girl_hunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.321
- Πόντοι
- 216
Εγώ δεν ειμαι πολύ ωραιος..θέλω ομως ενα μασαζάκι...εσύ ενδιαφέρεσαι?
Δεν αλλάζει τελικά ο άνθρωπος.Ακόμα να πάρω απάντηση για το μασαζ, με την χαρά έμεινα >
Έλα στο άνοιξα
Δεν αλλάζει τελικά ο άνθρωπος.
Κρίμα.
εδώ μαζεύονται οι πούστριδοι?
πάντα δικιές μου φωτό ποστάρω. Σόρυ που θα ποστάρω τη φάτσα σου αλλά τρελαίνομαι όταν είσαι στα γόνατα και με κοιτάς στα μάτια :-*
Απο το προσωπικό σου αρχείο στα glory hole?
Για να μην με πατήσεις με τα κουπιά που έχεις για πόδια, σου ζητώ συγγνώμη και επανορθώνω τάχιστα.Αλήτη μου την έστησες
πάντα δικιές μου φωτό ποστάρω. Σόρυ που θα ποστάρω τη φάτσα σου αλλά τρελαίνομαι όταν είσαι στα γόνατα και με κοιτάς στα μάτια :-*
αχ τι ωραία και γω άφησα μούσιΑ να χαθείς τσόλι, εγώ έχω μούσι και έλεγες ότι λάτρευες τον τρόπο που πασαλειβόντουσαν!
Δεν αλλάζει τελικά ο άνθρωπος.
Κρίμα.
Περιφάνεια έ;Έτσι μου κάνουν εμένα διομήδη...χαχαχα
Περιφάνεια έ;
Δηλ.και η παιδεραστία τύπε;Στο σεξ όλα επιτρέπονται φίλε μου..
Δηλ.και η παιδεραστία τύπε;
Ασε τα σχόλια, αρα δεν επιτρέπονται όλα στο σεξ. ;)συγκρίνεις το σεξ ή τα παιχνίδια μεταξύ δύο ενήλικων αντρών με την παιδεραστία??
Μπέρδεψες την βούρτσα με την π..τσα εσύ τελείως όμως!!
Μην προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις φίλε μου..
Αν θες να επιτίθεσαι ή να βγάζεις κομπλεξισμούς γιατί δεν ανοίγεις κάνα δικό σου Thread και μπαίνεις στο δικό μου που από τον τίτλο του είναι ξεκάθαρο..??
τυπε ο διομηδης ειναι πουριτανοςσυγκρίνεις το σεξ ή τα παιχνίδια μεταξύ δύο ενήλικων αντρών με την παιδεραστία??
Μπέρδεψες την βούρτσα με την π..τσα εσύ τελείως όμως!!
Μην προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις φίλε μου..
Αν θες να επιτίθεσαι ή να βγάζεις κομπλεξισμούς γιατί δεν ανοίγεις κάνα δικό σου Thread και μπαίνεις στο δικό μου που από τον τίτλο του είναι ξεκάθαρο..??
και αυτα που γουσταρει ο οργασμο νερος τυπε?Στο σεξ όλα επιτρέπονται φίλε μου..
Ασε τα σχόλια, αρα δεν επιτρέπονται όλα στο σεξ. ;)
τυπε ο διομηδης ειναι πουριτανος
εδω λεει τον λιλα πουστη φαντασου :S