Στειλε κι εδω φιλος
Στειλε κι εδω φιλος
στειλε κι εδω φιλοςΠαίζει..
Στειλε κι εδω φιλος
Στειλε κι εδω φιλος
στειλε κι εδω φιλοςΠαίζει..
Πληρωνεις μπαινεις μεσα ντουζακι και μονο με πετσετα μετα... Αφηνεις το κινητο τα κλειδια σου καινενα 20αρικο διπλα στο σκαμπο και αμα γίνει έγινε...Παιδες, επειδη δεν εχω δοκιμασει ακομα luxury. Μπορει να μου πει καποιος τη διαδικασια? Πληρωνεις υποδοχη κανονικο μασαζ και μεσα αφηνεις στο κομοδίνο αλλο ενα πενηνταρι?
Μετα περιμενεις να ερθει η κοπελα ξεβρακωτος με την πετσετα, η βρακωμενος? (Μη φαμε και καμια σφαλιαρα? ) Επισης απο αυτες που ειναι πλεον ποιες ειναι "πιο δεκτικες"
Ευχαριστω
Aral... είσαι ωραίος φίλε!Πληρωνεις μπαινεις μεσα ντουζακι και μονο με πετσετα μετα... Αφηνεις το κινητο τα κλειδια σου καινενα 20αρικο διπλα στο σκαμπο και αμα γίνει έγινε...
Στείλε κ δω ινστα αμ το χεις ρε αδερφέ Γτ είμαι πολύ παράξενοςπαιδες , ειχε βρει κανεις luxury μια κοντουλα με πιασιματα και τατοο στο δεξι μπουτοκωλομερι ψηλα ενα δρακο? δεν ξερω τι ον8μα εδινε στο μαγαζι .Απλα την ξερω απο insta και θελω εντυπωσεις αν εχει καποιος
στείλε κ δω Αμα μπορείςπαιδες , ειχε βρει κανεις luxury μια κοντουλα με πιασιματα και τατοο στο δεξι μπουτοκωλομερι ψηλα ενα δρακο? δεν ξερω τι ον8μα εδινε στο μαγαζι .Απλα την ξερω απο insta και θελω εντυπωσεις αν εχει καποιος
Δεν βγάζει πουθενά ,κάτι πιο συγκεκριμένο αν μπορέσειςvoulitsa.tg
την βγαζει στο ινστα. πατα αναζητηση μεαυτο το ονομα και θα την δεις.Δεν βγάζει πουθενά ,κάτι πιο συγκεκριμένο αν μπορέσεις
Πάλι τα ίδια ρε μάγκες. Έτσι χάνουμε τις κοπέλες. Δωστο ιδιωτικά αν θες σε κάποιονvoulitsa.tg
πως ακριβως χανονται?Πάλι τα ίδια ρε μάγκες. Έτσι χάνουμε τις κοπέλες. Δωστο ιδιωτικά αν θες σε κάποιον
στειλε κ εδω αν μπορεις!!!Παίζει..
Στείλε προσωπικό να μου πεις τι παίζει με αυτήνvoulitsa.tg
Το αλλαξε ηδη το ονομα στο προφιλ.ρε μην ανεβαζετε προφιλ απο ινστα ...τα βλεπουν οτι γραφουμε εδω μεσα και αλλαζουν ονομα μετα στο προφιλ τους και τις εκθετεται...
Για πού λες;καλησπερα,ξερεις κανεις για καρολινα κ παολα...κ ενα μιλφακι ομορφο που ειναι στο ταμειο, στην υποδοχη,ξερουμε ονομα κ αν προσφερει υπηρεσιες;;;