You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μαίρη-Λέιλα Λαγουμτζή 23,καμια προταση κορασιδας για πρωκτικο σε μασατζιδικο?
Αλίσια-Μαρίνα Σ 40-42
Σοφία-Μαργκώ Φρ 7
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 54.680
- Πόντοι
- 41.813
Μαίρη-Λέιλα Λαγουμτζή 23,
Αλίσια-Μαρίνα Σ 40-42
επισης και Βαλερια και Ζωη προσφερουν πρωκτικο στο Λαγουμιτζη 23.
η Ζωη κανει και πολυ καλο μασαζ.
Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
Καλημέρα σε όλους
Μπορεί να μας πει κάποιος κάποιον ''χώρο'' για ερωτικό μασάζ για ζευγάρια ?
Φραντζη 2 νιρβανα
Αγ παντων 9 μουσες
Φιλωνος 95 princess
Διαφημιζουν οτι κανουν
Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
επισης και Βαλερια και Ζωη προσφερουν πρωκτικο στο Λαγουμιτζη 23.
η Ζωη κανει και πολυ καλο μασαζ.
Πολυ καλη η Ζωη
Στο Φ7 να πάρεις επίσης και την Μαργκώ να βρείς την υγειά σου...Ευχαριστώ για τις απαντήσεις για φρατζη 7 και Σοφια με βλεπω ,να δω τωρα πως θα οργανωσω την καταδρομική....
Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
καλησπερα σας θελω να μ πειτε αν ξερετε ενα μασαζ που θα ειμαι γυμνος η αυτη γυμνη οχι σεξ οχι κατι παραπανω το πολυ μια εκτονοση με χερι ή κανενα σπα με αναμικτο κοσμο. πιο πολυ ματι θελω να παρω !
Απλως πηγαινε και πες τους το τι θελεις
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.202
- Πόντοι
- 4.130
Τώρα που θεωρητικά ολα είναι κλειστά, είναι ίσως η καλύτερη περίοδος να κάνουμε μια ανασκόπηση κάποιων πραγμάτων και να ανταλλάξουμε απόψεις με ψύχραιμο μάτι.....
Ένα απο τα θέματα που έχω προσέξει στην σύντομη δίκη μου περίοδο στα μασατζιδικα (σε σχέση με την τεράστια στα στουντιο) είναι ότι οι κανόνες υγιεινής και λειτουργίας διαφέρουν αισθητά απο μαγαζι σε μαγαζι...
Θα αποφύγω να αναφέρω ονόματα για να μην θεωρηθεί ότι διαφημίζω κάποιο αλλα υπαρχει π.χ. μαγαζι που εχει σχετικά σταθερό ρόστερ και ζητά απο τις κοπέλες να κάνουν εξετάσεις και δεν τις βάζει μέσα αν δεν τις έχουν και δεν είναι πρόσφατες. Υπαρχει άλλο που εχει σχετική πρακτική με χαλαρές εξετάσεις κάθε τρεις μήνες....και τέλος καποια αλλα με κόσμο που παει και έρχεται φροντίζουν μόνο για την παρουσία των κοριτσιών και την καθαριότητα του χωρου αφήνοντας τις εξετάσεις στις κοπέλες. Και καποια αλλα βέβαια για τα οποία δεν γνωρίζω τι κάνουν. Άσχετα με τις προτιμήσεις και τα ρίσκα του καθενός Θεωρώ ότι το θέμα αυτο είναι πολυ σημαντικό και θα ήθελα την αποψη σας και κυρίως την αποψη κάποιων μαγαζιών αν μας διαβάζουν...
Ένα απο τα θέματα που έχω προσέξει στην σύντομη δίκη μου περίοδο στα μασατζιδικα (σε σχέση με την τεράστια στα στουντιο) είναι ότι οι κανόνες υγιεινής και λειτουργίας διαφέρουν αισθητά απο μαγαζι σε μαγαζι...
Θα αποφύγω να αναφέρω ονόματα για να μην θεωρηθεί ότι διαφημίζω κάποιο αλλα υπαρχει π.χ. μαγαζι που εχει σχετικά σταθερό ρόστερ και ζητά απο τις κοπέλες να κάνουν εξετάσεις και δεν τις βάζει μέσα αν δεν τις έχουν και δεν είναι πρόσφατες. Υπαρχει άλλο που εχει σχετική πρακτική με χαλαρές εξετάσεις κάθε τρεις μήνες....και τέλος καποια αλλα με κόσμο που παει και έρχεται φροντίζουν μόνο για την παρουσία των κοριτσιών και την καθαριότητα του χωρου αφήνοντας τις εξετάσεις στις κοπέλες. Και καποια αλλα βέβαια για τα οποία δεν γνωρίζω τι κάνουν. Άσχετα με τις προτιμήσεις και τα ρίσκα του καθενός Θεωρώ ότι το θέμα αυτο είναι πολυ σημαντικό και θα ήθελα την αποψη σας και κυρίως την αποψη κάποιων μαγαζιών αν μας διαβάζουν...
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.990
- Πόντοι
- 456
εγω εχω μια άλλη απορια .διαβαζω και ξαναδιαβαζω σε κριτικες για ακα πιπες και γλειφομ..νια και μετα σκουφακι και βουρ στον πατσα .σας εχει πει κανεις οτι τα αφροδισιακα κολλανε μονο με ακα σεξ ?ο κορονοϊος μπροστα σε αυτα που σπερνουν οι κυριες στους πελατες ειναι γατακι.οι δηλωμενες εχουν δικαιωμα δωρεαν συχνων εξετασεων σε δημοσια νοσοκομεια και γιατρους , οι υπολοιπες που ειναι η συντριπτικη πλειοψηφια προσευχονται καθε βραδυ στο θεο...ο νοων νοειτω.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.521
- Πόντοι
- 42.697
το θρεντ συγχωνεύθηκε
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
υπαρχει π.χ. μαγαζι που εχει σχετικά σταθερό ρόστερ και ζητά απο τις κοπέλες να κάνουν εξετάσεις και δεν τις βάζει μέσα αν δεν τις έχουν και δεν είναι πρόσφατες. Υπαρχει άλλο που εχει σχετική πρακτική με χαλαρές εξετάσεις κάθε τρεις μήνες....και τέλος καποια αλλα με κόσμο που παει και έρχεται φροντίζουν μόνο για την παρουσία των κοριτσιών και την καθαριότητα του χωρου αφήνοντας τις εξετάσεις στις κοπέλες.
Για εξετάσεις δεν πιστεύω τίποτε από κανέναν.
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.202
- Πόντοι
- 4.130
Αφου πρέπει να γίνω συγκεκριμένος το μαγαζι που αναφέρω είναι το Στουρνάρη. Εχει σταθερό ρόστερ σε μεγάλο βαθμό. Η Λια μου ανέφερε ότι όλες εκεί κάνουν εξετάσεις και προσφέρθηκε να μου δείξει τις δικές της που τις είχε μαζί της.Για εξετάσεις δεν πιστεύω τίποτε από κανέναν.
Για το Λαγουμιτζή μου αναφέρθηκε απο κοπελα ότι ο ιδιοκτήτης τους ζητάει να κάνουν εξετάσεις κάθε τρεις μήνες....ότι σημαίνει αυτο.....επειδή μου το ειπε διστακτικά δεν πείστηκα εντελώς....
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.202
- Πόντοι
- 4.130
Εχει το αδερφό μαγαζι Συγγρου 40 στο ίδιο στυλ και το Συγγρου 108 σε καποια δωμάτια, σε καποια αλλα μαγαζιά υπάρχουν καναπέδες που ανοίγουν όπως στο Φραντζή 7 και το Τατοΐου (εχει και ένα δωματιο με καναπέ κρεββάτι).Λύστε μου κι εμένα μια απορία. Κρεββάτι (κανονικό) εκτός από το Λαγουμιτζή έχει άλλο μαγαζί;
Στα αλλα που γνωρίζω εγω είναι πιο .....προσκοπικές οι συνθήκες....
To μπακνανα ειναι το χειροτερο για μενα απο θεμα κρεβατι. Για αυτο και εχω κοψει. κριμα γιατι εχει την Ελεναρα!Εχει το αδερφό μαγαζι Συγγρου 40 στο ίδιο στυλ και το Συγγρου 108 σε καποια δωμάτια, σε καποια αλλα μαγαζιά υπάρχουν καναπέδες που ανοίγουν όπως στο Φραντζή 7 και το Τατοΐου (εχει και ένα δωματιο με καναπέ κρεββάτι).
Στα αλλα που γνωρίζω εγω είναι πιο .....προσκοπικές οι συνθήκες....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Μόνιμο
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 4K
- Εμφανίσεις
- 670K