Απλα, οι ... ιδιοκτητες, των εν λογο μαγαζιων, καλα θα κανουν να αφηνουν τον κοσμο να διαλεγει μονος του, και να μην ... παραπληροφορουν! Να δουλεψουν τα αξια μαγαζια με τις αξιες κοπελες τους!
Και ποιά είναι αυτά κατά την γνώμη σου?
Απλα, οι ... ιδιοκτητες, των εν λογο μαγαζιων, καλα θα κανουν να αφηνουν τον κοσμο να διαλεγει μονος του, και να μην ... παραπληροφορουν! Να δουλεψουν τα αξια μαγαζια με τις αξιες κοπελες τους!
Τραγικό αλλά ήδη 12!Ευτυχώς όχι από τα "ονόματα" του σάιτ αν αυτό σε-σας-μας ανακουφίζει. Παιδιά μαλακίες γράφω, δεν υπάρχει Γ΄ Σεπτ 879 Β. Μην παρασύρεστε από την περιγραφή και τα σχόλια...
Σιγά την αποκάλυψη.Η ερώτησή σου είναι σαν να ζητάς από το Σούπερμαν να αποκαλύψει την ταυτότητά του.
Φαντάσου να είχες βάλει και πιο πιστευτό αριθμό στη διεύθυνση.Έτσι για την ιστορία, τα π.μ. έφτασαν τα 14. .....επισήμαιναν το λάθος της διεύθυνσης εκ των οποίων το 1 με ειρωνικό-καυστικό τρόπο. Εκτίμησα ότι έκανε μπαμ πως αστειευόμουν. Το θέμα χρήζει περαιτέρω κοινωνιολογικής διερεύνησης που έχει γράψει και ο agianna.
Έτσι για την ιστορία, τα π.μ. έφτασαν τα 14. Τα δύο ήταν από συναγωνιστές για άσχετο θέμα. Τα 6 ουσιαστικά μου ζητούσαν πληροφορίες για την κορασίδα Τασούλα, το 1 με ρώταγε αν είναι η Σούλα που έχει εξαφανιστεί (μιλφ, βυζαρού...;;;. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ κάποια Σούλα ούτε κατά κόσμον ούτε ως το "καλλιτεχνικό" της), τα 2-3 με ρώταγαν πού βρίσκεται αυτό το ίδρυμα και τα άλλα 2 μου επισήμαιναν το λάθος της διεύθυνσης εκ των οποίων το 1 με ειρωνικό-καυστικό τρόπο. Εκτίμησα ότι έκανε μπαμ πως αστειευόμουν. Το θέμα χρήζει περαιτέρω κοινωνιολογικής διερεύνησης που έχει γράψει και ο agianna.
Προς byron: Η ερώτησή σου είναι σαν να ζητάς από το Σούπερμαν να αποκαλύψει την ταυτότητά του. Έχει όντως ενδιαφέρον να πέσουν οι μάσκες, καλά κάνεις και το προγκάς το θέμα.
Πιάνω πρώτο τραπέζι πίστα να παρακολουθήσω τον καυγά
άδικα περιμένεις ο τύπος δεν θα πει τίποτα γιατί ξέρει ότι είναι έτσι όπως του τα λέω ;)
Εγώ διάβασα το πως απάντησε στο θέμα του μασάζ για προστάτη. Απάντησε ευγενικά, ( μας ευχήθηκε κιόλας) και διακριτικά δεν έδωσε όνομα κοπέλας.
Εμένα που γράφω συχνά καλά λόγια για την Βενιζέλου ή την Σκουφά για παράδειγμα, έχοντας γράψει πως η Φρατζή είναι μπαζομαγνήτης και είναι για όπου φύγει φύγει τι θα έλεγες ?
Έτσι για την ιστορία, τα π.μ. έφτασαν τα 14.
................................................
Το θέμα χρήζει περαιτέρω κοινωνιολογικής διερεύνησης που έχει γράψει και ο agianna.
Δοσούλη το 879 είναι όπως ανεβαίνεις την Γ΄Σεπτεμβρίου στα δεξιά σου έτσι;Τραγικό αλλά ήδη 12!Ευτυχώς όχι από τα "ονόματα" του σάιτ αν αυτό σε-σας-μας ανακουφίζει. Παιδιά μαλακίες γράφω, δεν υπάρχει Γ΄ Σεπτ 879 Β. Μην παρασύρεστε από την περιγραφή και τα σχόλια...
Δοσούλη το 879 είναι όπως ανεβαίνεις την Γ΄Σεπτεμβρίου στα δεξιά σου έτσι;
Τραγικό αλλά ήδη 12!Ευτυχώς όχι από τα "ονόματα" του σάιτ αν αυτό σε-σας-μας ανακουφίζει. Παιδιά μαλακίες γράφω, δεν υπάρχει Γ΄ Σεπτ 879 Β. Μην παρασύρεστε από την περιγραφή και τα σχόλια...
Δοσούλη το 879 είναι όπως ανεβαίνεις την Γ΄Σεπτεμβρίου στα δεξιά σου έτσι;
Η Συγγρού εχει 350 φεύγα νούμερα η Γ' Σεπ.πότε πρόλαβε και εγινε Συγγρού x2,5;Παρακαλώ και σε μένα το τηλ. του Γ'Σ879 με pm!
Η Συγγρού εχει 350 φεύγα νούμερα η Γ' Σεπ.πότε πρόλαβε και εγινε Συγγρού x2,5;
*Εσυ είσαι μοναχοφάης δεν εχει πμ.
**Καλημέρα
Δεν χρειαζεται τηλεφωνο....βλεπεις διευθυνσεις και πληροφοριες για κουδουνια στα αντιστοιχα thread και ντουγρου..Καλησπέρα σε όλη την παρέα.
Θα είμαι Αθήνα σε μερικές μέρες και θέλω να σας ρωτήσω το εξής:
Χρειάζεται να τηλεφωνήσω πρώτα για να πάω σε λαδομάγαζό ή κατευθείαν πάω και χτυπάω κουδούνι?
Να δουμε εσυ πως θα ξυπνησεις αυριο....και δεν ειναι και τριτη-πεμπτηρε πέσε να κοιμηθείς
Θα συμφωνήσψ μαζί σου 100%μου τη σπανε που μπαινουν απο διαφορα μασατζιδικα και κανουν διαφημιση οπως δαναη συγγρου 29 εχω να δηλωσω αντισθενη πως κατεμενα ετσι χανεται το κυρως του σαιτ καμια σχεση με πριν απο 2-3 χρονια
και αυτος προμοτορας μπορει να ειναι..τα παιδια εχουν φτιαξει το σαιτ τοσο καλα και με πολυ μερακι που υπαρχει πληρεστατος κατατοπιστικως οδηγως λογου χαρη zero toleranceσυναγγωνιστές καλημέρα, νεος εδώ και θα θελα τα φώτα σας ! την συμβουλή σας για κανα 2-3 μαγαζία - κοπέλες must , που πρέπει να πας !!!!!!! που να το κάνουν κ να το χέρονται πραγματικό κ όχι ξεπέτα στυλ !!!!!
εδω υποτίθεταθ οτι θα λεμε και πραγματα ουσιας τα οποία προσφερουν και κάποιου είδους πληροφόρηση, ποσο μάλλον οταν και κάποιος ειναι καινούριος εδω !!! κάτι χρήσιμο ?
σωστα αυτα που λες αλλα δεν ειπα κ εγω να βάλει και κανεις το χέρι του στην φωτια απλά να προτείνει κατι κατα την γνώμη του ο καθένας κ συμφωνα με τις εμπειρίες του !!!!Και πού ξέρεις αυτός που θα σου απαντήσει αν
1) έχει τα ίδια γούστα με εσένα; εμφανισιακά, ηλικιακά, σπέσιαλ προγράμματα κτλ...
2) έχει αγνές προθέσεις πληροφόρησης ή έχει κάποιο όφελος από την απάντησή του;
3) έχει παρόμοιες οικονομικές δυνατότητες με εσένα;
4) οι περιοχές που βρίσκονται τα ιδρύματα σε βολεύουν;
5) αν αν αν αν.
6) δουλειά, δουλειά, δουλειά που έλεγε και ένας πρώην πρωθυπουργός μας. Κοινώς διάβασμα...και τα συμπεράσματα κι οι επιλογές όλα δικά σου. Και μετά επίσκεψη και κάμποσα ευρά ίσως στον κουβά, ίσως σε "επένδυση" σε ωραίες εμπειρίες. Καλή διασκέδαση αν όντως σκοπεύεις να επισκεφτείς κάποιο ίδρυμα για να διασκεδάσεις άδολα.