διαβαζω το
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,36.msg715721#msg715721]μασατζιδικα που γαμας[/url] εδω και καμποση ωρα και ειμαι στην 15η απο το τελος σελιδα (καλα, εχω και προβλημα δυσλεξιας
) και μπορει και να εχω βρει και καμια ενημερωση για τα καταστηματα παραγωγης πολιτισμου.
βασικα, γραφω εδω λοιπον για να μην καραγαμησουμε περαιτερω το εκει θρεντ..
περαν τουτου, ολη αυτη η μαλακια που αναπτυσεται περι εμπαργκο, σαμποταζ, καμποταζ και τα ρεστα ειναι για γελια και για κλαματα !!!!
σορυ παληκαρια, αλλα αυτη ειναι η αποψη μου και λεω και γιατι..
προ διετιας περιπου (ισως και λιγο παραπανω), οι μασαζερι (μιλαμε για αυτες που απτονται των ενδιαφεροντων μας, ητοι ''που γαμάς'' και ''που φραπάς'', ητο περι τις [size=16pt]
35[/size] στο συνολο (παντα μιλαμε για αθηνα-πειραιας-προαστια).
σημερα, μια
προχειρη λιστα που εχω, κοντευει να φιλοξενει τις [size=16pt]
90[/size]
και συνεχως αυξανονται !!!!
συμπερασματικα μιλαμε για αυξηση (και τί αυξηση !! για [size=16pt]
3πλασιαμό[/size] μιλαμε) της ζητησης και για τον αμεσο αφουκγρασμο της αγορας απο τους/τις 'καταστηματαρχες', αφου προσωπικα ΔΕΝ εχω δει ΚΑΝΕΝΑ μαγαζι να κλεινει, αντιθετα ΟΛΑ σχεδον, κανουν χρυσες δουλειες !!!!
μιλαμε λοιπον για μια διαρκως αυξανομενη και διογκώμενη αγορα (και που μαλιστα, παντα κατα την προσωπικη μου εκτιμηση), θα συνεχισει να διογκωνεται, διοτι παντα θα εχει για πολυ κοσμο, πολλα πλεονεκτηματα να προσφερει σε σχεση με αλλες μορφες του αγοραιου ερωτα.
αρα, παπαρια μαντολες τους κλανει ενα εμπαργκο
απο ενα σαιτ. δε λεω, το σαιτ εχει τη δυναμη του, αλλα ταυτοχρονα δειτε λιγο και πισω απο αυτο που σας πλασαρουν οι διαφοροι καλοθελητες..
εδω ο αλλος ελεγε σ ενα ποστ οτι πηγε στη ζανα να κουβεντιασει τα αιτηματα μας
και πως τον καλοδεχτηκαν τον εβαλαν στη μεση και πως οοοοοοοοολα τα τεμαχια τον κοιτουσαν με προσοχη και τον ''αφουγκραζονουσαν με περρισια σοβαροτητα'' κλπ κλπ κλπ κλπ..
ποιες το εκαναν αυτο ???????? τα τεμαχια της αρπαχτης και η ζανα που εχει ξεσκιστει στα ακάποτα πηδηματα (δειτε αναφορες απο παληκαρια στις πρωτες 3-4 σελιδες του ''μασατζιδικα που γαμας'') για λιγα ευρω..
δηλαδη, η ζανα που δεν σκεφτεται ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, καθοταν σκεπτικη και αφουγκραζοταν τα προβληματα του καταστηματος της και εν γενει του κλαδου και προσπαθουσε να κανει εναν προχειρο ετησιο ισολογισμο (σε τηλεφωνικη συννενοηση με τον διευθυντη λογιστηριου και τον chief του marketing dept) για να δει τί 'αποτελεσματα' θα βγαλει στο τελος του ετους, αν υποκυψει στα αιτηματα του συνδικατου !!!! ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαα
σαν τον προεδρο της Γ.Σ.Ε.Ε. που πηγε στην προγραμματισμενη συσκεψη για την ετησια συλλογικη συμβαση εργασιας και ειχε απεναντι του το υπουργικο επιτελειο καθως και τον προεδρο του Σ.Ε.Β. κλπ κλπ..
..
και μετα αυτοι τον εκαναν και υπουργο για να βγαλουν την υποχρεωση !!!!
τες πα, μακρυγορησα και βαρεθηκα. θα τα λεμε και στη συνεχεια..