Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να κάνω δώρο στο σύντροφό μου μια υπηρεσία μασαζ που να έχει σίγουρα και εκτόνωση με κάποιο τρόπο. Θα ήθελα τις προτάσεις σας σας παρακαλώ πολύ. Για να σας πω λίγες παραπάνω πληροφορίες θα ήθελα να μου προτείνετε μέρος που να κάνουν καλό μασαζ πριν την οποία εκτόνωση, δηλαδή να το απολαύσει πολύ όλο και να μην είναι απλά για το σεξ, γιατί αν είναι έτσι το κάνει και μαζί μου ή με κάποια άλλη. Ψάχνω δηλαδή μια ωραία συνολική εμπειρία. Επίσης θα ήθελα να μου πείτε ένα μέρος που να ξέρετε κατά το δυνατόν ότι οι κοπελες επιλέγουν να εργάζονται εκεί και δεν είναι θύματα εκμετάλλευσης. Ως γυναίκα δεν θα μπορούσε να μη με νοιάζει κάτι τέτοιο. Τέλος, θα ήθελα να τον πάω κάπου να το απολαύσει, δηλαδή να είναι μια κοπέλα που να της αρέσει η δουλειά της. Ο ίδιος είναι πολύ εμφανίσιμος και πάντα πεντακάθαρος οπότε θα ήθελα απλώς κάποια να μην το κάνει καταναγκαστικα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και περιμένω τις προτάσεις σας
Υ. Γ. Κάτι μου είχε πει για nuru μασαζ, αλλά όσο το ψάχνω αυτό δεν έχει εκτόνωση η κάτι. Είναι γυμνό μεν αλλά μόνο μασαζ. Ξέρετε κάτι παραπάνω;
Υ. Γ. Κάτι μου είχε πει για nuru μασαζ, αλλά όσο το ψάχνω αυτό δεν έχει εκτόνωση η κάτι. Είναι γυμνό μεν αλλά μόνο μασαζ. Ξέρετε κάτι παραπάνω;