You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ με αποτρίχωση και φραπέ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BoyCot
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 94
- Εμφανίσεις 30K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Kapone 1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2023
- Like
- 83
- Πόντοι
- 0
Μυστη που ειναι η ελενη η κομμωτριαπαρε την ελενη την κομωτρια.
κανει με κερι ,με αλοιφη. και μετα και εκτονωση
Μυστη που ειναι η ελενη η κομμωτρια

ArthurMorgan29
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2025
- Κριτικές
- 2
- Like
- 107
- Πόντοι
- 0
Αποτρίχωση Βικάκι ... παίζει εδώ και χρόνια για οποιον ενδιαφέρεται μόνο για χαλάουα στα καλαμπαλίκια . Spoiler alert --> Μάλλον είναι τραβεστί .
είναι σίγουρα τρανς, δεν ξερω pre op ή post op , λεπτομέρεια μεν αλλά κρίσιμη .Αποτρίχωση Βικάκι ... παίζει εδώ και χρόνια για οποιον ενδιαφέρεται μόνο για χαλάουα στα καλαμπαλίκια . Spoiler alert --> Μάλλον είναι τραβεστί .
εγω προσπαθησα να μιλησω πριν καιρο στο φβ και με μπλοκαρε ..Αποτρίχωση Βικάκι ... παίζει εδώ και χρόνια για οποιον ενδιαφέρεται μόνο για χαλάουα στα καλαμπαλίκια . Spoiler alert --> Μάλλον είναι τραβεστί .
τελικα με αυτη την ελενη κομμωτρια εχουμε κανα νεο ;
Talibanakos44
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.827
- Πόντοι
- 746
Για πείτε για Ελένη κομμώτρια 60€ με κερί κ φραπέ ;;; Έχει χώρο ;; Από εμφάνιση ;;Δοκίμασε, μάλλον αυτό είναι. Πρέπει να έχει αλλάξει τηλέφωνο τελευταία![]()
Από εμφάνιση δεν ξέρω αν σου αρέσουν οι milfsΓια πείτε για Ελένη κομμώτρια 60€ με κερί κ φραπέ ;;; Έχει χώρο ;; Από εμφάνιση ;;
Από υπηρεσίες ακούγονται τα καλύτερα...
Talibanakos44
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.827
- Πόντοι
- 746
Εδώ έχουμε πάει για μασαζ σε κατι κωλογριες ναυάγια στα Μίλφ θα κολλήσουμε ;;;Από εμφάνιση δεν ξέρω αν σου αρέσουν οι milfs
Από υπηρεσίες ακούγονται τα καλύτερα...
Από υπηρεσίες γνωρίζεις έχεις πάει ;; Επίσης κόστος μασαζ αποτρίχωση φραπές 60€;;
Για κόστος εδώ δεν ξέρωΕδώ έχουμε πάει για μασαζ σε κατι κωλογριες ναυάγια στα Μίλφ θα κολλήσουμε ;;;
Από υπηρεσίες γνωρίζεις έχεις πάει ;; Επίσης κόστος μασαζ αποτρίχωση φραπές 60€;;
Έχω διαβάσει καλά σχόλια για υπηρεσίες
Talibanakos44
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.827
- Πόντοι
- 746
Απ ότι φαίνεται καμία freelancer και ποσο μάλλον ειδικά με φραπεδια στο μενού.Καταληγουμε μόνο σε κέντρα τα οποία υπάρχει πιθανότητα ν έχουν διαχωριστικό παραβάν αναμεσα σ εσένα κ την αισθητικο,επίσης λογικά θα μπαίνει ειδικό σκέπαστρο που θα απομονώνει το κατάρτι ώστε ν μην υπάρχει επαφή ούτε καταλαθος αχαχχαχα.τελικα πηγε κανεις ; τι σκατα γινεται δεν υπαρχει καποια να κανει μια αποτριχωση με αυτο το χαλαουα ; γιατι με ταινια θα κλαψουμε
Όχι φίλε μου δυστυχώς πέρα απ τη πλάκα τουλάχιστον στα φανερά μόνο Ελένη κομμωτρια.
την πηρα ενα τηλ αλλα δεν καταλαβα μου λεει κανω μασαζ και αποτριχωση λιγο αλλα μονο σε μεγαλες επιφανεις ....Απ ότι φαίνεται καμία freelancer και ποσο μάλλον ειδικά με φραπεδια στο μενού.Καταληγουμε μόνο σε κέντρα τα οποία υπάρχει πιθανότητα ν έχουν διαχωριστικό παραβάν αναμεσα σ εσένα κ την αισθητικο,επίσης λογικά θα μπαίνει ειδικό σκέπαστρο που θα απομονώνει το κατάρτι ώστε ν μην υπάρχει επαφή ούτε καταλαθος αχαχχαχα.
Όχι φίλε μου δυστυχώς πέρα απ τη πλάκα τουλάχιστον στα φανερά μόνο Ελένη κομμωτρια.
Talibanakos44
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.827
- Πόντοι
- 746
Τι ν σ πω δε ξέρω,ρώτησε την στα ίσια μασαζ αποτριχωση στην ευαίσθητη περιοχή κ φραπετην πηρα ενα τηλ αλλα δεν καταλαβα μου λεει κανω μασαζ και αποτριχωση λιγο αλλα μονο σε μεγαλες επιφανεις ....
monokinezes
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2025
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καινουργιος εδω .. καλησπερα σε ολους σας κυριοι
Εχει κανεις το τηλ απ'αυτη την βικυ ; δεν εχω facebook για να μιλησω μαζι της
Εχει κανεις το τηλ απ'αυτη την βικυ ; δεν εχω facebook για να μιλησω μαζι της
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)