You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
agathoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δεν έχω εμπειρία από τις κοπέλες που δουλεύουν σε άλλους χώρους, αλλά από αυτές που δουλεύουν στα μασατζίδικα νομίζω ότι αν εξαιρέσεις τις Αλβανίδες που σχεδόν όλες έχουν νταβατζίδες, οι άλλες οι περισσότερες δεν έχουν. Μην ξεχνάμε ότι νταβατζής είναι αυτός που απαιτεί από την κοπέλα να εκπορνεύεται και να του καταθέτει τις εισπράξεις. Αρκετές έχουν γκόμενο που δεν ξέρει που δουλεύουν, άλλες έχουν χορηγούς που τους γνωρίζουν από πελάτες στο μαγαζί, άλλες πάλι έχουν γκόμενο που ξέρει τι δουλειά κάνουν αλλά κάνουν μόνες τους κουμάντο στα χρήματά τους. Όλοι αυτοί δεν είναι νταβατζίδες.
Μην ξεχνάμε ότι οι περισσότερες έχουν πιά και πολλά χρόνια έδώ οπότε και να είχαν νταβά κάποτε τώρα έχουν ξυπνήσει.
Αγαπητε μπαρμπα ντανυ223 με ολο τον σεβασμο προς τα μεγαλας ηλικιας , δεν μιλαμε για την δεκαετια του
60 που τοτε ησουν 15 χρονων. Μιλαμε για 21st century. Τωρα ολες οι πουτανες -μασαντζουδες τους προστατες-νταβαντζηδες
τους λενε πολυ καλους φιλους οι οποιοι τις φροντιζουν-προστατευουν απο ολες τις κακοτοποιες(κακοτροπους πελατες- συμβουλες για ολα )ενιοτε δε εαν ειναι και κρατικοι υπαλληλοι ακομη καλυτερα γιατι οι περισσοτερες ειναι παρανομες, αρα τις
φροντιζουν για τα χαρτια τους τους δινουν παρανομα -νομιμα χαρτια κ.ο.κ. ολα αυτα βεβαι με το αζημιωτο .
με τα δωρακια τους τα δωρεαν γαμη--ια ,ειδικα εαν εχουν και φετιχ πριεργα οπωες με στραπον κ.ο.κ.
μετα ειναι οι γκομενοι που ξερουν τι δουλεια κανει η γκομενα και την προστατευουν σε ολα και ζοθν ολοι απο το κορμι της.
μερικες απο αυτες τους παντρευονται γιατι θελουν ενα αποκουμπι μια παρηγορια μην το ξεχναμε αυτο.
ειδικοτητα σε αυτο εχουν οι αλβανιδες you know what i mean.ολοι αυτοι ειναι ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ συγχρονοι
νταβαντζηδες ας ξεχασουμε την παλια ενοια του νταβαντζη τωρα εχουν αλλαξει ολα.
ειδικα οι αλβανοι και βουλγαροι νεαροι που εχουν μεγαλωσει εδω, ολοι εχοθν και απο μια μασαντζου-πουτανα
σαν γκομενα η γυναικα . Κανουν και κανα κοθτσουβελο μαζι της για να μπορουν να την ελεγχουν καλυτερα και ολοι
ειναι ευχαριστημενοι.
ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ εαν ειναι ακομα καλυτερα.
agathoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μου συνέβη ένα περίεργο τις προάλλες. Πήγα μια τσάρκα σε μπαράκια και πέρασα και από το La Luna. Μαύρα χάλια παντού φυσικά λόγω Μουντιάλ, ελάχιστος κόσμος και ελάχιστες κοπέλες. Στο La Luna είχε μόνο δύο. Η μία απαράδεκτη, η άλλη αρκετά μεγάλη γυναίκα, όμορφη όμως με τεράστια βυζιά και ευγενέστατη. Την κέρασα ένα ποτό και στην κουβέντα μου είπε ότι είχε το μασατζήδικο στην Φερρών και ότι το έκλεισε (ή της το έκλεισαν) και ότι τώρα ψάχνεται να ανοίξει καινούργιο. Και ότι στο ενδιάμεσο "βοηθάει" στο μαγαζί. Μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρων ο συνδυασμός έμπειρη μασατζού - μπαράκι αλλά δυστυχώς δεν έγινε καμία νύξη και μου φάνηκε και αρνητική γενικά να κατέβουμε στα ενδότερα. Ξέρεις κανείς τίποτα για αυτή την περίπτωση; Αξίζει να ξαναδοκιμάσω;
φιλε ειναι πολυ σκατοχαρακτηρας . σε ολους λεει τις ιδιες μαλακιες. ειναι καλη περιπτωση μονο εαν την ξαναδεις στο μπαρακι
παρεα με αλλη πιτσιρικα πολωνεζα τοτε αξιζει θα περασεις πολυ καλα . κανε ντου κατ ευθειαν.
συνηθως χει καποια πιτσιρικα μαζι της ,τωρα ομως το καλοκαιρι παντα θα την βρης μονη της γιατι οι πιτσιρικες πανε στα νησια.
agathoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αγαπητέ αγαθούλη έχεις την άποψη σου και έχω τη δική μου. Και αυτοί που μας διαβάζουν έχουν τη δική τους.
αλλο η αποψη που εχουμε ο καθενας μας και αλλο η πραγματικοτητα που ζουμε .
δυστυχως η πραγματικοτητα απεχει ετη φωτος απο την αποψη ΜΕΓΑΛΕ
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Δεν υπάρχει αντικειμενική πραγματικότητα.αλλο η αποψη που εχουμε ο καθενας μας και αλλο η πραγματικοτητα που ζουμε .
δυστυχως η πραγματικοτητα απεχει ετη φωτος απο την αποψη ΜΕΓΑΛΕ
Αποδεδειγμένο μαθηματικά.
trio_stuges
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Like
- 173
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα σε ολους. Καινουργιος στο σπορ των μασαζ και λεω να ξεκινησω χωρις να φαω καμμια φολα (μασαζ και μονο) μιας και χρονος(και χρημα) δεν υπαρχει για κασκαντεριλικια.Λεω να κανω μια τσαρκα στο κεντρο σαν πρωτη επισκεψη σε μασαζερι.Απο ποια προτεινετε να περασω? σιγουρα Στουρναρη 29 και...?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.145
- Πόντοι
- 42.697
Καλησπερα σε ολους. Καινουργιος στο σπορ των μασαζ και λεω να ξεκινησω χωρις να φαω καμμια φολα (μασαζ και μονο) μιας και χρονος(και χρημα) δεν υπαρχει για κασκαντεριλικια.Λεω να κανω μια τσαρκα στο κεντρο σαν πρωτη επισκεψη σε μασαζερι.Απο ποια προτεινετε να περασω? σιγουρα Στουρναρη 29 και...?
δεν υπαρχουν τιπς στα μασαζ φιλε
αμα δεν σταξεις χρημα, χρονο , προσπαθεια δεν θα κανεις προκοπη
ετσι μαθαμε ολοι, και αυτο εχει και την γλυκα του
οποτε καλη τυχη...
trio_stuges
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Like
- 173
- Πόντοι
- 0
Εγω την δοκιμη μου θα την κανω ετσι κι αλλιως κι επειδη το μασαζ γενικα μου αρεσει χρημα σε βαθος χρονου θα σταξω.Απλα ρωταω γιατι απ οτι καταλαβα απο αυτα που διαβασα εδω μεσα, σε καποια αν τα πεις οπως πρεπει στην πρωτη επισκεψη, θα φας ενω σε αλλα πρεπει να σε ξερουν οποτε χρειαζετε 2-3 επισκεψεις για να παρεις αυτο που θες.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.145
- Πόντοι
- 42.697
στα περισσοτερα του κεντρου -πλην του κολωνακιου- δεν θα εχεις προβλημαΕγω την δοκιμη μου θα την κανω ετσι κι αλλιως κι επειδη το μασαζ γενικα μου αρεσει χρημα σε βαθος χρονου θα σταξω.Απλα ρωταω γιατι απ οτι καταλαβα απο αυτα που διαβασα εδω μεσα, σε καποια αν τα πεις οπως πρεπει στην πρωτη επισκεψη, θα φας ενω σε αλλα πρεπει να σε ξερουν οποτε χρειαζετε 2-3 επισκεψεις για να παρεις αυτο που θες.
καταρχας ολες σχεδον ξεβρακωτες θα βγουνε στο σαλονι να σου παρουσιαστουν
trio_stuges
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Like
- 173
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστω! Αντε να γραψω και την πρωτη μου κριτικη.Καλως σας βρηκα!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.145
- Πόντοι
- 42.697
Ευχαριστω! Αντε να γραψω και την πρωτη μου κριτικη.Καλως σας βρηκα!
καλως ηλθες!
thanassis33
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 17
- Πόντοι
- 6
Αστυνομικός ήθελε να πουλήσει προστασία σε «στούντιο μασάζ»
γίνονται τέτοια πράγματα....??? τι λες τώρα.....??
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.145
- Πόντοι
- 42.697
τι ειπες τωρα?????
γινονται τετοια πραγματα?????????????????
Κάτι τέτοιες κινήσεις θα βοηθήσουν να πέσουν οι τιμές
βάβαια, όταν κάθε μασατζίδικο πρέπει να ταϊσει άλλους πέντε που είναι από πίσω με το χέρι απλωμένο, ούτε θα "βγει" ούτε ποτέ οι τιμές θα γίνουν λογικές.Και για αυτό όλα είναι παράνομα για να μπορούν κάποιοι να αρμεγουν και να βγάζουν άκοπα χρήματα.Γνωστα βέβαια όλα αυτά, αλλά ....
Btw τώρα τελευταία βλέπω πολλούς νέους στο φόρουμ (δηλαδή nick name καινούργια) που γράφουν σαν παλιοί. Τι να υποθέσω. ........
ότι είναι κλώνοι,με συγκεκριμένη αποστολή.......τι δεν καταλαβαίνεις?????
Αγαπητέ νικο εχεις ακούσει για την λερναία υδρα?
Φυσικά.. την καθάρισε ο Ηρακλής με την βοήθεια του Ιολάου
Ένα τέτοιο δίδυμο χρειαζόμαστε.
Παρόμοια θέματα
- Μόνιμο
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 4K
- Εμφανίσεις
- 663K