σιγουρα ή ηταν για το λαδι?
Αν ήταν βαβυ οιλ, ναι
σιγουρα ή ηταν για το λαδι?
σορρυ παιδες κανατε πλακα τωρα η οντως ο αλτεκ πηγε σε ζανα κ τον αφησε μονο με μασαζ
σορρυ παιδες κανατε πλακα τωρα η οντως ο αλτεκ πηγε σε ζανα κ τον αφησε μονο με μασαζ
επενδυστε σε ονοματα απο "Αλφα" ΄"Καπα" ή "Ζιτα"
και θα περασετε καλα!!!!
...κύριοι, σημασία δεν έχει ποιας προέλευσης είναι το θηλυκό, αρκεί να ξέρει τι πρέπει να κάνει με έναν πελάτη στο δωμάτιο, και να σέβεται τα χρήματα που παίρνει από τον καθένα μας.. υπάρχουν άλλωστε λαμπρά παραδείγματα (Μάρσι, Δέσποινα,.. από αυτές που εγώ, έχω "δοκιμάσει" και έχω "ευχαριστηθεί".
Και η Μάρσι και η Τζούλι την μιλούν απταίστως την Αλβανικήν, και δεν έχουν κάνει ποτέ ξένες γλώσσες. Οι μανούλες τους τους την έμαθαν.Αν κι εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου.Οταν απολαμβάνω τις υπηρεσίες τους,δεν μ' απασχολεί καθόλου απο που είναι, αλλά οι υπηρεσίες αυτές καθαυτές.οκ
χαχαχαχα ειναι γνωστο μασατζιδικο αυτο παντως και αρτι αυτοφορεθρντω (τι ειπα παλι?)
τεσπα η μαρσι ειπα οτι ειναι απο το πατριντα , απο ποιο πατριντα ντεν κσεβτω λεβεντες....
Και η Μάρσι και η Τζούλι την μιλούν απταίστως την Αλβανικήν, και δεν έχουν κάνει ποτέ ξένες γλώσσες. Οι μανούλες τους τους την έμαθαν.Αν κι εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου.Οταν απολαμβάνω τις υπηρεσίες τους,δεν μ' απασχολεί καθόλου απο που είναι, αλλά οι υπηρεσίες αυτές καθαυτές.
ποιο το 1?
γιατι ? υπαρχουν και αλβανιδες αψηλές ?Αφροδίτη, σόνια και πάολα διαγωνισμός καλύτερης Αλβανίδας κοντής...
εθνικη βόλει αλβανιας?γιατι ? υπαρχουν και αλβανιδες αψηλές ?
καλα κανεις ετσι πρεπει να κρινουμε ,δεν κρινω βαση εθνικοτητας αλλα βαση σερβις κ συμπεριφορας
ναι σωστος, η αλβανικη ειναι και συγγενης φυλή με τη ρωσικη..εθνικη βόλει αλβανιας?
χελόου?
η μαρσι κοντα στο 1.67 ?
μη ξεχνιεσαι!!!