Νέα

Μασάζ σε Πάτρα/Πύργο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

vaggelis 80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2019
Like
2.731
Πόντοι
446
Στο λουξουρι σου κανουν μονο μασαζ η μπορεις και να γαμησεις...δεν εχω παει ποτε αν εχει παει καποιος ας μου πει

Rooof

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Κριτικές
5
Like
166
Πόντοι
280
Σύλβια Βαλέρια Καρολίνα Στέλλα σήμερα..... Ξέρει κάποιος να μου πει ποια αξίζει από εμφάνιση και συμπεριφορά;

Nikosofpatra

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2023
Like
38
Πόντοι
0
Σύλβια Βαλέρια Καρολίνα Στέλλα σήμερα..... Ξέρει κάποιος να μου πει ποια αξίζει από εμφάνιση και συμπεριφορά;
Baleria .. σκυλί πολέμου..ότι πιο σέξι έχει έρθει στο λουξουρι

• Like
Αντιδράσεις: Rooof

vaggelis 80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2019
Like
2.731
Πόντοι
446
Baleria .. σκυλί πολέμου..ότι πιο σέξι έχει έρθει στο λουξουρι
Φίλε μου στο λουξουρι μόνο μασάζ σου κάνουν η μπορείς και να γαμησεις??Αν μπορείς απάντησε μου γιατί δεν έχω πάει ποτέ σε τέτοιο μαγαζι

vaggelis 80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2019
Like
2.731
Πόντοι
446

john hard

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
293
Πόντοι
21
καλημερα στην ομαδα... εχει βγαλει τισ βυζαρες εξω σε κανεναν απο εσας η Ελπιδα γιατι σε μενα 2 φορες που την πηρα δεν βγαζει ουτε μπλουζα και θελω πολυ να τα δω αυτα τα τεραστια μασταρια .. στειλτε μου προσωπικο

john hard

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
293
Πόντοι
21
Ναι ρε φιλε μια φορα τη πηρα πριν 2 μήνες και τα εβγαλε.
Εδωσες 20 πλας στο κομοδίνο?
ναι αφησα εννοειτε... αλλα απο οτι καταλαβα κανει διακρισεις και αυτα δε μαρεσουν...ενω με αλλες κοπελες εχω κανει πολλα περισσοτερα...τελικα ειναι θεμα κοπελας και τα βγαζουν σε οποιον γουσταρουν αυτες..οκ..respect... ισως επειδη τελευταια φορα ηταν πριν 1 χρονο τοτε που δεν τα εβγαζε καμια ακομη..

john hard

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
293
Πόντοι
21
Για πηγαινε μια τωρα να δεις.
Εχει βυζαρες αλλα μου τη σπάει που φαίνονται οι φλέβες πανω τους.
Το βυζι της χαρας μου αρεσε περισσότερο.
πωωω Χαρα... εχει τελειες βυζαρες ναι...δεν τα εβγαζα απο το στομα μου καθολου...ειμαι βυζολαγνος και τις ψαχνω κατι τετοιες...και η Ειρηνη εχει τελειες βυζαρες αλλα δεν τις φαινεται καθολου μεχρι να τα πεταξει εξω

Rooof

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Κριτικές
5
Like
166
Πόντοι
280
καλημερα στην ομαδα... εχει βγαλει τισ βυζαρες εξω σε κανεναν απο εσας η Ελπιδα γιατι σε μενα 2 φορες που την πηρα δεν βγαζει ουτε μπλουζα και θελω πολυ να τα δω αυτα τα τεραστια μασταρια .. στειλτε μου προσωπικο
Πάντα μου τα βγάζει η ειρήνη από το ην πρώτη φορά όπως και η Ελπίδα

fack22

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2023
Like
4
Πόντοι
0
Κάποιος γνώστης για καρολίνα τι παίζει εμφανισιακά και συμπεριφορά;

john hard

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
293
Πόντοι
21
καλησπερα στα παιδια... σκεφτομαι για επισκεψη luxury.. Η Μαγκυ που ειναι σημερα ειναι αρκετα παχουλη για τα γουστα μου... ξερει κανεις ρι παιζει με Καρολινα και Βαλερια? ποια απο τις 2 αξιζει?

dekaepta

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
4
Πόντοι
0
Πάντα μου τα βγάζει η ειρήνη από το ην πρώτη φορά όπως και η Ελπίδα
Φίλος Ειρήνη εννοείς τη μελαχρινή στρουμπουλή λίγο που κάθεται συνήθως στο γραφείο?

Nick8

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2021
Like
227
Πόντοι
21
Επίσκεψη λουξουρι με Σύλβια..
Δυναμίτης!πολύ όμορφη! βυζάρες,ρώγες πεταχτες, κωλαρα και καυλωτικη.Σου μιλάει με πολύ υπονοούμενο έχει τσαχπινια και μετά το μασάζ είναι φωτιά!!!
Μια ψηλή μελαχρινή αδύνατη ξέρει κανείς ποια είναι?Η Βαλέρια?Έχει κάποιος εμπειρία να μας κατατοπίσει?

dune_bb

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
52
Πόντοι
0
Επίσκεψη λουξουρι με Σύλβια..
Δυναμίτης!πολύ όμορφη! βυζάρες,ρώγες πεταχτες, κωλαρα και καυλωτικη.Σου μιλάει με πολύ υπονοούμενο έχει τσαχπινια και μετά το μασάζ είναι φωτιά!!!
Μια ψηλή μελαχρινή αδύνατη ξέρει κανείς ποια είναι?Η Βαλέρια?Έχει κάποιος εμπειρία να μας κατατοπίσει?
Αν θες βαλερια Μασαζ καλο ,αλλα σε ολα τα αλλα θες και ενα ATM μαζι αν σ εμδιαφερει κανει body to body με 100€ + 20€ που ηδη εχεις δωσει + 35€ συνολο 155 μας τρελανε η ρωσιδα !!!!!!!!!!!!

Τελευταία τροποποίηση:

john hard

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
293
Πόντοι
21
καλησπερα στην ομαδα.. μετα απο 2 χρονια και ξοδεμα περιπου 2.500 ευρω σε μασαζ πηρα την αποφαση να μην ξαναπατησω στο μπουρδελο που λεγετε luxury και θα σας πω αμεσως το λογο... ειχα καποιες στιγμες ωραιες εκει μεσα και καποιες πολυ ασχημες που πηρα την αποφαση να μην ξαναασχοληθω... εχω παρει απο εκει μεσα 3 κοπελες με 50 και 100 ευρω φουλ προγραμμα και ισως ημουν απο τους τυχερους η ειχα απλα χημεια και γιαυτο συνεχιζα και πηγαινα... επειδη λοιπον ολα μαθαινονται θα σας πω τους λογους που δεν ξαναπαταω εκει μεσα και μεριδιο ευθυνης εχουμε ολοι μας... Επειδη γνωριζω προσωπικα κοπελα που δουλευε εκει μου εχει πει τα παντα για την καταντια τους εκει μεσα.. πρωτον ειμαστε τυχεροι που δεν κολλησαμε κατι γιατι οι πετσετες ηταν κοινες και αλλαζαν μια φορα την ημερα...ετυχε να εχουν περασει σε μια μερα με την ιδια πετσετα και 10 ατομα...δευτερον εμαθα οτι παει κοσμος και αφηνει 100 ευρω για να σας την παιξουν μονο με αποτελεσμα τις τελευταιες φορες που πηγα να μην εκτιμανε τα λεφτα που παιρνουν και να μου λενε αναιδεστατα οτι αγορι μου εγψ θελω 70 μονο για να βγαλω την μπλουζα μου... η αλλη με ασχημο τροπο μου επειδη της ειπα να δω τις κοπελες μου λεει τι το περασεσ εδω κρεαταγορα? ναι ρε ζωων κρεας εισαι και αυτο πουλας και αντε και γαμησου... συγνωμη αλλα λυπαμαι που μερικοι δινεται 170 ευρω για να σας την παιξει μια γκομμενα που σε στουντιο για να γαμηθει δεν παιρνει ουτε 30 ... η απολυτη ξεφτιλα και καλα μας κανουν... ποτε ξανα ουτε ενα ευρω σε τετοια μπουρδελομαγαζα που σου τη λενε και στα παιρνουν και χοντρα και σου κανουν και χαρη κιολας! εμαθα επισης απο την κοπελα που δουλευε εκει και κανουμε και παρεα οταν μπορει, οτι τα λεφτα ειναι τοσα πολλα που φτανουν μεχρι 60 και 70 χιλιαρικα σε ενα χρονο και κατσε εσυ και εγω μαλακα να δουλευεις για το μεροκαματο ... λυπαμαι πραγματικα που κανατε τις χοντρες πλουσιες που σε αλλη ζωη θα παρακαλαγανε να τις πηδηξει καποιος τζαμπα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom