You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Όχι δεν την έχω δει, δεν την ξέρωΤην Άννα από το luxury την ξέρεις?Την έχει δει κάποιος?Είναι όμορφη ?
Greekgreekgreek
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2024
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Ξέρει κανένας για φοιτήτριες Πάτρα για μασάζ ;
Καλησπέρα! Αφήνει χάδια - αγγίγματα?Καλημέρα ναι καλό φραπέ, μπλούζα σε εμένα δεν έβγαλε, αλλά και με αυτό που φορούσε σχεδόν βγαλμένα ήταν
..και σε μένα τόχουν κάνει με άλλη, τις βάζουν μέσα με "καλυτερους" πελάτες και σε κρεμάνεΜια ζ η κλεισμένη ειναι η συλβθα μου φαινεται μονο για μοστρα την εχουν.
Ειχα κλείσει ραντεβού με συλβια παω και μου λενε ειχες κλείσει αλλα οχι μεντη συλβια.
Αλλη φορά 5 ωρα το απόγευμα και μου ειπαν ειναι φουλ μεχρι της 10 το βραδι
.. δεν είναι σίγουρο για όλες απ,την πρώτη φοράΣε μενα φραπε δεν ειχε κάνει η μαγκι
kostas_simos202020
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2024
- Like
- 97
- Πόντοι
- 0
Που είναι αυτή η Συλβα αν μπορείς κατατοπίσε με..και σε μένα τόχουν κάνει με άλλη, τις βάζουν μέσα με "καλυτερους" πελάτες και σε κρεμάνε
kostas_simos202020
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2024
- Like
- 97
- Πόντοι
- 0
Μπορείς κ σε εμένα…ευχαριστώΣου έστειλα μήνυμα..
Ξέρεις μήπως μέχρι πότε θα είναι Πάτρα η Συλβι?Κόψανε τα στορι στο instagram Κ 2 φορές π πήρα τηλ Μ είπανε άλλα ονόματα..Καλήσπερα, ναι άφησε κανονικά,.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.032
- Πόντοι
- 3.656
Φίλε αν μάθεις ρίξε πμ. Ακολουθώ κ σπονσιιραρω ότι χρειαστείΞέρει κανένας για φοιτήτριες Πάτρα για μασάζ ;
Δίπλα είμαι στα 30χλμ
Δεν ξέρω φίλε μου, μια φορά έχω δει την κοπέλα και έχω πάει εκεί σύνολο 2 μέχρι τώρα ίσως και να μην είναι τώρα αν πάω θα ενημερώσω.Ξέρεις μήπως μέχρι πότε θα είναι Πάτρα η Συλβι?Κόψανε τα στορι στο instagram Κ 2 φορές π πήρα τηλ Μ είπανε άλλα ονόματα..
Me too brothers..Μπορείς κ σε εμένα…ευχαριστώ
Mounodoulos@
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2024
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παίδες
Πηρα τηλ στο λουξουρι καινούριες αφίξεις έχω να πάω καιρό ξέρει κανείς τι καλό παίζει ;
Πηρα τηλ στο λουξουρι καινούριες αφίξεις έχω να πάω καιρό ξέρει κανείς τι καλό παίζει ;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 54K
- Απαντήσεις
- 87
- Εμφανίσεις