Διαγραμμένο μέλος 140410
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2013
- Like
- 360
- Πόντοι
- 21
νομιζω ειναι 60 ευρω η μια ωρα..το θεμα ειναι οτι να δωσεις 60 +25 πες για το ξενοδοχειο παραπαει για τα δικα μου δεδομεναΠοσο χρεωνει το κοριτσι?ξερει καποιος
νομιζω ειναι 60 ευρω η μια ωρα..το θεμα ειναι οτι να δωσεις 60 +25 πες για το ξενοδοχειο παραπαει για τα δικα μου δεδομεναΠοσο χρεωνει το κοριτσι?ξερει καποιος
Κάποια παραπάνω κιλάκια τα έχει αλλά είναι φιλότιμη.Έχουμε περιγραφή ; Κιλά ύψος σώμα , συμπεριφορά , πρόσωπο. Πόσο χρεώνει;
Επειδή δεν το έχω ξανά κάνει αυτό , το ξενοδοχείο το κλείνω εγώ ; Έχω ακούσει για το bill hotel στο Μεταξουργείο. Τι τιμές παίζουν γενικά;
Τσέκαρε και Στεφανία αν θέλεις, έχει νημα εδώ με όλες τις πληροφορίεςΨάχνω κοπέλα που να κάνει μασάζ , όντως να είναι καλή στο μασάζ, αλλά και να κάνει σεξ με κορυφή στην πίπα διότι παίζει να μην το προχωρήσω παρακάτω. Δεν με ενδιαφέρει να είναι τοπ μοντέλο αλλά γλυκιά να έχει όρεξη για δουλειά . Προτιμώ κοπέλες με μεγάλο στήθος και ας έχουν ελάχιστα παραπάνω κιλά ( όχι χοντρές) . Έχω διαβάσει καλά λόγια για μια Αγνή.
Έχετε να προτείνετε άλλες ; Γενικά τι τιμές παίζουν και αν πρέπει να πάω σε ξενοδοχείο ημιδιαμονης πόσο θα μου στοιχίσει;
Τσέκαρε και Στεφανία αν θέλεις, έχει νημα εδώ με όλες τις πληροφορίες
Ποιο είναι το νήμα ; Θέλω να έχω μια εικόνα και για στεφάνια και για Αγνή.Τσέκαρε και Στεφανία αν θέλεις, έχει νημα εδώ με όλες τις πληροφορίες
Ποιο είναι το νήμα ; Θέλω να έχω μια εικόνα και για στεφάνια και για Αγνή.
Ύψος κιλά στήθος σώμα τεχνική σε όλα κτλ κτλ
δηλαδη μονο μεταξι εισαι γιατι και τα στουντιο 50 ειναι για 15 λεπτα και χωρις μασαζνομιζω ειναι 60 ευρω η μια ωρα..το θεμα ειναι οτι να δωσεις 60 +25 πες για το ξενοδοχειο παραπαει για τα δικα μου δεδομενα
Ζωη απο Μουσες φιλος και εισαι κομπλέ!Ψάχνω κοπέλα που να κάνει μασάζ , όντως να είναι καλή στο μασάζ, αλλά και να κάνει σεξ με κορυφή στην πίπα διότι παίζει να μην το προχωρήσω παρακάτω. Δεν με ενδιαφέρει να είναι τοπ μοντέλο αλλά γλυκιά να έχει όρεξη για δουλειά . Προτιμώ κοπέλες με μεγάλο στήθος και ας έχουν ελάχιστα παραπάνω κιλά ( όχι χοντρές) . Έχω διαβάσει καλά λόγια για μια Αγνή.
Έχετε να προτείνετε άλλες ; Γενικά τι τιμές παίζουν και αν πρέπει να πάω σε ξενοδοχείο ημιδιαμονης πόσο θα μου στοιχίσει;
Φαινεται καληΓια Στεφανία, εδώ είσαι
https://www.bourdela.com/forum/threads/stefania-masaz.257044/
Για αυτό λέμε εδώ και μήνες ότι δεν αξίζει να πάρεις τέτοια υπηρεσία, ειδικά αν δε σε πολυνοιαζει το μασαζ.νομιζω ειναι 60 ευρω η μια ωρα..το θεμα ειναι οτι να δωσεις 60 +25 πες για το ξενοδοχειο παραπαει για τα δικα μου δεδομενα
Πάει ψιλά το κασέρι....οπότε επιλέξτε τι θέλετε (μασάζ ή sex) και προχωρήστε...το 90% των μασαζοκόριτσων απο τα γραφεία δεν ξέρουν τι θα πεί μασάζ...τρίψιμο με λάδι λες και είσαι τηγανίτα !!Για αυτό λέμε εδώ και μήνες ότι δεν αξίζει να πάρεις τέτοια υπηρεσία, ειδικά αν δε σε πολυνοιαζει το μασαζ.
Από όλες τις πλευρές, αν με έμφαση σε ενδιαφέρει το σεξακι, το καλύτερο πακέτο προς απόδοση είναι να πας σε μασατζιδικο που με 60€ παίρνεις 30λεπτο με πολύ ωραία κοπέλα και μπορεί και με φουλ πρόγραμμα, δηλαδή κωλαράκι μέσα.
Αντίστοιχο πρόγραμμα να το βρεις με μασατζου σε ξενοδοχείο, θα χρειαστεί σχεδόν διπλάσιο μπάτζετ.
εδω δεν ειναι το καταλληλο νημα για τετοια ερωτηση,αλλα οκ εγω θα σου προτεινω το Λ23.καλημερα παιδες, ξερουμε καποιο λαδαδικο με κουλουρι και εμφανισημες παρουσιες γιατι υπαρχει μεγαλη αναγκη και δε με βλεπω καλα ...
Επίσης στο Καλιρροης 48 η πλειονότητα των κορασίδων δίνει κουλούρι αλλά συνήθως με + 20.καλημερα παιδες, ξερουμε καποιο λαδαδικο με κουλουρι και εμφανισημες παρουσιες γιατι υπαρχει μεγαλη αναγκη και δε με βλεπω καλα ...