Είναι βέβαια του foot fetish η κοπέλα όποτε όσοι είστε λάτρεις όπως εγώ δοκιμάστεΕμένα μου έχει πει ότι κάνει και ραντεβού μιλήστε της στο Instagram .σημείωση πρέπει να ξέρετε αγγλικά καθώς δεν μιλάει ελληνικά !
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ στο Ηράκλειο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Andreas_Messara
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 661K
-
- Ετικέτες
- ηράκλειο κρήτης
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
dimitriskef
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2020
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα. Θέλω να κλείσω κι εγώ στο έλεμεντ. Ποια κοπέλα είχες επιλέξει; Έχει κάμποσες βλέπω. Πηγές και κάπου αλλού εκτός από εκεί και Αιμιλία;Καλησπέρα στην παρέα... Πήγα για αποτρίχωση στο Element, το κοριτσι πολυ σεξυ, δεν ξετρελάθηκα... με έβαλε να τον κραταω εγω... ωραια αισθηση γενικότερα γιατι υπήρχε επαφη με το χερι της... αλλά...!
Να συμπληρώσω ότι έχω κάνει άλλες 2 φορές στην Αιμιλία, μπορεί να πέρασα καλά... αλλά με ειχε πονέσει η άτιμη, στο Element ηταν ελαχιστος ο πόνος.
Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω στο Ephoria και βλέπουμε... προς το παρόν αδημονώ να μακρύνουν ξανα
Μήπως είναι τρανς ;Εμένα μου έχει πει ότι κάνει και ραντεβού μιλήστε της στο Instagram .σημείωση πρέπει να ξέρετε αγγλικά καθώς δεν μιλάει ελληνικά !
Loveunder30ladies
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2021
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1
Ξεραΐλα φίλε γτπΈχουμε τίποτα καινούργιο για εδωωω;
Διαγραμμένο μέλος 201288
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Like
- 878
- Πόντοι
- 81
Αυτή η Λευκορωσίδα στο μασταμπα αξίζει ρε παιδιά ; Για μια παχια μαλακια το λέω …
Δεν βάζει εδώ και αρκετό καιρό αγγελίες ... οπότε μπορεί να έχει σταματήσειΑυτή η Λευκορωσίδα στο μασταμπα αξίζει ρε παιδιά ; Για μια παχια μαλακια το λέω …
Kostas_Kriti
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2017
- Like
- 59
- Πόντοι
- 1
ASPIRE
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 22.502
- Πόντοι
- 4.656
Αυτός είναι άντρας μασαζ προστάτη θέλει …
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Νεκρά όλα στον συγκεκριμένο τομέα … τίποτα να αξίζειΑδέρφια υπάρχει κάποιο νεότερο για μασάζ;
αυτή είναι με ρούχα.....?Καλό μασάζ, χαλαρωτικό, σε καθαρό χώρο στη Χερσόνησο, με φραπέ.. 40€ μία ώρα! Δεν κάνει τπτ παραπάνω
είναι καλή πώς είναι?
που είναι αυτές ρε παιδιά μπορώ να έχω πληροφορίες ευχαριστώΕγώ φίλε μου δεν μπορώ τώρα να πάω στην Μάγδα που μου έκανε τά πάντα και τώρα το παίζει κυρία..και μου βάζει και πετσέτα... Αιμιλία δαγκωτο..αν σε πάει θα πάρεις και κάτι παραπάνω
Loveunder30ladies
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2021
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1
ναι, με ρούχα… νομίζω δεν είναι πλεον Κρήτηαυτή είναι με ρούχα.....?
είναι καλή πώς είναι?
Mounimaster
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2022
- Like
- 1.772
- Πόντοι
- 201
Καλημέρα. Φίλε δεν βλέπετε κοντός κεφτές με ποδαράκια ούτε καν σουτζουκακιαυτή είναι με ρούχα.....?
είναι καλή πώς είναι?
Loveunder30ladies
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2021
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1
Έχει δοκιμάσει κανεις;; Λέω να κάνω μια προσπάθεια αν και μου φαίνεται φόλα!
ALX4
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2014
- Like
- 745
- Πόντοι
- 81
Έχει δοκιμάσει κανεις;; Λέω να κάνω μια προσπάθεια αν και μου φαίνεται φόλα!
Μεγαλη φολα και παγιδα μυριζει... εχει αναφερθει παλιοτερα
ASPIRE
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 22.502
- Πόντοι
- 4.656
Ένα πρεζακι είναι 30 κιλά με αξύριστα πόδια ανορεξική και κοκαλιάρα που δεν έχει ιδεα απο ερωτικες υπηρεσίες ..Έχει δοκιμάσει κανεις;; Λέω να κάνω μια προσπάθεια αν και μου φαίνεται φόλα!
Ψάχνει θύματα να μαζεύει χρήματα
Μακριά !!!
Giannis1009
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2022
- Like
- 109
- Πόντοι
- 0
Συμφωνώ, τσεκαρισμένη!Ένα πρεζακι είναι 30 κιλά με αξύριστα πόδια ανορεξική και κοκαλιάρα που δεν έχει ιδεα απο ερωτικες υπηρεσίες ..
Ψάχνει θύματα να μαζεύει χρήματα
Μακριά !!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 256
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 500K