Νέα

Μασαζερί - απόψεις και απορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο προιόν προτιμάτε για μασάζ?

• Λάδι

Ψήφοι: 208 54,2%
  • Γαλάκτωμα

Ψήφοι: 92 24,0%
  • Τάλκ

Ψήφοι: 15 3,9%
  • Άλλο προιόν

Ψήφοι: 12 3,1%
  • Τίποτα

Ψήφοι: 18 4,7%
  • Δε κάνω μασάζ!

Ψήφοι: 39 10,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Αυτο θυμιζει την κριτικη του συναγωνιστη "karota" στα μασαζ...
ggary δεν τον γνωρίζω τον συναγωνιστή και συνήθως διαβάζω κριτικές χωρίς να προσέχω ποιός τις γράφει εκτός κι αν είναι καλογραμμένες.. Αν πάντως έκανε την ίδια παρατήρηση πολύ καλά έκανε

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
Οφείλεις να το γράψεις... για να ξέρουν όλοι την νοοτροπία που δέρνει το μαγαζί και την κοπέλα.
Ζούμε σε καιρούς πονηρούς φίλε μου. Προσωπικά δεν είμαι του δόγματος "γράφτα και στ'@..@ σου, σάμπως σε ξέρουν;". Θα αναφερθώ συγκεκριμένα αλλά με περισσότερη ψυχραιμία, για να μπορέσω να αντιμετωπίσω το λεφούσι που θα μου την πέσει...You know... ;)

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ζούμε σε καιρούς πονηρούς φίλε μου. Προσωπικά δεν είμαι του δόγματος "γράφτα και στ'@..@ σου, σάμπως σε ξέρουν;". Θα αναφερθώ συγκεκριμένα αλλά με περισσότερη ψυχραιμία, για να μπορέσω να αντιμετωπίσω το λεφούσι που θα μου την πέσει...You know... ;)
Καλά κάνεις και είσαι προσεκτικός και ακόμη καλύτερα που διατηρείς την ψυχραιμία σου. Αλλά από την άλλη δεν νομίζω πως θα σου την πέσει κανένας για ένα τέτοιο θέμα. Αλλο η κριτική για ένα μέρος, μία κοπέλα ή κα΄ποιες υπηρεσίες που σε άλλους μπορεί να αρέσεει και σε άλλους όχι κάτι που είναι θεμιτό, και άλλο ένα τέτοιο περιστατικό που αν μη τι άλλο έχει σοβαρές ενδείξεις  δόλου και τάσης προς εξαπάτηση...

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
... από την άλλη δεν νομίζω πως θα σου την πέσει κανένας για ένα τέτοιο θέμα...
Κάτσε και θα δεις. Πρόβλεψη σχολίου: "Καλά ρε μεγάλε, αφού σου είπε πως είναι αδιάθετη γιατί δε σταμάτησες και να φύγεις πληρώνοντας μόνο το μισό εισιτήριο;" Ή το άλλο.."Άντε τυχερέ, θα πάρεις Kinder έκπληξη στην επόμενη συνεδρία!"
Δεν οσφρίζομαι δόλο. Απλά προχειρότητα και έλλειψη επαγγελματισμού. Τα τελευταία έχουν, κατ'εμέ, χειρότερα αποτελέσματα απ'τον δόλο.

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Λοιπον για να βγαλω τον mysterious απο τη "δυσκολη" θα σου πω οτι το περιστατικο ελαβε χωρα στο δικο μου μαγαζι! Δεν εχω κανενα λογο να μην τον πιστεψω και να μην επανορθωσω την οικονομικη τουλαχιστον απωλεια που υπεστη, τραβωντας και τα αναλογα αυτια.

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Ειναι ο γαμημενος ο "νομος του Μερφυ", αντε τωρα να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας!!!

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Εχω ενα σκιτσο που σκεφτομαι αν πρεπει να το ποσταρω, λογο του οτι δεν θελω να ριξω αλλο λαδι, στη φωτια της αντιπαραθεσης μου με τον Πυραυλο, αλλα πιστευω οτι εχει αρκετο χιουμοριστικο ενδιαφερον!

Συνημμένα

• skitso.jpg
    skitso.jpg
    90 KB · Εμφανίσεις: 29

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
Πας για χαλάρωμα με κοπέλα που έχουν γραφτεί διθύραμβοι για πάρτη της, σε popular χώρο, με κλεισμένο ραντεβού παρακαλώ, και την ώρα που είσαι έτοιμος για διείσδυση (στο β' ημίχρονο) τρως απαγορευτικό από την κοπέλα λόγω αδιαθεσίας!!!! Δεν σε έχει ενημερώσει κανείς, αφού δεν πρόκειται γι αξαφνικό συμβάν, αν και γνωρίζουν το ραντεβού σου. Φυσικά αν διανοηθείς να τα γράψεις στο σχετικό νήμα, θα στην πέσει όλος ο ντουνιάς! Κι ας κόστισε 60€ η μασαζοπίπα. Και μιας και φαίνεται η εύκολη λύση για μας τους καλυμμένους υπό των πληκτρολογίων, σε πρώτη φάση επιλέγω την αναφορά του θέματος σε πιο δημόσιο χώρο. Αυτά για αρχή της εβδομάδας... :)

:grin:

(ο θεός Αλέ σε παρακινεί να μας πεις,δεν υπάρχει ειρωνεία)

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
We all know who we are

Συνημμένα

• MI0000162728.jpg
    MI0000162728.jpg
    52,5 KB · Εμφανίσεις: 30

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Λοιπον για να βγαλω τον mysterious απο τη "δυσκολη" θα σου πω οτι το περιστατικο ελαβε χωρα στο δικο μου μαγαζι! Δεν εχω κανενα λογο να μην τον πιστεψω και να μην επανορθωσω την οικονομικη τουλαχιστον απωλεια που υπεστη, τραβωντας και τα αναλογα αυτια.
Παρομοιο περιστατικο συνεβει και σε αλλο χωρο, αν διαβασεις την κριτκη του συναγωνιστη karota στο section των μασαζ,
εντος δωματιου λιγο πριν σκοραρει, τον ενημερωσε η κοπελα για γυναικολογικο "κολλημα", που οντως ειναι φαουλ...!
Εννοειται πως μου εχει συμβει και εμενα το ιδιο περιπου, οχι μια αλλα 3 φορες στην "καριερα" μου, οχι στο μαγαζι σου.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Cameo, δισκάρα! Ακούς σοουλιές Πύραυλε;
(sorry για το off topic!)

Το αράπικο μπάσο στο "It's serious" είναι οργιώδες...
Τότε τα ηλεκτρονικά βοηθήματα ηχοληψίας - ηχοεπεξεργασίας ήταν περιορισμένα, οπότε μέτραγε πολύ το μεράκι και η δεξιοτεχνία των μουσικών...

Αυτό το βινύλιο το έχω δύο φορές, γιατί το πρώτο το είχα λιώσει από το παίξιμο.

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Παρομοιο περιστατικο συνεβει και σε αλλο χωρο, αν διαβασεις την κριτκη του συναγωνιστη karota στο section των μασαζ,
εντος δωματιου λιγο πριν σκοραρει, τον ενημερωσε η κοπελα για γυναικολογικο "κολλημα", που οντως ειναι φαουλ...!
Εννοειται πως μου εχει συμβει και εμενα το ιδιο περιπου, οχι μια αλλα 3 φορες στην "καριερα" μου, οχι στο μαγαζι σου.
ΜΕΓΑ φαουλ ομως φιλε ggary1000 για ενα μαγαζι. Υπαρχει αρνηση απο πλευρας της κορασιδος, παρολα αυτα δεν μπορω να μη πιστεψω το φιλο mysterious, οποτε επεσαν τα σχετικα χεσιματα προς γνωση και συμμορφωση, για αποφυγη παρομοιων περιστατικων στο μελλον!

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Βρε συ mysterious,..... ετσι μεταξυ μας,....... (δε θα το πω σε κανενα)........μηπως ειδε η κοπελα κατι τετοιο!!! και της "ηρθαν ολα" εκεινη την ωρα???  :2funny:

Συνημμένα

• Donkey300.jpg
    Donkey300.jpg
    28,6 KB · Εμφανίσεις: 40

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom