Συναγωνισταί..
Έχει γίνει ενας "ντορος", και μια "θεωρια συνομωσιας" , καθώς και "κατινίστικο κουτσομπολιό" ειδικά όταν ενα Μαγαζί έφτασε το 8.0+ σε κριτικές ξεπερνώντας παλιά του χώρου.
Καποιοι "καλοπροαίρετοι" λοιπόν μιλάν για κλίκες-αγαπούληδες-πληρωμένους εραστές με ψευτικες κριτικές-ασχημες γυναικες που δεν εχει σημασία αν κάνουν σεξ καλό η όχι και γενικά εκρήξεις υστερίας που αντιστοιχούν μόνο σε κάποιους που θα επωφελούντο μισθού απο κάποιο μαγαζί η κορασίδα του χώρου.
Αυτο που έχω να πώ είναι ότι σε ενα Site "ενηλίκων" οπως γίνεται σε ανεπτυγμένες χώρες της Ευρώπης δεν αποτελεί μόνο ενα "σεξουαλικό κατάλογο υπηρεσιών" αλλά και ανταλλαγή απόψεων αλλά και εμπειριών καθώς και φαντασιώσεων με πολλές του χώρου ανάλογα με τους τομείς.
Τα συγκεκριμένα ανανδρα-@ν@ρχιδα άτομα ομιλούν λοιπόν:
1) Ψευτικες κριτικές και προώθηση συγκεκριμένων "κυριών" χαρακτηρίζοντας τες ως "γριες-χοντρες κτλ" (δειχνοντας ενα γυναικουλιστικο ρατσιστικο μένος οχι μονο στις κοπελες αυτες αλλα και λογοκρισια στα γούστα τον θαμωνων που τις προτιμουν για τη ποιοτητα αυτων που παρεχουν)
2) "ανεβασμα φαντασιωσεων-με αμοιβη και μισθους" ..Επειδη αυτοι μαλλον ετσι δουλευουν στη ζωη τους μην μπορωντας ως ΑΝΤΡΕΣ να βγουν καν ενα ραντεβου, και ποσο μαλλον και να εργαστουν σε μια υποτυπωδη εργασια.
3) "καταγγελουν εξαπατηση" , οταν οι ιδιοι προτεινουν αμφιβολα σπα με χοντρα πουρμπουαρ χωρις να γινεται ουτε μασαζ ουτε σεξ αλλα κοσομασιον, αλλα κρινουν ΥΠΟΥΛΩΣ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΩΝ ΜΑΣΑΖ τοσο για την ικανοτητα τους απο την τεχνικη οσο και απο την περιπτυξη που παρεχουν..
Αυτα που έχω να πώ ως χρήστης και έχοντας επιχειρήματα που πονανε πολλούς εχω να πω ότι:
α) Σα χρήστης έχω ασκήσει κριτικές και σε άλλα "μασαζοτριβεία"-------------->
www.bourdela.com/list/my-reviews/user:179168/]https://www.bourdela.com/list/my-reviews/user:179168/[/url], και επισης εχω επικρινει και τον ιδιο ομιλο που συχναζω το τελευταιο διαστημα για τις επιλογες και το casting του σε μαγαζι του που έκλεισε.
β) ΠΟλλοί χρήστες συμπεριλαμβανομένου και εμού γραφουμε με τον δικό μας τρόπο σε Thread για φαντασιώσεις σε "μασατζιδικα" έχοντας και το θάρρος της γνώμης μας και προσκαλώντας και άλλους χρήστες να σπάσουν τα ταμπού τους και να τους συμβουλεύσουμε για κάποια κορασίδα κοντά στα γούστα τους ασχετα αν γράφουμε για όσες είμαστε ευχαριστημένοι στα δικά μας thread ( αποδειξη:
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=275319.msg8205237#new]https://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=275319.msg8205237#new[/url] ,
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=279710.msg8354640#new]https://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=279710.msg8354640#new [/URL] ), και φυσικα καλό θα ήταν οι καλοθελητες που κρίνουν να γνωριζουν οτι σε ανεπτυγμενες χωρες μια "λειτουργος" εχει το ρολο και σαν γιατρου και δικηγορου και θελει ισως μια συνεννοηση και εχεμυθεια για μια φαντασιωση οπως και αν ειναι μαγκες να κανουν και αυτοι τις "δικες τους φαντασιωσεις" και να τις στηριζουν χωρις να βάλλουν με τη νοοτροπια "να ψοφησει η κατσικα του γειτονα".
γ) Είμαστε ανθρωποι που δεν θα εκμεταλλευθούμε καμμία υπαρξη για να "ανεβει κριτικες", ουτε θα "χαρτζηλικωθουμε" αλλα μάλλον γνωριζουμε την λεξη ΕΡΓΑΣΙΑ, και τακτοποιούμε τις υποχρεωσεις μας και φυσικά οπως θα επισκευθουμε ιατρους δικηγορους κτλ ετσι θα "τιμησουμε" και τις εκαστοτε κορασιδες που γουσταρουμε ειτε για τα γουστα μας, ειτε επειδη τριβει καλα, ειτε επειδη κανει και καλο σεξ και ας ειναι και 60 ;)... Εργαστείτε και get a life μερικοι.
ΥΓ Απο κει και περα οσοι ειστε ακομπλεξαριστοι διαβαστε τις "φαντασιωσεις" μας, συζητηστε, και περάστε καλά και για όλα υπαρχει ενας προσωπικός ΔΡΟΜΟΣ.
Καλα να περναμε