Νέα

Μασαζερί - απόψεις και απορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο προιόν προτιμάτε για μασάζ?

• Λάδι

Ψήφοι: 208 54,2%
  • Γαλάκτωμα

Ψήφοι: 92 24,0%
  • Τάλκ

Ψήφοι: 15 3,9%
  • Άλλο προιόν

Ψήφοι: 12 3,1%
  • Τίποτα

Ψήφοι: 18 4,7%
  • Δε κάνω μασάζ!

Ψήφοι: 39 10,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.853
Πόντοι
46.232
θα γράψω ένα περιστατικό που μου έτυχε την προηγούμενη εβδομάδα στην καθιερωμένη μασαζότσαρκα  που κάνω , για να δείτε τι μαλάκες υπάρχουν....

χτυπάει το κουδούνι και λόγω πολυκοσμίας η σερίφησα μου λέει να έρθω στο κουζηνάκι για να μην είμαι στο σαλόνι , μπαίνει τύπος κοντά στα σαράντα κανονικό σώμα με σακάκι
τον βλέπει κορασίδα και παθαίνει κρίση , βέβαια με το που την αντικρίζει και αυτός ανοίγει αστραπιαία την πόρτα και φεύγει...ο τύπος απο ότι μου είπε η σερίφησα είναι
"γνωστός" πηγαίνει σε μασατζήδικα γαμάει και μετά  γίνεται καπνός χωρίς να πληρώσει....σε κάποια που τον ξέρουν του ανοίγουν αλλά του ζητάνε να τους προπληρώσει...
γιατί έπαθε τώρα σοκ η κορασίδα? η νεαρά δουλεύει και με τηλέφωνο έξω σε ξενοδοχείο  , εκείνη την μέρα το πρωί την είχε κλείσει ραντεβού ο λεγάμενος που ήρθε το απόγευμα στο μασατζήδικο.
Τι έκανε ο μάγκας , πήγε στο ξενοδοχείο την πλήρωσε και της είπε να μπεί για μπάνιο , στην συνέχεια άνοιξε την τσάντα της της πήρε τα λεφτά που είχε πληρώσει και τα λίγα που είχε
η κοπέλα , της πήρε τα δυο κινητά έβγαλε τις κάρτες sim και όταν βγήκε η κοπέλα απο το μπάνιο την βίασε.... και έφυγε σαν κύριος.... μπράβο ρε φίλε πολύ μάγκας είσαι , εγώ απορώ με το θράσος του
Μετά απορούμε που πάμε σε μαγαζιά και δεν ανοίγουν.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
θα γράψω ένα περιστατικό που μου έτυχε την προηγούμενη εβδομάδα στην καθιερωμένη μασαζότσαρκα  που κάνω , για να δείτε τι μαλάκες υπάρχουν....

χτυπάει το κουδούνι και λόγω πολυκοσμίας η σερίφησα μου λέει να έρθω στο κουζηνάκι για να μην είμαι στο σαλόνι , μπαίνει τύπος κοντά στα σαράντα κανονικό σώμα με σακάκι
τον βλέπει κορασίδα και παθαίνει κρίση , βέβαια με το που την αντικρίζει και αυτός ανοίγει αστραπιαία την πόρτα και φεύγει...ο τύπος απο ότι μου είπε η σερίφησα είναι
"γνωστός" πηγαίνει σε μασατζήδικα γαμάει και μετά  γίνεται καπνός χωρίς να πληρώσει....σε κάποια που τον ξέρουν του ανοίγουν αλλά του ζητάνε να τους προπληρώσει...
γιατί έπαθε τώρα σοκ η κορασίδα? η νεαρά δουλεύει και με τηλέφωνο έξω σε ξενοδοχείο  , εκείνη την μέρα το πρωί την είχε κλείσει ραντεβού ο λεγάμενος που ήρθε το απόγευμα στο μασατζήδικο.
Τι έκανε ο μάγκας , πήγε στο ξενοδοχείο την πλήρωσε και της είπε να μπεί για μπάνιο , στην συνέχεια άνοιξε την τσάντα της της πήρε τα λεφτά που είχε πληρώσει και τα λίγα που είχε
η κοπέλα , της πήρε τα δυο κινητά έβγαλε τις κάρτες sim και όταν βγήκε η κοπέλα απο το μπάνιο την βίασε.... και έφυγε σαν κύριος.... μπράβο ρε φίλε πολύ μάγκας είσαι , εγώ απορώ με το θράσος του
Μετά απορούμε που πάμε σε μαγαζιά και δεν ανοίγουν.
σμυρνη,βιασε την κοπελα το πρωι,και το απογευμα,πηγε στο μαγαζι που δουλευει σαν κυριος?...λιγο περιεργο το ολο σκηνικο..μην ξεχνας οτι αρκετες κοπελες δεν ειναι μονες στην ζωη....με οτι συνεπαγεται αυτο.. :S :S

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.853
Πόντοι
46.232
η κοπέλα δούλευε κυρίως με τηλέφωνα σε ξενοδοχεία και σε μασαζ που και πού...ο τύπος δεν ήξερε ότι δουλεύει σε μασατζήδικο...

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
η κοπέλα δούλευε κυρίως με τηλέφωνα σε ξενοδοχεία και σε μασαζ που και πού...ο τύπος δεν ήξερε ότι δουλεύει σε μασατζήδικο...
αααααααα...ελα τωρα καταλαβα....να σου πω...κανενα τηλ της κοπελας εχουμε..? :grin: :grin: :grin:...ειναι βυζαρου?.... :grin: :grin: :grin:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.145
Πόντοι
42.697
Αυτος ο τυπος υπαρχει στα αληθεια και εχω ακουσει περιστατικα απο πρωτο χερι , για τον ιδιο, απο cg και κοπελες μασαζ
εμφανιζεται πατντα με κουστουμακι, δεν πληρωνει και οπου τον "παιρνει" χτυπαει και τις κοπελες
45αρης
απορω πως τοσα χρονια δεν εχει βρεθει καποιος οδηγος/φυλακας κτλ να τον κανει τοπι στο ξυλο
ειναι ελληνας

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Αυτος ο τυπος υπαρχει στα αληθεια και εχω ακουσει περιστατικα απο πρωτο χερι , για τον ιδιο, απο cg και κοπελες μασαζ
εμφανιζεται πατντα με κουστουμακι, δεν πληρωνει και οπου τον "παιρνει" χτυπαει και τις κοπελες
45αρης
απορω πως τοσα χρονια δεν εχει βρεθει καποιος οδηγος/φυλακας κτλ να τον κανει τοπι στο ξυλο
ειναι ελληνας
αυτο σκεφτομουνα και γω,μολις διαβασα το περιστατικο που γραφει ο σμυρνης....πολυ περιεργο. :S

merovigios

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Like
40
Πόντοι
1
...δύσκολο να είναι έτσι τα πράγματα διότι παντα υπάρχει ο τύπος που απο πίσω διαχειρίζεται την κοπέλα (δεν εννοώ απαραίτητα νταβάς), εδώ ισχύουν αυτά για απλές κοπέλες και εδώ συζητάμε για μασατζου που παιζει και ξενοδοχείο? κάτι άλλο παίχτηκε...

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
η συντριπτικη πλειοηφια των κοριτσιων,απο τα μασατζιδικα,που πανε σε ξενοδοχεια,ειναι εντελωσ ανεξαρτητεσ,
χωρισ νταβαδεσ κ ττετοια,διοτι πανε σε ξενοδοχειο,με ανθρωπουσ,που εχουν γνωρισει(οσο ειναι δυνατον),
στο,στα μαγαζι/α,και εχει αποκτηθει η αναλογη οικοτητα κ εμπιστοσυνη

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.081
Πόντοι
736
καλα αν τον βρουν καποτε εχει να φαει τρελο ξυλικι ο μαλακας, ελεος πια... :headbang:

merovigios

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Like
40
Πόντοι
1
... δεν είπα νταβάς...τεσπα αν δεν το κατάλαβες αυτό που είπα άστο...μάλιστα το τονίζεις εντελώς ανεξάρτητες...όσο ανεξάρτητοι ήταν και κάποιοι υποψήφιοι στις προηγούμενες εκλογές...και απέκτησε και οικειότητα μαζί του...άρα τι? ξαναπήγαινε πολές φορές μαζί του  και  στο μαγαζί και έξω και τώρα του την κάρφωσε να την κλέψει και να  την βιάσει και από πάνω? ...

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
πολυ περιεργη περιπτωση με αρκετα κενα και ερωτηματικα.
εαν το κανει τοσο καιρο  περιεργο που δεν τον περιλαβε καποιος'' συνοδος''  cg η μασαντζους.
δεν βγηκαμε προχτες  στη πιατσα τοσα χρονια που γυριζω δεν συναντησα ουτε μια ''κυρια'' του ειδους που να μην προστατευεται απο
καποιον  .ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ και εναν  που τις φυλαει προωθει  οπως θελει ο καθενας ας το εκλαβει.
εγω τους λεω ολους νταβαντζηδες  . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ουτε  ΜΙΑ απο αυτες χωρις τον προστατη -μεσολαβητη σε ολα .διαφορετικα δεν
επιζουν αυτες. η ιστορια  της ποθτανιας αυτα λεει αιωνες τωρα .  μπορει να μπηκε στην ζωη μας το ιντερνετ  και τα εκανε ολα πολυ ευκολα .
οι νταβαδες στις πουτανες δεν θα φυγουν ποτε . το μονο σιγουρο ειναι αυτο οπως και το οτι η πουτανια δεν θα σταματησει ποτε.
υπαρχουν και οι πολυ εξυπνες που δουλεουν VIP  αυτες ειναι αλλο κεφαλαιο.
τωρα η καθε γυφτισα η ξεβρακωτη που ερχεται εδω και κανει την πουτανα ,  εχει και τον νταβα της . δεν τρελαθηκαμε τελειως να πιστευουμε το αντιθετο

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
... δεν είπα νταβάς...τεσπα αν δεν το κατάλαβες αυτό που είπα άστο...μάλιστα το τονίζεις εντελώς ανεξάρτητες...όσο ανεξάρτητοι ήταν και κάποιοι υποψήφιοι στις προηγούμενες εκλογές...και απέκτησε και οικειότητα μαζί του...άρα τι? ξαναπήγαινε πολές φορές μαζί του  και  στο μαγαζί και έξω και τώρα του την κάρφωσε να την κλέψει και να  την βιάσει και από πάνω? ...

χωρισ να θελω να ερθω σε κοντρα μαζι σου,ουτε να σε θιξω,το  νταβασ μπορεισ να το βαλεισ σε εισαγωγικα η οχι..
για τισ κυριεσ του ανατολικου μπλοκ ,που ξερω(παντα απο μασατζιδικα),δεν υπαρχουν,ουτε νταβαδεσ,ουτε καποιοσ που να τισ "διαχειριζεται"..

τωρα για το συγκεκριμενο περιστατικο,δεν μπορω να εκφερω γνωμη,διοτι πολλεσ,στην προσπαθεια τουσ για "γρηγορο"χρημα
δεν εκτιμουν,"καλα" τον πελατη ,κ την πατανε...
υπαρχουν αρκετα περιστατικα,ασχετα που δεν εχουν παρει "δημοσιοτητα"

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Δεν έχω εμπειρία από τις κοπέλες που δουλεύουν σε άλλους χώρους, αλλά από αυτές που δουλεύουν στα μασατζίδικα νομίζω ότι αν εξαιρέσεις τις Αλβανίδες που σχεδόν όλες έχουν νταβατζίδες, οι άλλες οι περισσότερες δεν έχουν. Μην ξεχνάμε ότι νταβατζής είναι αυτός που απαιτεί από την κοπέλα να εκπορνεύεται και να του καταθέτει τις εισπράξεις. Αρκετές έχουν γκόμενο που δεν ξέρει που δουλεύουν, άλλες έχουν χορηγούς που τους γνωρίζουν από πελάτες στο μαγαζί, άλλες πάλι έχουν γκόμενο που ξέρει τι δουλειά κάνουν αλλά κάνουν μόνες τους κουμάντο στα χρήματά τους. Όλοι αυτοί δεν είναι νταβατζίδες.
Μην ξεχνάμε ότι οι περισσότερες έχουν πιά και πολλά χρόνια έδώ οπότε και να είχαν νταβά κάποτε τώρα έχουν ξυπνήσει.

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
Δεν έχω εμπειρία από τις κοπέλες που δουλεύουν σε άλλους χώρους, αλλά από αυτές που δουλεύουν στα μασατζίδικα νομίζω ότι αν εξαιρέσεις τις Αλβανίδες που σχεδόν όλες έχουν νταβατζίδες, οι άλλες οι περισσότερες δεν έχουν. Μην ξεχνάμε ότι νταβατζής είναι αυτός που απαιτεί από την κοπέλα να εκπορνεύεται και να του καταθέτει τις εισπράξεις. Αρκετές έχουν γκόμενο που δεν ξέρει που δουλεύουν, άλλες έχουν χορηγούς που τους γνωρίζουν από πελάτες στο μαγαζί, άλλες πάλι έχουν γκόμενο που ξέρει τι δουλειά κάνουν αλλά κάνουν μόνες τους κουμάντο στα χρήματά τους. Όλοι αυτοί δεν είναι νταβατζίδες.
Μην ξεχνάμε ότι οι περισσότερες έχουν πιά και πολλά χρόνια έδώ οπότε και να είχαν νταβά κάποτε τώρα έχουν ξυπνήσει.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ακριβώσ ετσι...

papacool

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
46
Πόντοι
1
Μου συνέβη ένα περίεργο τις προάλλες. Πήγα μια τσάρκα σε μπαράκια και πέρασα και από το La Luna. Μαύρα χάλια παντού φυσικά λόγω Μουντιάλ, ελάχιστος κόσμος και ελάχιστες κοπέλες. Στο La Luna είχε μόνο δύο. Η μία απαράδεκτη, η άλλη αρκετά μεγάλη γυναίκα, όμορφη όμως με τεράστια βυζιά και ευγενέστατη. Την κέρασα ένα ποτό και στην κουβέντα μου είπε ότι είχε το μασατζήδικο στην Φερρών και ότι το έκλεισε (ή της το έκλεισαν) και ότι τώρα ψάχνεται να ανοίξει καινούργιο. Και ότι στο ενδιάμεσο "βοηθάει" στο μαγαζί. Μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρων ο συνδυασμός έμπειρη μασατζού - μπαράκι αλλά δυστυχώς δεν έγινε καμία νύξη και μου φάνηκε και αρνητική γενικά να κατέβουμε στα ενδότερα. Ξέρεις κανείς τίποτα για αυτή την περίπτωση; Αξίζει να ξαναδοκιμάσω;

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Η Κατερίνα από την Πολωνία.

papacool

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
46
Πόντοι
1
Σωστά. Ξέρεις κάτι παραπάνω; Αξίζει να ξαναπάω στο μαγαζί μπας και γίνει τίποτα; Γιατί μου φάνηκε κάθετη μόνο κέρασμα. Τι διάολο στη Φερρών τι έκανε; Δεν είχε τύχει να πάω ποτέ.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.145
Πόντοι
42.697
Σωστά. Ξέρεις κάτι παραπάνω; Αξίζει να ξαναπάω στο μαγαζί μπας και γίνει τίποτα; Γιατί μου φάνηκε κάθετη μόνο κέρασμα. Τι διάολο στη Φερρών τι έκανε; Δεν είχε τύχει να πάω ποτέ.

μακρια μπαζο ολκης απο καθε αποψη

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Σωστά. Καλή μόνο στο μπλα μπλα. Στα άλλα μπάζο.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
μακρια μπαζο ολκης απο καθε αποψη
...και προσπαθει να σε ξεπεταξει οσο το δυνατον αναιμακτα...ειχε περασει και απο μιχαλακοπουλου 99,μαρνης 28,...εφυγε για ολους τους λογους που εχουν αναφερθει,και για αλλους τοσους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom