έτσι μπράβο... μπορεί το θρεντ να μην υπάρχει αλλά η αλήθεια θα λάμψει!
προτείνω μπαμπάτσικη πολωνή Μόνικα με αισθησιακό σέρβις απο το εν λόγω μαγαζί...
μου τα χάλασε λίγο με την ομπρέλλα... αλλά τι να κάνεις
Ομπρέλα.......
έτσι μπράβο... μπορεί το θρεντ να μην υπάρχει αλλά η αλήθεια θα λάμψει!
προτείνω μπαμπάτσικη πολωνή Μόνικα με αισθησιακό σέρβις απο το εν λόγω μαγαζί...
μου τα χάλασε λίγο με την ομπρέλλα... αλλά τι να κάνεις
Πίπα με προφυλακτικό μάλλον εννοεί....Ομπρέλα.......
τελικα δεν μο ειπες θα τα πουμε απο κοντα η οχι,για να λυσουμε τις οποιες διαφορες μας????opc 26
Προχωρημένος
**
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος
Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Σε σύνδεση)
(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: agathoulis στις: χθες στις 20:39 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση ΑπάντησηΑπάντηση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή
tipe agathoulis se proskalo avrio to apogevma na ta poume apo konta stin filis...an fovasai fere kanenan filo sou...
TO ΞΑΝΑΒΑΛΑ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΑΛΒΑΝΕ.γιατι δεν φαινοταν ποιος το εστηλε.
ενα σου λεω σταματα τις απειλες για να μην το κουραζουμε αλλο ,γιατι θα πας και εσυ και η αλλκη η μαλακο στην πατριδα σας στο χωριουδακι σας
τελικα δεν μο ειπες θα τα πουμε απο κοντα η οχι,για να λυσουμε τις οποιες διαφορες μας????
ναι πρεπει να την προσεχω για αυτο σου ειπα ραντεβου στην φυλης...γιατι στην φυλης την εβαλες την ΚΑΤΕΡΙΝΑ86 δεν κανει πλεον ΜΑΣΑΖ??
από το φίλο μου και πελάτη σας, Γιώργο, Γιάννη κλπ.Ήθελα την εξής συμβουλή. Πας σε μασατζιδικο κ για να γλυτώσεις τη φόλα λες θέλω την τάδε που έχεις δει από εδώ ότι κάνει πιο πολλά από άλλες. Σε ρωτάνε που ακουσες για αυτήν? Εννοείται δεν μπορώ να πω από εδώ. Πιθανες απαντησεις?
ο οποιος γιωργος, γιαννης, κωστας, πετρος κτλπ ειναι μελαχρινος, μετριου αναστηματος οποτε εχεις πιασει το 80-90% των ελληνων πελατων. περαν της πλακας, αν μπεις ακομπλεξαριστος και σου βγαλει παρελαση η σεριφ τα κοριτσια , απο τις πληροφοριες και τα ονοματα που εχεις διαβασει εδω νομιζω δεν θα εχεις προβλημα στη πλειοψηφια των μαγαζιων του κεντρου. τωρα αν πας σε μαγαζι "περιεργο" τα οποια αν εχεις διαβασει τα θρεντ ξερεις ηδη ποια ειναι, τοτε δεν υπαρχει περιπτωση να φας με την πρωτη οτι παραμυθι και να τσαμπουνησεις εκτος αν πας μαζι με τον αληθινο πελατη "γιωργο", "γιαννη" κτλπαπό το φίλο μου και πελάτη σας, Γιώργο, Γιάννη κλπ.
Δεν νομιζω οτι έχει σχεση αυτο. Εδω στο Στουρνάρη 29 γαμάνε ακόμη και αυτοί που πανε στην Βιοϊατρική και ζει και βασιλεύει.........
άρα , μάλλον το θέμα είναι να έχεις τις κατάλληλες χρηματοροές και προς τα κατάλληλα πρόσωπα ....
πιο πολυμετραει να εχεις το καταλληλο προσωπο στην καταλληλη θεση γιατι οσο και να πληρωνεις οταν παρθει αποφαση για ντου παντατην πληρωνει αυτος που δεν εχει το καταλληλο προσωπο.
[/quote}
γνωριζει κανεις τιποτα. Πολυ μυστικοπαθεια.
καλησπερα παιδια! δεν ξερω αν γραφω στο σωστο θεμα αλλα ψαχνω κοπελα που να κανει μασαζ σαν αυτο στο link. ξερει κανεις τιποτα ?
οποις γνωριζει ας μου στειλει πμ
ευχαριστω!