Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω τον τρόπο για να σου στείλω π.μ. Δεν πειράζει, να ‘σαι καλά.Όποιος θελει πληροφορίες σε π.μ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nikitas7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2012
- Like
- 1.924
- Πόντοι
- 206
6942214721 Μασάζ χαλαρωτικό μασάζ αισθησιακό από ψηλή ξανθιά καλλονή
Πραγματικές φωτογραφίες!!! Για καλύτερη επικοινωνία Email annoula.anna2424@yahoo.com Instagram Annoula.masaz Twitter πού έγινε Χ anna.masaz.anna33 @MasazAnna Tiktok Anna.annoula.masaz Πρόγραμμα Μασάζ χαλαρωτικό μασάζ αισθησιακό μασάζ ερωτικό σώμα με σώμα και όχι μόνο... Είμαι Καλλονή, ψηλή...
kanesex.com
Εδώ έχει κανείς εμπειρία??
Θα είναι κ αύριο Πάτρα??
tromeroskaulas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2023
- Like
- 59
- Πόντοι
- 0
Φίλε εάν μπορέσεις Στηλε και εδω……Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω τον τρόπο για να σου στείλω π.μ. Δεν πειράζει, να ‘σαι καλά.
καλημερα στην ομαδα... θα ερθω σημερα Πατρα για μασαζ... ξερει κανεις τι παιζει με ενα SEN massage που το εχει μια κυρια? SEN απο το sensual... αισθησιακο...βρηκα αγγελια που ψαχνει για κοπελες... και επισης αν ξερει καποιος σε καποιο απο τα γνωστα μασατζιδικα αν υπαρχει και εκτονωση στο τελος... παρακαλω σ επροσωπικο μνμ καλυτερα... Το luxury εχει ανεβει κατηγορια απλα να ειστε γενναιοδωροι ευγενικοι με χιουμορ και πανω απ ολα παντρεμενοι..χαχα
Ρεεειιι, μην ασχολείστε με 60αρες. Εσείς χαλάτε την πιάτσα όχι αυτές...Δεν στον παίζει ρε φίλε έχω πάει τρεις φορές ούτε βυζί δεν δείχνει
pacha_1977
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 674
- Πόντοι
- 306
Το 1οΣτο Λουξουρι ακομα κανουν ανάκριση σαν χεσμενοι??
Εδω η μαγκι που πηρα δεν μου εκανε χειρομαλακια ταχα οτι δεν κανουν τέτοια και ο αλλος απο το διπλανο δωματιο γκαριζε απο τη μαλάκια που του εκανε η ελπιδα.
Καλα μαλακιζονται εκει περα η εχει παει το σκατο στη καλτσα?
GogolBordello
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 52
- Πόντοι
- 0
Το πήραν το 20αρικο?Εγώ όσο κι αν προσπαθώ μάλλον μοιάζω για πολύ ύποπτος. Δύο φορές άκυρο έχω φάει. Εννοείται πως το 20αρικο έπεσε κανονικά στο κομοδίνο.
GogolBordello
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 52
- Πόντοι
- 0
Όποιος θέλει tip για luxury να μου στείλει pm
Η μαγκι και πριν περίπου ένα χρόνο μια ξανθιά ομορφούλα πιτσιρίκα. Δεν θυμάμαι το ονομα της. Νομίζω έχει σταματήσει.Ποιες σου εδωσαν άκυρο φιλε?.πες ονοματα να ξέρουμε..
Εμενα μου εδωσε η μαγκι
Η πρώτη ούτε καν νοιάστηκε. Η μαγκι το ζήτησε αλλά της είπα όχι εφόσον δεν έκανε κάτι παραπάνω..Το πήραν το 20αρικο?
Κανένας για το sen massage να μας ενημερώσει;καλημερα στην ομαδα... θα ερθω σημερα Πατρα για μασαζ... ξερει κανεις τι παιζει με ενα SEN massage που το εχει μια κυρια? SEN απο το sensual... αισθησιακο...βρηκα αγγελια που ψαχνει για κοπελες... και επισης αν ξερει καποιος σε καποιο απο τα γνωστα μασατζιδικα αν υπαρχει και εκτονωση στο τελος... παρακαλω σ επροσωπικο μνμ καλυτερα... Το luxury εχει ανεβει κατηγορια απλα να ειστε γενναιοδωροι ευγενικοι με χιουμορ και πανω απ ολα παντρεμενοι..χαχα
μιλησα εγω με την κυρια αυτη και μου λεει οτι δυστυχως δεν ειμαστε πλεον ανοιχτα ενω πριν 6 μηνες ειχε αγγελια οτι εψαχνε για κοπελεσ ..δεν ξερω τι παιζει ειλικριναΚανένας για το sen massage να μας ενημερώσει;
tromeroskaulas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2023
- Like
- 59
- Πόντοι
- 0
Πες το κόλπο φίλε μας…..Όποιος θέλει tip για luxury να μου στείλει pm
Kaulaman19
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2023
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Το μονο που εχει η πατρα απο αισθησιακο μασαζ ειναι το luxury και αυτο ειναι πανάκριβο γιατι σου ζητανε 30 για το μασαζ και +20 για να στον παίξουν και τις περισσότερες φορες σε ανακρίνουν και θελουν ειδικο τροπο να τους το πεις. Εφοσον ειναι αισθησιακό σπα γιατι γινεται η ανακριση και γιατι να μην στον παίζουν
Nikolakis12346
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2024
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Που είναι τα αυτό ;Το μονο που εχει η πατρα απο αισθησιακο μασαζ ειναι το luxury και αυτο ειναι πανάκριβο γιατι σου ζητανε 30 για το μασαζ και +20 για να στον παίξουν και τις περισσότερες φορες σε ανακρίνουν και θελουν ειδικο τροπο να τους το πεις. Εφοσον ειναι αισθησιακό σπα γιατι γινεται η ανακριση και γιατι να μην στον παίζουν
nikolas geragotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Έχει πάει κανείς τελευταία να μας πει εντυπώσεις και πως είναι εμφανισιακά οι κοπέλες.... Γιατί πλέον δεν ανεβάζουν στορι με τις κοπέλες...
Επισκεψη πριν λίγες μέρες ήταν η ειρήνη πάχος και κυτταρίτιδα ,μασάζ μαρτύριο και τελείωμα πιο αγαρμπο πεθαίνεις.Ολα με τα ρούχα της μάλλον καλύτερα ετσι για προσωπικούς αισθητικούς λόγους Τσεκαρισμα από την ίδια στο έμπα που μας βρήκες από ποιον κλπ,κλπ.Έχει πάει κανείς τελευταία να μας πει εντυπώσεις και πως είναι εμφανισιακά οι κοπέλες.... Γιατί πλέον δεν ανεβάζουν στορι με τις κοπέλες...
Αν κάποιος έχει να προσφέρει κάποιες πληροφορίες για κοπέλες Ες κάνει τον κόπο σε π.μ
Επίσκεψη την προηγούμενη εβδομάδα. Βρήκα την Ελπίδα και τη Μάγκι. Μάγκι έχω ξαναπάει. Ποτέ ξανά. Επέλεξα Ελπίδα. Είναι μια μελαχρινή με ωραίο πρόσωπο. Γύρω στο 1,65. Αλλά πολλά κιλά. Φρεγάτα. Μασάζ ικανοποιητικό. Φραπεδιά εξαιρετική. Βγαίνοντας βρήκα και άλλη μία μελαχρινή αδύνατη με ίσιο μαλλί. Ξέρεις κανείς ποια είναι;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 54K
- Απαντήσεις
- 87
- Εμφανίσεις