Εκεί δεν πατάνε γυναίκες η ζευγάρια...Λες και θα παω εγώ η ο καθένας μας να τους δώσει στη γυναικούλα τους.
Αγαπητέ φίλε,
αυτό το απάντησε ήδη στο αμέσως προηγούμενο μήνυμα η Ελένη που τα ξέρει από πρώτο χέρι τα πράγματα.
Και είπε ξεκάθαρα ότι παίζουν τέτοιες φάσεις, ζευγάρια και γυναίκες πηγαίνουν για ερωτικό μασάζ, απλά όλα γίνονται διακριτικά.
Πράγματι, οι γυναίκες που έχουν ανάγκη από τέτοιες υπηρεσίες (ερωικό μασάζ), πού θα απευθυνθούν;
Πολύ λογικό μου φαίνεται.
Εκτός αν νομίζεις ότι οι κοπέλες των μασάζ έχουν αναστολές ή δε γουστάρουν να προσφέρουν ερωτικό μασάζ σε γυναίκες.
Θα ήταν κάπως αφελές να το πιστεύει κανείς αυτό.
Btw, δεν έχει τύχει να ακούσεις για γυναίκες (πελάτισσες) σε strip;
Προσωπικά, κάποτε είχα ακούσει ακόμα και για επίσκεψη γυναικών σε κόκκινα σπιτάκια (ιερόδουλη μου το είχε αναφέρει, δεν το έχω δει ο ίδιος).
Γιατί όχι και σε μασάζ, όπου και το περιβάλλον είναι ασύγκριτα πιο πολιτισμένο και οι υπηρεσίες πολύ ανώτερες;
Επίσης, κατά τη γνώμη μου, πολύ καλά κάνει η Ελένη και είναι διακριτική σ' αυτά. Το αντίθετο θα ήταν αντιεπαγγελματικό και θα μπορούσε να εκθέσει εφ' όρου ζωής τόσο τις πελάτισσες όσο και τις λαδοκόρες (λόγω κοινωνικών στερεοτύπων, όπως γράφει και η ίδια παραπάνω).