Νέα

Μασαζερί - απόψεις και απορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο προιόν προτιμάτε για μασάζ?

• Λάδι

Ψήφοι: 208 54,2%
  • Γαλάκτωμα

Ψήφοι: 92 24,0%
  • Τάλκ

Ψήφοι: 15 3,9%
  • Άλλο προιόν

Ψήφοι: 12 3,1%
  • Τίποτα

Ψήφοι: 18 4,7%
  • Δε κάνω μασάζ!

Ψήφοι: 39 10,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.055
Πόντοι
456
τυποι γνωριζει κανενα απο τα λαγωνικα του σαη για το ιδρυμα της κυριας που διορισαν οι συριζαοι διευθυντρια στα ελτα? :S

παντως θα πρεπει να ομολογησουμε οτι ειναι ο ιδανικος διορισμος για τα ελτα εαν το "παει το γραμμα"  :headbaning1: :2funny: :headbaning2:

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
Σιγά το μασσατζιδικο..για το πέος τελειως

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.416
Πόντοι
6.955
Πρίν θέσω το ερώτημα μου να σας γνωστοποιήσω οτι δεν δεν εχω αναγνώσει τις προηγούμενες σελίδες. Αυτό που θέλω να ρωτήσω εάν μπορώ να βρω κάπου nuru massage όπως στίς τσόντες και το κόστος αυτού.
Ευχαριστώ.

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
Πρίν θέσω το ερώτημα μου να σας γνωστοποιήσω οτι δεν δεν εχω αναγνώσει τις προηγούμενες σελίδες. Αυτό που θέλω να ρωτήσω εάν μπορώ να βρω κάπου nuru massage όπως στίς τσόντες και το κόστος αυτού.
Ευχαριστώ.

Υπάρχουν πολύ καλές τυπισσες..από πετιτ ως busty που το κάνουν PSE!!...ακαποτο πίπα..μπάνιο μαζί κτλ

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.837
Πόντοι
41.813
Ευχαριστώ.

στα περισσοτερα μαγαζια το προσφερουν τυπε.
κοστος στα 120 με δυο εκτονωσεις

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
Μου φαίνεται ότι θα χρειαστούμε και εξορκιστή. Σκιάχτηκα  :2funny:

Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
962
Παρατηρώ ότι δυστυχώς στην εν λόγω σελίδα-φορουμ το πρόβλημα σας δυστυχώς δεν είναι να μας κάνετε ποιοτικότερες και καλύτερες με την δική σας αντικειμενικότητα αλλά από ότι βλέπω δίνεται ιδιαίτερη "ασυλία" σε αυτούς που υποβιβάζουν ανθρώπους που: 1) Σας σέβονται με το παραπάνω τηρώντας και παραπάνω λεπτά με εσάς παρά των πιέσεων από κάθε ρεσεψιόν λόγω τηρήσεως των ραντεβού.. 2) καταρτίζονται και συνεχίζουν να καταβάλλουν προσωπικά έξοδα για να αντιμετωπίσουν πρωτίστως κάθε χειροπρακτική ανάγκη με νέα συστήματα (προσωπικά μόνο το 2018 έμαθα 2 νέα συστήματα όπως Tibetan +hotstones σε αυχένα κτλ),  3) Αναπτύσσουμε μια πραγματική σχέση θεραπευτη-πελατη με διακριτικότητα σε κάθε θέμα. Και είναι ιδιαίτερο κρίμα για όλους τόσο αυτών που τους καλύπτουν υποβιβάζοντας τον κλάδο εν γνώσει τους ,τόσο όμως για όλα τα άτομα ανδρες-γυναικες+ζευγάρια που θέλουν να έχουν μια καλή ανάμνηση και εμπειρία.

Ότι και αν λοιπόν γίνεται, ακόμα και αν μας λασπολογειτε για τη φυσική μας κατάσταση και τα οπίσθια μας πιστέψτε μας ότι είναι πολύ ταλαιπωρία όχι αυτά που ζητάτε εσείς σα πελάτες άλλα άτομα που δεχόμαστε γλοιώδες γλυψιμο, και "προτάσεις για σχέση" εκβιάζοντας μας να μας ρίξουν τη δουλειά αφού δεν ενεδωσαμε. Λυπούμαστε που είμαστε θεραπευτριες, σεβόμαστε τον άνθρωπο και δεν μπορούμε να τους απαντήσουμε όπως αξίζει σε αυτούς που αμοιβοντουσαν με ΣΥΚΑ στην αρχαιότητα

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.049
Πόντοι
1.436
Παρατηρώ ότι δυστυχώς στην εν λόγω σελίδα-φορουμ το πρόβλημα σας δυστυχώς δεν είναι να μας κάνετε ποιοτικότερες και καλύτερες με την δική σας αντικειμενικότητα αλλά από ότι βλέπω δίνεται ιδιαίτερη "ασυλία" σε αυτούς που υποβιβάζουν ανθρώπους που: 1) Σας σέβονται με το παραπάνω τηρώντας και παραπάνω λεπτά με εσάς παρά των πιέσεων από κάθε ρεσεψιόν λόγω τηρήσεως των ραντεβού.. 2) καταρτίζονται και συνεχίζουν να καταβάλλουν προσωπικά έξοδα για να αντιμετωπίσουν πρωτίστως κάθε χειροπρακτική ανάγκη με νέα συστήματα (προσωπικά μόνο το 2018 έμαθα 2 νέα συστήματα όπως Tibetan +hotstones σε αυχένα κτλ),  3) Αναπτύσσουμε μια πραγματική σχέση θεραπευτη-πελατη με διακριτικότητα σε κάθε θέμα. Και είναι ιδιαίτερο κρίμα για όλους τόσο αυτών που τους καλύπτουν υποβιβάζοντας τον κλάδο εν γνώσει τους ,τόσο όμως για όλα τα άτομα ανδρες-γυναικες+ζευγάρια που θέλουν να έχουν μια καλή ανάμνηση και εμπειρία.

Ότι και αν λοιπόν γίνεται, ακόμα και αν μας λασπολογειτε για τη φυσική μας κατάσταση και τα οπίσθια μας πιστέψτε μας ότι είναι πολύ ταλαιπωρία όχι αυτά που ζητάτε εσείς σα πελάτες άλλα άτομα που δεχόμαστε γλοιώδες γλυψιμο, και "προτάσεις για σχέση" εκβιάζοντας μας να μας ρίξουν τη δουλειά αφού δεν ενεδωσαμε. Λυπούμαστε που είμαστε θεραπευτριες, σεβόμαστε τον άνθρωπο και δεν μπορούμε να τους απαντήσουμε όπως αξίζει σε αυτούς που αμοιβοντουσαν με ΣΥΚΑ στην αρχαιότητα
μπραβο ελενη.αν και συβιλικη,απολυτως κατατοπιστικη.αγαντα κουκλα.

Giteftis1976

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2016
Κριτικές
1
Like
83
Πόντοι
0
Μετά από απουσία αρκετών ημερών από το θεραπευτήριο της Άννας στη Εθνάρχου Μακαρίου έκανα μεσημεριανή επίσκεψη.Το είχα ανάγκη να χαλαρώσω!!!Το ρόστερ γνωστό και πλήρες με μια καινούργια προσθήκη (Μόνικα). Μελαχρινή κυρία.Περασμα στο δωμάτιο και παρέλαση από ολες.Ξανα επέλεξα την Χριστίνα με την οποία είχα ξανακάνει συνεδρία μέσα στις γιορτές.Τι να περιγράψω;Μασάζ πολύ καλο,δεν άφησε σημείο του σώματος παραπονεμενο.Με χαλάρωσε τουλάχιστον 40 λεπτά.Το δεύτερο μέρος τα πάντα όλα!!! Βγάζει τέτοια καβλα πάνω στο Μασαζοκρεβατο άλλο πράγμα.Το ζει και η ίδια.Μες την καβλα από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό.Θα ήθελα να πω με την ευκαιρία ότι λίγα μαγαζιά σέβονται τον πελάτη.Ειναι από αυτά είναι της Αννας.Να περνάτε καλά συναγωνιστές!!!

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26

Μπραβο και γι αυτα που λες και για τον πολιτισμενο τροπο που τα εκφραζεις

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26
Μετά από απουσία αρκετών ημερών από το θεραπευτήριο της Άννας στη Εθνάρχου Μακαρίου έκανα μεσημεριανή επίσκεψη.Το είχα ανάγκη να χαλαρώσω!!!Το ρόστερ γνωστό και πλήρες με μια καινούργια προσθήκη (Μόνικα). Μελαχρινή κυρία.Περασμα στο δωμάτιο και παρέλαση από ολες.Ξανα επέλεξα την Χριστίνα με την οποία είχα ξανακάνει συνεδρία μέσα στις γιορτές.Τι να περιγράψω;Μασάζ πολύ καλο,δεν άφησε σημείο του σώματος παραπονεμενο.Με χαλάρωσε τουλάχιστον 40 λεπτά.Το δεύτερο μέρος τα πάντα όλα!!! Βγάζει τέτοια καβλα πάνω στο Μασαζοκρεβατο άλλο πράγμα.Το ζει και η ίδια.Μες την καβλα από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό.Θα ήθελα να πω με την ευκαιρία ότι λίγα μαγαζιά σέβονται τον πελάτη.Ειναι από αυτά είναι της Αννας.Να περνάτε καλά συναγωνιστές!!!

Η Αννα και το μαγαζι της ειναι εγγυηση ποιότητος

Shoot_that_clit

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Like
48
Πόντοι
0
3) Αναπτύσσουμε μια πραγματική σχέση θεραπευτη-πελατη με διακριτικότητα σε κάθε θέμα. Και είναι ιδιαίτερο κρίμα για όλους τόσο αυτών που τους καλύπτουν υποβιβάζοντας τον κλάδο εν γνώσει τους ,τόσο όμως για όλα τα άτομα ανδρες-γυναικες+ζευγάρια που θέλουν να έχουν μια καλή ανάμνηση και εμπειρία.

Προσωπικά δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι αυτά που καταγγέλλει η Ελένη γίνονταν, γίνονται και θα γίνονται (δυστυχώς).
Ο εκβιασμός και η συκοφαντία είναι εθνικά σπορ στην Ελλάδα και δεν έχει νόημα να κρυβόμαστε μεταξύ μας. Συμβαίνυν σε χώρους δουλειάς, σε οικογένειες, σε κοινωνικές σχέσεις, επομένως είναι φυσικό να συμβαίνουν και στα μασάζ.

Εκείνο που τώρα μαθαίνω είναι ότι τα προγράμματα που παίρνουμε εμείς (τα ερωτικά και όχι μόνο θεραπευτικά) προσφέρονται και σε γυναίκες ή ζευγάρια.
Όχι ότι το θεωρώ κακό ή απίθανο, κάθε άλλο, απλά δεν το ήξερα (υποθέτω ότι γυναίκες και ζευγάρια επισκέπτονται αυτούς τους χώρους πιο διακριτικές ώρες, γιατί εγώ δεν έχει τύχει να δω κάποιο ζευγάρι ή γυναίκα ως πελάτη).

Giteftis1976

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2016
Κριτικές
1
Like
83
Πόντοι
0
Μπραβο και γι αυτα που λες και για τον πολιτισμενο τροπο που τα εκφραζεις
Η Αννα και το μαγαζι της ειναι εγγυηση ποιότητος
Όπως τα λες φίλε μου,ποτέ δεν έχω φύγει με καταβασμενο το κεφάλι.Παντα μες την καλή χαρά!!!

Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
962
Σε κάτι που ρώτησε ο χρήστης outf θα ήθελα να του λύσω την απορία περί γυναικών και ζευγαριών. Ότι φυσικά ισχύει παρά του ότι είναι ταμπού και είναι πιο διαδεδομένο έξω πιο πολύ τα ζευγάρια και λιγότερο οι γυναίκες να βρίσκουν το ερωτικό μασσαΖ ως μέσο χαλάρωσης και αποτοξίνωσης απλά τηρούμε τον πρέποντα σεβασμό και σαυτους τους ανθρώπους διασφαλίζοντας πιο εχεμύθα ραντεβού λόγω των κοινωνικών στερεοτύπων. Θέλει βέβαια και πολύ σωστή κοινωνική και ψυχολογική αντιμετώπιση και ύστερα τα υπόλοιπα που αφορούν είτε σκέτο μασσαΖ η πλήρες πρόγραμμα. Είναι αρκετά δύσκολο αλλά και το ευχαριστώ που εισπράττουμε από αυτά τα άτομα τονώνουν τη ζωή μας και δίνουν μια μετέπειτα νότα στη πορεία τους.

nec

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
3
Like
226
Πόντοι
1
Προσωπικά δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι αυτά που καταγγέλλει η Ελένη γίνονταν, γίνονται και θα γίνονται (δυστυχώς).
Ο εκβιασμός και η συκοφαντία είναι εθνικά σπορ στην Ελλάδα και δεν έχει νόημα να κρυβόμαστε μεταξύ μας. Συμβαίνυν σε χώρους δουλειάς, σε οικογένειες, σε κοινωνικές σχέσεις, επομένως είναι φυσικό να συμβαίνουν και στα μασάζ.

Εκείνο που τώρα μαθαίνω είναι ότι τα προγράμματα που παίρνουμε εμείς (τα ερωτικά και όχι μόνο θεραπευτικά) προσφέρονται και σε γυναίκες ή ζευγάρια.
Όχι ότι το θεωρώ κακό ή απίθανο, κάθε άλλο, απλά δεν το ήξερα (υποθέτω ότι γυναίκες και ζευγάρια επισκέπτονται αυτούς τους χώρους πιο διακριτικές ώρες, γιατί εγώ δεν έχει τύχει να δω κάποιο ζευγάρι ή γυναίκα ως πελάτη).

Εκεί δεν πατάνε γυναίκες η ζευγάρια...Εδώ ρε φίλε όταν βαράει κουδούνι για να μπει κάποιος σε φυγαδεύουνε σε δωμάτιο η δεύτερο σαλόνι επειδή κάποιοι μπουρδελιάρηδες παντρεμένοι εννοείτε δεν θέλουν να βλέπουν άλλους...Λες και θα παω εγώ η ο καθένας μας να τους δώσει στη γυναικούλα τους.

Shoot_that_clit

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Like
48
Πόντοι
0
Εκεί δεν πατάνε γυναίκες η ζευγάρια...Λες και θα παω εγώ η ο καθένας μας να τους δώσει στη γυναικούλα τους.
Αγαπητέ φίλε,
αυτό το απάντησε ήδη στο αμέσως προηγούμενο μήνυμα η Ελένη που τα ξέρει από πρώτο χέρι τα πράγματα.
Και είπε ξεκάθαρα ότι παίζουν τέτοιες φάσεις, ζευγάρια και γυναίκες πηγαίνουν για ερωτικό μασάζ, απλά όλα γίνονται διακριτικά.

Πράγματι, οι γυναίκες που έχουν ανάγκη από τέτοιες υπηρεσίες (ερωικό μασάζ), πού θα απευθυνθούν;
Πολύ λογικό μου φαίνεται.
Εκτός αν νομίζεις ότι οι κοπέλες των μασάζ έχουν αναστολές ή δε γουστάρουν να προσφέρουν ερωτικό μασάζ σε γυναίκες.
Θα ήταν κάπως αφελές να το πιστεύει κανείς αυτό.
Btw, δεν έχει τύχει να ακούσεις για γυναίκες (πελάτισσες) σε strip;
Προσωπικά, κάποτε είχα ακούσει ακόμα και για επίσκεψη γυναικών σε κόκκινα σπιτάκια (ιερόδουλη μου το είχε αναφέρει, δεν το έχω δει ο ίδιος).
Γιατί όχι και σε μασάζ, όπου και το περιβάλλον είναι ασύγκριτα πιο πολιτισμένο και οι υπηρεσίες πολύ ανώτερες;
Επίσης, κατά τη γνώμη μου, πολύ καλά κάνει η Ελένη και είναι διακριτική σ' αυτά. Το αντίθετο θα ήταν αντιεπαγγελματικό και θα μπορούσε να εκθέσει εφ' όρου ζωής τόσο τις πελάτισσες όσο και τις λαδοκόρες (λόγω κοινωνικών στερεοτύπων, όπως γράφει και η ίδια παραπάνω).

nec

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
3
Like
226
Πόντοι
1
Αγαπητέ φίλε,
αυτό το απάντησε ήδη στο αμέσως προηγούμενο μήνυμα η Ελένη που τα ξέρει από πρώτο χέρι τα πράγματα.
Και είπε ξεκάθαρα ότι παίζουν τέτοιες φάσεις, ζευγάρια και γυναίκες πηγαίνουν για ερωτικό μασάζ, απλά όλα γίνονται διακριτικά.

Πράγματι, οι γυναίκες που έχουν ανάγκη από τέτοιες υπηρεσίες (ερωικό μασάζ), πού θα απευθυνθούν;
Πολύ λογικό μου φαίνεται.
Εκτός αν νομίζεις ότι οι κοπέλες των μασάζ έχουν αναστολές ή δε γουστάρουν να προσφέρουν ερωτικό μασάζ σε γυναίκες.
Θα ήταν κάπως αφελές να το πιστεύει κανείς αυτό.
Btw, δεν έχει τύχει να ακούσεις για γυναίκες (πελάτισσες) σε strip;
Προσωπικά, κάποτε είχα ακούσει ακόμα και για επίσκεψη γυναικών σε κόκκινα σπιτάκια (ιερόδουλη μου το είχε αναφέρει, δεν το έχω δει ο ίδιος).
Γιατί όχι και σε μασάζ, όπου και το περιβάλλον είναι ασύγκριτα πιο πολιτισμένο και οι υπηρεσίες πολύ ανώτερες;
Επίσης, κατά τη γνώμη μου, πολύ καλά κάνει η Ελένη και είναι διακριτική σ' αυτά. Το αντίθετο θα ήταν αντιεπαγγελματικό και θα μπορούσε να εκθέσει εφ' όρου ζωής τόσο τις πελάτισσες όσο και τις λαδοκόρες (λόγω κοινωνικών στερεοτύπων, όπως γράφει και η ίδια παραπάνω).

πιο πιθανό είναι κάποιος να πάρει μια στο σπίτι του παρά να πάει σε αυτά τα μέρη όπου είναι πολύ πιθανό να εκτεθεί εφόσον έχει τέτοια στερεότυπα.Όσοι ντρέπονται δε ρισκάρουν να πάνε στη φωλιά του λύκου γτ πολύ πιθανό κατα την είσοδο-έξοδο να πετύχουν κάποιον...όσο διακριτικά και να γίνεται κάτι..εγώ προσωπικά σε αυτά τα μέρη δεν έχω πετύχει ούτε λεσβία πάντως...μόνο γνήσιους μπουρδελιάρηδες παντρεμένους και μη...  :hi:

Shoot_that_clit

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Like
48
Πόντοι
0
πιο πιθανό είναι κάποιος να πάρει μια στο σπίτι του παρά να πάει σε αυτά τα μέρη όπου είναι πολύ πιθανό να εκτεθεί
Καλά, κατ' οίκον με cg είναι δεδομένο ότι γίνονται αυτά. Άλλωστε, αν κοιτάξεις τις αγγελίες για call girls, θα δεις ότι οι μισές cg προσφέρουν υπηρεσίες και σε ζευγάρια ή γυναίκες.
Το θέμα ήταν αν σκάνε γυναίκες για ερωτικό μασάζ και στα ελαιοτριβεία.
Αυτό ήταν που δεν είχα υπόψη μου εγώ.
Αφού η Ελένη λέει ότι γίνονται τέτοιες φάσεις, κάτι παραπάνω από μας θα ξέρει.

nec

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
3
Like
226
Πόντοι
1
Καλά, κατ' οίκον με cg είναι δεδομένο ότι γίνονται αυτά. Άλλωστε, αν κοιτάξεις τις αγγελίες για call girls, θα δεις ότι οι μισές cg προσφέρουν υπηρεσίες και σε ζευγάρια ή γυναίκες.
Το θέμα ήταν αν σκάνε γυναίκες για ερωτικό μασάζ και στα ελαιοτριβεία.
Αυτό ήταν που δεν είχα υπόψη μου εγώ.
Αφού η Ελένη λέει ότι γίνονται τέτοιες φάσεις, κάτι παραπάνω από μας θα ξέρει.

Άμα ντύνονται άντρες και πηγαίνουν τοτε ναι...  :2funny: :2funny:... ή μετά τις 9 το βράδυ αφου έχουν κλείσει το μαγαζί με ραντεβού

Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
962
Όπως είπε και μια απ' τις γυναίκες που έστησε στην Ελλάδα  τον πρώτο οίκο salon οργανωμένου ερωτικού μασσαΖ "είμαστε υπεύθυνοι για ότι λέμε και όχι για το τι καταλαβαίνουν". Έτσι λοιπόν και μεις έχουμε τόσο λεπτή θέση που απλά θα σας απαντήσω ότι πολλά και ζευγάρια και γυναίκες θα έλθουν σε εμάς και με τον κάθε τρόπο θα σεβαστούμε την ίδιαιτεροτητα τους. Επίσης πολλές απ' τις ευαίσθητες ομάδες ατόμων που αναφέρω θα μας εμπιστευθούν πιο πολύ από μια αγγελία για τους εξής λόγους: 1) Άνεση και επιλογές στο τι θέλουν και ακόμα να τους κεράσει 2) Πιστοποιημένες ιατρικές εξετάσεις στη ρεσεψιόν. 3) Χώροι με άδεια αισθητικής και απολύμανση εγκεκριμένη από οργανισμούς. 4) Παροχή απόδειξης καθ υπόδειξη αν αυτή ζητηθεί 5) προσφορές εκπτώσεις δώρα δοκιμές σε μισή τιμή για νέα προγράμματα. 6) Δεν θα υπάρξει άγχος αν θα τους δουν στο σπίτι τους η το άγχος ξενοδοχείου ημιδιαμονης και γενικά συμφέρουσες οικονομικές προσφορές για κάθε βαλαντιο. Από κει και πέρα φίλοι μου μην αποκλείετε να δείτε τα πάντα στον λεγόμενο "αγοραίο πολιτισμό και στέκι" ότι θα δείτε από ανθρώπους σε ένα κλαμπ η σε μια καντίνα θα τους δούμε και μεις. Όλες τις κοινωνικοπολιτικές,εθνικές,θρησκευτικές, σεξουαλικές κοινότητες ατόμων που εμείς όσο είναι ευπρεπείς τους αγκαλιάζουμε το ίδιο. Φιλιά σε όλους

• Like
Αντιδράσεις: BMWR75

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom