Νέα

Μασαζερί - απόψεις και απορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο προιόν προτιμάτε για μασάζ?

• Λάδι

Ψήφοι: 208 54,2%
  • Γαλάκτωμα

Ψήφοι: 92 24,0%
  • Τάλκ

Ψήφοι: 15 3,9%
  • Άλλο προιόν

Ψήφοι: 12 3,1%
  • Τίποτα

Ψήφοι: 18 4,7%
  • Δε κάνω μασάζ!

Ψήφοι: 39 10,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
έτσι μπράβο... μπορεί το θρεντ να μην υπάρχει αλλά η αλήθεια θα λάμψει!
προτείνω μπαμπάτσικη πολωνή Μόνικα με αισθησιακό σέρβις απο το εν λόγω μαγαζί...
μου τα χάλασε λίγο με την ομπρέλλα... αλλά τι να κάνεις

Ομπρέλα.......  :think:  :think:

bb06

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
πολύ θεωρία στην συζήτηση
όπως προκύπτει όποιο ιδρυμα διαφημίζει πολύ σαν στάνταρ την μπριζόλα και μαζεύεται το πόπολο σύντομα κλείνει ή το κλείνουν .
τα ιδρυματα τα οχι,ναι και κυριλέ κρατάνε στο χρόνο
ο νοών νοείτο

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1

πολύ θεωρία στην συζήτηση
όπως προκύπτει όποιο ιδρυμα διαφημίζει πολύ σαν στάνταρ την μπριζόλα και μαζεύεται το πόπολο σύντομα κλείνει ή το κλείνουν .
τα ιδρυματα τα οχι,ναι και κυριλέ κρατάνε στο χρόνο
ο νοών νοείτο
[/quote]

:thumbsup: :thumbsup:

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Δεν νομιζω οτι έχει σχεση αυτο. Εδω στο Στουρνάρη 29 γαμάνε ακόμη και αυτοί που πανε στην Βιοϊατρική και ζει και βασιλεύει.........

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1

Προχωρημένος
**
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Σε σύνδεση)

(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: agathoulis στις: χθες στις 20:39 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση ΑπάντησηΑπάντηση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή
tipe agathoulis se proskalo avrio to apogevma na ta poume apo konta stin filis...an fovasai fere kanenan filo sou...

ρε  παπαρα  ΑΝΤΡΑ  της ΑΛΒΑΝΙΔΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ86 εμενα μην με απειλεις οθτε εσυ ουτε η αλλη η  μαλακο η ΚΑΤΕΡΙΝΑ86
θα σε παρει ο διαβολος κωλοαλβανε του κερατα .
εβαλα εδω αυτο που μου εστειλες για να μην θεωρηθει offtopic
επιτελους σταματηστε τις μαλακιες. το οτι εισαι ΑΛΒΑΝΟΣ  ειναι σιγουρο  αει σιχτιρ  παπαρα και εσυ και αυτη μαζι
σταματατηστε να απειλητε τον κοσμο επειδη δεν σας αρεσουν αυτα που γραφουμε.
μαθε να  γραφεις ελληνικα πρωτα και μετα τα λεμε

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
opc 26
Προχωρημένος
**

(Χωρίς τίτλο)
tipe agathoulis se proskalo avrio to apogevma na ta poume apo konta stin filis...an fovasai fere kanenan filo sou...

TO ΞΑΝΑΒΑΛΑ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΑΛΒΑΝΕ.γιατι δεν φαινοταν ποιος το εστηλε.
ενα σου λεω σταματα τις απειλες για να μην το κουραζουμε αλλο ,γιατι θα πας και εσυ και η αλλκη η μαλακο στην πατριδα σας στο χωριουδακι σας

Επισκέπτης
opc 26
Προχωρημένος
**

(Χωρίς τίτλο)

TO ΞΑΝΑΒΑΛΑ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΑΛΒΑΝΕ.γιατι δεν φαινοταν ποιος το εστηλε.
ενα σου λεω σταματα τις απειλες για να μην το κουραζουμε αλλο ,γιατι θα πας και εσυ και η αλλκη η μαλακο στην πατριδα σας στο χωριουδακι σας
τελικα δεν μο ειπες θα τα πουμε απο κοντα η οχι,για να λυσουμε τις οποιες διαφορες μας????

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Ήθελα την εξής συμβουλή. Πας σε μασατζιδικο κ για να γλυτώσεις τη φόλα λες θέλω την τάδε που έχεις δει από εδώ ότι κάνει πιο πολλά από άλλες. Σε ρωτάνε που ακουσες για αυτήν? Εννοείται δεν μπορώ να πω από εδώ. Πιθανες απαντησεις?

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Ήθελα την εξής συμβουλή. Πας σε μασατζιδικο κ για να γλυτώσεις τη φόλα λες θέλω την τάδε που έχεις δει από εδώ ότι κάνει πιο πολλά από άλλες. Σε ρωτάνε που ακουσες για αυτήν? Εννοείται δεν μπορώ να πω από εδώ. Πιθανες απαντησεις?
από το φίλο μου και πελάτη σας, Γιώργο, Γιάννη κλπ.

cptnP

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2012
Like
24
Πόντοι
1

από το φίλο μου και πελάτη σας, Γιώργο, Γιάννη κλπ.
ο οποιος γιωργος, γιαννης, κωστας, πετρος κτλπ ειναι μελαχρινος, μετριου αναστηματος οποτε εχεις πιασει το 80-90% των ελληνων πελατων. περαν της πλακας, αν μπεις ακομπλεξαριστος και σου βγαλει παρελαση η σεριφ τα κοριτσια , απο τις πληροφοριες και τα ονοματα που εχεις διαβασει εδω νομιζω δεν θα εχεις προβλημα στη πλειοψηφια των μαγαζιων του κεντρου. τωρα αν πας σε μαγαζι "περιεργο" τα οποια αν εχεις διαβασει τα θρεντ ξερεις ηδη ποια ειναι, τοτε δεν υπαρχει περιπτωση να φας με την πρωτη οτι παραμυθι και να τσαμπουνησεις εκτος αν πας μαζι με τον αληθινο πελατη "γιωργο", "γιαννη" κτλπ

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
997
Πόντοι
96
Δεν νομιζω οτι έχει σχεση αυτο. Εδω στο Στουρνάρη 29 γαμάνε ακόμη και αυτοί που πανε στην Βιοϊατρική και ζει και βασιλεύει.........

άρα , μάλλον το θέμα είναι να έχεις τις κατάλληλες χρηματοροές και προς τα κατάλληλα πρόσωπα ....

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
:thumbsup:  χμ σε βρίσκω σωστό 

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
άρα , μάλλον το θέμα είναι να έχεις τις κατάλληλες χρηματοροές και προς τα κατάλληλα πρόσωπα ....

πιο πολυμετραει να εχεις το καταλληλο προσωπο στην καταλληλη θεση γιατι οσο και να πληρωνεις οταν παρθει αποφαση για ντου παντατην πληρωνει αυτος που δεν εχει το καταλληλο  προσωπο.

lippy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
148
Like
6.875
Πόντοι
27.055
πιο πολυμετραει να εχεις το καταλληλο προσωπο στην καταλληλη θεση γιατι οσο και να πληρωνεις οταν παρθει αποφαση για ντου παντατην πληρωνει αυτος που δεν εχει το καταλληλο  προσωπο.
[/quote}

γνωριζει κανεις τιποτα. Πολυ μυστικοπαθεια.

misterb

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
61
Πόντοι
1
καλησπερα παιδια! δεν ξερω αν γραφω στο σωστο θεμα αλλα ψαχνω κοπελα που να κανει μασαζ σαν αυτο στο link. ξερει κανεις τιποτα ?

οποις γνωριζει ας μου στειλει πμ

ευχαριστω!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
καλησπερα παιδια! δεν ξερω αν γραφω στο σωστο θεμα αλλα ψαχνω κοπελα που να κανει μασαζ σαν αυτο στο link. ξερει κανεις τιποτα ?

οποις γνωριζει ας μου στειλει πμ

ευχαριστω!

Παρα λίγο να το έκανε και η ρούλα!!

:uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom