αυτα βεβαιως και τα ξεγραφουμε ειδικα το πανακριβο στην αχιλεως
παληκαρακι με το μπαρδον αλλα μαλλον τα μπερδευης το "αχιλλεως" κατα γενικη ομολογια ειναι το πιο φτηνο εν σχεση με τις καλες υπηρεσιες και παλι κατα γενικη ομολογια . καλο σου βραδυ
αυτα βεβαιως και τα ξεγραφουμε ειδικα το πανακριβο στην αχιλεως
μορτακο μου και παλι σου λεω αν ψαξεις καλυτερα θα βρεις πιο μαγαζι ειναι μπορει να εινα και απο αυτα που ανεφερες, ειδικα μια περιπτωση σου εβγαζε και τα δυο ματια οτι μας περνανε για πολυ μακακες .... με καθε λεπτομερια .... καταλαβα ο αλλος... ε αυτο τι ειναι μορτακο μου . δηλαδη το νταβατζηλικι αποκεντροθηκε τωρα παει νοτια????? ελω εγω εναρωτιεμαι αλαξε ο """ μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλοιως"???? που λεμε και εμεις οι γεροι. αντε νασαι καλα και καλα μπανιαν τωρα το σαβατοκυριακοεπειδη τα παχεια τα λογια ειναι για τις κατινες, συμφωνα με αυτα που γραφεις τα μαγαζια diamond, καλιροης 48, βενιζελου & αχιλλεως, personal spa πατησιων 75-77, στουρναρη 29, γ λαμπρακη και αν μου διαφευγει κανενα αλλο επειδη γραφουν καθε μερα πελατες και ιδιοκτητες η αντιπροσωποι τους τα χεζουμε λογω πολλων φανφαρων και νταβατουργιων. και μην αρχισεις τα ετσι και γκιουβετσι γιατι αυτα ειναι καθε μερα με καθε τροπο στην επικαιροτητα.
Επειδη φο-μορτακο και τσαμπα μαγκα φωτογραφιζεις το δικο μου μαγαζι, θα σου πω κατ'αρχην οτι συμφωνω για το να μη γραφονται τοσες λεπτομερειες και το ζητησα απο το Ν.Σμυρνη. Εχεις γνωμη χωρις να εχεις κανει το κοπο να κρινεις εξ ιδιων τα γραφομενα. Εχω τη τιμη να εχω συναναστραφει στη ζωη μου με πραγματικους μαγκες και μορτες, και ξερω να ξεχωριζω τους "φο" σα και εσενα απο τους οριτζιναλ. Εσυ παιζεις αυτο το ρολο, με κακη ηθοποιια, για καποιους λογους που εσυ ξερεις αλλα ολοι οι υπολοιποι υποπτευομαστε. Σε πληροφορω οτι τη "ρατσα σου" τη γνωριζω καλα και την κρινω ιδιαιτερως επικινδυνη. Εισαι επιμονο καθαρμα και δεν θα σταματησεις αυτο που κανεις, ακομα και οταν αποκαλυφτεις. Θα μεταλαχτεις και θα συνεχισεις το ιδιο και περισσοτερο επιμονα. Ο θεος να μας φιλαει απο υπανθρωπους σαν και εσενα. Αμα γουσταρεις ξερεις που θα με βρεις.μορτακο , καλησπερα σου δεν ανεφερα κανενα μαγαζι απο αυτα που ανεφερες εσυ τα περισσοτερα ειναι κυριλε με ενημερωσεις λιγες με απαντησεις σε πελατες η υποψηφιους πελατες, δεν ενοχλουν καθολου αντιθετα επικροτω αυτο που κανουν και τα συγχαιρω και εχω παει σε ολα σχεδον και περναω περιφημα και θα πηγαινω , ειπα για μαγαζια- η μαγαζι που βαζει φλουφληδες, νταβαντζηδες, και ολο το κακο συναπαντημα να γραφουν κριτικες κατα παραγγελια με καθε λεπτομερια αν διαβασεις στα θρεντς αυτων των μαγαζιων θα καταλαβεις τι λεω, επισης ειναι ανεπιτρεπτο οτι γινεται στο δωματιο με καθε τσουπρα να βγαινει στα φορα εδω στο σαιτ. ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΤΣΟΥΠΡΑ, λοιπον παληκαρακι μου με ολο τον σεβασμο αν και δεν νομιζω να εχουμε την ιδια ηληκια (εμουα 65 στα 66 παω) μην μου βαζεις λογια που δεν ειπα και ουτε θα πω ποτε . τα μαγαζια αχιλεως ειδικα ειναι πολυ ενταξει η νατασσα μακαρι να της εμιαζαν στο ενα τριτο καποιοι αλλοι επισησ καλλιροης . λοιπον το ξεκαθαρησαμε παληκαρακι . ναμαστε καλα ναχουμε λεφτα να πηγαινουμε στα μαγαζια που ανεφερες αλλα οχι εκει που κανουν βουκινο τα των πελατων και βαζουν μορτακια για κριτικες
κοιταξε μορτη μου να το κανουμε πιο λιανα το θεματακι με τα τσαρδια αυτα, λοιπον να υπαρχουν μαγαζια γιατι ειναι απαραιτητα . οπως λεει και το ροκαδικο τραγουδι ... ευτυχως που υπαρχουν πουτανες.... αλλα μαγαζια που βγαινουν . νταβατζηδες , αγαπουλακια μορτακια με κριτικες απο τσοντοπεριοδικο για να προωθησουν γκομενες της κακιας ωρας ε δεν ειναι σωστο να μας περνανε και μακακες.Μάλλον αναφέρεται στο σχόλιο του Δαβίδ και δεν είναι δική του η άποψη ότι πρέπει να κλείσουν όλα αυτά τα μαγαζιά που αναφέρει. Επίσης μάλλον ειρωνεύεται ο SSGT για την ακρίβεια του Αχιλλέως. Μάλλον λέω...
Aρες μαρες κουκουναρες. Εδω σε φτυνω στα ισια και εσυ κανεις οτι ψιχαλιζει. Οχι admin, ουτε ο ιδιος ο θεος δε μας γλιτωνει απο σενα!κοιταξε μορτη μου να το κανουμε πιο λιανα το θεματακι με τα τσαρδια αυτα, λοιπον να υπαρχουν μαγαζια γιατι ειναι απαραιτητα . οπως λεει και το ροκαδικο τραγουδι ... ευτυχως που υπαρχουν πουτανες.... αλλα μαγαζια που βγαινουν . νταβατζηδες , αγαπουλακια μορτακια με κριτικες απο τσοντοπεριοδικο για να προωθησουν γκομενες της κακιας ωρας ε δεν ειναι σωστο να μας περνανε και μακακες.
εχω ξαναγραψει καλυτερα ειναι να πεις παληκαρακια μου εχω μια τσουπρα δυο τρεις πεντε δεκα αυτες ειναι κοπιαστε με το αζιμιωτο βεβαια . και ας αφησει το νερο να κυλαει στο αυλακι.
η λαικη παροιμια λεει .... ο ψευτης και ο κλεφτης τον πρωτο χρονο χαιρονται...
καποια πραματα κανουν μπαμ απο την αλλη ακρη της γης ...
ε ρε γαμωτο μια χαρα ηταν τα νοτια , καποιο μετεφεραν μαζι με την'' φωλιτσα τους'' και τα κουσουρια τους . καλο βραδυ καλο σαβατοκυριακο . ωρα για γλεντι και μπανιο
εγω ο καραμητσος "γιοκα μου" που ειμαι και παπους βεβαια τα ξερω ολα, αν και δεν χρειαζεται και πολυ μυαλο να το καταλαβεις
παρακολουθα κριτικες ειδικα ενος μορτακου που γραφει κατα παραγγελια,σελιδες ολοκληρες αναλογα τι κοκαλο του δωσουν και θα τα βρεις τα τσαρδια παντως μια γερικη γνωμη εκει που ακους πολες φανφαρες και νταβαντουρι απο υποτιθεμενους πελατες και απο ιδιοκτητες ..χεστο .. παλουκαρι μου .. χεστους πατοκορφα που λενε στο χωριο μου και πηγαινε αλλου.
ωραια περνας εκει που δεν ακουγονται καθολου η λιγο. αντε νασαι καλα
Επειδη φο-μορτακο και τσαμπα μαγκα φωτογραφιζεις το δικο μου μαγαζι, θα σου πω κατ'αρχην οτι συμφωνω για το να μη γραφονται τοσες λεπτομερειες και το ζητησα απο το Ν.Σμυρνη..........
παληκαρακι μου αλλο να γραφει λεπτομεριες τι εκανε μεσα και αλλο να γραφει ο"" αγαπουλης "" της γκομενας ξεσικωματα απο τσοντοπεριοδικο που καμια σχεση δεν εχουν με την πραγματικοτητα ετσι επειδη του ειπαν να γραψει το ποιος ??? ε τωρα ειναι γνωστο πια . ιδια τακτικη που ειχαν στην αλλη "φωλιτσα τους" στο κεντρο μετα τις ενια το βραδυ το τσαρδακι γινοταν σχετο .. ντελο με 20 -25 κουρκουμπινια μονο με ανταλαγμα να γραφουν στο σαιτ για να γινεται ντορος. βρε παληκαρια μου οι ... τανες ειναι τανες και θα μεινουν ετσι μια ζωη τιποτα στον κοσμο δεν τις αλλαζει . το μονο που αλλαζουν ειναι νταβατζη η αγαπουλη . σε ταμας τωρα???δεν μπορω να καταλαβω γιατι να μην γραφει καποιος με λεπτομερειες τι ειδε και τι απολαυσε.
βεβαια υπαρχουν αρκετοι που νομιζουν οτι αυτα που τους κανει καποια κοπελα τα κανει μονο σε αυτους (αγαπουληδες) η δινουν παραπανω χρηματα για εξτρα προγραμματα και δεν τα γραφουν ο καθενας για τον δικο του λογο. μην ξεχναμαι ομως οτι ειναι πουτανες (η δουλεια τραβαει απο αρχαιοτατων χρονων) και καθε μια εχει την τιμη της. "ολες ομως εχουν τιμη για ολα". γιατι λοιπον να μην γραφονται αυτα? για να μην θιγει η "πουτανιστικη υποληψη" ??? για να σοβαρευτουμε..
Οι ηλίθιοι είναι επικίνδυνοι, επειδή τα λογικά άτομα είναι δύσκολο να φανταστούν και να ερμηνεύσουν μια βλακώδη συμπεριφορά. Σε αντίθεση με τη συμπεριφορά του ηλιθίου ατόμου, η συμπεριφορά ενός κακοποιού μπορεί να προβλεφθεί και έτσι να προετοιμαστούν οι κατάλληλες άμυνες. Με ένα ηλίθιο άτομο τα πράγματα είναι δύσκολα: ‘’θα σας καταδιώξει χωρίς λόγο και χωρίς ακριβές σχέδιο στους πιο απίθανους και αδιανόητους καιρούς και τόπους. Δεν υπάρχει κάποιος λογικός τρόπος να προβλεφθεί αν, πότε, πώς και γιατί θα εξαπολύσει την επίθεσή του’’.παληκαρακι μου αλλο να γραφει λεπτομεριες τι εκανε μεσα και αλλο να γραφει ο"" αγαπουλης "" της γκομενας ξεσικωματα απο τσοντοπεριοδικο που καμια σχεση δεν εχουν με την πραγματικοτητα ετσι επειδη του ειπαν να γραψει το ποιος ??? ε τωρα ειναι γνωστο πια . ιδια τακτικη που ειχαν στην αλλη "φωλιτσα τους" στο κεντρο μετα τις ενια το βραδυ το τσαρδακι γινοταν σχετο .. ντελο με 20 -25 κουρκουμπινια μονο με ανταλαγμα να γραφουν στο σαιτ για να γινεται ντορος. βρε παληκαρια μου οι ... τανες ειναι τανες και θα μεινουν ετσι μια ζωη τιποτα στον κοσμο δεν τις αλλαζει . το μονο που αλλαζουν ειναι νταβατζη η αγαπουλη . σε ταμας τωρα???
αυτα που λες δεν στεκουν καλα στα ποδαρια τους μορτακο γιατι υπαρχουν μαγαζια που εχουν χεστει στο ταληρακι και ομως ειναι πολυ κυριλε , ειδες να γραφω τιποτα ? οχι αφου ειμαι και πελατης στους και εγω και η παλιοπαρεα. εγω δεν επιτιθεμαι σε κανενα μορτακο.
απλως γραφω εδω αυτα που μαθαινω και τσεκαρω πρωτα εκατο τις εκατο πριν γραψω. ολα οσα εχω γραψει μεχρι τωρα σχεδον τα παντα τα εχουν παραδεχτει αυτοι που εχω γραψει . δεν εχω κανενα συμφερων παληκαρακι μου , αλλα μου την δινουν οι γεροι νταβατζηδες, οι αγαπουληδες οι οι καθε λογης "σαγιοναρες" που μας περνανε για μακακες.
και εγω ειχα κωλομπαρο οπως εχω πει στο κεντρο παληκαρακι μου εβαζα οπως ολοιμας ¨κραχτε" που σου λεγανε " θες κοριτσια παμε εκει " και εσυ αν ηθελες πηγαινες εαν σου αρεσαν εμενες αν οχι εφευγες. τωρα εχουμε τον κομπιουτερα μορτη μου και γραφουν ολο ψεματα καμια σχεση με την πραγματικοτητα.αυτοι εχουν συμφερον μορτη μου οχι εγω. οι γνωστοι αγαπουληδες μου την δινουν που δεν ειναι και πολλοι αλλα ρε γαμωτο αφου θελει να διαφημησει την γκομενα του ας το κανει αλοιως με ομορφο τροπαρι οχι τοσο φωναχτα ο καθε αγαπουλης .
μορτακο δυστυχως τα μαγαζια που δεν πανε καλα η θελουν αρπαχτες για να βουλωσουν τρυπες στα εξοδα τους στα χρεη τους και λοιπα αυτα κανουν ντορο γυρω απο το τσαρδι τους και οτι αρπαξουν τα αλλα που ειναι επαγγελματιες ακολουθουν μια καλη τακτικη. λοιπον μακρια απο μαγαζια με τσουπρες της κακιας ωρας με γερονταβατζηδες και καθε καριδιας καριδι που δεν σεβονται πελατες και διαδιδουν τι θελει ο πελατης αυτοι καταμαυρο μεγαλε. γνωστη τακτικη καποιων που ακολουθουν και τωρα.
και τελος εγω δεν ανεφερα κανενα ονομα . απλως γραφω γεγονοτα για να ξερουμε τι γινεται.
Το "φιλαρακια" απο που το ειδες να το δειξεις και εμενα? Γλυφει κατα περισταση ( παληκαρακι με το μπαρδον αλλα μαλλον τα μπερδευης το "αχιλλεως" κατα γενικη ομολογια ειναι το πιο φτηνο εν σχεση με τις καλες υπηρεσιες και παλι κατα γενικη ομολογια - τα μαγαζια αχιλεως ειδικα ειναι πολυ ενταξει η νατασσα μακαρι να της εμιαζαν στο ενα τριτο καποιοι αλλοι επισησ καλλιροης - και η σεριφισα η γκαλινα ειναι φωτια εγω περασα μια χαρα στο τριψιμο πολυ καλη τα ισωσε ολα τα στραβα τα κοκαλα μου - παντως παληκαρια μου η σεριφισα λεει πολλα μεσα την συστηνω εγω το γεροντακι ανεπιφιλακτα αν και ειχα παρει και μια χουφτα χαπια για να τα καταφερω ---- λογω ηληκιας να πουμε - στο μαγαζι δαφνησ βγηκες και με προκαλουσες να γραψω για την τσουπρα βγηκες με το αλλο ονομα το ξεχασες αλλα ο αριστος δεν ειναι σαν εσενα κουτοπονηρος ειναι ντομπρος και σωστος επαγγελματιασ παρε μαθηματα μορτη γιατι θα το καταστρεψεις το κοριτσι την εγγονουλα σου - αλλα ΖΑΝΑ μου κοπελαρα μου ομορφη κανε κατι ειναι ωραι το πιτσιρικι αλλα θελει δασκαλεμα στειλτη μεσα καναδιπλο με αλλη να μαθει αντε ματσα μουτσα - μορτη αριστο την καλησπερα μου εις πολαπλπουν που λενε στο χωριο μου ,btw με τον τελη εισαστε φιλαρακια απο οτι ειδα. τι εγινε τωρα και του μπαινεις? μηπως επειδη αρχισε και εχει πολυ δουλεια? ζοριζονται οι δικοί σου?
Σου εχω κι'αλλο! Το βλάκα μπορείς να τον καταλάβεις από δυο ενδείξεις: μιλάει για πράματα που είναι γι' αυτόν άχρηστα και εκφράζει γνώμη για κάτι που κανένας δεν τον ρωτάει.
Πλάτων
Το "φιλαρακια" απο που το ειδες να το δειξεις και εμενα? Γλυφει κατα περισταση ( παληκαρακι με το μπαρδον αλλα μαλλον τα μπερδευης το "αχιλλεως" κατα γενικη ομολογια ειναι το πιο φτηνο εν σχεση με τις καλες υπηρεσιες και παλι κατα γενικη ομολογια - τα μαγαζια αχιλεως ειδικα ειναι πολυ ενταξει η νατασσα μακαρι να της εμιαζαν στο ενα τριτο καποιοι αλλοι επισησ καλλιροης - και η σεριφισα η γκαλινα ειναι φωτια εγω περασα μια χαρα στο τριψιμο πολυ καλη τα ισωσε ολα τα στραβα τα κοκαλα μου - παντως παληκαρια μου η σεριφισα λεει πολλα μεσα την συστηνω εγω το γεροντακι ανεπιφιλακτα αν και ειχα παρει και μια χουφτα χαπια για να τα καταφερω ---- λογω ηληκιας να πουμε - στο μαγαζι δαφνησ βγηκες και με προκαλουσες να γραψω για την τσουπρα βγηκες με το αλλο ονομα το ξεχασες αλλα ο αριστος δεν ειναι σαν εσενα κουτοπονηρος ειναι ντομπρος και σωστος επαγγελματιασ παρε μαθηματα μορτη γιατι θα το καταστρεψεις το κοριτσι την εγγονουλα σου - αλλα ΖΑΝΑ μου κοπελαρα μου ομορφη κανε κατι ειναι ωραι το πιτσιρικι αλλα θελει δασκαλεμα στειλτη μεσα καναδιπλο με αλλη να μαθει αντε ματσα μουτσα - μορτη αριστο την καλησπερα μου εις πολαπλπουν που λενε στο χωριο μου ,
- εισαι πραγματικα επαγγελματιας σου βγαζω το καπελο και ασ φανει η καραφλα μου. λοιπον μορτη μου πρωτα ηλθε στο
νερουλιασμενο μυαλο μκου το σουτιεν της τσουπρας και μετα στην γλωσα μου η γευση απο την ρωγα πολυ γνωστο βρε αδερφακι μου
επιτελους και ενα μαγαζι με επαγελματια και να ξερει να κανει χαβαλε μακαρι να μην το μαμησουν κανα δυο που δειλα δειλα προσπαθουν
εδω και μερες την ευχη μου γιοκα μου νασαι καλα - Απ: Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax Δεν ελαβα κανενα ΠΜ μορτη αντιθετα σου εστηλα εγω γιατι σεβομαι το μαγαζι ναι πραγματι ειναι γαματο γιαυτο διαβασε μονο ΠΜ στο ξαναλεω δεν ελαβα ΠΜ πολλα ματσα μουτσα μορτακο συνομιλια αν θες μονο στα ιδιαιτερα - τωρα καλα λεει ο αγαπητος "αριστο-τελης" πιστευω να το γραφω σωστα πρεπει εδω να σταματησει αυτο το νταβαντουρι εξαλου το εχω υποσχεθει στο κατερινιω πραγματι υποφερουν καποια ατομα εσυ δεν το καταλαβαινεις) και αλλα γραφικα! Αν ειναι ενας χειριστος επαγγελματιας του χωρου, τουλαχιστον θα εχουμε μια λογικη εξηγηση γι'αυτη την ανωμαλη περιπτωση. Αν ομως δεν ειναι, μιλαμε για βαρια ψυχοπαθητικη προσωπικοτητα!
Το "φιλαρακια" απο που το ειδες να το δειξεις και εμενα? Γλυφει κατα περισταση ...................... ( παληκαρακι με το μπαρδον αλλα μαλλον τα μπερδευης το "αχιλλεως" κατα γενικη ομολογια ειναι το πιο φτηνο εν σχεση με τις καλες υπηρεσιες και παλι κατα γενικη ομολογια - τα μαγαζια αχιλεως ειδικα ειναι πολυ ενταξει η νατασσα μακαρι να της εμιαζαν στο ενα τριτο καποιοι αλλοι επισησ καλλιροης - και η σεριφισα η γκαλινα ειναι φωτια εγω περασα μια χαρα στο τριψιμο πολυ καλη τα ισωσε ολα τα στραβα τα κοκαλα μου - παντως παληκαρια μου η σεριφισα λεει πολλα μεσα την συστηνω εγω το γεροντακι ανεπιφιλακτα αν και ειχα παρει και μια χουφτα χαπια για να τα καταφερω ---- λογω ηληκιας να πουμε - στο μαγαζι δαφνησ βγηκες και με προκαλουσες να γραψω για την τσουπρα βγηκες με το αλλο ονομα το ξεχασες αλλα ο αριστος δεν ειναι σαν εσενα κουτοπονηρος ειναι ντομπρος και σωστος επαγγελματιασ παρε μαθηματα μορτη γιατι θα το καταστρεψεις το κοριτσι την εγγονουλα σου - αλλα ΖΑΝΑ μου κοπελαρα μου ομορφη κανε κατι ειναι ωραι το πιτσιρικι αλλα θελει δασκαλεμα στειλτη μεσα καναδιπλο με αλλη να μαθει αντε ματσα μουτσα - μορτη αριστο την καλησπερα μου εις πολαπλπουν που λενε στο χωριο μου ,- εισαι πραγματικα επαγγελματιας σου βγαζω το καπελο και ασ φανει η καραφλα μου. λοιπον μορτη μου πρωτα ηλθε στο νερουλιασμενο μυαλο μκου το σουτιεν της τσουπρας και μετα στην γλωσα μου η γευση απο την ρωγα πολυ γνωστο βρε αδερφακι μουεπιτελους και ενα μαγαζι με επαγελματια και να ξερει να κανει χαβαλε μακαρι να μην το μαμησουν κανα δυο που δειλα δειλα προσπαθουν εδω και μερες την ευχη μου γιοκα μου νασαι καλα - Απ: Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax Δεν ελαβα κανενα ΠΜ μορτη αντιθετα σου εστηλα εγω γιατι σεβομαι το μαγαζι ναι πραγματι ειναι γαματο γιαυτο διαβασε μονο ΠΜ στο ξαναλεω δεν ελαβα ΠΜ πολλα ματσα μουτσα μορτακο συνομιλια αν θες μονο στα ιδιαιτερα - τωρα καλα λεει ο αγαπητος "αριστο-τελης" πιστευω να το γραφω σωστα πρεπει εδω να σταματησει αυτο το νταβαντουρι εξαλου το εχω υποσχεθει στο κατερινιω πραγματι υποφερουν καποια ατομα εσυ δεν το καταλαβαινεις)...........................................και αλλα γραφικα! Αν ειναι ενας χειριστος επαγγελματιας του χωρου, τουλαχιστον θα εχουμε μια λογικη εξηγηση γι'αυτη την ανωμαλη περιπτωση. Αν ομως δεν ειναι, μιλαμε για βαρια ψυχοπαθητικη προσωπικοτητα! Εβαλα τις τελειες που διαχωριζουν τα λογια τα δικα μου απο του ακατανομαστου.
Αριστοτελη μηπως κατ δεν πάει καλά με το παραπάνω κείμενο?
Ακατανομαστε, τωρα αρχιζω να καταλαβαινω τα σεναρια που φτιαχνει το αρρωστο μυαλο σου. Η" εχεις λαθος πληροφορηση η" εφτασες σε συμπερασματα που εβγαλες υπερεκτιμοντας το ενστικτο σου. Η πορτα μου ειναι ανοιχτη και θα μπορουσες να διαπιστωσεις ο ιδιος οτι αυτα που φανταζεσαι δεν ισχυουν. Τι να πω εγω ο ταπεινος, νιωθω δεος με το μεγεθος της ανθρωπινης βλακειας. <<Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες.>>εγω δεν ανεφερα κανενα μαγαζι με ονομα ειπα οτι ο γνωστοσ αγαπουλησ μπηκε παλι στο κολπο γκροσο να κανει διαφιμιση . ανεφερα σιγκεκρινα πραματα ειναι γνωστο σε σχεδον ολη την πιατσα το εχω αναφερει παλι η σφηκοφωλια του "κεντρου" μεταφερθηκε συνετερικα στα νοτια και παλι ξεκινησαν το ιδιο νταβαντουρι με ντορο και ψευτικες τσονταδορικες μκριτικες απο συγκεκριμενο ατομο τον αγαπουλη . α ρε που--- να κατασταση της μας κανεις . ολοι γινονται μαλια κουβαρια αγαπουληδεσ νταβαντζηδες πουτανες του σκοινιου και του παλουκιου.
εξαλου μορτηδες δεν χρειαζεται και πολυ να καταλαβουμε ολοι οτι εκει που θα συχναζει πρωι μεσημερι βραδυ η θα βγαζει και το ρεπο του εκει ο γνωστος αγαπουλης γυριστρουλης εκει θα ειναι και το αμορε και θα προσπαθουνε να κανουν αρπαχτες . αυτο καταγγελω να μην γινονται βουκινο οι πελατες
Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις στα παραπάνω. Όπως και να έχει το σάιτ το καταντά να είναι σκέτος Χρυσός Οδηγός
οταν πια το στο σαιτ συμμετεχουν εκτος απο τους πελάτες τα κοριτσια και οι pimps o clock* λογικο ειναι . Νταξ πάντα υποκειμενικες ηταν οι κριτικες απλα οντως αρκετα παιδια προσπαθουν να εκμεταλευτουν την φημη τους (αυτο δεν σημαινει οτι λένε ψεμματα απλα εκτος από το να αναμεζουν εικοσαευρα δινουν και ενα άλλο κινητρο στην κοπέλα ) Τεσπα τις κριτικες ετσι και αλλιως δεν ρεπει να τις παιρνεις τοις μετρητοις , de gustibus et coloribus non est dis[size=15pt]putan[/size]d[size=15pt]um[/size]
οσο για την πασαρελα αναλογα με την εισπραξη των κοριτσιων πιστευω οτι πραγματικά σε κάποια μαγαζια το κανουν οι κοπελες από μονες του για να μην υπάρχουν τσακωμοι. Θυμαμαι πριν πολλααααααα χρόνισ ειχα παει σε αργια σε ενα πικραμενο στην Σινώπης (εχει κλεισει πια ) και οι κοπέλες σκοτωθηκαν οσο ημουν στο μπανιο , προφανως λογω αργιας η μια δεν ειχε δουλεψει καθόλου και εγινε εξαλλη που διαλεξα την άλλη (ελεγε η μία "καθομαι ολη μερα και δεν κάνω τίποτα" και η αλλη ελεγε "εεε μωρε αργία σήμερα") . Το αποτελεσμα ηταν αφενος να σηκωθει να φυγει η μία και αφετερου καποια στιγμη να αφου ειπα στην γκομενα 2 μαλακιες και οτι θελω μόνο φραπέ αρχισε να με κριτικάρει (σωστά ηταν αυτα που έλεγε) μ αποκορυφωμα όταν τέλειωσα να μου φερει τα παπουτσια στο χερι στην κυριολεξια και να μην κανω ουτε ενα ντουσακι (ποιος θ ΄κανε μπανιο με τον θυληκο Νορμαν Μπεητς από εξω?). Σκοπος του ποστ ηταν βεβαια να πω την εμπειρία μου ;) και λιγοτερο να δειξω οτι προτιμουν τα μαγαζια να κρατάνε ισσοροπίες γιατι με τους τσκωμους καποια στιγμη δεν θα δουλευει καμμια .
Όλοι έχουμε δει ζήσει καταστάσεις. Για παράδειγμα στο Μεσογείων 208 που έκανα τη μαλακία και πήγα πριν κανα 6μηνο - η πορτιέρισσα ουσιαστικά προωθούσε τον εαυτό της. Σε κάποια στιγμή άκουσα τη τρελή την Ηλιάνα να της διαμαρτύρεται. Ευτυχώς δεν την αντιμετώπισα στην έξοδο γιατί όταν βγήκα ήταν με πελατάκι!