Lasufin
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 740
- Πόντοι
- 86
Μη εκτελεις ρε τυπε χαλάρωσε.Ωπα ρε αστυνόμε Σαινη...βρηκες και μπλέξιμο....
Για καμιά χαλαρή ανακαίνιση δε σου πέρασε από το μυαλό έτσι?
Μη εκτελεις ρε τυπε χαλάρωσε.Ωπα ρε αστυνόμε Σαινη...βρηκες και μπλέξιμο....
Για καμιά χαλαρή ανακαίνιση δε σου πέρασε από το μυαλό έτσι?
Άνοιξε αλλα δεν ενημερωσε ποιες κοπέλες ειναι.Από ότι είδα άνοιξε το luxury.... Ξέρει κάποιος να μου πει αν υπάρχει κάτι παραπάνω από υπηρεσίες;
Εχεις πηγη φίλε για λεγε?Τους μπαγλαρωσανε στο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη
Εγώ πάντως που πήγα προχθές έκαναν αυτά που κάνουν πάντα.... Ρώτησα και όντως της έκοψαν τις φωτογραφίες στα social mediaΕχεις πηγη φίλε για λεγε?
Εδω παντως ολα πανε μουλωχτά εκοψαν και τις φωτογραφίες
Συμφωνώ ολες οι κοπέλες πολυ μέτριες και πολλες χοντρουλες.Δεν αξίζει το λουξ μάγκες αν δεν μπει νέο αίμα και δν ανέβουν οι υπηρεσίες δν το βλέπω καλά ...μέτρια προς κακη η εμφάνιση και οι υπηρεσίες του μαγαζιού
εσύ δίνεις γκωλο, δε χρειάζεται να λες ψέματα στον κοσμακηΣυμφωνώ ολες οι κοπέλες πολυ μέτριες και πολλες χοντρουλες.
Επίσης το συν 20 για χειρομαλακια ειναι αισχρό.
Με λιγα λογια σου λενε 50 ευρω είναι το μασαζ απλα σου παίρνουν 30 μπροστά και τα 20 μεσα.
Εγω στη στελα που δεν εδωσα 20 πέρα οτι μουτσουνιασε αντι για 50 λεπτα μασαζ στα 35 λεπτα ειχε γίνει λουης
Έτσι σε Θέλω να εισαι συνεχεια πισω απο το κωλο μου και οταν κλανω να εκσφεντονιζεσαι.εσύ δίνεις γκωλο, δε χρειάζεται να λες ψέματα στον κοσμακη
το απο πισω ειναι η καλυτερη σου μαρη κασσιανη πολυκλωνουΈτσι σε Θέλω να εισαι συνεχεια πισω απο το κωλο μου και οταν κλανω να εκσφεντονιζεσαι.
το απο πισω ειναι η καλυτερη σου μαρη κασσιανη πολυκλωνου
Παπαφιλιπς τον στέλνει για μπανιο η κοπελα γιατι δεν αντέχει τη μποχα του
συνεχισε εσυ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παπαφιλιπς τον στέλνει για μπανιο η κοπελα γιατι δεν αντέχει τη μποχα του
Χαχαψαψαψαψαψαψαψ
Βρωμιάρη