Νέα

Μασάζ σε Πάτρα/Πύργο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

john hard

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
349
Πόντοι
21
παιδια αν θελετε να παρετε σωστες υπηρεσιες ριξτε ολοι μαζι κανα διμηνο και θα βαλουν μυαλο εκει μεσα γιατι εχουν ξεφυγει... εμενα μια χοντρη μου την ειπε που δεν της εδωσα πανω απο 50 ευρω γιατι λλει τοσα παιρνει μονο για να βγαλει το πανω!! ρε αντε πνιγειτε σουργελα χοντρομπαζα!!! δε φαιει αυτη σορυ... φταινε κατι ηλιθιοι που σκανε 200 ευρω για μια μαλακια και αυτες το πηρανε πανω τους...μαυρο να πεινασουν και μετα με 50 ευρω θα σας κανουν πιπα...δοκιμαστε το!

Makis99

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
1.564
Πόντοι
2.285
παιδια αν θελετε να παρετε σωστες υπηρεσιες ριξτε ολοι μαζι κανα διμηνο και θα βαλουν μυαλο εκει μεσα γιατι εχουν ξεφυγει... εμενα μια χοντρη μου την ειπε που δεν της εδωσα πανω απο 50 ευρω γιατι λλει τοσα παιρνει μονο για να βγαλει το πανω!! ρε αντε πνιγειτε σουργελα χοντρομπαζα!!! δε φαιει αυτη σορυ... φταινε κατι ηλιθιοι που σκανε 200 ευρω για μια μαλακια και αυτες το πηρανε πανω τους...μαυρο να πεινασουν και μετα με 50 ευρω θα σας κανουν πιπα...δοκιμαστε το!
Ακριβώς αυτό.

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
3
Like
288
Πόντοι
21
Παολα Καρολινα Λυδια εχει δοκιμασει καποιος καμια;
Καρολινα ανατολικου μπλοκ ψηλη 40αρα πλας μασαζ καλο αλλα για τα λοιπα θελει ατμ
Η παολα ελληνιδα κυπρια γυρω στα 28 πολυ ευσωμη και με περιεργο χαρακτηρα και μασαζ οχι τοσο καλο κανει γρηγορο μασαζ.

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
3
Like
288
Πόντοι
21
Σωστο αυτο που λες φιλε.
Αλλα δυστηχως πολλοι πανε και τα σκανε συν οτι λενε και ευχαριστω.
Εγω οταν πηγαινα τους τα χωνα για τις τιμες.
Σιγουρα αυτη που λες ειναι η παολα.

Dipatra21

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2025
Like
14
Πόντοι
0
Δηλαδή ρε μάγκες γιατί δε έχω ξαναπάει για μασάζ κι φραπέ τι χρεώνουν;

vaGkelis07

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2025
Like
10
Πόντοι
0
Πέρασμα από λουξουρι διαθέσιμες Καρολίνα Πάολα και ιλιανα η τελευταία λίγο μεγάλη για τα γούστα μου αδύνατη με μακρύ μαλλί επιλογή Πάολα μελαχρινή με πλούσιο στήθος και πληθωρική μασάζ μέτριο στο δεύτερο μέρος με πρόστυχα λογακια με ρωτάει αν θέλω χέρι +20 ή ισπανικό φοβερή μαλακια με χύσιμο στο στηθοσ και πνιξιμο πουτσασ στισ βυζάρες σύνολο 35+ 40 είμαι αρκετά ευχαριστημένος γενικά από τα λεφτά που έδωσα και από την φάση καρολινα φαίνεται ανατολικό μπλοκ γύρω στα 28 με μακρυεσ ποδαρεσ και βυζάκι στητο με ρώγα να αναγράφεται και γενικά από την εμπειρία μου στην φάση η μαλακια και το μασάζ κυμαίνεται στα 55 ευρρω και χωρις ρουχαλακια με βυζιμαλαξη άλλο ένα 20αρη όλες πάνω κάτω τα ίδια λεφτά ζητάνε εγώ δεν έχω πληρώσει παραπάνω για έξτρα υπηρεσίες

Nick8

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2021
Like
261
Πόντοι
21
Καρολινα ανατολικου μπλοκ ψηλη 40αρα πλας μασαζ καλο αλλα για τα λοιπα θελει ατμ
Η παολα ελληνιδα κυπρια γυρω στα 28 πολυ ευσωμη και με περιεργο χαρακτηρα και μασαζ οχι τοσο καλο κανει γρηγορο μασαζ.
Η Συλβια ξερεις εχει φυγει;

Mixanoviosmits

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2025
Like
4
Πόντοι
0
Η φάση μασαζ λαι μαλάκια στα καλύτερα του από τότε που ηρθαν καινούργιες μεταγραφές δεν λυπάσε τα λεφτά σου εγώ οπότε πάω περνάω καλα όλες με το χαμόγελο ηλικία 25με 35 οι περισσότερες από άλλες πόλεις με εμπειρία στο χώρο

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
3
Like
288
Πόντοι
21
Καθολου υποπτο προφιλ που φτιαχτηκε σημερα να κανει τα 2 πρωτα του ποστ εδω και να υπερασπιζετε το μαγαζι
Σωστα,απλα ενα πουλακι μου εχει σφυριξει οτι οι δουλειες στο λουξουρι δεν πανε καλα τελευταια.
Συμβουλη για μενα αρχικα πρεπει να ρηξουν τιμη,η να τη πανε οπως ηταν πριν η να τη πανε μισαωρο το μασαζ με 40 με τον φραπε

n0n03s

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2010
Like
174
Πόντοι
0
Περίεργο που δεν πάνε καλά .. ίσως επειδή στις άλλες πόλεις με 60€-80€ έχει μασάζ πίπα κ γαμησι Κ εδώ ΑΝ θέλει η κοπέλα θέλει γύρω στα 80€ για παίξιμο κ ισπανικό και νιώθεις ότι σου κάνει κ χάρη.
Ή να αλλάξουν μυαλά ή καλό κλείσιμο.

vaGkelis07

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2025
Like
10
Πόντοι
0
Παντού τα ίδια παίζουν γενικά με τιμέςαν και για πιπα σε κάποια μασατζιδικά ξέρω ότι το κασέ είναι μεγαλύτερο στα 60 δεν ειχε πίπα αν και θα το ήθελα έτσι είναι η πατρουλα και γενικά η φάση των μασατζιδικων αν τύχεικοπελα που το κάνει με 60 στείλτε μου προσωπικό

vaGkelis07

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2025
Like
10
Πόντοι
0
Πάντως παίζει εδώ μέσα γενικά πολύ παραπληροφόρηση συγκριτικά με εμφάνιση κοριτσιών ηλικία τιμεσ κλπ καλό είναι οποιοσ πάει να ενημερώνει σωστά παίξτε σωστή μπάλα και ενημερωνεται ιντωσ για φολεσ

Mixanoviosmits

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2025
Like
4
Πόντοι
0
Η εμπειρία όλων μιλάει παίξτε με κάνα προσωπικό μήνυμα όση έχουν πάρει καλό πρόγραμμα και με πια γιατί από δω μόνο δράκους βλέπω

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
3
Like
288
Πόντοι
21
Ηλιαννα οποιος παει ας ενημερωσει στο λουξουρι

King kone??

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2025
Like
4
Πόντοι
0
Εντάξει γούστα είναι αυτά ήλιάνα ωραιο σώμα αλλά μεγάλη πέρασμα με Καρολίνα καλο μασάζ μερακλίδικο τελείωμα σύνολο 35+20 θα ξανά προτιμηθεί εθεάθισαν δυο καινούργιες ονόματι λύδια και άλλη μια δεν θυμάμαι οποίος πάει ας ενημερώσει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom