Νέα

Μασάζ σε Πάτρα/Πύργο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Al Petsiklan

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
8
Like
173
Πόντοι
0
Ξαναλέω: προσέξτε από ποιους παίρνετε συμβουλές. Είναι τώρα 3 προφίλ που είναι 2-3 ημερών με λιγότερα από 10 ποστ και όλα να είναι για το luxury και καλά λόγια.
Γίνεται συντονισμένη προώθηση του μαγαζιού
Ηθελα να το πω, αλλα δεν εχω ορεξη να αρπαχτω με κανεναν προμοτορα, εδω μεσα!

Tommmymeme

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2020
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
0
Προφανές η προώθηση του μαγαζιού με γελοίο τρόπο μέσα από fake profiles.. Ας προσέξουν υπηρεσίες πρώτα. Οι παλιές κοπέλες κράταγαν επίπεδο. Τώρα πάει να γίνει αρπαχτη. Ούτε τα 50' δε κρατάνε πλέον. Στο 20λεπτο θέλουν να σε διώξουν. Μακριά μέχρι να σεβαστούν το πελάτη πάλι

Hank_Moody

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2025
Like
32
Πόντοι
0
Εντάξει γούστα είναι αυτά ήλιάνα ωραιο σώμα αλλά μεγάλη πέρασμα με Καρολίνα καλο μασάζ μερακλίδικο τελείωμα σύνολο 35+20 θα ξανά προτιμηθεί εθεάθισαν δυο καινούργιες ονόματι λύδια και άλλη μια δεν θυμάμαι οποίος πάει ας ενημερώσει
Χωρίς να βγάλει βυζιά έξω η να σε αφήσει για πολλά χουφτωματα;

Hank_Moody

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2025
Like
32
Πόντοι
0
Προφανές η προώθηση του μαγαζιού με γελοίο τρόπο μέσα από fake profiles.. Ας προσέξουν υπηρεσίες πρώτα. Οι παλιές κοπέλες κράταγαν επίπεδο. Τώρα πάει να γίνει αρπαχτη. Ούτε τα 50' δε κρατάνε πλέον. Στο 20λεπτο θέλουν να σε διώξουν. Μακριά μέχρι να σεβαστούν το πελάτη πάλι
Ξεπετα και στα γρήγορα, κ;ι δεν αξίζει και καμιά εμφανισιακά! Μόνο η Σύλβια που είχε έρθει για λίγο ήταν πύραυλος! Οι υπόλοιπες κάτω του μετρίου από σώμα!

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
3
Like
214
Πόντοι
1

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
3
Like
214
Πόντοι
1
Και να σημειωσω οι πετσετες δεν πλενονται συχνα η ψευτοπλενονται αν πατε πισω ενας συναγωνιστης ειχε γραψει οτι αρπαξε ψωρα απο εκει.

Hank_Moody

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2025
Like
32
Πόντοι
0
Εμενα η καρολινα μου ειχε πει βυζια εξω συν 20 συν 20 ο φραπες συν 35 που ειχα δωσει
Συνολο 75
Αυτός είναι ο τιμοκατάλογος πλέον, το έχουν φτιάξει μεταξύ τους! Δεν δίνει καμία τπτ διαφορετικό! Ίσως είναι η πολιτική του μαγαζιού...

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
3
Like
214
Πόντοι
1
Ηθελα να το πω, αλλα δεν εχω ορεξη να αρπαχτω με κανεναν προμοτορα, εδω μεσα!
Εδω ειχε προμοτορες πανω τα μπουρδελα στο ποταμι
Ολα λιγο πολυ εχουν τους προμοτορες τους φιλε
Δεν θελω να πω παραπανω για τα μαγαζια της πολης

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
3
Like
214
Πόντοι
1
Αυτός είναι ο τιμοκατάλογος πλέον, το έχουν φτιάξει μεταξύ τους! Δεν δίνει καμία τπτ διαφορετικό! Ίσως είναι η πολιτική του μαγαζιού...
Το συν 20 η μπλουζα ειναι σκετη κοροιδια

Hank_Moody

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2025
Like
32
Πόντοι
0

iliasyahoo

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2025
Like
8
Πόντοι
0
Εγώ παιδιά όσες φορές έχω πάει ήταν με την άρια όποιος τη θυμάται,πολύ καλή συμπεριφορά ευγενική γλυκιά και έκανε και την πλάκα της, από τότε δεν έχω πατήσει ακόμα με αυτά που διαβάζω ίσως επισκεφτώ Βανέσσα ή Ηλία α που είπε κάποιος πιο πανω

Ξάδερφος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2024
Κριτικές
6
Like
387
Πόντοι
300
Εγω παντως από τις παλιές κοπέλες δεν είδα καμιά εκεί, μόνο την Κάρολινα ήξερα που είχα περάσει μια φορά μαζί της, με Πάολα που πέρασα όντως στο 20λεπτο σχεδόν μου είπε γύρνα..

koolis

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
192
Πόντοι
1
Και να σημειωσω οι πετσετες δεν πλενονται συχνα η ψευτοπλενονται αν πατε πισω ενας συναγωνιστης ειχε γραψει οτι αρπαξε ψωρα απο εκει.
... τί έγινε με αυτό τελικά, είχε κάνας άλλος φαγούρες?

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
3
Like
214
Πόντοι
1
... τί έγινε με αυτό τελικά, είχε κάνας άλλος φαγούρες?
Εγω μια φορα που ειχα παει ειχα βρει τη πετσετα νωπη και δεν μυριζε απορρυπαντικο,εγω πιστευω νεροπλυμα τις κανουν

koolis

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
192
Πόντοι
1
Εγω μια φορα που ειχα παει ειχα βρει τη πετσετα νωπη και δεν μυριζε απορρυπαντικο,εγω πιστευω νεροπλυμα τις κανουν
και νωπή να μην την έβρισκες, παίζει να την περνάν μόνο στεγνωτήριο και αν :tooth:...

tromeroskaulas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2023
Like
65
Πόντοι
0
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εδώ τι γίνεται ….;
Λέει τπτ….;

n0n03s

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2010
Like
170
Πόντοι
0
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εδώ τι γίνεται ….;
Λέει τπτ….;
Να ενημερώσει όποιος συναγωνιστής έκανε προσπάθεια .. κ εγώ κολλάω να στείλω στο ινστα που έχω οικογενειακές φωτό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom