Στο ινστα έβαλαν κάποιες φωτογραφίες τουςΜπορεί να μου δώσει κάποιος τις πληροφορίες για την Εβελίνα; Έστω με προσωπικό μήνυμα
Μπες να δεις
Στο ινστα έβαλαν κάποιες φωτογραφίες τουςΜπορεί να μου δώσει κάποιος τις πληροφορίες για την Εβελίνα; Έστω με προσωπικό μήνυμα
Δεν βρήκα τις φωτογραφίες εκείΣτο ινστα έβαλαν κάποιες φωτογραφίες τους
Μπες να δεις
Τις βάζουν ιστορία στο ινστα κ δεν μένει μετά αρχείοΔεν βρήκα τις φωτογραφίες εκεί
Ναι αυτά τα είδα. Παίζει κάτι άλλο εκεί εκτός από μασαζ ;Τις βάζουν ιστορία στο ινστα κ δεν μένει μετά αρχείο
Χθες είχε και την Άντζελα και την εβελινα
Η Άντζελα είναι μια μελαχρινή ψηλή το πρόσωπο της ήταν λίγο σκύλε όταν την είχα δει γύρω στα 35
Την εβελινα μόνο από τη φώτο που ανέβασαν χθες φαινόταν κοντά στα 25 με κόκκινο βαμμένο μαλλί κωλαράκι καλό αυτό μόνο μπόρεσα να διακρίνω από τη φωτογραφία
Μόνο φραπέ τίποτα αλλοΝαι αυτά τα είδα. Παίζει κάτι άλλο εκεί εκτός από μασαζ ;
Φίλε πήγα με Εβελίνα τα ίδια ακριβώς άνθρακας ο θησαυρός μεγάλη απελπισία το μαγαζάκιΠήγα με Άντζελα λουξουρι φολα θέλει συν 20 τη μαλάκια συν 20 να βγάλει ρούχα μασάζ ανιαρό δεν μίλαγε τίποτα μηδέν μαύρο από μενα
Τίποτα μαύρο από μέναΦίλε πήγα με Εβελίνα τα ίδια ακριβώς άνθρακας ο θησαυρός μεγάλη απελπισία το μαγαζάκι
Σου είπε αν έχει ξαναδουλέψει σε ανάλογο μαγαζί σε άλλη ΠόληΠέρασμα σήμερα από λουξουρι επιλογή η Λυδία όπως είπαν καινούργια μου ανοίγει την πόρτα και με πρόστυχο βλέματακι στην πόρτα με βάζει μέσα ηλικία γύρω στα 20εμφανιση 8/10 πιτσιρικά κωλο θεϊκό βυζάκι λεμονακι μασάζ καπωσ σφιγμένη 6/10 μαλακια 8/10 φαίνεται ότι θέλει ακόμα για να πάρει μπροσ
Περαστικά σου συναγωνιστή.Παιδιά να προσέχετε στο λουξουρι,πήγα πριν 12 μέρες με την Άντζελα,μετά από 4 μέρες είχα μια έντονη φαγούρα σε όλο το σώμα,πήγα σε ένα δερματολόγο μου έδωσε κάτι χάπια ξοζαλ για τον κνησμό,δεν βοηθήσανε,και πριν 2 μέρες πήγα στο νοσοκομείο και μου βρήκαν ψώρα στο δέρμα,κάνω τώρα 2 μέρες με αποπαρασιτοκτονο λοσιόν αλλά η φαγούρα δεν έχει φύγει εντελώς,οι γιατροί μου είπαν η από πετσέτα η από επαφή δέρμα με δέρμα.
Έχω βασανιστές φίλε,το βραδι λοσιόν σε όλο το σώμα το πρωί μπάνιο άσε όλα τα ρούχα πλύσιμοΠεραστικά σου συναγωνιστή.
Ευχαριστούμε που μας ενημέρωσες μήπως γλιτώσουν και οι υπόλοιποι
Τουλάχιστον το πάθημα σου να γίνει μάθημα για όλους μας και να κλείσει αυτό το τριμπούρδελο.Έχω βασανιστές φίλε,το βραδι λοσιόν σε όλο το σώμα το πρωί μπάνιο άσε όλα τα ρούχα πλύσιμο
Φίλε εγώ ποτέ πάλι μετα από αυτό που έπαθαΤουλάχιστον το πάθημα σου να γίνει μάθημα για όλους μας και να κλείσει αυτό το τριμπούρδελο.
Αν διαβάσεις κάπου πιο πίσω θα δεις τι γράφουν για τις πετσέτεςΦίλε εγώ ποτέ πάλι μετα από αυτό που έπαθα
Πάω χρόνια σε μπουρδελα κλπ ποτε δεν είχα αρπάξει ψώρα,εκεί πάνω τι γίνεται δεν μπορώ να καταλάβω
Εγώ νομίζω πως πρέπει να κόλλησα από το χέρι της,δεν ξέρω...Αν διαβάσεις κάπου πιο πίσω θα δεις τι γράφουν για τις πετσέτες
Και πάλι περαστικά σου συναγωνιστήΕγώ νομίζω πως πρέπει να κόλλησα από το χέρι της,δεν ξέρω...