ότι είναι κλώνοι,με συγκεκριμένη αποστολή.......τι δεν καταλαβαίνεις?????
Είπες αυτό που άφησα με τις τελείως να εννοηθεί.
ότι είναι κλώνοι,με συγκεκριμένη αποστολή.......τι δεν καταλαβαίνεις?????
συν πλην μια μικρή απόκλιση (πχ 10 ευρώ πάνω ή κάτω)Τι εννοείς Give or take ;?
O σωστός όρος είναι more or less
ΜΕ δύο εκτονώσεις στα 60€ και ελεύθερο στοματικό έχω πετύχει μόνο στο Γρ. Λαμπράκη 132 στον Πειραιά. Για Αθήνα δεν ξέρω. Όλα βέβαια γίνονται κατόπιν συνεννόησης. Κάποιο μαγαζί που να διαφημίζει σαν στανταρ αυτές τις υπηρεσίες δεν έχω ακούσει. Απλά πήγαινε, πες τι ζητάς και πόσα δίνεις. Πιστεύω είναι το καλύτερο.και αυτό σωστό είναι, τώρα για το πραγματικά σημαντικό έχεις κάποια απάντηση σε αυτό που ρώτησα?
ΜΕ δύο εκτονώσεις στα 60€ και ελεύθερο στοματικό έχω πετύχει μόνο στο Γρ. Λαμπράκη 132 στον Πειραιά. Για Αθήνα δεν ξέρω. Όλα βέβαια γίνονται κατόπιν συνεννόησης. Κάποιο μαγαζί που να διαφημίζει σαν στανταρ αυτές τις υπηρεσίες δεν έχω ακούσει. Απλά πήγαινε, πες τι ζητάς και πόσα δίνεις. Πιστεύω είναι το καλύτερο.
thanks a lot! μια γρήγορη δεύτερη-και τελευταία προς το παρόν ερώτηση, έστω στα 70 ή 80 ευρώ παίζει αυτό (διπλή εκτόνωση+ελεύθερο στοματικό?)
Χευδεν στην Πλ. Βικτωριας με 50ευρω οτι θελεις με οποια θελεις.Μια γρήγορη ερώτηση, παρακαλούνται να απαντήσουν ΜΟΝΟ όσοι ξέρουν σίγουρα.
Παίζει πουθενά Αθήνα μασατζίδικο με ελεύθερο στοματικό, 2 εκτονώσεις στα 60 ευρώ περίπου (give or take)??
Btw τώρα τελευταία βλέπω πολλούς νέους στο φόρουμ (δηλαδή nick name καινούργια) που γράφουν σαν παλιοί. Τι να υποθέσω. ........
Φιλε δεν εχεις αδικο. Αν καποιος ειναι εξυπνουλης μπορει να βγαλει λεφτακια απο το σαιτ. Ειναι θεμα των αντμιν εδω πως θα το χειριστουνΌτι υπάρχει διάχυση της γνώσης.
Ότι υπάρχει διάχυση της γνώσης.
μερικά κανένα καναπέ στη Ζούλα...αμα είχανε κρεβατια θα είχαν κλείσει όλα κανει μπαμ αμέσως...Ερώτηση από κάποιον που έχει να πάει σε μασατζιδικο πάνω από 20 χρόνια...
Κρεβάτια ΚΑΝΟΝΙΚΑ υπάρχουν στα ιδρύματα αυτά ή σε ξαπλώνουν σε εκείνα τα άβολα κρεβάτια των εξεταστηριων και νιώθεις σαν τη μπριζόλα πάνω στην ταβλα του χασάπη?