Επίσκεψη χθες στο luxury και ραντεβού με την Νεφέλη... Όμορφη κοπέλα από Θεσσαλονίκη με ωραίο κωλαρακι.... Μασάζ αδιάφορο και όχι κάτι το ιδιαίτερο μετά.... Δεν αφήνει να πιάσεις στήθος και έδειχνε αρκετά κουρασμένη και σαν να βαριοταν.... Δεν φτάνει μόνο η εμφάνιση για να περάσεις καλά
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
tromeroskaulas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2023
- Like
- 59
- Πόντοι
- 0
New Σολβη καινουργιο κομματι…..
Όποιος περάσει από την κυρία ας ενημερώσειNew Σολβη καινουργιο κομματι…..
50 για φραπε? Με 80 ριχνεις ενα καπελο στη Στεφανια απο kanesexΜάγκες επιτρέπει κάποια κοπελα χούφτωμα στο μασάζ; Επισης υπάρχει δυνατότητα να κάνει κάποια χωρις μπλούζα αν δώσουμε κάτι παραπάνω;
6909112961
Είμαι εδώ μόνο για σένα !!! Κάλεσε με για ένα χαλαρωτικό και καυτό μασάζ. Σε περιμένω στον όμορφο και καθαρό χώρο μου...
kanesex.com
Δοκίμασε κανένας μάγκες; Μήπως ειναι φόλα φοβαμαιΕδω καλο φενεται6909112961
Είμαι εδώ μόνο για σένα !!! Κάλεσε με για ένα χαλαρωτικό και καυτό μασάζ. Σε περιμένω στον όμορφο και καθαρό χώρο μου...kanesex.com
Διαγραμμένο μέλος 224241
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2022
- Like
- 224
- Πόντοι
- 21
Σκεφτόμουν να πάρω τηλ αλλά δεν πήρα. Τουλάχιστον να ακούσουμε την φωνή της, μια Σοφία 26 χρονών που πήρα, μου ακούστηκε για 40αρα.
Εχουν παει αρκετοι .. Εδω δει σε αλλα ποστ .. Μια milfara 40αρα τιμια για τα λεφτα αυτα. με φτιαγμενο βυζι....Δοκίμασε κανένας μάγκες; Μήπως ειναι φόλα φοβαμαι
Γράψε λαθος γιαβτη Στεφανια εννοουσα.... Αλλα και σε αυτη διαβασα εχουν παει... Αλλα κομπλε για τα λεφτα και αυτη...Εχουν παει αρκετοι .. Εδω δει σε αλλα ποστ .. Μια milfara 40αρα τιμια για τα λεφτα αυτα. με φτιαγμενο βυζι....
Διαγραμμένο μέλος 224241
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2022
- Like
- 224
- Πόντοι
- 21
Ρε παιδιά δεν βαρεθήκατε να ρωτάτε τα ίδια; Όλο το νήμα είναι με ερωτήσεις ποια κάνει φουλ πρόγραμμα και τα λοιπά, αν ήταν κάποια θα το έγραφε κάποιος συναγωνιστής. Πάρτε το απόφαση η Πάτρα δεν έχει κάτι να προσφέρει.
Για πεςπαιδιά πέρασα σήμερα από luxury η σιλβη καλό μουνι, από μασαζ κομπλε, την ιδρώνη την φανέλα
Ποιο πολλές λεπτομέρειες μπορείς να δώσεις φίλε;παιδιά πέρασα σήμερα από luxury η σιλβη καλό μουνι, από μασαζ κομπλε, την ιδρώνη την φανέλα
Ειχα παει εγω την προηγούμενη φορά που ειχε ερθει. Απο Σαλονικα κατεβαίνει. Τίμιο μασάζ και 7/10 φραπές. Για κατι παραπάνω δεν ανοίχτηκε.Εχει παει κανεις με μιχαελα να μας πει εντυπώσεις?
Αν δεν θέλει δημόσια ας στειλει π.μ
Bizitolatris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35
- Πόντοι
- 0
Massage ritual - bourdela.com forumκαλημερα. επειγον αν το δει καποιος. ξερει κανεις αν στο ritual massage στην πατρα γινεται και φραπες με το προγραμμα των 50 ευρω?
Απαντηση απο αλλο τσατ στο σαιτ, μαλλον ειναι λετζιτ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 52K
- Απαντήσεις
- 87