Γιατί αγαπητέ Scooby πολύ απλά δεν γράφουνε, ούτε κριτική πόσο μάλλον να πάρουν θέση σε διάφορους σκυλοκαυγάδες... Η δικιά μου η παρέα για παράδειγμα όπως κι εγώ είμαστε αναγνώστες και μέλη το bou από την πρώτη εποχή. Από τους φίλους μου κανείς δε γράφει. Διαβάζουν, ενημερώνονται κρίνουν και αποφασίζουν που θα πάνε και με ποιά. Το site, μην ξεχνάς πως είναι ενημερωτικό κυρίως. Όσο για το πόσο καλά μπορεί να γνωρίζουν το χώρο ένα μόνο να σου πω χωρίς διάθεση να περιαυτολογήσω. Το πρώτο μου μαζάζ με φραπέ τότε, το έκανα το 1979. Το πρώτο που είχε ανοίξει αν θυμάμαι καλά ήταν Βείκου Οκτώ στου Μακρυγιάννη με μια συμπαθέστατη ξανθιά Milf, και πρωτοδιαφημίστηκε στο Βήμα και τα Νέα. ( Δεν υπήρχαν Χρυσές Αγγελίες τότε. Το δεύτερο που ξεμύτισε ήταν στην ένα στο Γαλάτσι με μια πανέμορφη πολωνέζα που ακόμη την θυμάμαι. μετά κανά δυό στην Κυψέλη και μετά χάθηκε η μπάλα... ¨οπως αντιλαμβάνεσαι σαν και μένα υπάρχουν πολλοί οι οποία κάλιστα μπορεί να έχουν πλήρη γνώση του αντικειμένου, είς βάθος...
Kαλησπέρα,δεν έγραψα ότι έγραψα για να τα χώσω σ'εσένα ή σε κάποιον συγκεκριμένα.
Σημείωσε ότι για να υφίσταται το σάιτ ως ενημερωτικό (όπως λες) θα πρέπει όλα να είναι αμφίδρομα.
Ο λόγος είναι ότι αν καθήσουν όλοι στον "καναπέ" (όπως λες ότι κάνεις)
και απλά διαβάζουν πως θα είναι ενημερωτικό;
Ενημέρωση χωρίς "πάρε-δώσε" πρώτη φορά ακούω,αν "στρογγυλοκαθήσουν" όλοι πως θα κυλίσει η ροή;
Πέραν τούτου όπως θα γνωρίζεις πολλοί δεν γράφουν τίποτα,αλλά στην "κλάψα"
και στον συνασπισμό κατά των "βρωμερών κριτικών" ξέρουν να "πετάγονται".
Αφού λοιπόν δεν εμφανίζονται πουθενά με πληροφορίες δημόσια
ας στρογγυλοκαθήσουν (στην τελική) μόνο στα π.μ τους κι όλα κομπλέ.
Αν θέλουν να μετέχουν σε συζήτηση ας μην μετέχουν μόνο στα "ευκολάκια" λοιπόν.
Αυτό προστάζει η ηθική κι όχι μόνο το να είμαστε αρεστοί και τάχα τρισεύγενοι.
Μάθαμε τώρα στο "θεαθήναι" της αλληλεγγύης μόνο όταν είναι για καμιά κοπέλα (μουνί).
Στα υπόλοιπα όπως ενημέρωση,στήριξη σε κανέναν που τον αποπαίρνουν κτλ ποιούμε την νήσσαν.
Την ευγένεια και το γλύψιμο όμως τα "δουλεύουμε" κάργα όπου θέλουμε.
Στην τελική μόνο το μαγαζί κι ο πελάτης που πήγε έχουν "μούτρα" να μιλήσουν για το κάθε συμβάν.
Οι υπόλοιποι ας είναι διακριτικοί έστω.
Δεν έχω στόχο εσένα ούτε και κανέναν για τσακωμό,είναι ένα φαινόμενο πολύ συχνό όμως
όλο αυτό και δεν νομίζω να την σπάει μόνο σ'εμένα.
Τέλος για'μένα κάποιοι εδώ μέσα και αναφέρομαι σε όλα τα θέματα του φόρουμ
έχουν μεσάνυχτα και απλά λαμβάνουν γνώσεις από το τηλέφωνο είτε είναι παρτάκηδες.
Λες και δεν το έχουμε καταλάβει που πάνε μια φορά τον μήνα κάπου
και ξερουν όσα ξέρει ένας που πάει πολύ συχνά......πάει η εμπιστοσύνη λοιπόν.
Για να μην αναφέρω αυτό που όλοι ξέρουμε αλλά δεν το λέμε λόγω δεδομένου.
(ότι πηγαίνουν κάποιοι και "ξέρνούν" τα νικ τους)
Αυτά είχα να πω εγώ,αφού ο καθένας λοιπόν πιστεύει ότι θέλει
θα πιστεύω κι εγώ ότι θέλω,έτσι πάνε αυτά.
(φιλικά)