να τηρουν ευλαβικα τον προσυμφωνημενο με τον πελατη χρονο και να του κανουν τουλαχιστον ενα αξιοπρεπες μασαζ. (Τα αυτονοητα καθαριοτητα-ευγενεια κλπ. παραλειπονται.) Το "αλλο" κομματι ειναι αποκλειστικα δικια τους ευθυνη, και σε καμια περιπτωση δεν ειναι υποχρεωμενες να κανουν κατι που δεν θελουν. Αυτο δεν συμαινει ομως οτι τα πραγματα δεν θα ειναι ξεκαθαρα απεναντι στον πελατη ωστε να ειναι ενημερος για το τι να αναμενει απο την καθε εργαζομενη.
Καλό μήνα Αρίστο αλλά ώπα! Μην τα γυρνάς τώρα. Θέλεις να πεις δηλαδή ότι ερχόμαστε σε τέτοιους χώρους για μασάζ (και αυτό είναι το ζητούμενο) και ό,τι (άλλο) ήθελε προκύψει; Δηλαδή να είμαι ευχαριστημένος που μου έκανε (έστω) μια πίπα για την εκτόνωση; Ενώ γνωρίζουμε όλοι τι αφορά στο β΄ημίχρονο; Συγγνώμη κιόλας αλλά θα πω πως σε άλλο χώρο του Φαλήρου, η ευγενική υπεύθυνη, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΞΑΡΧΗΣ αν κάποια κοπέλα δεν κάνει ασκούφωτη πίπα ή δεν "δίνει" κάτι άλλο ή εν πάσει περιπτώσει έχει κάποιες ιδιαιτερότητες. Και οι "αδιάθετες" απουσιάζουν λόγω κύκλου. Δεν εννοώ φυσικά να είμαι κάνας βρωμιάρης και να έχω απαίτηση να "ασχοληθεί" επισταμένως η εργαζόμενη με μένα. Το "άλλο"¨κομμάτι ΣΕ ΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΑ γιατί είναι το μέλλον της επιχείρησής σου. Αν για παράδειγμα από αύριο έλεγες ότι οι κοπέλες δεν παρέχουν sex στο πρόγραμμα, πιστεύεις ότι θα είχες ακόμη πελατεία; Με όλο τον σεβασμό και πάλι στο πρόσωπό σου και στη δραστηριότητά σου.Λογο των τελευταιων ποστ, θα ηθελα να ξεκαθαρισω κατι ωστε να μην υπαρξουν παρερμηνειες. Η θεση μου ως μαγαζιου απεναντι στις συνεργατιδες-εργαζομενες ειναι να απαιτω απο αυτες να τηρουν ευλαβικα τον προσυμφωνημενο με τον πελατη χρονο και να του κανουν τουλαχιστον ενα αξιοπρεπες μασαζ. (Τα αυτονοητα καθαριοτητα-ευγενεια κλπ. παραλειπονται.) Το "αλλο" κομματι ειναι αποκλειστικα δικια τους ευθυνη, και σε καμια περιπτωση δεν ειναι υποχρεωμενες να κανουν κατι που δεν θελουν. Αυτο δεν συμαινει ομως οτι τα πραγματα δεν θα ειναι ξεκαθαρα απεναντι στον πελατη ωστε να ειναι ενημερος για το τι να αναμενει απο την καθε εργαζομενη.
Μην τα γυρνάς τώρα. Θέλεις να πεις δηλαδή ότι ερχόμαστε σε τέτοιους χώρους για μασάζ (και αυτό είναι το ζητούμενο) και ό,τι (άλλο) ήθελε προκύψει; Δηλαδή να είμαι ευχαριστημένος που μου έκανε (έστω) μια πίπα για την εκτόνωση; Ενώ γνωρίζουμε όλοι τι αφορά στο β΄ημίχρονο; Το "άλλο"¨κομμάτι ΣΕ ΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΑ γιατί είναι το μέλλον της επιχείρησής σου. Αν για παράδειγμα από αύριο έλεγες ότι οι κοπέλες δεν παρέχουν sex στο πρόγραμμα, πιστεύεις ότι θα είχες ακόμη πελατεία; Με όλο τον σεβασμό και πάλι στο πρόσωπό σου και στη δραστηριότητά σου.
αγαπητε αριστο καταρχας καλο μηνα. επιτρεψτε μου να επανελθω λιγο δριμυτερος, δηλάδη θελετε να πειτε οτι μας γραφεται στα παλεα σας υποδηματα??? δηλαδη λετε στας κορασιδας σας οτι καντε ενα καλο μασαζ και "χεστες τους μα-- κακες για τα υπολοιπα"????????
τι μας λετε τωρα κυριε????? μηπως χασατε την μπαλα και τωρα διχνεται ποιος εισθε???? δηλαδη να κανωμε την μοιραια για εσας σκεψη οτι ολον αυτον τον καιρο ολα αυτα με φουλ κριτικες αριτωτατες??????? απο μερικους ηταν μια φουσκα που τωρα εσκασε και μας παιρνει η μποχα???
σας παρακαλω κυριε για σκεφθητε οτι ολοι εκει μεσα ζητε απο τα λεφτουλια μας. αρα οφιελεται να δειχνεται τον αναλογο σεβασμο και επαγγελαμτισμο.
αυτο που λετε οτι δεν σας νοιαζει αν μια μασαζου δουλευει και τις ημερες "αδιαθεσιας" ιατρικα αποδεδειγμενο φοβερα επικυνδινο.
ποιος μας λεει οτι ολες εκει δεν το κανουν αφου ομολογειται οτι εχουν το ελευθερο απο εσας????
πεστεμας οτι το μαγαζι σας ειναι στα ΔΕΝ να το ξερουμε.
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΑΓΑΠΗΤΕ
Αγαπητε sebi86, καποια μαγαζια που θελουν να λεγονται "μασαζ", αλλα περα απο ενα ξερο πηδημα δεν εχουν κατι αλλο να προσφερουν, καλα θα κανουν να διαβασουν ευλαβικα τα γραφομενα σου. Οπως εχω ξαναγραψει στο παρελθον, <<αφηστε ρε παιδια να υπαρχουν και κανα-δυο οριτζιναλ μασατζιδικα, γι'αυτους που γουσταρουν!!!!!!!!>>. Φιλικα!!!αγαπητε επιτρεψτε μου να σας πω οτι εισθαι πολυ φαουλ σε αυτη την περιπτωση .
λαθος σας μεγαλο και επιτρεψτεψτε μου να σας εξηγησω τι εννοω.
λοπον σας υποτιθεται υπευθυνος η ιδιοκτητης του μαγαζιου (no problem for everybody) οφειλεται να ξεκαθαρισεται στας υπαλληλους σας
κορασιδεσ οτι τις ημερες "αδιαθεσιας τους" να μην εργαζονται . ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΜΑΓΑΖΙΑ.
εσεισ γιατι δεν το κανεται παρα μας λετε οτι τραβηξατε το αυτι της κορασιδος,
παλι καλα που δεν ειχε βαλει σφουγγαρι και να τι κανει κανονικα με τον συναγωνιστη.
αυτα ειναι πολυ επικινδυνα . γιατι ποιος μας λεει οτι ηταν η μοναδικη και δεν το κανουν και αλλες . βαζοντας σφουγγαρια κ.λ.π
τα γνωστα τερτιπια . εξαλου οφειλεται να τα ξερεται αυτα που κανουν οι κορασιδεςς εκδιδομενες.
για εκδιδομες προκειται μεκαλυψη το μασαζ.
εγω αν ημουν στην θεση σας θα την εδιωχνα . ενα μαγαζι που υποτιοθεται σεβαιτε την πελατεια του αυτο κανει.
κανω και την αλλη σκεψη μηπως ολα αυτα ειναι αποτελεσμα οτι την εχεται κανει ντιβα την συγκεκριμενη οποτε κανει οτι γουσταρει????
αυτα ξαναλεω ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΥΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ παντα κατα την γνωμη μου αλλα υποθετω και πολλων αλλων
αυτα ολα γραφτηκαν απο εμενα με την 4χρονη πειρα μου στα μασσαντζιδικα παντα με την καλη προθεση και ειμαι της γνωμης οτι ολες οι γνωμες κριτικες πρεπει να ακουγοινται.
Καλο μηνα φιλε mysterious, ελπιζω να σε καλυψα με τις παραπανω απαντησεις. Για "ευγενικες υπευθυνες" και λοιπες συμπεριφορες, θα μου επιτρεψεις να γνωριζω κατι παραπανω! Αυτα ομως αν θελεις απο κοντα με καφεδακι! Να εισαι καλα.Καλό μήνα Αρίστο αλλά ώπα! Μην τα γυρνάς τώρα. Θέλεις να πεις δηλαδή ότι ερχόμαστε σε τέτοιους χώρους για μασάζ (και αυτό είναι το ζητούμενο) και ό,τι (άλλο) ήθελε προκύψει; Δηλαδή να είμαι ευχαριστημένος που μου έκανε (έστω) μια πίπα για την εκτόνωση; Ενώ γνωρίζουμε όλοι τι αφορά στο β΄ημίχρονο; Συγγνώμη κιόλας αλλά θα πω πως σε άλλο χώρο του Φαλήρου, η ευγενική υπεύθυνη, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΞΑΡΧΗΣ αν κάποια κοπέλα δεν κάνει ασκούφωτη πίπα ή δεν "δίνει" κάτι άλλο ή εν πάσει περιπτώσει έχει κάποιες ιδιαιτερότητες. Και οι "αδιάθετες" απουσιάζουν λόγω κύκλου. Δεν εννοώ φυσικά να είμαι κάνας βρωμιάρης και να έχω απαίτηση να "ασχοληθεί" επισταμένως η εργαζόμενη με μένα. Το "άλλο"¨κομμάτι ΣΕ ΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΑ γιατί είναι το μέλλον της επιχείρησής σου. Αν για παράδειγμα από αύριο έλεγες ότι οι κοπέλες δεν παρέχουν sex στο πρόγραμμα, πιστεύεις ότι θα είχες ακόμη πελατεία; Με όλο τον σεβασμό και πάλι στο πρόσωπό σου και στη δραστηριότητά σου.