girl_hunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.322
- Πόντοι
- 216
Εγώ δεν ειμαι πολύ ωραιος..θέλω ομως ενα μασαζάκι...εσύ ενδιαφέρεσαι?
Δεν αλλάζει τελικά ο άνθρωπος.Ακόμα να πάρω απάντηση για το μασαζ, με την χαρά έμεινα >
Έλα στο άνοιξα![]()
Δεν αλλάζει τελικά ο άνθρωπος.
Κρίμα.
![]()
εδώ μαζεύονται οι πούστριδοι?
![]()
πάντα δικιές μου φωτό ποστάρω. Σόρυ που θα ποστάρω τη φάτσα σου αλλά τρελαίνομαι όταν είσαι στα γόνατα και με κοιτάς στα μάτια :-*![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Απο το προσωπικό σου αρχείο στα glory hole?![]()
Για να μην με πατήσεις με τα κουπιά που έχεις για πόδια, σου ζητώ συγγνώμη και επανορθώνω τάχιστα.Αλήτη μου την έστησες![]()
![]()
![]()
πάντα δικιές μου φωτό ποστάρω. Σόρυ που θα ποστάρω τη φάτσα σου αλλά τρελαίνομαι όταν είσαι στα γόνατα και με κοιτάς στα μάτια :-*
![]()
αχ τι ωραία και γω άφησα μούσιΑ να χαθείς τσόλι, εγώ έχω μούσι και έλεγες ότι λάτρευες τον τρόπο που πασαλειβόντουσαν!![]()
Δεν αλλάζει τελικά ο άνθρωπος.
Κρίμα.
![]()
Περιφάνεια έ;Έτσι μου κάνουν εμένα διομήδη...χαχαχα![]()
Περιφάνεια έ;
Δηλ.και η παιδεραστία τύπε;Στο σεξ όλα επιτρέπονται φίλε μου..
Δηλ.και η παιδεραστία τύπε;
Ασε τα σχόλια, αρα δεν επιτρέπονται όλα στο σεξ. ;)συγκρίνεις το σεξ ή τα παιχνίδια μεταξύ δύο ενήλικων αντρών με την παιδεραστία??
Μπέρδεψες την βούρτσα με την π..τσα εσύ τελείως όμως!!
Μην προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις φίλε μου..
Αν θες να επιτίθεσαι ή να βγάζεις κομπλεξισμούς γιατί δεν ανοίγεις κάνα δικό σου Thread και μπαίνεις στο δικό μου που από τον τίτλο του είναι ξεκάθαρο..??
τυπε ο διομηδης ειναι πουριτανοςσυγκρίνεις το σεξ ή τα παιχνίδια μεταξύ δύο ενήλικων αντρών με την παιδεραστία??
Μπέρδεψες την βούρτσα με την π..τσα εσύ τελείως όμως!!
Μην προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις φίλε μου..
Αν θες να επιτίθεσαι ή να βγάζεις κομπλεξισμούς γιατί δεν ανοίγεις κάνα δικό σου Thread και μπαίνεις στο δικό μου που από τον τίτλο του είναι ξεκάθαρο..??
και αυτα που γουσταρει ο οργασμο νερος τυπε?Στο σεξ όλα επιτρέπονται φίλε μου..
Ασε τα σχόλια, αρα δεν επιτρέπονται όλα στο σεξ. ;)
τυπε ο διομηδης ειναι πουριτανος
εδω λεει τον λιλα πουστη φαντασου :S