Ψηφίζω το δεύτερο
Γουστάρεις Τρίγωνα Πανοράματος ατιμούλη....?
Ψηφίζω το δεύτερο
Αγαπώ τα τρίγωνα Πανοράματος...Γουστάρεις Τρίγωνα Πανοράματος ατιμούλη....?
παντως απο την εμπειρια μου θα σου πω θα περιμενουμε πολλη δυσκολα βρισκεις σημερα ενεργητικους!! γιαυτο προτινω να παρουμε εμνα διπλοπουτσο απο κανα σεξσοπι και να την βρουμε ηρεμα και ησυχα σε κανα χοτελι!!!!!
Tempting...
Αλλά μια χαρά υπάρχουν ενεργητικοί εκεί έξω και εδώ μέσα...
Μην το βάζεις κάτω!Χαχαχα
που ειναι και εγω δεν τους βλεπω ολο γκομενες μου την πεφτουν ημαρτον πια ειπαμε κοριτσια απο εδω και μπρος ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ!!!!!!!!!!!!
Με κανέλα...............Αγαπώ τα τρίγωνα Πανοράματος...
Έχουν ωραία κρέμα και τραγανό φύλλο!
Με κανέλα...............
Mε κανέλα ε? Λες?? Δεν έχω δοκιμάσει
Όλα θα γίνουν.....βρες πρώτα παλικαράκι για μασάζ..................... Αγγελία έβαλες.....??? ....γιατί εδώ σε πειράζουν(ε)......δεν κάθεται κανείς.......Mε κανέλα ε? Λες?? Δεν έχω δοκιμάσει
συναδελφε χανεις δεν εχεις ακουσει την εκφραση το κανελονης το τριγωνακι...... αν θες στην πιατσα να λογιζεσε σωστος παθητικος πρεπει να κανελονης οτι τρως!!!!!!
Όλα θα γίνουν.....βρες πρώτα παλικαράκι για μασάζ..................... Αγγελία έβαλες.....??? ....γιατί εδώ σε πειράζουν(ε)......δεν κάθεται κανείς.......
Δηλαδή ρε φίλε,δεν θες κάτι ως αντάλλαγμα? Μόνο να κάνεις μασάζ στον άλλον και όλα ΟΚ...??? Για να ρωτήσω αν είναι,για να σε βοηθήσω.... Κάθεσαι καλά δηλαδή ή αρχίζεις να πιάνεις από'δω και από'κει...???Οι αγγελίες είναι κλειδωμένες...αλλά κάτι γίνεται... ;)
Οι αγγελίες είναι κλειδωμένες...αλλά κάτι γίνεται... ;)
Δηλαδή ρε φίλε,δεν θες κάτι ως αντάλλαγμα? Μόνο να κάνεις μασάζ στον άλλον και όλα ΟΚ...??? Για να ρωτήσω αν είναι,για να σε βοηθήσω.... Κάθεσαι καλά δηλαδή ή αρχίζεις να πιάνεις από'δω και από'κει...???
ρε μπαγασα τρως και δεν δινεις ετσι?? καλα !!!!!αμα μου κατσει και εμενα κανα τεκνο δεν θα σου δωσω ουτε φωτο του!!!!
Τι τιμή ρε'συ...... Απλά λέω......έρχεται ο άλλος να του κάνεις μασαζάκι απλό......ή πάνω στο θέμα του αρχίζεις τα μπούκια-τσι......???Μου αρέσει να περιποιούμαι... γιατί είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις? ;)
Αλλά σε δικαιολογώ στο site που βρσκόμαστε λογικό να περιμένεις να ακούσεις τιμή..
Μου αρέσει να περιποιούμαι... γιατί είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις? ;)
Αλλά σε δικαιολογώ στο site που βρσκόμαστε λογικό να περιμένεις να ακούσεις τιμή..
Περίμενε να μας πεί το παλικάρι.................ειμεθα οι μητερες τερεζες και ανακουφηστρες του ανδρικου πληθυσμου το μονο που ζηταμε ειναι η ηδονη στο προσωπο του ανδρα τα χρηματα μας ειναι αδιαφορα !!!!!!
ειμεθα οι μητερες τερεζες και ανακουφηστρες του ανδρικου πληθυσμου το μονο που ζηταμε ειναι η ηδονη στο προσωπο του ανδρα τα χρηματα μας ειναι αδιαφορα !!!!!!