Καλησπέρα και απο εμένα συναγωνιστές.Καλές γιορτές σε όλους.
Και τις πταίει φίλε μου που μένουν με το baby oil στο χέρι ? επειδή έχω μείνει κι εγώ 1 φορά σε κλασσικό μπριζολάδικο το οποίο γνώρισα απο εδώ μέσα. ( σολωμού 54 ή ζανόσπιτο όπως το λέτε)
Την πρώτη φορά έφαγα ήττα. Τη δεύτερη όμως φάγαν εκείνες ήττα. Με υποδέχτηκε κάποια Κα Σοφία αν θυμάμαι καλά και μου το έπαιζε σοβαρό θεραπευτήριο :S
Λέω δε γαμ... μπαίνω για μπάνιο - ξαπλώνω και πάνω στην κουβέντα μου το ξαναπετάει.." Εμείς εδώ δεν κάνουμε τέτοια" .. ε !! τα πήρα στο κρανίο, σηκώνομαι και της λέω εκτός των άλλων πως " δε κάθομαι να μου τριβεις την πλάτη για 60 ευρω" - " σε παρακαλώ μη φωνάζεις " έλεγε κτλ. Έφυγα και δεν έδωσα ούτε ευρώ εννοείται.(δε την ξαναπατάω).
Παρότι έχω διαβάσει εδώ μέσα καλές κριτικές για το συγκεκριμένο , εμένα δε μου έκατσε η φάση. Και πιστεύω πως ήμουν οκ στη συμπεριφορά καθότι δεν είμαι και τελείως χθεσινός στο άθλημα.
Αλλά αν πρέπει να σκάσω καμιά 500αρα ευρώ για να φάω, άστο..όπως της είπα: έχει "βρωμίσει" ο τόπος απο μασατζίδικα.
Πήγα μετά μάρνης και έφαγα όπως ήξερα.
Μη μασάτε σύντροφοι..να σηκώνεστε να φέυγετε ακόμη και αν έχετε μπεί στο δωμάτιο και έχουν αρχίσει να σαν κάνουν μασάζ.Όταν το μαγαζί είναι συστημένο (απο εδώ ή αλλού) και το παίζουν παρθένες .. ΔΡΟΜΟ.. μη κάθεστε καθόλου.
Λέω να πάω παραδίπλα στο 59.. λέτε να πάθω κι εκεί τα ίδια?