Νέα

Μασαζερί - απόψεις και απορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 273K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο προιόν προτιμάτε για μασάζ?

• Λάδι

Ψήφοι: 212 54,5%
  • Γαλάκτωμα

Ψήφοι: 92 23,7%
  • Τάλκ

Ψήφοι: 15 3,9%
  • Άλλο προιόν

Ψήφοι: 12 3,1%
  • Τίποτα

Ψήφοι: 18 4,6%
  • Δε κάνω μασάζ!

Ψήφοι: 40 10,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    389

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.587
Πόντοι
46.232
Δεν θα ξεχάσω ποτέ την περίπτωση που είχε αναφέρει,νομίζω ο zero,κάποιου πελάτη που ήθελε να την παίζει,ενω η μασσεζ αναβόσβηνε συνέχεια το φως.... :2funny: :2funny: και αυτή ασφαλώς είναι η πιο light περίπτωση......
Καλό μήνα σε όλους....
όχι ο zero.....στο Κ48 γινόταν,
καλό μήνα andy...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.621
Πόντοι
42.697
όχι ο zero.....στο Κ48 γινόταν,
καλό μήνα andy...

αυτο γινότανε στο Φραντζη 4  και την ιστορία μου την είχε πεί κοπέλα πριν περιπου 4-5 χρόνια.
Το εγραψα πριν κατι μηνες στο φορουμ  :grin:

τα εχεις μπερδεμενα στο μυαλο σου σμυρνη....

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ελα βρε αντυ!
πεφτω απο τα συννεφα, εσυ τοσα χρόνια στο κουρπετι, εχεις συναναστραφει τοσα κοριτσια παο τον χωρο και σου φαινονται παραξενα τα οσα ακουσες????
οι μεγαλυτερες ανωμαλαρες ειναι πελατες των μασαζ για τον απλουστατο λογο οτι εκει μπορουν πιο ευκολα να ικανοποιησουν την καθε ανωμαλια τους σε ενα σχετικα εχεμυθο περιβαλλον και με ανεση χρονου. Εχεμυθο τροπος του λεγειν βεβαια γιατι με το που φευγουν τα κοριτσια τον κραζουν και τον κανουν βουκινο χαχαχα!!!
το τι εχω ακουσει δεν λεγεται...
καλα το στραπονακι ειναι πταισμα....
αλλος λεει παει με δικο του δονητη, αλλλος με μελιτζανα, αλλος με αγγουρι.
το κατουρημα επισης ειναι πολυ της μοδας. Υπαρχουν πελατες που ξαπλωνουν στο μπανιο και πανε εν σειρα ολες οι κοπελες και τοους κατουρανε στο στομα....
αλλοι ζητανε χεσιμο (δεν ξερω αν καποια προσφερει τετοια υπηρεσια)
αλλος ζητα να τον κανουν τοπι στο ξυλο και να τον εξεφτελισουν
αλλος εχω ακουσει θελει να του βαζουν τα παπαρια σε μπολ με παγακια
αλλος θελει να κανει τον σκυλο
άλλος θελει να τον φτυνουν και να του φυσανε καπνο απο τσιγαρο στο στομα,
αλλος θελει να μυριζει τους κωλους των  θεραπευτριων και καυλωνει μονο με αυτες που ειναι βρωμοκωλες και απλυτες
αλλος σκαει με τα σαβανα και ξαπλωνει στο μασαζοκρεββατο και κανει τον νεκρο
αλλος θελει να τον πατανε με τα τακουνια
αλλος θελει να τον τρυπανε με καρφιτσες
αλλο που εχω ακουσει (απο πορτιερισα) για τυπο που εβαζε την κοπελα να ανοιγοκλεινει το φως και αυτος τον επαιζε...
ο καταλογος ειναι ατελειωτος......

απαπαπα... δηλαδή εγώ που θέλω απλά να τους γαμάω τον κώλο και να τις χύνω στο στόμα-προσωπο είμαι πολύ ξενέρωτος...

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Αριστοτέλη μην ξεχνάς. Ο sevi86 ειναι ο davidpav που ειναι μπαναρισμενος. Αυτοί που τον βάζουν και γράφει ζοριζονται γιατι τους έχεις κόψει πελατεία με το μαγαζί σου. Μη μασάς λοιπόν.
Το οτι εγινε ενα λάθος δεν αλλάζει το καλο επίπεδο του μαγαζιού.

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
Δύο αράδες όλο το νόημα. Ασαφές προφανώς για τους αποδέκτες....Εύγε φίλτατε!
Ε ναι.....όταν θέλω γράφω και το "ρεζουμέ"! :cheesy:

Το ότι δεν απάντησε κανείς σαφώς και δεν τους κάνει όλους πιθανούς αποδέκτες.
Ας μην είμαστε προκατειλημμένοι..........σωστά κι εσύ δεν κρίνεις ονομαστικά! ;)
Από την άλλη αν πιέσεις συγκεκριμένες καταστάσεις με ονόματα μπορεί (σίγουρα) να παραλάβεις σαν απάντηση
την κλασσική του τύπου: "δεν είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω",να σε γραψαρχιδιάσουν
ή και να το γυρίσουν σε "ζεμπεκιά"........
Γι'αυτό και δεν πιέζουμε ποτέ. :thumbsup:

Τελικά φίλε επειδή δεν γίνεται όμως η αλεπού 101 και το αλεπουδάκι 103 πάντα είχα την απορία
πως άνθρωποι με ελάχιστες ή λίγες παρουσίες σε χώρους,εχουν εξαιρετικές γνώσεις περί των χώρων.

(αντιστρόφως ανάλογες μάλιστα των επισκέψεών τους)
:grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.587
Πόντοι
46.232
αυτο γινότανε στο Φραντζη 4  και την ιστορία μου την είχε πεί κοπέλα πριν περιπου 4-5 χρόνια.
Το εγραψα πριν κατι μηνες στο φορουμ   :grin:

τα εχεις μπερδεμενα στο μυαλο σου σμυρνη....
εμένα μου το έχει πεί κοπέλα στο Καλλιρρόης 48(την έχω πάρει πολλές φορές) που τον είχε πελάτη και το έχω πει πρίν ενάμιση χρόνο...
δεν έχω τίποτα μπερδεμένο στο μυαλό , μια χαρά διαύγεια προς το παρόν....
δίπλα είναι τα μαγαζιά μπορεί να πήγαινε και στα δύο.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.621
Πόντοι
42.697
εμένα μου το έχει πεί κοπέλα στο Καλλιρρόης 48(την έχω πάρει πολλές φορές) που τον είχε πελάτη και το έχω πει πρίν ενάμιση χρόνο...
δεν έχω τίποτα μπερδεμένο στο μυαλό , μια χαρά διαύγεια προς το παρόν....
δίπλα είναι τα μαγαζιά μπορεί να πήγαινε και στα δύο.

Σωστά διπλα ειναι τα μαγαζιά θα πηγαίνει και στα 2 πολύ λογικό
μπορείς όμως να μας παραθέσεις το λίνκ που το έχεις αναφέρει αυτό εσύ??? :grin:
εκτός και αν το έχεις πεί κατ ιδιαν σε κάποιον συναγωνιστή και δεν το έχεις γράψει στο φόρουμ, απλά απο αυτά που έγραψες πριν προκύπτει οτι το έχεις αναφερει εδω γραπτά....

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Τελικά φίλε επειδή δεν γίνεται όμως η αλεπού 101 και το αλεπουδάκι 103 πάντα είχα την απορία
πως άνθρωποι με ελάχιστες ή λίγες παρουσίες σε χώρους,εχουν εξαιρετικές γνώσεις περί των χώρων.

(αντιστρόφως ανάλογες μάλιστα των επισκέψεών τους)

Γιατί αγαπητέ Scooby πολύ απλά δεν γράφουνε, ούτε κριτική πόσο μάλλον να πάρουν θέση σε διάφορους σκυλοκαυγάδες... Η δικιά μου η παρέα για παράδειγμα όπως κι εγώ είμαστε αναγνώστες και μέλη το bou από την πρώτη εποχή. Από τους φίλους μου κανείς δε γράφει. Διαβάζουν, ενημερώνονται κρίνουν και αποφασίζουν που θα πάνε και με ποιά. Το site, μην ξεχνάς πως είναι ενημερωτικό κυρίως. Όσο για το πόσο καλά μπορεί να γνωρίζουν το χώρο ένα μόνο να σου πω χωρίς διάθεση να περιαυτολογήσω. Το πρώτο μου μαζάζ με φραπέ τότε, το έκανα το 1979. Το πρώτο που είχε ανοίξει αν θυμάμαι καλά ήταν Βείκου Οκτώ στου Μακρυγιάννη με μια συμπαθέστατη ξανθιά Milf, και πρωτοδιαφημίστηκε στο Βήμα και τα Νέα. ( Δεν υπήρχαν Χρυσές Αγγελίες τότε. Το δεύτερο που ξεμύτισε ήταν στην ένα στο Γαλάτσι με μια πανέμορφη πολωνέζα που ακόμη την θυμάμαι. μετά κανά δυό στην Κυψέλη και μετά χάθηκε η μπάλα... ¨οπως αντιλαμβάνεσαι σαν και μένα υπάρχουν πολλοί οι οποία κάλιστα μπορεί να έχουν πλήρη γνώση του αντικειμένου, είς βάθος...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
Εννοειται με την καλη εννοια! Σοβαρολογω για το free μασαζ, οποτε το να φας φολα δεν παιζει!
το μαγαζι του αριστοτελη ειναι το χειροτερο...οι γυναικες του ειναι κακασχημες και μυριζουν τα ποδια τους ....ουτε μασζ ξερουν ουτε απο τ'αλλο...
Υ.Γ. ισχυει και για μενα προκληση -προσκληση; :2funny:

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
το μαγαζι του αριστοτελη ειναι το χειροτερο...οι γυναικες του ειναι κακασχημες και μυριζουν τα ποδια τους ....ουτε μασζ ξερουν ουτε απο τ'αλλο...
Υ.Γ. ισχυει και για μενα προκληση -προσκληση; :2funny:
Τις πλακωνω με τη μανικα και το ξυστρι να φυγει η μακα, και ελα!  :2funny: :2funny: :2funny:

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
Γιατί αγαπητέ Scooby πολύ απλά δεν γράφουνε, ούτε κριτική πόσο μάλλον να πάρουν θέση σε διάφορους σκυλοκαυγάδες... Η δικιά μου η παρέα για παράδειγμα όπως κι εγώ είμαστε αναγνώστες και μέλη το bou από την πρώτη εποχή. Από τους φίλους μου κανείς δε γράφει. Διαβάζουν, ενημερώνονται κρίνουν και αποφασίζουν που θα πάνε και με ποιά. Το site, μην ξεχνάς πως είναι ενημερωτικό κυρίως. Όσο για το πόσο καλά μπορεί να γνωρίζουν το χώρο ένα μόνο να σου πω χωρίς διάθεση να περιαυτολογήσω. Το πρώτο μου μαζάζ με φραπέ τότε, το έκανα το 1979. Το πρώτο που είχε ανοίξει αν θυμάμαι καλά ήταν Βείκου Οκτώ στου Μακρυγιάννη με μια συμπαθέστατη ξανθιά Milf, και πρωτοδιαφημίστηκε στο Βήμα και τα Νέα. ( Δεν υπήρχαν Χρυσές Αγγελίες τότε. Το δεύτερο που ξεμύτισε ήταν στην ένα στο Γαλάτσι με μια πανέμορφη πολωνέζα που ακόμη την θυμάμαι. μετά κανά δυό στην Κυψέλη και μετά χάθηκε η μπάλα... ¨οπως αντιλαμβάνεσαι σαν και μένα υπάρχουν πολλοί οι οποία κάλιστα μπορεί να έχουν πλήρη γνώση του αντικειμένου, είς βάθος...
Kαλησπέρα,δεν έγραψα ότι έγραψα για να τα χώσω σ'εσένα ή σε κάποιον συγκεκριμένα.
Σημείωσε ότι για να υφίσταται το σάιτ ως ενημερωτικό (όπως λες) θα πρέπει όλα να είναι αμφίδρομα.
Ο λόγος είναι ότι αν καθήσουν όλοι στον "καναπέ" (όπως λες ότι κάνεις)
και απλά διαβάζουν πως θα είναι ενημερωτικό;
Ενημέρωση χωρίς "πάρε-δώσε" πρώτη φορά ακούω,αν "στρογγυλοκαθήσουν" όλοι πως θα κυλίσει η ροή;
Πέραν τούτου όπως θα γνωρίζεις πολλοί δεν γράφουν τίποτα,αλλά στην "κλάψα"
και στον συνασπισμό κατά των "βρωμερών κριτικών" ξέρουν να "πετάγονται".
Αφού λοιπόν δεν εμφανίζονται πουθενά με πληροφορίες δημόσια
ας στρογγυλοκαθήσουν (στην τελική) μόνο στα π.μ τους κι όλα κομπλέ.
Αν θέλουν να μετέχουν σε συζήτηση ας μην μετέχουν μόνο στα "ευκολάκια" λοιπόν.
Αυτό προστάζει η ηθική κι όχι μόνο το να είμαστε αρεστοί και τάχα τρισεύγενοι.
Μάθαμε τώρα στο "θεαθήναι" της αλληλεγγύης μόνο όταν είναι για καμιά κοπέλα (μουνί).
Στα υπόλοιπα όπως ενημέρωση,στήριξη σε κανέναν που τον αποπαίρνουν κτλ ποιούμε την νήσσαν.
Την ευγένεια και το γλύψιμο όμως τα "δουλεύουμε" κάργα όπου θέλουμε.
Στην τελική μόνο το μαγαζί κι ο πελάτης που πήγε έχουν "μούτρα" να μιλήσουν για το  κάθε συμβάν.
Οι υπόλοιποι ας είναι διακριτικοί έστω.
Δεν έχω στόχο εσένα ούτε και κανέναν για τσακωμό,είναι ένα φαινόμενο πολύ συχνό όμως
όλο αυτό και δεν νομίζω να την σπάει μόνο σ'εμένα.
Τέλος για'μένα κάποιοι εδώ μέσα και αναφέρομαι σε όλα τα θέματα του φόρουμ
έχουν μεσάνυχτα και απλά λαμβάνουν γνώσεις από το τηλέφωνο είτε είναι παρτάκηδες.
Λες και δεν το έχουμε καταλάβει που πάνε μια φορά τον μήνα κάπου
και ξερουν όσα ξέρει ένας που πάει πολύ συχνά......πάει η εμπιστοσύνη λοιπόν.
Για να μην αναφέρω αυτό που όλοι ξέρουμε αλλά δεν το λέμε λόγω δεδομένου.
(ότι πηγαίνουν κάποιοι και "ξέρνούν" τα νικ τους)
Αυτά είχα να πω εγώ,αφού ο καθένας λοιπόν πιστεύει ότι θέλει
θα πιστεύω κι εγώ ότι θέλω,έτσι πάνε αυτά.
(φιλικά) :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.587
Πόντοι
46.232
Ενημέρωση χωρίς "πάρε-δώσε" πρώτη φορά ακούω,αν "στρογγυλοκαθήσουν" όλοι πως θα κυλίσει η ροή;
Πέραν τούτου όπως θα γνωρίζεις πολλοί δεν γράφουν τίποτα,αλλά στην "κλάψα"
και στον συνασπισμό κατά των "βρωμερών κριτικών" ξέρουν να "πετάγονται".
Αφού λοιπόν δεν εμφανίζονται πουθενά με πληροφορίες δημόσια
ας στρογγυλοκαθήσουν (στην τελική) μόνο στα π.μ τους κι όλα κομπλέ.
τα είπες όλα..θα πρέπει να εφαρμόζεται όμως...

xlomoprosopo

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
0
Να ρωτησω τι ωρα περιπου κλεινουν τα μασατζιδικα το σκ;οπως καθημερινες στις 8:30 η πανε πιο αργα;;

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
τα είπες όλα..θα πρέπει να εφαρμόζεται όμως...
Εγώ τα πολύ λίγα που ξέρω στο θέμα πάντως τα γράφω (δεν κατηγορώ ούτε και κλαίγομαι)
για να γίνω χρήσιμος,αυτό είναι το νόημα σε ένα φόρουμ.
Έκανες επιλογή όμως στο κομμάτι της παράθεσης  ;)
Πάω να "κοτσάρω" την ενημέρωση στα μπουρδέλα.
Δεν βλέπω συζήτηση εδώ!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.160
Πόντοι
5.006
Να ρωτησω τι ωρα περιπου κλεινουν τα μασατζιδικα το σκ;οπως καθημερινες στις 8:30 η πανε πιο αργα;;
καθημερινα στισ 9 σαββατο μεχρι 6 λιγα μεχρι 9 και κυριακη πολυ λιγα ανοιχτα!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.621
Πόντοι
42.697
Σωστά διπλα ειναι τα μαγαζιά θα πηγαίνει και στα 2 πολύ λογικό
μπορείς όμως να μας παραθέσεις το λίνκ που το έχεις αναφέρει αυτό εσύ??? :grin:
εκτός και αν το έχεις πεί κατ ιδιαν σε κάποιον συναγωνιστή και δεν το έχεις γράψει στο φόρουμ, απλά απο αυτά που έγραψες πριν προκύπτει οτι το έχεις αναφερει εδω γραπτά....

Σμυρνη τι εγινε που ειναι τα λινκ????
Χαθηκαν στο δρομο??
Να σε βοηθησω να τα βρουμε μαζι μηπως???
Κοκοκοκο....

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.044
Πόντοι
4.415
Ξηγιεμαι με μπολικη καφριλα, γιατι μας ζαλισανε τα αρχ@@@@

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
Στο "Βαρούλκο".

Τώρα τελευταία έχουμε κάτι διαφωνίες στον παρόντα, σχετικά με την σούπα σφυρίδας με παστουρμά και σμέουρα.

Άτσα ο παίκτης........

Είναι τις πάσι γνωστό πόσο Gourmet τύπος είναι η Αγιότης του. :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom