Νέα

Μασάζ σε Πάτρα/Πύργο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Nikosofpatra

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2023
Like
42
Πόντοι
0

micalis888

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2023
Like
8
Πόντοι
0
καλησπερα,ξερεις κανεις για καρολινα κ παολα...κ ενα μιλφακι ομορφο που ειναι στο ταμειο, στην υποδοχη,ξερουμε ονομα κ αν προσφερει υπηρεσιες;;;
Πατσαβούρες,κλαις τα λεφτά σου

Djloulis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2024
Like
24
Πόντοι
0
Υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το luxury στην Πάτρα; Αν ξέρει κάποιος φίλος ας μου στείλει ένα μήνυμα παρακαλώ.

Xoui

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Like
87
Πόντοι
0
Υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το luxury στην Πάτρα; Αν ξέρει κάποιος φίλος ας μου στείλει ένα μήνυμα παρακαλώ.
Το βλέπω δύσκολο. Όποιος ξέρει τίποτα ας στείλει ένα μήνυμα.

Makis99

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
1.540
Πόντοι
2.285
Παιδες προσοχη στο luxury
Αν και συχνος πελατης ημουν αρχες οκτωβρη ειχα παει με τη μαγκι και τελη οκτωβρη με την ειρηνη.
Μετα απο 1 μηνα εμφανισα κνιδωση σε ολο το σωμα με λιγα λογια τελη νοεμβρη
Ετρεχα σε γιατρους παθολογους δερματολογους και τελικα στις 10 δεκεμβρη βρηκαν οτι εχω κολλησει ψωρα.
Μετα απο ταλαιπωρια ο γιατρος ο δερματολογος μου ειπε να ψαξω ενα μηνα πριν τα πρωτα συμπτωματα σε τι επαφη ηρθα.
Ευτυχως δεν ειχα παει σε οικο ανοχης η αλλου οποτε μονο το μασατζιδικο ηταν υπευθυνο.
Εξηγησα στο γιατρο τη διαδικασια στο μασατζαδικο και μου ειπε οτι η απο την πετσετα που εχουν ή η κοπελα ειχε που εκανε μασαζ.
Οποτε η μαγκι η η ειρηνη η η πετσετα που εχουν η ακομα και το χαρτι που εχουν στο μασαζοκρεβατο.

Σοβαρό αυτό...

john hard

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
333
Πόντοι
21
σας τα ελεγα πιο πανω και σας ειχα πει ολους τουε κινδυνους και πεσανε ολοι να με φανε οτι και καλα κανω δυσφημηση... κοπελα που δουλευε εκει φιλη μου τα ειπε ολα... με την ιδια πετσετα σκοθπιζονται 10-15 ατομα και δεν καθαριζουν ποτε...θελουν να γινει καταγγελια να κλεισει το μπουρδελο!!! δε φταινε αυτοι ομως!! φταινε κατι ηλιθιοι που πανε και σκανε 150 και 200 ευρω για μια χειρομαλακια νομιζοντας οτι θα γαμησουν!! μερικοι απλα σταθηκαν τυχεροι και μεσα σε αυτους και εγω καποτε στο μεξικο!!!

Tommmymeme

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2020
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
0
Γιατί την έσβησε ο φίλος την ανάρτηση; Όπως τα λέει βέβαια βγάζουν πολύ νόημα

Stories