Νέα

Μασαζερί - απόψεις και απορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο προιόν προτιμάτε για μασάζ?

• Λάδι

Ψήφοι: 208 54,2%
  • Γαλάκτωμα

Ψήφοι: 92 24,0%
  • Τάλκ

Ψήφοι: 15 3,9%
  • Άλλο προιόν

Ψήφοι: 12 3,1%
  • Τίποτα

Ψήφοι: 18 4,7%
  • Δε κάνω μασάζ!

Ψήφοι: 39 10,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

Kr_29

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Καλησπέρα...Ναι,είναι αλυσίδα με αυτό στην Γλυφάδα..Το μαγαζί ανήκει στα ΔΕΝ..Μασάζ πολύ καλό αλλά με εσώρουχο και πετσέτα..Οι κοπέλες εμφανίσιμες αλλά δεν έχει τίποτα εκτός από μασάζ..

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
Καλησπέρα...Ναι,είναι αλυσίδα με αυτό στην Γλυφάδα..Το μαγαζί ανήκει στα ΔΕΝ..Μασάζ πολύ καλό αλλά με εσώρουχο και πετσέτα..Οι κοπέλες εμφανίσιμες αλλά δεν έχει τίποτα εκτός από μασάζ..
Σε όλα ναι εκτός  από την ποιότητα του μασάζ. Μέτρια, εκτός αν πέσεις σε περίπτωση.

netprowler

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Κριτικές
58
Like
854
Πόντοι
1.061
Για όποιους συναγωνιστές δεν περιορίζονται μόνο στον αγώνα, υπαρχουν μαγαζιά που το προσωπικό εκτόε του κορμιού του προσφερει κανονικές υπηρεσίες και προγράμματα χαλάρωσης.

Κι όπως εχω ξαναγράψει τα ακριβά προγράμματα  ΔΕΝ αφήνονται στην τύχη.  Και ΔΕΝ τα εμπιστευεσαι σε ατομα που ΔΕν ειναι εκπαιδευμένα!

HOT STONES από τη γνωστή Ελενα στο Ν. Κόσμο.

Συνημμένα

• Photo0205.jpg
    Photo0205.jpg
    22,4 KB · Εμφανίσεις: 40

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
Οι αισθητικές υπηρεσίες σε συνδυασμό με ερωτικές είναι πολύ δύσκολο και λίγες το καταφέρνουν δυστυχώς όσο υπάρχει κόσμος που θα δώσει και 200€ την ώρα ακόμα και αν μείνουν με το πτηνό στο χέρι λόγω "μη χημείας" με αποτέλεσμα ΚΥΡΙΕΣ με τιμές μόλις στα 80-100€ ανά ωρα με πλήρη κατάρτιση και υπηρεσίες να παραμερίζονται όπως γίνεται σε όλους τους τομείς στο Ελλαδισταν

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306

netprowler

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Κριτικές
58
Like
854
Πόντοι
1.061
Κατά δική μου άποψη ,4-5 τιμούν σε όλη την αττική αυτό που κάνουν...(ρώτα με ) τα υπόλοιπα ή θα τυχεις σε studio με αντιηλιακο ή θα μείνεις με φραπέ χωρίς γάλα πληρώνοντας το μεταξουργείο γ μασάζ

Απόλυτα σωστός συναγωνιστή.  Επιπλεον να επισημανω οτι το επιπεδο το ριχνουν και πελάτες που μολις δουν ημίγυμνο κορμί ξεχνανε γιατί μπηκαν!

Κα θα επιμένω κι ας γινομαι κουραστικός.  ΑΛΛΟ spa ΑΛΛΟ στουντιο!

Και μια κορυφαία του χώρου μου ειπε: "ΔΕΝ τιθεται θεμα χημείας για τη σωστή ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ!"  :kneel:

mastura

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
400
Πόντοι
26
Απόλυτα σωστός συναγωνιστή.  Επιπλεον να επισημανω οτι το επιπεδο το ριχνουν και πελάτες που μολις δουν ημίγυμνο κορμί ξεχνανε γιατί μπηκαν!

Κα θα επιμένω κι ας γινομαι κουραστικός. [size=10pt] ΑΛΛΟ spa ΑΛΛΟ στουντιο![/size]

Και μια κορυφαία του χώρου μου ειπε: "ΔΕΝ τιθεται θεμα χημείας για τη σωστή ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ!"   :kneel:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
52.000
Πόντοι
36.618
Κατά δική μου άποψη ,4-5 τιμούν σε όλη την αττική αυτό που κάνουν...(ρώτα με ) τα υπόλοιπα ή θα τυχεις σε studio με αντιηλιακο ή θα μείνεις με φραπέ χωρίς γάλα πληρώνοντας το μεταξουργείο γ μασάζ

Μεσα στη πενταδα "ειναι" η Ρούλα?

Paradise Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
6.446
Για όποιους συναγωνιστές δεν περιορίζονται μόνο στον αγώνα, υπαρχουν μαγαζιά που το προσωπικό εκτόε του κορμιού του προσφερει κανονικές υπηρεσίες και προγράμματα χαλάρωσης.

Κι όπως εχω ξαναγράψει τα ακριβά προγράμματα  ΔΕΝ αφήνονται στην τύχη.  Και ΔΕΝ τα εμπιστευεσαι σε ατομα που ΔΕν ειναι εκπαιδευμένα!

HOT STONES από τη γνωστή Ελενα στο Ν. Κόσμο.
Η καινουργια υπηρεσια του Pradise Spa ειναι η θεραπεια Hot Stones την οποια εφαρμοζει με πολυ επαγγελματισμο και γνωση η Ελενα Τα ωφελη της θεραπειας ειναι τα εξης:Η θερμότητα σαν μέσο θεραπείας εφαρμόζεται εδώ και χιλιάδες χρόνια, παίρνοντας σαν μέθοδος διαφορετική μορφή. Γνωρίζουμε, ότι οι Αρχαίοι Αιγύπτιοι, οι ιθαγενείς Ινδιάνοι, ακόμα και οι Μάγια έκαναν χρήση της Λιθοθεραπείας.

Το Hot stones massage είναι μία μέθοδος μασάζ, η οποία εκμεταλλεύεται τη θεραπευτική δύναμη των ζεστών πετρών και η οποία συνδυάζει την τεχνική του μασάζ, με τις θεραπευτικές ιδιότητες των λαδιών και αιθέριων ελαίων.  Αποτελεί μια βαθιά χαλαρωτική και θεραπευτική τεχνική, η οποία βοηθά ιδιαίτερα στη χαλάρωση της μυϊκής έντασης και στη μείωση του στρες. Οι πέτρες απορροφούν και κατακρατούν τη θερμότητα, χαρίζουν ηρεμία, ρυθμίζουν την κυκλοφορία του αίματος και του νευρικού συστήματος.

Οφέλη του Hot Stones Massage
Το Hot Stone Massage ή μασάζ με θερμές πέτρες είναι ευεργετικό, αφού:

Εξισορροπεί τη ροή της ενέργειας στο σώμα.

Ρυθμίζει την κυκλοφορία του αίματος και τη ροή οξυγόνου.

Χαλαρώνει το νευρικό σύστημα, ενώ διεγείρει το λεμφικό σύστημα.

Ανακουφίζει άμεσα τους πιασμένους μυς και τους πόνους στην πλάτη.

Βοηθά στην αποβολή τοξίνων από τον οργανισμό, επιτρέποντας στην επιδερμίδα να αναπνεύσει.

Λειτουργεί θεραπευτικά σε περιπτώσεις αρθριτικών και ισχιαλγίας, ενώ ανακουφίζει τους αρθριτικούς πόνους.

Βοηθά να καταπολεμήσετε το άγχος, την αϋπνία, και φάσεις συναισθηματικής κατάπτωσης.
Η συνεδρία του Hot Stone μασάζ είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για όσους αγαπούν τη ζέστη, αλλά και για όλους τους υπόλοιπους. Κατά την χειμερινή περίοδο, όπου το σώμα είναι σφιγμένο για να αντιμετωπίσει το κρύο, το μασάζ με θερμές πέτρες βοηθά να χαλαρώσουμε και το σώμα να ξεκουραστεί σε βάθος. Το καλοκαίρι είναι ιδανικό, ώστε ο οργανισμός να προσαρμοστεί στις εξωτερικές υψηλές θερμοκρασίες

mastura

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
400
Πόντοι
26
Η καινουργια υπηρεσια του Pradise Spa ειναι η θεραπεια Hot Stones την οποια εφαρμοζει με πολυ επαγγελματισμο και γνωση η Ελενα Τα ωφελη της θεραπειας ειναι τα εξης:Η θερμότητα σαν μέσο θεραπείας εφαρμόζεται εδώ και χιλιάδες χρόνια, παίρνοντας σαν μέθοδος διαφορετική μορφή. Γνωρίζουμε, ότι οι Αρχαίοι Αιγύπτιοι, οι ιθαγενείς Ινδιάνοι, ακόμα και οι Μάγια έκαναν χρήση της Λιθοθεραπείας.

Το Hot stones massage είναι μία μέθοδος μασάζ, η οποία εκμεταλλεύεται τη θεραπευτική δύναμη των ζεστών πετρών και η οποία συνδυάζει την τεχνική του μασάζ, με τις θεραπευτικές ιδιότητες των λαδιών και αιθέριων ελαίων.  Αποτελεί μια βαθιά χαλαρωτική και θεραπευτική τεχνική, η οποία βοηθά ιδιαίτερα στη χαλάρωση της μυϊκής έντασης και στη μείωση του στρες. Οι πέτρες απορροφούν και κατακρατούν τη θερμότητα, χαρίζουν ηρεμία, ρυθμίζουν την κυκλοφορία του αίματος και του νευρικού συστήματος.

Οφέλη του Hot Stones Massage
Το Hot Stone Massage ή μασάζ με θερμές πέτρες είναι ευεργετικό, αφού:

Εξισορροπεί τη ροή της ενέργειας στο σώμα.

Ρυθμίζει την κυκλοφορία του αίματος και τη ροή οξυγόνου.

Χαλαρώνει το νευρικό σύστημα, ενώ διεγείρει το λεμφικό σύστημα.

Ανακουφίζει άμεσα τους πιασμένους μυς και τους πόνους στην πλάτη.

Βοηθά στην αποβολή τοξίνων από τον οργανισμό, επιτρέποντας στην επιδερμίδα να αναπνεύσει.

Λειτουργεί θεραπευτικά σε περιπτώσεις αρθριτικών και ισχιαλγίας, ενώ ανακουφίζει τους αρθριτικούς πόνους.

Βοηθά να καταπολεμήσετε το άγχος, την αϋπνία, και φάσεις συναισθηματικής κατάπτωσης.
Η συνεδρία του Hot Stone μασάζ είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για όσους αγαπούν τη ζέστη, αλλά και για όλους τους υπόλοιπους. Κατά την χειμερινή περίοδο, όπου το σώμα είναι σφιγμένο για να αντιμετωπίσει το κρύο, το μασάζ με θερμές πέτρες βοηθά να χαλαρώσουμε και το σώμα να ξεκουραστεί σε βάθος. Το καλοκαίρι είναι ιδανικό, ώστε ο οργανισμός να προσαρμοστεί στις εξωτερικές υψηλές θερμοκρασίες

netprowler

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Κριτικές
58
Like
854
Πόντοι
1.061
Τωρα μένει να μας πουν ποια μαγαζιά έχουν προσωπικό που κατεχει πράγματα. :smiley6600:

Πιστευω ότι καθε μαγαζί ξερει ποιές κοπέλες του γνωσρίζουν από "ειδική περιποίηση" και δε θα κολωσει να το διαφημήσει.

Προσωπικα θεωρώ ότι τωρα θα φανουν τα μαγκιόρικα ιδρύματα αλλωστε "φράγκα" θελουν ετσι δεν είναι  :think:

petsakas79sp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2016
Κριτικές
26
Like
1.210
Πόντοι
1.076
Τωρα μένει να μας πουν ποια μαγαζιά έχουν προσωπικό που κατεχει πράγματα. :smiley6600:

Πιστευω ότι καθε μαγαζί ξερει ποιές κοπέλες του γνωσρίζουν από "ειδική περιποίηση" και δε θα κολωσει να το διαφημήσει.

Προσωπικα θεωρώ ότι τωρα θα φανουν τα μαγκιόρικα ιδρύματα αλλωστε "φράγκα" θελουν ετσι δεν είναι  :think:
μου ακούγεται δύσκολο να πραγματοποιηθεί. είναι πραγματικά δύσκολο για τα μαγαζιά αυτά να κρατούν τις ισορροπίες ανάμεσα στο προσωπικό τους... Με όσες κοπέλες έχω αναπτύξει μια μεγαλύτερη οικειότητα όλες μου λένε για τον ανταγωνισμό αναμεσα τους και ότι ουσιαστικά το μεγαλύτερο τους πρόβλημα δεν είναι οι πελάτες αλλά οι υπόλοιπες του χώρου. Άντε τώρα να βγει το κάθε μαγαζί κ να πεί ότι προτείνω ως καλύτερες τις τάδε...Την επόμενη θα είναι όλες με μώλωπες και αίματα....

netprowler

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Κριτικές
58
Like
854
Πόντοι
1.061
μου ακούγεται δύσκολο να πραγματοποιηθεί. είναι πραγματικά δύσκολο για τα μαγαζιά αυτά να κρατούν τις ισορροπίες ανάμεσα στο προσωπικό τους... Με όσες κοπέλες έχω αναπτύξει μια μεγαλύτερη οικειότητα όλες μου λένε για τον ανταγωνισμό αναμεσα τους και ότι ουσιαστικά το μεγαλύτερο τους πρόβλημα δεν είναι οι πελάτες αλλά οι υπόλοιπες του χώρου. Άντε τώρα να βγει το κάθε μαγαζί κ να πεί ότι προτείνω ως καλύτερες τις τάδε...Την επόμενη θα είναι όλες με μώλωπες και αίματα....

Ορθως λεγεις. Αλλα αν εκφρασουμε εμείς εδω τη γνωμη μας για τις 5 κορυφαέες θεραπευτριες (για τη θεραπεια μόνο κι  οχι για το σεξ) της Αττικής θα θεωρηθεί οτι τις "προμοτάρουμε" ?

mastura

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
400
Πόντοι
26
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:1000000000000000000000000%

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
779
Πόντοι
81
Εχω κανει hot stones αλλου και οντως ηταν φοβερο.. προσφέρσται ομως και φραπες ή μιλάμε μονο για Hot Stones καθαρα;

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
Ορθως λεγεις. Αλλα αν εκφρασουμε εμείς εδω τη γνωμη μας για τις 5 κορυφαέες θεραπευτριες (για τη θεραπεια μόνο κι  οχι για το σεξ) της Αττικής θα θεωρηθεί οτι τις "προμοτάρουμε" ?
Σώπα καλέ που προμοτάρεται θεραπεύτριες! Μόνο μία συγκεκριμένη. Δεν έγινε και τίποτα! Μια ίσον καμία.

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
Εχω κανει hot stones αλλου και οντως ηταν φοβερο.. προσφέρσται ομως και φραπες ή μιλάμε μονο για Hot Stones καθαρα;

Στη χαλάρωση ...ο φραπές είν ή αρχή ή συνουσία έπεται χωρίς φυσικές χημειες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom