You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ολοι οι γιατροι αλανια ειστε!!!
εμπάργκο στο Φραντζή 4 και στα συναφή ξεπετάδικα !
Ειδικά άμα έχουμε πάρει το φακελάκι μας ξέρεις πως αλωνίζουμε...ολοι οι γιατροι αλανια ειστε!!!
όλο το Σαβατοκύριακο μέχρι τελικής πτώσεως!!!
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Μάλλον παρακολουθείς και τις προπονήσεις....δεσπινα ΖΑΝΑΣ που ειναι ?
Μάλλον παρακολουθείς και τις προπονήσεις....
τωρα μου απαντησες δηλαδη ?
κορυφαια ατακα...!!!
σορι φιλε γαυρος7 , αλλα να παρεις κυαλια
μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
σορι φιλε γαυρος7 , αλλα να παρεις κυαλια
μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Μάλλον παρακολουθείς και τις προπονήσεις....
manos 1810
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.164
- Πόντοι
- 5.345
Παραπιπτόντως κι εγώ χωριάτης είμαι!!!Το ρώτησα αυτό γιατί έγινε αναφορά για την Μάρσι στην ίδια στήλη που γινόταν περιγραφή για Αντζελίνα,Νάνσυ και Λία και μπερδεύτηκα.Ευχαριστώ!
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Άρα γίναμε τρεις οι χωριάτεςΠαραπιπτόντως κι εγώ χωριάτης είμαι!!!
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
δίκια σου η μηχανή mano ? τι μοντέλο είναι ?Παραπιπτόντως κι εγώ χωριάτης είμαι!!!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ετσι ετσι.. πολυ σωστος !!...Οσο για το boycotage,μην ακουω μαλακίες,οποιοι κόψανε (προσωρινά?) το σπορ το κάνανε λόγω αφραγκίας μαλλον...Ε,μετά απο διακοπές,ολοι στεγνοί ειναι...Αρχίσανε καιτα σχολεία,την τσάντα του παιδιού η το μασαζοπήδημα θα προτιμήσεις?
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Το μασαζοπηδημα το μασαζοπηδημα και δε γαμιεται η τσαντα...:idiot
Ε,μετά απο διακοπές,ολοι στεγνοί ειναι...Αρχίσανε καιτα σχολεία,την τσάντα του παιδιού η το μασαζοπήδημα θα προτιμήσεις?
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
το μουνι ο πλεζουρας ηταν..ειχα ρωτησει και παλια αλλα με γραψατε..... ποιος ειναι ο συντροφος που πριν κανα 10ημερο πηγε ζανοσπιτο? μεσημερι!
φοραει γυαλια εχει μουστακι και μπιροκιλια?
βασο????????
πατερ???????????
Επισκέπτης
εκτος απο πουστης-προαγωγος-διακινητης πορνοταινειων,τωρα & ρουφιανος..το μουνι ο πλεζουρας ηταν..
χου ρε..
γαβ-γαβ..
αυτος πρεπει να ναι...
πληροφοριακα εγω μοιαζω στον Κιανου Ριβς απο το Ματριξ,
οποιος με δει ας μου μιλησει να δουμε τι θα βγει επιτελους απο αυτην την υποθεση....
ολα παραλληλλογραμμα
πληροφοριακα εγω μοιαζω στον Κιανου Ριβς απο το Ματριξ,
οποιος με δει ας μου μιλησει να δουμε τι θα βγει επιτελους απο αυτην την υποθεση....
ολα παραλληλλογραμμα
το μουνι ο πλεζουρας ηταν..
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Τελικα σαυτους τους χωρους πρεπει να κανεις την υπευθυνη με τη συμπεριφορα σου να πει μεσα της"καλως το πελατακι"και οχι "καλως τον αρχηγο τον γαμηκουλα"Τελικα θα μου πειτε αν υπαρχει καποιο κολπο με την Στ63 η τι πρεπει να κανω.
καπισι???????
Συναδελφε η συμπεριφορα μου καθε αλλο απο γαμικουλα ηταν κι ενω εχω παει σε αλλα μαγαζια και χωρισ την πληροφορηση τουλαχιστον φραπε ειχαν σεαυτο ομως εκτος το κορυφαιο μασαζ τιποτα. Μηπως πρεπει να το βαλουμε στα ΔΕΝ?Τελικα σαυτους τους χωρους πρεπει να κανεις την υπευθυνη με τη συμπεριφορα σου να πει μεσα της"καλως το πελατακι"και οχι "καλως τον αρχηγο τον γαμηκουλα"
καπισι???????
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
παληκαρι, εισαι εκτος αθηνων και ερχεσαι αραια και που ?Συναδελφε η συμπεριφορα μου καθε αλλο απο γαμικουλα ηταν κι ενω εχω παει σε αλλα μαγαζια και χωρισ την πληροφορηση τουλαχιστον φραπε ειχαν σεαυτο ομως εκτος το κορυφαιο μασαζ τιποτα. Μηπως πρεπει να το βαλουμε στα ΔΕΝ?
οχι αλλα δεν ειμαι ασχολουμαι συνεχεια με το ειδοςπαληκαρι, εισαι εκτος αθηνων και ερχεσαι αραια και που ?
Παρόμοια θέματα
- Μόνιμο
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 4K
- Εμφανίσεις
- 661K