giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
βασικα ριξε μια ματια www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,10265.0]εδώ[/url]..οχι αλλα δεν ειμαι ασχολουμαι συνεχεια με το ειδος
βασικα ριξε μια ματια www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,10265.0]εδώ[/url]..οχι αλλα δεν ειμαι ασχολουμαι συνεχεια με το ειδος
Oxi απο οτι μου είπε !! Έχει αρχίσει εδώ και 2 μήνες !!
Υποθέτω σαν cg θα δούλευε πριν αρχίσει το μασαζ επειδή Σολωμού είναι λιγότερο απο δυο μήνες. Τη συνάντησα τη κυριακή σε λίγο θα δείτε και κριτική...
Oxi απο οτι μου είπε !! Έχει αρχίσει εδώ και 2 μήνες !!
Δεν νομίζω !!
Σιγά βρε παιδιά... σε λίγο θα πείτε ότι ήταν και παρθένα! Πλάκα κάνετε; Μασάζ μπορεί να ξεκίνησε τώρα, πριν 2 μήνες, αλλά στον χώρο θα ήταν σίγουρα...
Παιδιά πραγματικά θα το ήθελα πολύ αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να είμαι στο μουνί καμιάς να βλέπω τις πούτσες που τρώει !! Εγώ είπα απλά τι μου είπε η κοπέλα και δεν μου φαίνετε να απέχει και πολύ από την πραγματικότητα !!
να κανεις παρεα με τον ξυνομουρη..Πολυ ευχαριστως της εριχνα ενα πουτσο της ξυνομουρας παντως
οχι απλα οι ξυνισμενες μουρες ειναι οι καλυτερες για να τις χυνεις στην μουρη..
Έχω μια διαρκώς ξυνομούρα στη δουλειά που πολύ θέλω να της το κάνω αυτό
σολωμου 33 τι παιζει?
και ποια ειναι ακριβως η διευθυνση-οροφος-κωδων?
είναι μόνο φραπέ με καλό μασάζ,
καποιες απο τις κοπέλες που δουλευουν τωρα εκέι παλια δουλευαν στο Οικονόμου 1 (εξάρχεια) , το όποίο έκλεισε πλέον.
Ειναι στον 7ο όροφο, το κουδούνι δεν το θυμάμαι.
...ουτε ταμαρα ,ουτε βερονικα.μια φορα πηγα πριν καλοκαιρι και ειχε πετσετουλα και καλαααα.στην δευτερη επισκεψη ειχε φραπε,αλλα παντα απο την ιδια γκομενα-γιατι αν επερνες αλλη, παλι πετσετουλα θα ειχα.ενδιαφερον πληροφορια ζεγο.Μηπως πετυχες την ταμαρα την ξανθια ή την βερονικα?
...ουτε ταμαρα ,ουτε βερονικα.μια φορα πηγα πριν καλοκαιρι και ειχε πετσετουλα και καλαααα.στην δευτερη επισκεψη ειχε φραπε,αλλα παντα απο την ιδια γκομενα-γιατι αν επερνες αλλη, παλι πετσετουλα θα ειχα.
στην τριτη και φαρμακερη (οπως νομιζα)παλι εμεινα με φραπε.και τουσ χαιρετισα για παντα.και να σκεφτεις οχι καμια σπεσιαλ γκομενα,ενα καραμιλφ 40 και βαλεεεεεε με κοιλιτσα.
απο μασαζ τουλαχιστον ? καλο ή για κλωτσές ????...ουτε ταμαρα ,ουτε βερονικα.μια φορα πηγα πριν καλοκαιρι και ειχε πετσετουλα και καλαααα.στην δευτερη επισκεψη ειχε φραπε,αλλα παντα απο την ιδια γκομενα-γιατι αν επερνες αλλη, παλι πετσετουλα θα ειχα.
στην τριτη και φαρμακερη (οπως νομιζα)παλι εμεινα με φραπε.και τουσ χαιρετισα για παντα.και να σκεφτεις οχι καμια σπεσιαλ γκομενα,ενα καραμιλφ 40 και βαλεεεεεε με κοιλιτσα.
απο μασαζ τουλαχιστον ? καλο ή για κλωτσές ????
τον ταρζαν ρωτησε ρε. τί πεταγεσαι ??το μασαζ ηταν αξιοπρεπες απλα.
τον ταρζαν ρωτησε ρε. τί πεταγεσαι ??
και βγαλε το gay προφιλ ''αποσυνδεδεμένος''..
Τι σε κοφτει εσενα [size=16pt]παλαιων πατρων μασαζά[/size]?