Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
faidraguru απο Αθήνα,δυστυχώς ομως το χασαμε το κορμί πατριώτη.Μεγάλη βυζομάνα...Το test drive ποιο car αφορά ?
Το ξανθό με το μεγάλο μπούστο ή το εισερχόμενο από Αθήνα ?
faidraguru απο Αθήνα,δυστυχώς ομως το χασαμε το κορμί πατριώτη.Μεγάλη βυζομάνα...
Ξέρουμε τιμή και υπηρεσιες της ξανθιάς?
Η κυρία με τον πλούσιο μπούστο συστήνεται ως παχουλούλα 40άρα (Βουλγάρα ακούστηκε), με δικό της χώρο στη Θέρισσο και φουλ πρόγραμμα στα 50 ευρώ.
Επίσης, μια απορία που την έβαλα στο τόπικ με τους οίκους ανοχής αλλά τη βάζω κι εδώ γιατί μου είπε ότι προσφέρει και μασάζ:
Ξέρει κανένας τι παίζει με την Άννα Μαρία που βρίσκεται στην Αμμουδάρα με αγγελία στις Κρητικές και τηλ που τελειώνει σε 335; Μου είπε για 50 ευρώ φουλ πρόγραμμα.
εμένα μου ακούστηκε στο τηλέφωνο για 60 άρα ... πήγες ...??? τι λέει παλεύετε ???
ένα μασαζάκι ρε παιδιά .... που θα βρούμε ... (να αξίζει ... γιατι απο πουρά και χοντρές είμαστε foul )
Δεν πήγα, δε με έψησε από το τηλ...
Κανένα νεό από το μέτωπο?
Βασίλη ζήτησα το 4αρί πρόγραμμα (όπως μου είπες) και έμεινα αρκετά ικανοποιημένος !!!
χαιρομαι φιλε μου!γραψε τηνεμπειρια σου εδω να αναψει λιγο το νημα! εχεις να μου προτεινεις κανενα κοριτσι που κανει μασας αλλα να ειναι μουναρος! σου πηρε καμια πιπα απο αυτες?Βασίλη ζήτησα το 4αρί πρόγραμμα (όπως μου είπες) και έμεινα αρκετά ικανοποιημένος !!!
??????????????????????
τηλεφωνησε κανεις? ξερουμε τι παιζει ?