Καλημερα σε ολη την ομιγυρη, και πιο πολυ σε σενα αγαπητε μου κυριε ,δεν θα κατεβω στο πολυ χαμηλο επιπεδο να ανταποδωσω τονείδες πουθενά να κατηγορώ το μαγαζί;αυτο που κατηγορώ είναι ότι ο συγκεκριμένος τύπος κατηγορεί αλλα μαγαζιά που δεν έχει πάει και γράφει ότι έχει πάει με σκοπό να ανεβάσει το μαγαζί της γκόμενας του ;)επίσης κατηγορεί κοπέλες λέγοντας απίστευτα ψέμματα για την καταγωγή τους ενώ αντίθετα δεν μας λέει οτι αυτός είναι αλβανος όπως και η γκόμενα του..που πρόσεξε δεν λέω ότι είναι κακό ;)
χαρακτηρισμο σου πιο πανω γιατι δεν το επιτρεπει ουτε η πολυ υψηλη μορφωση μου(πνευματικα),αλλα και οθτε η πολυ ηψηλη κοινωνικη μου μορφωση .ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΚΑΙ ΣΕ Π.Μ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΠΑΠΟΥ ΠΡΟΠΑΠΟΥ Κ.Ο.Κ. (ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΟΦΑΣΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΑ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ) Η Κατερινα δεν ειναι γκομενα μου το ξαναλεω γκομενα μου μηπως και το χωνεψεις επιτελους
ειμαι ενας πολυ καλος συχνοτατος πελατης ισως ο καλυτερος γιατι με καλυπτει σε ολα (τα εχουμε ξαναπει κατανταει βαρετο να τα λεμε συνεχεια) χθες απαντησα σε ερωτηση καποιου αλλου κυριου που ρωτουσε επειδη σε ακαδημαικη συζητηση που ειχα κανει σε ανυποπτο χρονο με την Κατερινα (μετα απο συνεδριαση με κοπελα του μαγαζιου)αναφεραμε και αυτο το θεμα και μου εδωσε να καταλαβω οτι εαν υπαρξει πελατης υπαρχει περιπτωση να εξυπηρετηθει. Τι το κακο βρισκεται αγαπητε σε αυτο?
ενα αλλο θεμα τωρα ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΙΣΑ ΙΣΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΦΕΥΓΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΧΑΡΗ ΠΕΡΑΣΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΖΙΤΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΛΩΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΨΕ Η ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΠΡΟΦΟΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΞΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΟΧΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΓΙΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ.
Εμενα με ενδιααφερει να περασω καλα με την εκαστοτε κοπελα το μαγαζι να ειναι καθαρο και δεν εχω και ουτε θα εχω ποτε προβλημα τιμης (ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΔΩΣΩ 60-70 -100 Η ΚΑΙ 150 ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ)
ΤΙ το κακο βλεπεις αγαπητε μου κυριε οταν ειπα οτι το μαγαζι που λες οτι κατηγορω μου κανει ενα ειδος face control
με το υποτιθεμενο μπαρακι στην εισοδο και προηγουμενοι πελατες να με βλεπουν εγω δεν το γουσταρω και οφειλη η κυρια επι της υποδοχης να το σεβαστει οταν της επισημενεται διαφορετικα να πει ατι απευθυνεται σε συγκεκριμενους πελατες. υπαρχουν ατομα που θελουν διακριτικοτητα αγαπητε. επισης για την ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ η αρνιτικη μου κριτικη ηταν και ειναι 100 % αληθηνη . και καποιος αλλος εχει αναφερει οτι ειναι" ΚΡΥΟΚΩΛΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΖΗ" γιατι η δικια μου κριτικη σε πειραξε. λοιπον ας τελειωνει εδω η ιστορια .ο καθενας ας γραφει αυτο που ζει σε καθε μαγαζι και οι υπολοιποι κρινουν. ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.